X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni- trzymaj sie ! bedzie git! zobaczysz:)
    Reni wrote:
    Boooosz.... Przyjęli mnie do szpitala. Będzie hsg... O boooosz... Mama tata...kuuupe

P.s. Dzień dobry

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to milej pracy :)
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry w ogole! Ja dzis ide do pracy i wcale mi sie nie chce... Na szczescie tylko na 2 godziny, moze dam rade ;)

Milego dnia! :)

Pusurek lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nadrobilam 1 stronke :) teraz dopiero sie ladnie przywitam : WITAJCIE :D

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    sjoanka -"Odkad mieszkam we Wloszech zaczelam ogladac jedna Wloszke na youtubie oceniajaca kosmetyki."
    ..tylko nie CLIO! :) wez zobacz lise : http://www.lisaeldridge.com/about/ - ta jest stokroc lepsza :)

Nie, nie Clio. Wystarczyla mi w tv.

Ogladam Carlite http://www.carlitadolce.com/

A widzialas kiedys takiego chlopaka co robi makijaze? Zapomnialam jak sie nazywa. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry! hejka wszystkim

Żanet, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja wkurzona od 1.04 i jeszcze mi nie przeszło.

Mój kochany synuś uczący się za tech.elektryka chciał mi zrobić kawał i nasypał mąki do suszarki.Na moje szczęście użyłam jej zanim do niej nasypał. Później się przyznał i wyczyścił. Na samą myśl co mogłoby się stać, to mnie coś bierze. Kiedyś zrobił mi kawał z zapalniczką i myślałam że go zabiję, bo spaliła mi się częściowo grzywka, troszkę brwi i rzęsy.
    Jak mnie kiedyś długo nie będzie na forum, to prawdopodobnie siedzę w jakimś więzieniu dla kobiet ;)

Wkurzył mnie też mój m, to on ciągle mi mówi żebyśmy się starali o jeszcze jedno dziecko,a jak przychodzą te dni, kiedy powinniśmy serduszkować, to on jest słaby, zmęczony...

Tak się zastanawiam czy nie dać sobie spokoju z kolejnym dzieckiem. Wkurzam się, bo latam po lekarzach, nogi rozkładam, zjadam hormony po których strasznie źle się czuję i po co, to wszystko?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 16:30

samira, Żanet, Mega, inessa, Pusurek, Sabina, mysza1975, ania.g, polarmiś, iwcia77, gosia7122, megan8, Bliska 77, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek - trzymam kciuki za przewody :)

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, GRATULUJĘ chłopaka! :)

Reni powodzenia :)

Pusurek, Reni lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, bezproblemowego i szybkiego przepychania ;)
    Iwone, głowa do góry - uda się, robisz to dla siebie :) Mam dwóch chłopaków, więc wiem o czym mówisz - pomaluj mu paznokcie jak będzie spał no i oczywiście ukryj zmywacz, hehe....

samira, inessa, Mega, Pusurek, Reni, ania.g, iwcia77, Iwone, Bliska 77, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

Reni trzymam kciuki za badanie &&&

Pasurku gratuluje synka :)

Pytałyście jak biopsja a więc
    Czekałam z G na korytarzu ,było sporo babeczek na badanie ,spierdzieliło im się główne duże USG ale udało się im przywieźć inne z gab. gina,byłam chyba 4 ta ,lekarz robił usg a pielęgniarka się wkłuwała i on ja instruował ,wiem z jego mowy ze nakłuwała torbiel (tak usłyszałam) sama wkłucie w szyję nic nie boli ,troszkę bolało jak nakłuwała to główne miejsce ale tak to pikuś ,potem mnie tak dziwnie ciągła szyja w tym miejscu do wczoraj czyli przez dwa dni ale nie cały dzień ,wynik do trzech tygodni jak nie zadzwonią to dobrze będzie :) (bo jak coś jest nie teges do dzwonią)

za to @ jeszcze nie ma,to już 59dc,nowy gin kazał odstawić lutkę ,żeby się samo uregulowało (i tak myślałam ze będzie bo endo zwiększyła mi dawkę eur.do 75 z 25 a tu dupa)ale chyba ja zapodam bo już mnie irytuje to czekanie

czami myślę ze to Meno nadchodzi ,jeszcze się naczytałam że brak estrogenów to długi czas miękkie cyce,suchość pochwy ,przedłużające się cykle itp i się podłamałam ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 12:21

Iwone, inessa, Pusurek, Sabina, Reni, gosia7122, megan8, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    dzień dobry! hejka wszystkim
    Dorka, Jaki piękny wykres masz - czyżby było już zagnieżdżenie? Trzymam kciuki za zieloną trawkę ;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    czami myślę ze to Meno nadchodzi ,jeszcze się naczytałam że brak estrogenów to długi czas miękkie cyce,suchość pochwy ,przedłużające się cykle itp i się podłamałam ehhh
    Samirka mamy takie same myśli :(
    Co do USG to miałaś pecha, dobrze że w ogóle wykonali to badanie. mam nadzieję, że wynik nie będzie zły :)

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane u nas pogoda letnia,słonce,20 stopni :D
    Reni odwagi Ci życze i sił <3
    Samirko i Iwonko wytrwałosci i musi poprostu być dobrze no w koncu prawda??!! :)

Zaczyna sie dziś weekend i pewnie wiekszosci z nas tu nie bedzie a wiec życze aby był owocny,radosny,pełen odpoczynku :D :D :D no i pogodny :)

Iwone, Mega, samira, Żanet, Bozia3, Reni, gosia7122, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim!
    Skapitulowałam i wybrałam się z moim przeziębieniem do lekarza - efekt zwolnienie do środy. Powiedziałam jej o moich staraniach i potraktowała mnie jak kobietę w ciąży :). To było bardzo miłe... Oby miała rację :).

samira, Żanet, inessa, Bozia3, Pusurek, Sabina, mysza1975, megan8, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Samirka mamy takie same myśli :(
    Co do USG to miałaś pecha, dobrze że w ogóle wykonali to badanie. mam nadzieję, że wynik nie będzie zły :)

no właśnie dobrze ,bo to dość daleko od mojego osiedla (Kostuchna w KATo może znasz )a przenieśli ja tam z mojego osiedla jak na złość ;)

Iwone, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira,
    Głowa do góry, będzie dobrze, podleczysz tarczyce i wszystko wróci do normy, żadne memo :) jeszcze za wcześnie na to!

samira, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Samira,
    Głowa do góry, będzie dobrze, podleczysz tarczyce i wszystko wróci do normy, żadne memo :) jeszcze za wcześnie na to!
    oby tak było :) planuję test pozytywny w czerwcu 2014 ,G ma urodziny i jest dzień ojca ,taki fajny miesiąc :P

inessa, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pamiętacie na TLC program o polski o parach co robiły in vitro ?? to teraz od środy będzie powtórka a zaraz po niej to samo ale 9 miesięcy później ,czyli porody ,fajnie nie :) będzie odcinek starań i odcinek porodu :)

Iwone, Sabina, Żanet, Mega, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak tam Reni

inessa, Iwone, Reni, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - trzymam kciuki - przepchaj rury i może pójdzie potem tak jak u mnie :) TEgo Ci życzę :)

Reni, inessa, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2866 2867 2868 2869 2870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ