35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:sjoanka -"Odkad mieszkam we Wloszech zaczelam ogladac jedna Wloszke na youtubie oceniajaca kosmetyki."
..tylko nie CLIO!wez zobacz lise : http://www.lisaeldridge.com/about/ - ta jest stokroc lepsza
Nie, nie Clio. Wystarczyla mi w tv.
Ogladam Carlite http://www.carlitadolce.com/
A widzialas kiedys takiego chlopaka co robi makijaze? Zapomnialam jak sie nazywa. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja wkurzona od 1.04 i jeszcze mi nie przeszło.
Mój kochany synuś uczący się za tech.elektryka chciał mi zrobić kawał i nasypał mąki do suszarki.Na moje szczęście użyłam jej zanim do niej nasypał. Później się przyznał i wyczyścił. Na samą myśl co mogłoby się stać, to mnie coś bierze. Kiedyś zrobił mi kawał z zapalniczką i myślałam że go zabiję, bo spaliła mi się częściowo grzywka, troszkę brwi i rzęsy.
Jak mnie kiedyś długo nie będzie na forum, to prawdopodobnie siedzę w jakimś więzieniu dla kobiet
Wkurzył mnie też mój m, to on ciągle mi mówi żebyśmy się starali o jeszcze jedno dziecko,a jak przychodzą te dni, kiedy powinniśmy serduszkować, to on jest słaby, zmęczony...
Tak się zastanawiam czy nie dać sobie spokoju z kolejnym dzieckiem. Wkurzam się, bo latam po lekarzach, nogi rozkładam, zjadam hormony po których strasznie źle się czuję i po co, to wszystko?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 16:30
samira, Żanet, Mega, inessa, Pusurek, Sabina, mysza1975, ania.g, polarmiś, iwcia77, gosia7122, megan8, Bliska 77, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni, bezproblemowego i szybkiego przepychania
Iwone, głowa do góry - uda się, robisz to dla siebieMam dwóch chłopaków, więc wiem o czym mówisz - pomaluj mu paznokcie jak będzie spał no i oczywiście ukryj zmywacz, hehe....
samira, inessa, Mega, Pusurek, Reni, ania.g, iwcia77, Iwone, Bliska 77, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
Reni trzymam kciuki za badanie &&&
Pasurku gratuluje synka
Pytałyście jak biopsja a więc
Czekałam z G na korytarzu ,było sporo babeczek na badanie ,spierdzieliło im się główne duże USG ale udało się im przywieźć inne z gab. gina,byłam chyba 4 ta ,lekarz robił usg a pielęgniarka się wkłuwała i on ja instruował ,wiem z jego mowy ze nakłuwała torbiel (tak usłyszałam) sama wkłucie w szyję nic nie boli ,troszkę bolało jak nakłuwała to główne miejsce ale tak to pikuś ,potem mnie tak dziwnie ciągła szyja w tym miejscu do wczoraj czyli przez dwa dni ale nie cały dzień ,wynik do trzech tygodni jak nie zadzwonią to dobrze będzie(bo jak coś jest nie teges do dzwonią)
za to @ jeszcze nie ma,to już 59dc,nowy gin kazał odstawić lutkę ,żeby się samo uregulowało (i tak myślałam ze będzie bo endo zwiększyła mi dawkę eur.do 75 z 25 a tu dupa)ale chyba ja zapodam bo już mnie irytuje to czekanie
czami myślę ze to Meno nadchodzi ,jeszcze się naczytałam że brak estrogenów to długi czas miękkie cyce,suchość pochwy ,przedłużające się cykle itp i się podłamałam ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 12:21
Iwone, inessa, Pusurek, Sabina, Reni, gosia7122, megan8, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:czami myślę ze to Meno nadchodzi ,jeszcze się naczytałam że brak estrogenów to długi czas miękkie cyce,suchość pochwy ,przedłużające się cykle itp i się podłamałam ehhh
Co do USG to miałaś pecha, dobrze że w ogóle wykonali to badanie. mam nadzieję, że wynik nie będzie złysamira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas pogoda letnia,słonce,20 stopni
Reni odwagi Ci życze i sił
Samirko i Iwonko wytrwałosci i musi poprostu być dobrze no w koncu prawda??!!
Zaczyna sie dziś weekend i pewnie wiekszosci z nas tu nie bedzie a wiec życze aby był owocny,radosny,pełen odpoczynkuno i pogodny
Iwone, Mega, samira, Żanet, Bozia3, Reni, gosia7122, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!
Skapitulowałam i wybrałam się z moim przeziębieniem do lekarza - efekt zwolnienie do środy. Powiedziałam jej o moich staraniach i potraktowała mnie jak kobietę w ciąży. To było bardzo miłe... Oby miała rację
.
samira, Żanet, inessa, Bozia3, Pusurek, Sabina, mysza1975, megan8, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Samirka mamy takie same myśli
Co do USG to miałaś pecha, dobrze że w ogóle wykonali to badanie. mam nadzieję, że wynik nie będzie zły
no właśnie dobrze ,bo to dość daleko od mojego osiedla (Kostuchna w KATo może znasz )a przenieśli ja tam z mojego osiedla jak na złość
Iwone, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Samira,
Głowa do góry, będzie dobrze, podleczysz tarczyce i wszystko wróci do normy, żadne memojeszcze za wcześnie na to!
planuję test pozytywny w czerwcu 2014 ,G ma urodziny i jest dzień ojca ,taki fajny miesiąc
inessa, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny pamiętacie na TLC program o polski o parach co robiły in vitro ?? to teraz od środy będzie powtórka a zaraz po niej to samo ale 9 miesięcy później ,czyli porody ,fajnie nie
będzie odcinek starań i odcinek porodu
Iwone, Sabina, Żanet, Mega, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość