35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dobrego dnia Wam życze i nas jest ciepło bo 18 stopni ale rosi deszcz i pogoda burzowa!
A Simba odpoczywaj ile sie da
kreciki to sobie też wyobraziłam
Mango trzymam kciuki
Reni Ty teraz też do boju bo mozecie prawda już w tym cyklu??
A ja sie przyznam ale nie lubie tego filmujakos mnie nie zainteresował.
Dobrego dnia i tygodnia Wam zyczePusurek, Mango, Mega, megan8, grosza, malgos741, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Tak z tego co mówili to pierwsze 3 cykle intensywnie
Reni, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się dziś nie udzielam bo od rana szaleje z pędzlem w dłoni. Maluję z mamą kuchnię. Padam juz na pysk.
Miłego dnia dziewczyny
Ps. Mango byłam widziałam . Trzymam kciuki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 14:06
Mango, grosza, malgos741, ania.g, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
aż będą wióry leciały hahha
a teraz zła wiadomość.. w te dni nie widzę się z moim chuopem ..qrwa no!ania.g wrote:No to teraz Reni ruszy do bojuSimba, malgos741, inessa, ania.g, Pusurek, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aż będą wióry leciały hahha
a teraz zła wiadomość.. w te dni nie widzę się z moim chuopem ..qrwa no!
co za kurwa pech
jestem kompletnie niepozbierana, od 3h próbuje umyć głowe, zacząć dusić królika czy generalnie zrobić cokolwiek, zamiast tego pije kawe z mlekiem i gapie sie na drzewa z balkonu
zapłaciłam za henne khadi na allegro, już do mnie idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 12:53
Simba, grosza, inessa, ania.g, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ma ktoś jakiś przepis jak sie wygrzewac przy 19 stopniach upału i lekkiej marzawce? Bo ja na razie wyprobowalam tylko przepis naszych babek: whisky i seks.
Wracam próbować dalej
PS Pokój zmieniony. Moje syczenie przez zęby przyniosło efekty
Pusurek, dzieki za zdjęcie pogladowe - a nie mówiłam ze faceci powinni sie TAM depilowac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 12:59
EwaT, Mango, grosza, malgos741, ania.g, inessa, Mega, Pusurek, iwcia77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no pech
Ewa a nie możesz tego królika uśpić? szybciej będzie i bardziej humanitarnie
ja to henne to tylko na rzęsykiedyś włosy rubiną się robiło ale teraz tylko blond za dużo siwizny
EwaT wrote:co za kurwa pech
jestem kompletnie niepozbierana, od 3h próbuje umyć głowe, zacząć dusić królika czy generalnie zrobić cokolwiek, zamiast tego pije kawe z mlekiem i gapie sie na drzewa z balkonu
zapłaciłam za henne khadi na allegro, już do mnie idzieEwaT, Mango, Simba, inessa, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
oo to na simbodronie nieciekawie? niefajnie
w takim razie wracajSimba wrote:Ma ktoś jakiś przepis jak sie wygrzewac przy 19 stopniach upału i lekkiej marzawce? Bo ja na razie wyprobowalam tylko przepis naszych babek: whisky i seks.
Wracam próbować dalej
PS Pokój zmieniony. Moje syczenie przez zęby przyniosło efekty
Pusurek, dzieki za zdjęcie pogladowe - a nie mówiłam ze faceci powinni sie TAM depilowac? -
Ja w pracy, zaglądam do was, u mnie słoneczko się pokazalo
Jak na razie mało klientek, ale za to już dwóch panów obcięłam.zobaczymy co dzień przyniesie.
Andzia33 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
będzie zasadzka.. trudno.. najwyżej będę nieprzytomna w pracy ..ania.g wrote:Nie ma kiedy się pałętać? Może jednak uda Ci się go gdzieś na chwilę dopaść.
inessa, Pusurek, Sabina, Żanet, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj wczorajszy rosołek i schabik w sosiku. A teraz sączę herbatkę wiśniową, pyszna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 14:42
inessa, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny