35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ma ktoś jakiś przepis jak sie wygrzewac przy 19 stopniach upału i lekkiej marzawce? Bo ja na razie wyprobowalam tylko przepis naszych babek: whisky i seks.
Wracam próbować dalej
PS Pokój zmieniony. Moje syczenie przez zęby przyniosło efekty
Pusurek, dzieki za zdjęcie pogladowe - a nie mówiłam ze faceci powinni sie TAM depilowac?
A kreciki tez pija i sie bzykaja? Czy sa twardzielami i jednak zalegaja na lezaczkach?
A co to meskiej depilacji - ja bylam z tych ZA! Ja tylko nie lubie momentu, kiedy kudly odrastaja i zaczynaja drapacBliska 77, Simba, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:no pech
Ewa a nie możesz tego królika uśpić? szybciej będzie i bardziej humanitarnie
ja to henne to tylko na rzęsykiedyś włosy rubiną się robiło ale teraz tylko blond za dużo siwizny
Mi sie tez jakos tak zrobilo szkoda tego krolika... A jak go jeszcze Ewka nieumiejetnie dusi?inessa, Reni, Reni, Reni lubią tę wiadomość
-
U mnie za to nuggets z talarkami i coleslawem.
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
szczesz sie.. przyjdzie do Ciebie cała rodzina królicza.. wymierzą Ci karę
on miał rodzinę, marzenia, plany na przyszłość
EwaT wrote:królik się już dusi w potrawcetrudno taki los króliczy
Pusurek, Mango, inessa, Bliska 77, Sabina, malgos741, Iwone, Mega, iwcia77, Simba, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Pusurek super zdjęcie.
Melduje ze Kot Sajmona jest juz na KrecieBez skojarzeń, zoofilki
Mogłam jednak przyjechać w krawacie, bo klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie, a jutro będzie awantura i zmiana pokoju. Jak ja to lubie...
Dzie Bursztyn?
Buziaki laseczki
PS Panda - jak dostaniesz wypłatę to wątpliwości mina. -
Witajcie z Krainy Deszczowcow
Reni, przytrzymaj chlopa kiedy bedziecie sie mijac w drzwiach i bzyknij go szybko...
Simba, no to rzeczywiscie "upal"....ale Whisky zawsze niezawodna, podnosi zdecydowanie temperature...
W rozmowach o miesie nie bede brac udzialu....inessa, Bliska 77, Sabina, Mega, Simba, Reni, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Reni, kurde, naprawdę nic nie da sie wykombinować???????
dziś byłyśmy z córką a raczej córkami u lekarza, córkami, bo z tą 6cio letnią oraz z tą w brzuchu, na tą chwilę wszystko ok, krwiak zadomowił sie na dobre, ale póki co nie zagraża, dzieciątko ma wymiary idealne z tymi z @. Tyle w wielkim skrócie, jutro córka idzie do przedszkola to mam nadzieję, że wpadać będę częściej.
Zapytałam mojej gin czy na rowerku stacjonarnym mogę jeździć, jej mina była bezcenna, popatrzyła jak na debilasamira, Sabina, Bursztyn, inessa, Iwone, megan8, Mega, Pusurek, polarmiś, Simba, mysza1975, Reni, Bozia3, mama78, grosza, Kate 75, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj byłam na połówkowym i się okazało, że moja idealna córeczka ma za duże miedniczki nerkowe. Oczywiście panikowałam, ale już się dokształciłam i ponoć to się często zdarza i często samo mija i jedyne co się robi to monitoruje. A jeśli nie minie to po urodzeniu dalszy monitoring, ewentualnie jakaś interwencja, ale to też kwestia na lata. Mam nadzieję, że przy następnym USG już będzie wszystko w normie.
Później do końca USG leżałam przerażona czekając na kolejne złew wieści, ale na szczęście cała reszta w normie. Nawet dostałam zdjęcie buźki dziecka. Mała wygląda jakby się za głowę łapała ze zgrozą
Poza tym wreszcie przyszło łóżeczko i kurier chciał, żebym je razem z nim wnosiła na górę, ale na szczęście nie upierał się, gdy napotkał na mój zdecydowany opór.
Pusurku, fajne Twój mąż ma pomysły. Mój chwilowo wyjechał, więc zdaje się, ze poczekam na masaż do Wielkanocy.inessa, Iwone, megan8, Pusurek, Mega, Sabina, samira, polarmiś, Simba, mysza1975, Reni, Bliska 77, Bozia3, mama78, Żanet, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja już po wizycie. Ze względu na to że biorę luteinę mam czekać do następnej @ i przyjść w 15 d.c. Lekarz chce sprawdzić czy jajeczkuję. Później po następnej @ będę robiła badania hormonalne i monitoring.
Kurde, znowu wszystko się odwlecze w czasie, no chyba że mój m zaleje foremkę wcześniej, to nie trzeba będzie nic robićSabina, samira, iwcia77, mysza1975, Bliska 77, inessa, Żanet, grosza, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy robilyscie takie badania jak CK kinaza kreatynowa, CK -MB, mioglobina? Mam wrażenie ze nie takie mialam skierowanie tylko prolaktyne pamiętałam a reszty nie. Niby wszystko mi wyszlo w normie tylko mioglobina w takiej górnej granicy, ale podwyższone ck-MB (norma do 25a ja mam 43).
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A kreciki tez pija i sie bzykaja? Czy sa twardzielami i jednak zalegaja na lezaczkach?
A co to meskiej depilacji - ja bylam z tych ZA! Ja tylko nie lubie momentu, kiedy kudly odrastaja i zaczynaja drapac
Kreciki sa slepe i nigdzie nie moga trafic
Pamietam, ze Ty bylas za z czego sie ciesze, bo juz podejrzewalam ze jestem jakims dziwolagiem. Zaraz zaraz - ja jestem przeciez dziwolagiemReni, Bliska 77, Mega, inessa, Pusurek, Mango, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dziewczyny czy robilyscie takie badania jak CK kinaza kreatynowa, CK -MB, mioglobina? Mam wrażenie ze nie takie mialam skierowanie tylko prolaktyne pamiętałam a reszty nie. Niby wszystko mi wyszlo w normie tylko mioglobina w takiej górnej granicy, ale podwyższone ck-MB (norma do 25a ja mam 43).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:08
Reni lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Witam was kobietki
Simba- pogoda sie sprzysiegla i zmusza do "ogladania sufitu"znowu - prawo Murphiego, ale moze jutro bedzie lepiej
Tak - sufit i szklo. Tez licze na to ze sie poprawi. Chociaz lubie zapach tej mokrej przyrody za oknem i morze tez jest niczego sobieiwcia77, inessa, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość