X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ma ktoś jakiś przepis jak sie wygrzewac przy 19 stopniach upału i lekkiej marzawce? Bo ja na razie wyprobowalam tylko przepis naszych babek: whisky i seks.
    Wracam próbować dalej :)

PS Pokój zmieniony. Moje syczenie przez zęby przyniosło efekty ;)
    Pusurek, dzieki za zdjęcie pogladowe - a nie mówiłam ze faceci powinni sie TAM depilowac?

A kreciki tez pija i sie bzykaja? Czy sa twardzielami i jednak zalegaja na lezaczkach? ;)
    A co to meskiej depilacji - ja bylam z tych ZA! Ja tylko nie lubie momentu, kiedy kudly odrastaja i zaczynaja drapac ;) :P

Bliska 77, Simba, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis bedzie gulasz, ale na razie wciagam parowke i salatke krewetkowa, bo mi sie nie chce miecha kroic...

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no pech
    Ewa a nie możesz tego królika uśpić? szybciej będzie i bardziej humanitarnie
    ja to henne to tylko na rzęsy :-) kiedyś włosy rubiną się robiło ale teraz tylko blond za dużo siwizny ;-)

Mi sie tez jakos tak zrobilo szkoda tego krolika... A jak go jeszcze Ewka nieumiejetnie dusi? ;)

inessa, Reni, Reni, Reni lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie za to nuggets z talarkami i coleslawem. :-)

inessa lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mi sie tez jakos tak zrobilo szkoda tego krolika... A jak go jeszcze Ewka nieumiejetnie dusi? ;)

królik się już dusi w potrawce :) trudno taki los króliczy :)

inessa, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesz sie.. przyjdzie do Ciebie cała rodzina królicza.. wymierzą Ci karę
    on miał rodzinę, marzenia, plany na przyszłość ;-)
    EwaT wrote:
    królik się już dusi w potrawce :) trudno taki los króliczy :)

Pusurek, Mango, inessa, Bliska 77, Sabina, malgos741, Iwone, Mega, iwcia77, Simba, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dzisiaj rosół skurwielu ;-)

Pusurek, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - nie masz szans zupełnie jakoś chłopa ściągnąć na bzykanie? Organizm teraz jest przedmuchany - szkoda marnować takiej szansy....

inessa, Bliska 77, Sabina, Mega, iwcia77, Reni, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pusurek super zdjęcie.
    Melduje ze Kot Sajmona jest juz na Krecie ;) Bez skojarzeń, zoofilki ;)
    Mogłam jednak przyjechać w krawacie, bo klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie, a jutro będzie awantura i zmiana pokoju. Jak ja to lubie...
    Dzie Bursztyn?
    Buziaki laseczki :)

PS Panda - jak dostaniesz wypłatę to wątpliwości mina.
    W deszczu,w UK-eju......leje jak cholera,od 3 dni leb mi tak napieprza, ze chyba sie go pozbede....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z Krainy Deszczowcow

Reni, przytrzymaj chlopa kiedy bedziecie sie mijac w drzwiach i bzyknij go szybko...

Simba, no to rzeczywiscie "upal"....ale Whisky zawsze niezawodna, podnosi zdecydowanie temperature...

W rozmowach o miesie nie bede brac udzialu.... ;)

inessa, Bliska 77, Sabina, Mega, Simba, Reni, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Reni, kurde, naprawdę nic nie da sie wykombinować???????
    dziś byłyśmy z córką a raczej córkami u lekarza, córkami, bo z tą 6cio letnią oraz z tą w brzuchu, na tą chwilę wszystko ok, krwiak zadomowił sie na dobre, ale póki co nie zagraża, dzieciątko ma wymiary idealne z tymi z @. Tyle w wielkim skrócie, jutro córka idzie do przedszkola to mam nadzieję, że wpadać będę częściej.
    Zapytałam mojej gin czy na rowerku stacjonarnym mogę jeździć, jej mina była bezcenna, popatrzyła jak na debila :-)

samira, Sabina, Bursztyn, inessa, Iwone, megan8, Mega, Pusurek, polarmiś, Simba, mysza1975, Reni, Bozia3, mama78, grosza, Kate 75, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj byłam na połówkowym i się okazało, że moja idealna córeczka ma za duże miedniczki nerkowe. Oczywiście panikowałam, ale już się dokształciłam i ponoć to się często zdarza i często samo mija i jedyne co się robi to monitoruje. A jeśli nie minie to po urodzeniu dalszy monitoring, ewentualnie jakaś interwencja, ale to też kwestia na lata. Mam nadzieję, że przy następnym USG już będzie wszystko w normie.
    Później do końca USG leżałam przerażona czekając na kolejne złew wieści, ale na szczęście cała reszta w normie. Nawet dostałam zdjęcie buźki dziecka. Mała wygląda jakby się za głowę łapała ze zgrozą :)

Poza tym wreszcie przyszło łóżeczko i kurier chciał, żebym je razem z nim wnosiła na górę, ale na szczęście nie upierał się, gdy napotkał na mój zdecydowany opór.

Pusurku, fajne Twój mąż ma pomysły. Mój chwilowo wyjechał, więc zdaje się, ze poczekam na masaż do Wielkanocy.

inessa, Iwone, megan8, Pusurek, Mega, Sabina, samira, polarmiś, Simba, mysza1975, Reni, Bliska 77, Bozia3, mama78, Żanet, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, super fotka :)

Iwone, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja już po wizycie. Ze względu na to że biorę luteinę mam czekać do następnej @ i przyjść w 15 d.c. Lekarz chce sprawdzić czy jajeczkuję. Później po następnej @ będę robiła badania hormonalne i monitoring.
    Kurde, znowu wszystko się odwlecze w czasie, no chyba że mój m zaleje foremkę wcześniej, to nie trzeba będzie nic robić :)

Sabina, samira, iwcia77, mysza1975, Bliska 77, inessa, Żanet, grosza, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy robilyscie takie badania jak CK kinaza kreatynowa, CK -MB, mioglobina? Mam wrażenie ze nie takie mialam skierowanie tylko prolaktyne pamiętałam a reszty nie. Niby wszystko mi wyszlo w normie tylko mioglobina w takiej górnej granicy, ale podwyższone ck-MB (norma do 25a ja mam 43).

Bliska 77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A lekarka dopiero w maju :(

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kobietki :)

Simba- pogoda sie sprzysiegla i zmusza do "ogladania sufitu" :) znowu - prawo Murphiego, ale moze jutro bedzie lepiej :)

Bliska 77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A kreciki tez pija i sie bzykaja? Czy sa twardzielami i jednak zalegaja na lezaczkach? ;)
    A co to meskiej depilacji - ja bylam z tych ZA! Ja tylko nie lubie momentu, kiedy kudly odrastaja i zaczynaja drapac ;) :P

Kreciki sa slepe i nigdzie nie moga trafic ;)
    Pamietam, ze Ty bylas za z czego sie ciesze, bo juz podejrzewalam ze jestem jakims dziwolagiem. Zaraz zaraz - ja jestem przeciez dziwolagiem ;)

Reni, Bliska 77, Mega, inessa, Pusurek, Mango, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dziewczyny czy robilyscie takie badania jak CK kinaza kreatynowa, CK -MB, mioglobina? Mam wrażenie ze nie takie mialam skierowanie tylko prolaktyne pamiętałam a reszty nie. Niby wszystko mi wyszlo w normie tylko mioglobina w takiej górnej granicy, ale podwyższone ck-MB (norma do 25a ja mam 43).
    A z czym to sie je? Nie znam tych badan, musze sie doksztalcic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:08

Reni lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Witam was kobietki :)

Simba- pogoda sie sprzysiegla i zmusza do "ogladania sufitu" :) znowu - prawo Murphiego, ale moze jutro bedzie lepiej :)

Tak - sufit i szklo. Tez licze na to ze sie poprawi. Chociaz lubie zapach tej mokrej przyrody za oknem i morze tez jest niczego sobie :)

iwcia77, inessa, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2883 2884 2885 2886 2887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ