35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek super zdjęcie.
Melduje ze Kot Sajmona jest juz na KrecieBez skojarzeń, zoofilki
Mogłam jednak przyjechać w krawacie, bo klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie, a jutro będzie awantura i zmiana pokoju. Jak ja to lubie...
Dzie Bursztyn?
Buziaki laseczki
PS Panda - jak dostaniesz wypłatę to wątpliwości mina.polarmiś, Reni, Pusurek, Mega, mysza1975, Mango, samira, grosza, inessa, megan8, Bursztyn, iwcia77, Żanet, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Pusurek super zdjęcie.
Mogłam jednak przyjechać w krawacie, bo klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie, a jutro będzie awantura i zmiana pokoju. Jak ja to lubie...
Dzie Bursztyn?
Buziaki laseczki
PS Panda - jak dostaniesz wypłatę to wątpliwości mina.Mega, Simba, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Ano kładę się na boku, poduchę obok i służy jako podpórka pod kolano przy pozycji bocznej ustalonej. Chwilowo męża mi zastępuje
Poza tym fajnie szeleści jak ją przez przypadek kopnę.
Znaczy prawidlowo ja uzywasz!Moj chlop sie ostatnio zalamal, jak zobaczyl, ze poduszka jest blizej mnie niz on. Stwierdzil, ze zostawic mnie na chwile i juz jakis obcy rogal miota sie po lozku
Mega, Simba, Reni, inessa, iwcia77, Alis, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Pusurku, jak robiliście masaż? Leżałaś na brzuchu?
Chlop sobie znalazl link: Jak przyniesc ulge kobiecie w ciazy
https://www.youtube.com/watch?v=_aIPVzCWJf0
Obejrzal i zaserwowal przyjemniutki masaz. Co prawda, rece mu uciekaly nizej ( nie bylby soba ), ale naprawde fajnie mu wychodzilo.Oczywiscie, bylo to bardziej mizianie, bo sa rozne szkoly mowiace o masazu kobiet w ciazy, ale bylo przyjemne, no i chlop zaangazowany.
Mega, Simba, inessa, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Pusurek super zdjęcie.
Mega, grosza, inessa, Bliska 77, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Pusurek super zdjęcie.
Dzie Bursztyn?
Buziaki laseczki
PS Panda - jak dostaniesz wypłatę to wątpliwości mina.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:
Simba krety som przebiegłe uważajAle tez moze maja wakacje? Wyobraz sobie Simbe na lezaku z drinkiem, a obok takie male lezaczki z kretami? Albo w basenie na materacyku
Czyz nie uroczy widok?
Reni, anna maria, inessa, Mega, Simba, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Miłego dnia życzę.
U mnie pochmurno i deszczowo, ble
Pusurek już sobie wyobraziłam te leżaczki z kretami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 09:35
Pusurek, samira, anna maria, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Dzień dobry
Miłego dnia życzę.
U mnie pochmurno i deszczowo, ble
Pusurek już sobie wyobraziłam te leżaczki z kretami
I wszystkie maja okularki sloneczne i slomkowe kapelutkiJa chce na wakacje!!!!
A tak pewnie wygladaja wakacje Simby
http://demotywatory.pl//uploads/201210/1349565866_j9hmjz_600.jpgReni, mysza1975, inessa, Bliska 77, iwcia77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no własnie sobie wyobrażam
leżą małe nicponie na pleckach w okularach słonecznych .. nóżka na nóżkę
w łapce fajka w drugiej drink..
Pusurek wrote:Krety ryjom!Ale tez moze maja wakacje? Wyobraz sobie Simbe na lezaku z drinkiem, a obok takie male lezaczki z kretami? Albo w basenie na materacyku
Czyz nie uroczy widok?
Pusurek, inessa, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam
Pusurku, śliczny brzuszek
Simba miłego wypoczynku. Też bym się chętnie wygrzała w słońcu. Miałaś bardzo dobry pomysł.
Panda, przynajmniej coś się dzieje. Ale rozumiem Cię bo mi trudno się odnaleźć zawsze po urlopie.
Czekam z niecierpliwością na wieczór bo dziś zaczyna się nowy sezon Gry o tronPusurek, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4