35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki kochane wiem mozna sie jakos nastawiać ale jak już sie zbliża ten moment to jest strasznie trudno
Kochane mamusie to dla Was i te co są mamusiami i co niedługo zostaną a zwłaszcza dla tatusiówbardzo to lubie mimo,ze sam autor jest róznie postrzegany
to docenienie też roli taty!!!
http://www.youtube.com/watch?v=q3BBKkB0_Fsmegan8, strumyk, Iwone, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam Was,
dzisiaj miałam również "roboczy dzień", ale jakoś taki rozbity, ale o tym za chwilkę. Siedzę sobie właśnie sama w domku (mój M w PL u córki, wraca w poniedziałek) byłam na rowerku, pogoda nam się piękna zrobiła i skorzystałam. Może jeszcze dzisiaj Skalpel zrobię
a z tym ,że człowiek nie jest przygotowany to fakt, M jechał do dziecka uradowany , na fajny weekend, a tak tragedia rodzinna - jego kuzyn 19 lat, zginął wczoraj w nocy w wypadku samochodowym, coś okropnego, 2 samochody go przejechały, jeszcze nie znam szczegółów, ale nie mieści mi się w głowie
ja już nie wiem jak do tego życia podchodzić, jak je przeżyć, by być zadowolonym, szczęśliwym , tylko co to jest szczęście?
Iwone, Bliska 77, iwcia77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
czekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
inessa wrote:Dzieki kochane wiem mozna sie jakos nastawiać ale jak już sie zbliża ten moment to jest strasznie trudno
Kochane mamusie to dla Was i te co są mamusiami i co niedługo zostaną a zwłaszcza dla tatusiówbardzo to lubie mimo,ze sam autor jest róznie postrzegany
to docenienie też roli taty!!!
http://www.youtube.com/watch?v=q3BBKkB0_Fs
trudno jest zawsze, ja wyszłam z domu 12 lat temu w drugi dzień świąt BN, tata jeszcze jadł przy stole, jak wróciłam - już go nie było, ...... nawet się nie pożegnałam, bo jak i po co? 53 lata facetowi było; strasznie to przeżyłam
A autora lubię/toleruję, teksty z ostatniej płyty dobrze do mnie przemawiają, to jest jego twórczość, jednym pasuje innym nie, każdy lubi to co mu się podoba,
ja swojego mężczyznę nauczyłam płakać, ach tęsknie za nim strasznie
inessa, EwaT, megan8, peppapig, iwcia77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
czekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
EwaT wrote:myslicie że kupowanie pluszaków z second handu może być niebezpieczne? jeżeli wypiore w wysokiej temp?
megan8, Sabina, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:myslicie że kupowanie pluszaków z second handu może być niebezpieczne? jeżeli wypiore w wysokiej temp?
Moja corka miala mase pluszakow z second handu, pralam je normalnie w 40 stopniach. Zawsze mozesz je zamrozic na troche, potem wyprac, mrozenie zabije roztocza.
Nie sadze, zeby byly grozne, tym bardziej, ze widzisz, w jakim sa stanie. Nie kupisz raczej czegos, co jest umazane krwia lub kalem.samira, Simba, EwaT, Iwone, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:myslicie że kupowanie pluszaków z second handu może być niebezpieczne? jeżeli wypiore w wysokiej temp?
Sabina, megan8, EwaT, samira, inessa, Iwone, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kobieta-nie-wiedziala-ze-jest-w-ciazy/9pmjy
jak można nie wiedzieć ,że jest się w ciąży?polarmiś, samira, megan8, malgos741, peppapig, Sabina, ania.g, iwcia77, gosia7122, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:oglądamy z Tomaszkiem Królewna Sniezka i Łowca na Kinomanie
w roli Sniezki - Kristen Stewart, ta od wampirówinessa, EwaT, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Ineska trzymaj się.
Samirka współczuję, najważniejsze że to nic podejrzanego.
samira, inessa, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Założyłam nową podstronę "Monitoring cyklu" - jest tam coś o monitoringu, śluzach itp. W dziale wspomagacze o ziołach i lekach
Chciałam żebyśmy miały to w jednym miejscu, żeby nie trzeba było szukaćinessa, EwaT, Sabina, polarmiś, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Kobietki tesknie za Wami nie zdaze juz Was nadrobic no chyba ze znowu bede bezrobotna to wtedy
tak przeskakuje stronki i kurcze zaluje ztrasznie ze nie moglam Was zobaczyc...Ineska widze wrocila do wykresu super, Reni dzielna jestes nie wiedzialam ze to badanie tak hurtowo sie robi w Pl...sama juz jestem ciekawa co mi lekarz powie. Wizyta nam sie zbliza szybciutko lekarz podobno bardzo dobry i konkretny pan mam nadzieje ze mi przypadnie do gustu, czakamy w kolejce do niego juz 3 miesiace...U mnie praca dom praca dom, bije sie z myslami czy zostac czy pierdolnac tym wszystkim to zalezy od dnia i wydarzen w pracy. No nic dopiero zaczelam a juz potrzebuje wakacji
Chcialam tak naprawde Was wszsytkie pozdrowic i podziekowac za wpisy pod wykresem zawsze mnie rozbawicieZycze Wam wszsytkim zdrowka i pozytywnych mysli, szczesliwych rozwiazan no i zielonych kropek jak najszybciej!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 03:46
peppapig, Sabina, Iwone, ania.g, Simba, Bliska 77, samira, Pusurek, iwcia77, gosia7122, polarmiś, Mango, Bozia3, inessa, anna maria, megan8, malgos741, Reni, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość