X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:11

Bliska 77 lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane wiem mozna sie jakos nastawiać ale jak już sie zbliża ten moment to jest strasznie trudno :(

Kochane mamusie to dla Was i te co są mamusiami i co niedługo zostaną a zwłaszcza dla tatusiów :D bardzo to lubie mimo,ze sam autor jest róznie postrzegany :P to docenienie też roli taty!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=q3BBKkB0_Fs

megan8, strumyk, Iwone, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• strumyk Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was,
    dzisiaj miałam również "roboczy dzień", ale jakoś taki rozbity, ale o tym za chwilkę. Siedzę sobie właśnie sama w domku (mój M w PL u córki, wraca w poniedziałek) byłam na rowerku, pogoda nam się piękna zrobiła i skorzystałam. Może jeszcze dzisiaj Skalpel zrobię ;)

a z tym ,że człowiek nie jest przygotowany to fakt, M jechał do dziecka uradowany , na fajny weekend, a tak tragedia rodzinna - jego kuzyn 19 lat, zginął wczoraj w nocy w wypadku samochodowym, coś okropnego, 2 samochody go przejechały, jeszcze nie znam szczegółów, ale nie mieści mi się w głowie

ja już nie wiem jak do tego życia podchodzić, jak je przeżyć, by być zadowolonym, szczęśliwym , tylko co to jest szczęście?

Iwone, Bliska 77, iwcia77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

czekamy na Henia :)
    Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
    Maluszek 19.11.2014 (8tc)
  • strumyk Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dzieki kochane wiem mozna sie jakos nastawiać ale jak już sie zbliża ten moment to jest strasznie trudno :(

Kochane mamusie to dla Was i te co są mamusiami i co niedługo zostaną a zwłaszcza dla tatusiów :D bardzo to lubie mimo,ze sam autor jest róznie postrzegany :P to docenienie też roli taty!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=q3BBKkB0_Fs

trudno jest zawsze, ja wyszłam z domu 12 lat temu w drugi dzień świąt BN, tata jeszcze jadł przy stole, jak wróciłam - już go nie było :(, ...... nawet się nie pożegnałam, bo jak i po co? 53 lata facetowi było; strasznie to przeżyłam

A autora lubię/toleruję, teksty z ostatniej płyty dobrze do mnie przemawiają, to jest jego twórczość, jednym pasuje innym nie, każdy lubi to co mu się podoba,
    ja swojego mężczyznę nauczyłam płakać, ach tęsknie za nim strasznie

inessa, EwaT, megan8, peppapig, iwcia77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

czekamy na Henia :)
    Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
    Maluszek 19.11.2014 (8tc)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslicie że kupowanie pluszaków z second handu może być niebezpieczne? jeżeli wypiore w wysokiej temp?

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa - oby sie tesciowi jeszcze poprawilo.

Strumyk - no niestety takie jest zycie. Nigdy nic nie wiadomo.
    Ja ostatnio tez - co pojechalam do Polski to na jakims pogrzebie bylam.

inessa, strumyk, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    myslicie że kupowanie pluszaków z second handu może być niebezpieczne? jeżeli wypiore w wysokiej temp?
    W wysokiej nie wypierzesz, bo zniszczysz. Niemowlak nie potrzebuje jeszcze pluszaków, a jak życie znam, na pewno od kogoś dostaniesz, kto odwiedzi Twoje dziecko :)

megan8, Sabina, EwaT lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek, ja śpię z taką poduchą już od tygodnia, ale nie wiedziałam, że tak ją trzeba wkładać :D Forum kształci :D

Ewka, mam nadzieję, że Ci się już nie pogorszy i jakoś dotrwasz do rozpakowania.

Pusurek, EwaT, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ewa my córce nawet jednego pluszaka nie kupiliśmy. Wszystko dostała. A tak naprawdę zaczęła bawić się takimi zabawkami jak miała skończone 2 latka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 19:56

grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 19:15

inessa, strumyk, megan8, samira, Sabina, polarmiś, EwaT, Mega, malgos741, ania.g, Bliska 77, iwcia77, gosia7122, Mango, grosza, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

Moja corka miala mase pluszakow z second handu, pralam je normalnie w 40 stopniach. Zawsze mozesz je zamrozic na troche, potem wyprac, mrozenie zabije roztocza.
    Nie sadze, zeby byly grozne, tym bardziej, ze widzisz, w jakim sa stanie. Nie kupisz raczej czegos, co jest umazane krwia lub kalem. ;)

samira, Simba, EwaT, Iwone, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Pusurek, ja śpię z taką poduchą już od tygodnia, ale nie wiedziałam, że tak ją trzeba wkładać :D Forum kształci :D
    Alis, to jak ja wkladasz, ze zapytam przez ciekawosc? Nie pod glowe chyba? ;) :D

• megan8 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:11

peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Siedlisko kurzu, a Tomcio bedzie mial mame i tate do przytualnia. Moje dziecko nie bawilo sie w ogole pluszakami, za to nasz pies mial duzo radochy.

Sabina, megan8, EwaT, samira, inessa, Iwone, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądamy z Tomaszkiem Królewna Sniezka i Łowca na Kinomanie
    w roli Sniezki - Kristen Stewart, ta od wampirów ;)

polarmiś, samira, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kobieta-nie-wiedziala-ze-jest-w-ciazy/9pmjy

jak można nie wiedzieć ,że jest się w ciąży?
    Też myślałam że nie można, ale moja siostra była 4 razy u gina podejrzewając ze jest w ciąży. Za pierwszym razem wykluczył ciąże, przepisał antybiotyk i silne leki przeciwbólowe bo stwierdził ze ma zapalenie jajników, na każdej kolejnej wizycie stwierdzał brak ciąży, za 4 razem przepisał leki na wywołanie miesiączki bo jej nie miała. Okres dostała, wszystko wróciło do normy. Fakt, trochę przytyła ale zrzuciła to na wzmożony apetyt. Co miesiąc miała @ wiec nie myślała ze jest w ciąży. Zorientowała sie w 5 miesiącu -po ruchach dziecka. Inny lekarz potwierdził 5 miesiąc . Na szczęście mała urodziła sie zdrowa a dziś to bardzo pyskata 5 latka :)

polarmiś, samira, megan8, malgos741, peppapig, Sabina, ania.g, iwcia77, gosia7122, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    oglądamy z Tomaszkiem Królewna Sniezka i Łowca na Kinomanie
    w roli Sniezki - Kristen Stewart, ta od wampirów ;)
    A ja Meride :)

inessa, EwaT, Pusurek lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska trzymaj się. <3
    Samirka współczuję, najważniejsze że to nic podejrzanego.

samira, inessa, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założyłam nową podstronę "Monitoring cyklu" - jest tam coś o monitoringu, śluzach itp. W dziale wspomagacze o ziołach i lekach :)

Chciałam żebyśmy miały to w jednym miejscu, żeby nie trzeba było szukać :)

inessa, EwaT, Sabina, polarmiś, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 03:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kobietki tesknie za Wami nie zdaze juz Was nadrobic no chyba ze znowu bede bezrobotna to wtedy ;) tak przeskakuje stronki i kurcze zaluje ztrasznie ze nie moglam Was zobaczyc...Ineska widze wrocila do wykresu super, Reni dzielna jestes nie wiedzialam ze to badanie tak hurtowo sie robi w Pl...sama juz jestem ciekawa co mi lekarz powie. Wizyta nam sie zbliza szybciutko lekarz podobno bardzo dobry i konkretny pan mam nadzieje ze mi przypadnie do gustu, czakamy w kolejce do niego juz 3 miesiace...U mnie praca dom praca dom, bije sie z myslami czy zostac czy pierdolnac tym wszystkim to zalezy od dnia i wydarzen w pracy. No nic dopiero zaczelam a juz potrzebuje wakacji ;)
    Chcialam tak naprawde Was wszsytkie pozdrowic i podziekowac za wpisy pod wykresem zawsze mnie rozbawicie ;) Zycze Wam wszsytkim zdrowka i pozytywnych mysli, szczesliwych rozwiazan no i zielonych kropek jak najszybciej!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 03:46

peppapig, Sabina, Iwone, ania.g, Simba, Bliska 77, samira, Pusurek, iwcia77, gosia7122, polarmiś, Mango, Bozia3, inessa, anna maria, megan8, malgos741, Reni, mysza1975, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2879 2880 2881 2882 2883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ