X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Reni ma jakiegos speca od przepychania rur, jakby co ;)

Mi czlowieka od kanalizacji trza! :P

inessa, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po zakupach. Corka siedzi na podlodze i uklada ciuszki w stosikach wg rozmiary, strasznie sie przy tym jarajac ;)
    A zapomnialam napisac, ze spedzilam dzis pierwsza noc z poduszka rogalem ( takim do spania i karmienia ) i bylo naprawde fajnie. ;) Poducha wlozona miedzy kolana od przodu daje jednoczesnie podparcie pod brzuch, a od tylu - stabilizuje plecy. Opis barwny, wiem, daje popis wyobrazni, ale poduche naprawde polecam. :)

EwaT, inessa, Iwone, peppapig, Simba, Mega, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dobrze ze tylko na tym sie skonczylo
    dzięki Ewa

właśnie- dobrze ze tak ,chciał kurcze pomóc komuś innemu a sam se bólu narobił

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 16:23

EwaT, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

właśnie- dobrze ze tak ,chciał kurcze pomóc komuś innego a sam se bólu narobił

Ale znaczy, ze dobry czlowiek w niego. :)

samira, Bliska 77, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira dobrze,ze pojechaliści i jakos zaradzili mu bo nie zawsze chcą na zwichniecie np w szyny wkladac. Zdrówka dla syna :)

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wymiotło wszystkie

inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Samirka, tak o wyniki mi chodziło, trzymam również kciuki za syna, kurcze miejmy nadzieję, ze obrzęk bardzo szybko zejdzie, dobrze, że upałów jeszcze nie ma, a tak swoją drogą mozesz być dumna z syna
    Ewa, jesli mowa o Twoim samopoczuciu, kurde jakbym o sobie czytała, Iwona ma racje, wiele kobiet tak po prostu przechodzi zaawansowana ciążę, ja czasem z bólu np bioder spać nie mogę.
    Dziś np jestem tak wkurwiona jak już dawno nie byłam, wkurwia mnie dosłownie wszystko, z mężem to tak się pokłóciłam, że jak mieliśmy "wymianę zdań" to moje 6cio letnie dziecko popatrzyło nas nas z politowaniem i powiedziało "śmieszycie mnie", z męzem to chyba z taka siłą pokłóciliśmy się ostatni raz ze dwa lata temu, kurde mam nadzieję, że do wieczora mi przejdzie bo chujowo tak spędzić wieczór a jutro jego siostra z dzieciakami do nas przychodzi

inessa, Iwone, EwaT, megan8, Simba, samira, malgos741, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włąsnie dostaliśmy telefon ze szpitala gdzie lezy tesc,pogorszył sie bardzo jego stan zdrowia,wysiadają nerki i musi być dializowany a wszystko przez to,ze siada mu krażenie :( :( :(

Iwone, samira lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:10

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:10

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, kurcze, duzo siły

inessa lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kobieta-nie-wiedziala-ze-jest-w-ciazy/9pmjy

jak można nie wiedzieć ,że jest się w ciąży?
    dokładnie.................

megan8 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Włąsnie dostaliśmy telefon ze szpitala gdzie lezy tesc,pogorszył sie bardzo jego stan zdrowia,wysiadają nerki i musi być dializowany a wszystko przez to,ze siada mu krażenie :( :( :(
    Przykro mi trzymajcie się dzielnie siły i zdrowia człowiek nie zawsze zdaje sobie sprawę że to najważniejsze...

Bliska 77, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak byłam w szpitalu przywieźli dziewczyne sporo młodszą odemnie ale ok 28-30 i wyobraźcie sobie że była w siódmym miesiącu i twierdziła że nie wiedziała.. Brzuszek miała mały ale wg mnie ciążowy...podobno testy jej negatywne wychodziły...

Andzia33 lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:11

inessa lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso przykre to....ludzie rodza sie i umierają, nic na tą kolej rzeczy nie poradzimy :(

inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso trzymajcie się ... <3

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane wiecie ta choroba raczej ten czas jakoś już nas przygotowały do najgorszego ale tesciowa mimo wszystko jakos tak trudno jej.
    To jest też piekny są po ślubie ponad 40 lat i wiele przeszli a widać,ze sie kochają!!! Tesc ma 64 lata w lipcu dopiero skonczy 65.

Jeszcze raz dziekuje!!!

Iwone, Bliska 77, megan8, Sabina, samira, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dzieki kochane wiecie ta choroba raczej ten czas jakoś już nas przygotowały do najgorszego ale tesciowa mimo wszystko jakos tak trudno jej.
    To jest też piekny są po ślubie ponad 40 lat i wiele przeszli a widać,ze sie kochają!!! Tesc ma 64 lata w lipcu dopiero skonczy 65.

Jeszcze raz dziekuje!!!
    Człowiek nigdy nie jest przygotowany na najgorsze. Mam nadzieję że uda im się jeszcze jakiś czas przeżyć razem.
    Trzymajcie się <3

megan8, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Jeszcze raz dziekuje!!!
    kurcze, wiesz tak sie mówi ale prawda jest taka, że nigdy tak do końca człowiek nie jest przygotowany, moi rodzice w zeszłym roku obchodzili 40to lecie, w tym mój tata kończy 70, wiem jak ważne jest to wszystko dla człowieka, zwłaszcza tej drugiej połówki, my, ich dzieci, mamy już własne życie......

megan8, inessa, Sabina, Iwone, samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 2878 2879 2880 2881 2882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ