35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my po zakupach. Corka siedzi na podlodze i uklada ciuszki w stosikach wg rozmiary, strasznie sie przy tym jarajac
A zapomnialam napisac, ze spedzilam dzis pierwsza noc z poduszka rogalem ( takim do spania i karmienia ) i bylo naprawde fajnie.Poducha wlozona miedzy kolana od przodu daje jednoczesnie podparcie pod brzuch, a od tylu - stabilizuje plecy. Opis barwny, wiem, daje popis wyobrazni, ale poduche naprawde polecam.
EwaT, inessa, Iwone, peppapig, Simba, Mega, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie
Samirka, tak o wyniki mi chodziło, trzymam również kciuki za syna, kurcze miejmy nadzieję, ze obrzęk bardzo szybko zejdzie, dobrze, że upałów jeszcze nie ma, a tak swoją drogą mozesz być dumna z syna
Ewa, jesli mowa o Twoim samopoczuciu, kurde jakbym o sobie czytała, Iwona ma racje, wiele kobiet tak po prostu przechodzi zaawansowana ciążę, ja czasem z bólu np bioder spać nie mogę.
Dziś np jestem tak wkurwiona jak już dawno nie byłam, wkurwia mnie dosłownie wszystko, z mężem to tak się pokłóciłam, że jak mieliśmy "wymianę zdań" to moje 6cio letnie dziecko popatrzyło nas nas z politowaniem i powiedziało "śmieszycie mnie", z męzem to chyba z taka siłą pokłóciliśmy się ostatni raz ze dwa lata temu, kurde mam nadzieję, że do wieczora mi przejdzie bo chujowo tak spędzić wieczór a jutro jego siostra z dzieciakami do nas przychodziinessa, Iwone, EwaT, megan8, Simba, samira, malgos741, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Włąsnie dostaliśmy telefon ze szpitala gdzie lezy tesc,pogorszył sie bardzo jego stan zdrowia,wysiadają nerki i musi być dializowany a wszystko przez to,ze siada mu krażenie
Bliska 77, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak byłam w szpitalu przywieźli dziewczyne sporo młodszą odemnie ale ok 28-30 i wyobraźcie sobie że była w siódmym miesiącu i twierdziła że nie wiedziała.. Brzuszek miała mały ale wg mnie ciążowy...podobno testy jej negatywne wychodziły...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki kochane wiecie ta choroba raczej ten czas jakoś już nas przygotowały do najgorszego ale tesciowa mimo wszystko jakos tak trudno jej.
To jest też piekny są po ślubie ponad 40 lat i wiele przeszli a widać,ze sie kochają!!! Tesc ma 64 lata w lipcu dopiero skonczy 65.
Jeszcze raz dziekuje!!!Iwone, Bliska 77, megan8, Sabina, samira, malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dzieki kochane wiecie ta choroba raczej ten czas jakoś już nas przygotowały do najgorszego ale tesciowa mimo wszystko jakos tak trudno jej.
To jest też piekny są po ślubie ponad 40 lat i wiele przeszli a widać,ze sie kochają!!! Tesc ma 64 lata w lipcu dopiero skonczy 65.
Jeszcze raz dziekuje!!!
Trzymajcie sięmegan8, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dzieki kochane wiecie ta choroba raczej ten czas jakoś już nas przygotowały do najgorszego ale tesciowa mimo wszystko jakos tak trudno jej.
Jeszcze raz dziekuje!!!megan8, inessa, Sabina, Iwone, samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość