X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Dziewczyny! Dzis w pracy do 20. Nie wiem, jak przetrwam. Co za dzień.

iwcia77 lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panika i bladosc paszczy przed..a placz i omdlenia w trakcie i po.. No tak dziewczyny reagowały..dlatego ja na youtubie nie oglądałam filmiku z badania, bo po co.. Jedna laska co poszła na pierwszy ogień siedziała i się trzęsła zdziwiona, że już po badaniu nic nas nie boli..
    EwaT wrote:
    jak można płakać i mdlec przed badaniem????

Sabina, samira, Mega, Simba, inessa, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Panie i Panów.. Czas wstać z łóżka zapowiada się ładny dzień. Kurier przywiózł mi rower, więc krok drugi do ruszenia dupy z kanapy poczyniony.

Sabina, Pusurek, Mega, iwcia77, inessa, Simba, sjoanka, ania.g, malgos741, gosia7122, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniłam od gościa od łazienki, a on ma takiego kaca, że dopiero go obudziłam. Wdusił tylko, że dziś nie da rady, że przyjedzie po niedzieli. Niech mnie w dooopę pocałuje! Od rana na niego czekam, cała robota wstrzymana, miałam iść do KOścioła. Ech, szkoda gadać. Po niedzieli to ja będę w pracy, a on chyba się lewituje do mnie do domu przez komin. Ech FACHOWCY!

Mega, inessa, sjoanka, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zadzwoniłam od gościa od łazienki, a on ma takiego kaca, że dopiero go obudziłam. Wdusił tylko, że dziś nie da rady, że przyjedzie po niedzieli. Niech mnie w dooopę pocałuje! Od rana na niego czekam, cała robota wstrzymana, miałam iść do KOścioła. Ech, szkoda gadać. Po niedzieli to ja będę w pracy, a on chyba się lewituje do mnie do domu przez komin. Ech FACHOWCY!

E, dobrze, ze w ogole cos wybelkotal ;) My czekamy na hydraulika od stycznia, ale tu jest taki popyt na nich, ze ten nasz w ogole telefonu nie odbiera. A jak odbierze, to mowi, ze zajety i oddzwoni pozniej, czego oczywiscie nie robi... A wole nie pisac, ile bierze za godzine, bo mi sie noz w kieszeni otwiera...

Sabina, inessa, Simba, sjoanka, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Witam się z rańca :-)
    Reni super że hydraulika ok i jesteś po badaniu. :-)
    Samirka jak się czujesz po biopsji?
    Ineska fajne te sukienki, ja lubię jednolite kolory bez wzorów.
    Sjoanka trzymam kcikuki. <3
    Sabina może zrób morfologię bo te omdlenie dziwne jest mimo wszystko.
    A ja do roboty zaraz lecę i będę do 16tej i dopiero wtedy weekend się zaczyna a ten będzie pracowity ;-)
    specjalnie dla ciebie powtarzam post :)

Pytałyście jak biopsja a więc
    Czekałam z G na korytarzu ,było sporo babeczek na badanie ,spierdzieliło im się główne duże USG ale udało się im przywieźć inne z gab. gina,byłam chyba 4 ta ,lekarz robił usg a pielęgniarka się wkłuwała i on ja instruował ,wiem z jego mowy ze nakłuwała torbiel (tak usłyszałam) sama wkłucie w szyję nic nie boli ,troszkę bolało jak nakłuwała to główne miejsce ale tak to pikuś ,potem mnie tak dziwnie ciągła szyja w tym miejscu do wczoraj czyli przez dwa dni ale nie cały dzień ,wynik do trzech tygodni jak nie zadzwonią to dobrze będzie :) (bo jak coś jest nie teges do dzwonią)

za to @ jeszcze nie ma,to już 59dc,nowy gin kazał odstawić lutkę ,żeby się samo uregulowało (i tak myślałam ze będzie bo endo zwiększyła mi dawkę eur.do 75 z 25 a tu dupa)ale chyba ja zapodam bo już mnie irytuje to czekanie

czami myślę ze to Meno nadchodzi ,jeszcze się naczytałam że brak estrogenów to długi czas miękkie cyce,suchość pochwy ,przedłużające się cykle itp i się podłamałam ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 10:50

malgos741, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

a ja chyba z synem na pogotowie bo wczoraj w nocy skręcił stopę ,biegnąc ze schodów bo wzywali z kumplami pogotowie do babki która upadła i miała dziurę w głowie ,bardzo krwawiła,jak się okazało była pijana.

Boli go bardzo i jest napuchnięta,ehhh z tymi chłopami ...

Iwone, inessa, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w tę pochmurną sobotę

inessa lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry w ogole! U mnie deszcz z rana, czyli wracamy do normalnosci. POnad 2 tygodnie nie padalo, slonce swiecilo codziennie przeciez! Juz sie martwilam, ze globalne ocieplenie i nas dosieglo, ale gdzie tam...
    Widze, ze lezak mi zmokl w ogrodzie...
    Na pocieche jedziemy dzis na zakupy, corka ma wybrac ubranka dla Adamka ( takie swag, jesli ktos jest w temacie ;) ), wiec zapowiada sie zabawa. :)
    Milego dnia!
    tylko nie wywoluj wilka z lasu tym swag'iem ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam w sobotę:-)
    Reni jesteś debesciara :-D
    Sjoanka trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wieści <3

Ja czekam na pana który mi dziś wymieni kabinę prysznicową. Nie mogę się doczekać efektu. Poza tym mam zamiar wziąć się dziś za okna. No i jeszcze spowiedź mamy ;-)

Wiecie wczoraj zaslablam w lidlu. Od czasów nastoletnich tak nie miałam. Ani nie byłam glodna ani spragniona. Nie wiem. Mąż stwierdził że jestem w ciąży jak nic ;-) nieważne że cykl bezowulacyjny. Wg niego po takim seksie nie ma szans żeby nie było ciąży. No i weź tu chłopu wytłumacz. :-O
    a wlasciwie skad wiesz, ze byl bezowulacujny?

Sabina lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien mam nadzieje dobry
    Pochmurno u nas, psu sie nawet wyjsc nie chce, mnie zreszta tez nie.
    Zamowilam soebie nowy pszczeli specyfik, bo mleczko juz zjedzone.Z tej samej firmy, nazwali to fertility booster: mleczko pszczele z pylkiem pszczelim i propolisem w miodzie. Ma konsystencje prawie stala i kolor sraczki, smakuje ciekawie, jedna lyzeczka rano na czczo. Zachwalany, wiec zjadam od wczoraj i maz tez. No, a w tzw. miedzyczasie czekam wciaz na to czyszczenie rur.

iwcia77, inessa, Simba, Sabina, ania.g, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam w sobotę:-)
    Reni jesteś debesciara :-D
    Sjoanka trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wieści <3

Ja czekam na pana który mi dziś wymieni kabinę prysznicową. Nie mogę się doczekać efektu. Poza tym mam zamiar wziąć się dziś za okna. No i jeszcze spowiedź mamy ;-)

Wiecie wczoraj zaslablam w lidlu. Od czasów nastoletnich tak nie miałam. Ani nie byłam glodna ani spragniona. Nie wiem. Mąż stwierdził że jestem w ciąży jak nic ;-) nieważne że cykl bezowulacyjny. Wg niego po takim seksie nie ma szans żeby nie było ciąży. No i weź tu chłopu wytłumacz. :-O

Wiesz, że są na forum takie, co zaszły w cyklu bezowulacyjnym? Mam na myśli Caffe i siebie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 11:52

Bursztyn, Pusurek, Sabina, inessa, Simba, sjoanka, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tylko nie wywoluj wilka z lasu tym swag'iem ;)

hehe, corka by chyba zle braciszkowi nie zyczyla, co? :P

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    hehe, corka by chyba zle braciszkowi nie zyczyla, co? :P
    oj tam, odrazu zle...gej tez czlowiek ;)

inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oj tam, odrazu zle...gej tez czlowiek ;)

człowiek ale gej ;)

nie moge sie pozbierac dzisiaj, w ogóle czuje sie coraz gorzej...ale kto mnie zrozumie :(

Bursztyn, inessa, Sabina, polarmiś lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    człowiek ale gej ;)

nie moge sie pozbierac dzisiaj, w ogóle czuje sie coraz gorzej...ale kto mnie zrozumie :(
    coz, staram sie ale ja nie w dwupaku, wiec.....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    E, dobrze, ze w ogole cos wybelkotal ;) My czekamy na hydraulika od stycznia, ale tu jest taki popyt na nich, ze ten nasz w ogole telefonu nie odbiera. A jak odbierze, to mowi, ze zajety i oddzwoni pozniej, czego oczywiscie nie robi... A wole nie pisac, ile bierze za godzine, bo mi sie noz w kieszeni otwiera...

Reni ma jakiegos speca od przepychania rur, jakby co ;)

inessa, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas od rana zimno i mglisto dopiero przed chwilką wyszło troszke słonce ale nadal chłodno. Ja posprzatałm domek i teraz sobie usiadłam i podczytuje co Wy tu piszecie :)

Ewka sił CI życze jeszcze troszke niestety musisz dac rade moze wiecej odpoczywaj,leż!!!!!!

Reszcie kobietek spokojnego dnia życze :D

Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a wlasciwie skad wiesz, ze byl bezowulacujny?
    W poniedziałek 31.03 (czyli tego dnia, kiedy owu wyznaczył mi owulację) byłam u gin. Wizyta o 23 (dżizass). Gin stwierdziła na USG, że ona nie widzi, żeby była owulacja. Ja jej mówiłam, że w piątek i sobotę kłuł mnie jajnik, ale cóż. Nie widać, to nie widać. Kazała mi od 16dc brać duphaston 3 razy dziennie, bo podobno mam za niski progesteron (nigdy nie badałam sobie progesteronu). Wypytała też ile waże. Ja oczywiście narobiłam sobie nadziei, że może owulka była wcześniej?
    Tylko, że ja taka stara a taka głupia... Ile można wierzyć w cuda i św. Mikołaja? Durna ja... Bo oczywiście mam nadzieję. Standart. A potem znowu będzie mega dól bo znowu się nie udało :(

PS. Dziś znowu zrobiło i się słabo. Akurat stałam na drabinie, bo myłam boazerię. NA szczęście udało mi zleźć, poszłam od razu coś przekąsić. Choć nie sądzę, żeby to było z głodu - rano zjadłam śniadanie, potem poprawiłam z mężem, a gorzej poczułam się koło 11.30. Chyba po prostu się starzeję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 13:00

Iwone, ania.g, samira, megan8, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Wiesz, że są na forum takie, co zaszły w cyklu bezowulacyjnym? Mam na myśli Caffe i siebie :-)
    Z chęcią bym się załapała, a jakże :)

peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2876 2877 2878 2879 2880 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ