35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Panika i bladosc paszczy przed..a placz i omdlenia w trakcie i po.. No tak dziewczyny reagowały..dlatego ja na youtubie nie oglądałam filmiku z badania, bo po co.. Jedna laska co poszła na pierwszy ogień siedziała i się trzęsła zdziwiona, że już po badaniu nic nas nie boli..EwaT wrote:jak można płakać i mdlec przed badaniem????
Sabina, samira, Mega, Simba, inessa, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie Panie i Panów.. Czas wstać z łóżka zapowiada się ładny dzień. Kurier przywiózł mi rower, więc krok drugi do ruszenia dupy z kanapy poczyniony.
Sabina, Pusurek, Mega, iwcia77, inessa, Simba, sjoanka, ania.g, malgos741, gosia7122, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZadzwoniłam od gościa od łazienki, a on ma takiego kaca, że dopiero go obudziłam. Wdusił tylko, że dziś nie da rady, że przyjedzie po niedzieli. Niech mnie w dooopę pocałuje! Od rana na niego czekam, cała robota wstrzymana, miałam iść do KOścioła. Ech, szkoda gadać. Po niedzieli to ja będę w pracy, a on chyba się lewituje do mnie do domu przez komin. Ech FACHOWCY!
Mega, inessa, sjoanka, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Zadzwoniłam od gościa od łazienki, a on ma takiego kaca, że dopiero go obudziłam. Wdusił tylko, że dziś nie da rady, że przyjedzie po niedzieli. Niech mnie w dooopę pocałuje! Od rana na niego czekam, cała robota wstrzymana, miałam iść do KOścioła. Ech, szkoda gadać. Po niedzieli to ja będę w pracy, a on chyba się lewituje do mnie do domu przez komin. Ech FACHOWCY!
E, dobrze, ze w ogole cos wybelkotalMy czekamy na hydraulika od stycznia, ale tu jest taki popyt na nich, ze ten nasz w ogole telefonu nie odbiera. A jak odbierze, to mowi, ze zajety i oddzwoni pozniej, czego oczywiscie nie robi... A wole nie pisac, ile bierze za godzine, bo mi sie noz w kieszeni otwiera...
Sabina, inessa, Simba, sjoanka, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam się z rańca
Reni super że hydraulika ok i jesteś po badaniu.
Samirka jak się czujesz po biopsji?
Ineska fajne te sukienki, ja lubię jednolite kolory bez wzorów.
Sjoanka trzymam kcikuki.
Sabina może zrób morfologię bo te omdlenie dziwne jest mimo wszystko.
A ja do roboty zaraz lecę i będę do 16tej i dopiero wtedy weekend się zaczyna a ten będzie pracowity
Pytałyście jak biopsja a więc
Czekałam z G na korytarzu ,było sporo babeczek na badanie ,spierdzieliło im się główne duże USG ale udało się im przywieźć inne z gab. gina,byłam chyba 4 ta ,lekarz robił usg a pielęgniarka się wkłuwała i on ja instruował ,wiem z jego mowy ze nakłuwała torbiel (tak usłyszałam) sama wkłucie w szyję nic nie boli ,troszkę bolało jak nakłuwała to główne miejsce ale tak to pikuś ,potem mnie tak dziwnie ciągła szyja w tym miejscu do wczoraj czyli przez dwa dni ale nie cały dzień ,wynik do trzech tygodni jak nie zadzwonią to dobrze będzie(bo jak coś jest nie teges do dzwonią)
za to @ jeszcze nie ma,to już 59dc,nowy gin kazał odstawić lutkę ,żeby się samo uregulowało (i tak myślałam ze będzie bo endo zwiększyła mi dawkę eur.do 75 z 25 a tu dupa)ale chyba ja zapodam bo już mnie irytuje to czekanie
czami myślę ze to Meno nadchodzi ,jeszcze się naczytałam że brak estrogenów to długi czas miękkie cyce,suchość pochwy ,przedłużające się cykle itp i się podłamałam ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 10:50
malgos741, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
a ja chyba z synem na pogotowie bo wczoraj w nocy skręcił stopę ,biegnąc ze schodów bo wzywali z kumplami pogotowie do babki która upadła i miała dziurę w głowie ,bardzo krwawiła,jak się okazało była pijana.
Boli go bardzo i jest napuchnięta,ehhh z tymi chłopami ...
Iwone, inessa, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzien dobry w ogole! U mnie deszcz z rana, czyli wracamy do normalnosci. POnad 2 tygodnie nie padalo, slonce swiecilo codziennie przeciez! Juz sie martwilam, ze globalne ocieplenie i nas dosieglo, ale gdzie tam...
Widze, ze lezak mi zmokl w ogrodzie...
Na pocieche jedziemy dzis na zakupy, corka ma wybrac ubranka dla Adamka ( takie swag, jesli ktos jest w temacie), wiec zapowiada sie zabawa.
Milego dnia!Pusurek lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam w sobotę
Reni jesteś debesciara
Sjoanka trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wieści
Ja czekam na pana który mi dziś wymieni kabinę prysznicową. Nie mogę się doczekać efektu. Poza tym mam zamiar wziąć się dziś za okna. No i jeszcze spowiedź mamy
Wiecie wczoraj zaslablam w lidlu. Od czasów nastoletnich tak nie miałam. Ani nie byłam glodna ani spragniona. Nie wiem. Mąż stwierdził że jestem w ciąży jak nicnieważne że cykl bezowulacyjny. Wg niego po takim seksie nie ma szans żeby nie było ciąży. No i weź tu chłopu wytłumacz.
Sabina lubi tę wiadomość
-
Dzien mam nadzieje dobry
Pochmurno u nas, psu sie nawet wyjsc nie chce, mnie zreszta tez nie.
Zamowilam soebie nowy pszczeli specyfik, bo mleczko juz zjedzone.Z tej samej firmy, nazwali to fertility booster: mleczko pszczele z pylkiem pszczelim i propolisem w miodzie. Ma konsystencje prawie stala i kolor sraczki, smakuje ciekawie, jedna lyzeczka rano na czczo. Zachwalany, wiec zjadam od wczoraj i maz tez. No, a w tzw. miedzyczasie czekam wciaz na to czyszczenie rur.iwcia77, inessa, Simba, Sabina, ania.g, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam w sobotę
Reni jesteś debesciara
Sjoanka trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wieści
Ja czekam na pana który mi dziś wymieni kabinę prysznicową. Nie mogę się doczekać efektu. Poza tym mam zamiar wziąć się dziś za okna. No i jeszcze spowiedź mamy
Wiecie wczoraj zaslablam w lidlu. Od czasów nastoletnich tak nie miałam. Ani nie byłam glodna ani spragniona. Nie wiem. Mąż stwierdził że jestem w ciąży jak nicnieważne że cykl bezowulacyjny. Wg niego po takim seksie nie ma szans żeby nie było ciąży. No i weź tu chłopu wytłumacz.
Wiesz, że są na forum takie, co zaszły w cyklu bezowulacyjnym? Mam na myśli Caffe i siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 11:52
Bursztyn, Pusurek, Sabina, inessa, Simba, sjoanka, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:E, dobrze, ze w ogole cos wybelkotal
My czekamy na hydraulika od stycznia, ale tu jest taki popyt na nich, ze ten nasz w ogole telefonu nie odbiera. A jak odbierze, to mowi, ze zajety i oddzwoni pozniej, czego oczywiscie nie robi... A wole nie pisac, ile bierze za godzine, bo mi sie noz w kieszeni otwiera...
Reni ma jakiegos speca od przepychania rur, jakby coinessa, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej u nas od rana zimno i mglisto dopiero przed chwilką wyszło troszke słonce ale nadal chłodno. Ja posprzatałm domek i teraz sobie usiadłam i podczytuje co Wy tu piszecie
Ewka sił CI życze jeszcze troszke niestety musisz dac rade moze wiecej odpoczywaj,leż!!!!!!
Reszcie kobietek spokojnego dnia życzeBliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a wlasciwie skad wiesz, ze byl bezowulacujny?
Tylko, że ja taka stara a taka głupia... Ile można wierzyć w cuda i św. Mikołaja? Durna ja... Bo oczywiście mam nadzieję. Standart. A potem znowu będzie mega dól bo znowu się nie udało
PS. Dziś znowu zrobiło i się słabo. Akurat stałam na drabinie, bo myłam boazerię. NA szczęście udało mi zleźć, poszłam od razu coś przekąsić. Choć nie sądzę, żeby to było z głodu - rano zjadłam śniadanie, potem poprawiłam z mężem, a gorzej poczułam się koło 11.30. Chyba po prostu się starzejęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 13:00
Iwone, ania.g, samira, megan8, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny