35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A moja corka siedzi i przeklada ubranka dla Adamka juz chyba 10 raz - cala jest podkrecona braciszkiem. Pol dnia lezy kolo mnie z reka na brzuchu i cieszy sie kazdym kopniaczkiem. Jestem naprawde szczesliwa, ze tak sie to uklada. Mimo ze ona duza, to balam sie jednak jakies zazdrosci. Chociaz juz zapowiedziala, ze kaszke Bobovity to beda razem jedli...
inessa, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Fajnie masz. Na pewno córcia Ci dużo przy małym pomoże
Mysle, ze tak. Mowi, ze bedzie go przebierac i kapac. Zobaczymy, na ile zapalu jej wystarczy, ale ona tak dlugo czekala na rodzenstwo, ze to dla niej jak prezent urodzinowyIwone, Simba, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mysle, ze tak. Mowi, ze bedzie go przebierac i kapac. Zobaczymy, na ile zapalu jej wystarczy, ale ona tak dlugo czekala na rodzenstwo, ze to dla niej jak prezent urodzinowy
Zazdroszczę Ciiwcia77, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
9-miesięczny chłopiec oskarżony o planowanie zabójstwa
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/swiat/news-9-miesieczny-chlopiec-oskarzony-o-planowanie-zabojstwa,nId,1404597?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefoxinessa lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:dzięki ale czuję się dobrze nic mnie nie boli.. byłam chyba jedyną dzielną osobą..i dziwne ale w szpitalu byłam zestresoana tylko jak mi wenflon zakładali i to mnie bolało..
potem mimo, że byłam ostatnia i nasłuchałam sie jak wyglądało u kazdej to nie panikowałam
tam dziewczyny płakały, mdlały a ja hop hyc na łóżko i poszło
Nasz czlowiekReni lubi tę wiadomość
-
mam nowy kubełek lodów
własnie wrócilismy z zakupów, nabyłam tez wkładki laktacyjne Nuk, butelki Avent, majtki jednorazowe poporodowe i pieluchy tetrowe...aha i firanke w żyrafkiIwone, inessa, aszka, Simba, Żanet, Mega, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:mam nowy kubełek lodów
własnie wrócilismy z zakupów, nabyłam tez wkładki laktacyjne Nuk, butelki Avent, majtki jednorazowe poporodowe i pieluchy tetrowe...aha i firanke w żyrafki
O Andzej
Faaaajnie Wam ciezarowkom - tez bym chciala juz takie gadzety kupowac.
Przyznaj sie, ze zyrafki to przez sympatie do Renée
Ide odgrzebywac kostium kapielowy, chociaz przy zapowiadanej pogodzie, to pewnie bedzie tylko podgrzewany basen
inessa, samira, polarmiś, malgos741, Pusurek, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:O Andzej
Faaaajnie Wam ciezarowkom - tez bym chciala juz takie gadzety kupowac.
Przyznaj sie, ze zyrafki to przez sympatie do Renée
Ide odgrzebywac kostium kapielowy, chociaz przy zapowiadanej pogodzie, to pewnie bedzie tylko podgrzewany basen
oczywiście...żyrafki z wielkiej sympatii do Reni
Simba- jak sie bardzo postarasz to pewnie bedziesz kupowaćSimba, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mianujemy cie BOHATERKA FORUM I HSG :
dorzucimy jakis medal za zaslugi , wiec mozesz czuc sie usatysfakcjonowana
Reni wrote:dzięki ale czuję się dobrze nic mnie nie boli.. byłam chyba jedyną dzielną osobą..i dziwne ale w szpitalu byłam zestresoana tylko jak mi wenflon zakładali i to mnie bolało..
potem mimo, że byłam ostatnia i nasłuchałam sie jak wyglądało u kazdej to nie panikowałam
tam dziewczyny płakały, mdlały a ja hop hyc na łóżko i poszłoinessa, Sabina, Reni, Mega, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość