35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam w sobotę
Reni jesteś debesciara
Sjoanka trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wieści
Ja czekam na pana który mi dziś wymieni kabinę prysznicową. Nie mogę się doczekać efektu. Poza tym mam zamiar wziąć się dziś za okna. No i jeszcze spowiedź mamy
Wiecie wczoraj zaslablam w lidlu. Od czasów nastoletnich tak nie miałam. Ani nie byłam glodna ani spragniona. Nie wiem. Mąż stwierdził że jestem w ciąży jak nicnieważne że cykl bezowulacyjny. Wg niego po takim seksie nie ma szans żeby nie było ciąży. No i weź tu chłopu wytłumacz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 08:11
sjoanka, ania.g, Pusurek, anna maria, Mango, polarmiś, Mega, samira, mysza1975, Bozia3, EwaT, inessa, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rańca
Reni super że hydraulika ok i jesteś po badaniu.
Samirka jak się czujesz po biopsji?
Ineska fajne te sukienki, ja lubię jednolite kolory bez wzorów.
Sjoanka trzymam kcikuki.
Sabina może zrób morfologię bo te omdlenie dziwne jest mimo wszystko.
A ja do roboty zaraz lecę i będę do 16tej i dopiero wtedy weekend się zaczyna a ten będzie pracowityWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 08:16
Sabina, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnysjoanka wrote:Ja juz nic nie wiem.
Temperatura spadla.
Moje morale tez.
Tylko maz mnie podnosi na duchu ze jeszcze nic straconego.
Dobrze ze go mam.sjoanka, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was oraz nową koleżankę.
Sabinka a kiedy możesz testować?
Sjoanka jeszcze nie wszystko stracone, jak to mówią póki nie ma @
U mnie zimno i słońce chyba się obraziło, siedzi za chmurami i nie wystawia nosa. Lecę zaraz po zakupy na targ. Miłego weekenduSabina, Mega, inessa, sjoanka, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnySimba wrote:
Czadzik!
A wiesz jak jest, cieply klimat, hormony wariuja, wszystko sie zdarzyc moze.
Mam kumpele, ktora zaszla w ciaze na Majorce w " absolutnie nieplodne dni", no i maja malego synusia i corke, ktora zaczela wlasnie studiaA kolezanka byla juz po 40 stce
mysza1975, Simba, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry w ogole! U mnie deszcz z rana, czyli wracamy do normalnosci. POnad 2 tygodnie nie padalo, slonce swiecilo codziennie przeciez! Juz sie martwilam, ze globalne ocieplenie i nas dosieglo, ale gdzie tam...
Widze, ze lezak mi zmokl w ogrodzie...
Na pocieche jedziemy dzis na zakupy, corka ma wybrac ubranka dla Adamka ( takie swag, jesli ktos jest w temacie), wiec zapowiada sie zabawa.
Milego dnia!inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Witam Was oraz nową koleżankę.
Sabinka a kiedy możesz testować?
Sjoanka jeszcze nie wszystko stracone, jak to mówią póki nie ma @
U mnie zimno i słońce chyba się obraziło, siedzi za chmurami i nie wystawia nosa. Lecę zaraz po zakupy na targ. Miłego weekendu. Testować mogę najwcześniej za tydzień
Facet od łazienki jeszcze się nie pojawił. W kulki sobie leci a ja łapię wkurwa wrrrrania.g, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny