35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a co do groszków, mam i ja w szafie swoje groszki
inessa , zdecydowanie pierwsza.....dla mnie , ale po operacji powiększenia B hihi
obydwie ładniusie
ach lady in red
http://topvintage.nl/nl/vintage-retro/50s-honey-swing-dress-in-redczekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
nick nieaktualny
-
sjoanka wrote:Mąka
Moglaby sie chyba tez zapalic od wysokiej temperatury - grzalki w srodku sie przeciez rozgrzewaja do czerwonosci.
inessa lubi tę wiadomość
-
dzięki
z paputkiem mnie na oddział nie wpuściliale podpaska się przydała
i nadal przydaje..iwcia77 wrote:Reni- no brawo! witaj wsrod zywychi co przydaly sie paputki i podpaska? hydraulika nowka- niesmigana to teraz rycerzyki beda mialy pole do popisu
inessa, Pusurek, Mega, Simba, Żanet, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:witajcie
widzę, ze znów zaszalałyście, Iwone, wiem, że jestem świnia ale jak czytałam o Twoim synu to śmiałam się jak głupia, kurde bardzo inteligentny chłopakwiem, że człowieka może coś trafić nie mniej jednak, przyznać trzeba że chłopak ma pomysłową głowę
Reni, fajnie, ze udało się dziś wszystko załatwić
Samirka, czekamy na wieściale on za ok.3tyg. i mam nadzieję ze dowiem się dopiero na na wizycie 22maja u endo bo jak coś nie teges to dzwonią
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Inessa obie fajne ale biała lepsiejsza..jak dla mnie
ta czarna jakoś mi na wesele nie pasuje
ja bon prixie bałabym sie kupić bo z materiałami u nich krucho a i rozmiarówki się nie tzrymają
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni dziewczyny prosiły aby im pokazać co mi sie podoba wiec pokazałam
chociaż ja kilka rzeczy tam kupiłam i jestem zadowolona ale patrze zawsze na opinie czy ma w miare dużo dobrych i jak z rozmiarówką jest. A własnie co do wesel to ostatnio dużo kobiet ubiera sie w ciemne nawet czarne sukienki koronkowe. Ale ja jakos tak nie czuje sie w czarnym na weselu. Dzieki za podpowiedz
podobają mi sie jeszcze inne ale nie z bon prix i nie podobają mi sie ich ceny
a jak sie czujesz kochana boil CIe brzuch???polarmiś, mysza1975, Żanet, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dzięki ale czuję się dobrze nic mnie nie boli.. byłam chyba jedyną dzielną osobą..i dziwne ale w szpitalu byłam zestresoana tylko jak mi wenflon zakładali i to mnie bolało..
potem mimo, że byłam ostatnia i nasłuchałam sie jak wyglądało u kazdej to nie panikowałam
tam dziewczyny płakały, mdlały a ja hop hyc na łóżko i poszłoinessa wrote:
a jak sie czujesz kochana boil CIe brzuch???strumyk, peppapig, polarmiś, inessa, mysza1975, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
u mnie zwykle to "w krzyżu łupie" na początek, ale dzisiaj jeszcze nie łupie
a co do zakupu sukienki, w zeszłym roku w 20 minut kupiłam, w piątek przyjechałam do PL , raz dwa na CH kilka sklepów z brzegu i w jednym zakupiłam kiece za 200pln, jak dla mnie bomba za tę kasę(a ja do rozrzutnych nie należę - wolalabym taniej ale czasu brakowało), tutaj w NL nie ma tego co w naszym kraju, jak jest to za 200 ale euro
w sieci jest maaaaasa fajnych ciuszków w przystępnych cenach - ale ja nie jestem wymiarowa, muszę mierzyć, no po prostu muszęinessa, mysza1975, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
czekamy na Henia
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
nick nieaktualnyA moja corka siedzi i przeklada ubranka dla Adamka juz chyba 10 raz - cala jest podkrecona braciszkiem. Pol dnia lezy kolo mnie z reka na brzuchu i cieszy sie kazdym kopniaczkiem. Jestem naprawde szczesliwa, ze tak sie to uklada. Mimo ze ona duza, to balam sie jednak jakies zazdrosci. Chociaz juz zapowiedziala, ze kaszke Bobovity to beda razem jedli...
samira, caffe, polarmiś, Iwone, Mega, strumyk, inessa, EwaT, sjoanka, Simba, Mango, Żanet, iwcia77, malgos741, anna maria, Reni, gosia7122, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ale dałam popis co?
idę poczytać historię ReniReni wrote:dzięki ale czuję się dobrze nic mnie nie boli.. byłam chyba jedyną dzielną osobą..i dziwne ale w szpitalu byłam zestresoana tylko jak mi wenflon zakładali i to mnie bolało..
potem mimo, że byłam ostatnia i nasłuchałam sie jak wyglądało u kazdej to nie panikowałam
tam dziewczyny płakały, mdlały a ja hop hyc na łóżko i poszłoinessa lubi tę wiadomość
czekamy na Henia
Maluszek 19.11.2014 (8tc)