35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale macie rozrzut w tematach
. A co do snów to mnie dzisiaj w nocy testy owulacyjne goniły
ale to może przez gorączkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 18:47
inessa, Sabina, mysza1975, Żanet, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witajcie
widzę, ze znów zaszalałyście, Iwone, wiem, że jestem świnia ale jak czytałam o Twoim synu to śmiałam się jak głupia, kurde bardzo inteligentny chłopakwiem, że człowieka może coś trafić nie mniej jednak, przyznać trzeba że chłopak ma pomysłową głowę
Reni, fajnie, ze udało się dziś wszystko załatwić
Samirka, czekamy na wieściinessa, Iwone, samira, Reni, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A w ogóle czy to możliwe że 3 dzień z rzędu mam pozytywny test owu????
Bliska 77, Iwone, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Iwone, wiem, że jestem świnia ale jak czytałam o Twoim synu to śmiałam się jak głupia, kurde bardzo inteligentny chłopak
wiem, że człowieka może coś trafić nie mniej jednak, przyznać trzeba że chłopak ma pomysłową głowę
Ja dopiero dziś z tego potrafię się śmiać i się śmieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 19:45
inessa, Sabina, megan8, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Maka w suszarce miala sie chyba wysypac ci na wlosy.
Jak tu. http://www.youtube.com/watch?v=YzUH_FLyUvg
Moglaby sie chyba tez zapalic od wysokiej temperatury - grzalki w srodku sie przeciez rozgrzewaja do czerwonosci.inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Dziewczyny ale macie rozrzut w tematach
. A co do snów to mnie dzisiaj w nocy testy owulacyjne goniły
ale to może przez gorączkę
co do snów, mi się śniło strasznie dziwnie, aż się przebudziłam w środku nocy bo już nie chciałam tego śnić! potem mierzenie temperatury nad ranem, 39,5 w 30tym dniu cyklu (ostatni trwał 27 dni!), następnie sprawdzenie w senniku snu ... wg np.: Freuda - że ciąża, o rety myślę - nie robię testu, bo się nie chcę nakręcać, chociaż cały czas myślę o tej tempce, co skoczyła znowu od wczoraj,
...nic idę do pracy, obiecuje sobie że nie robię testu , wracam z pracy robię test, mój M sprawdza, jedna kreska, uff ale i nie uff, w sumie bo chcemy zacząć w maju ponownie ale troszkę smutno .... sama siebie nie rozumiem, hehe
a może jeszcze za wcześnie z tym testem? jestem 15 lub 16 dni po owu
co Wy na to?inessa lubi tę wiadomość
czekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
sjoanka wrote:Maka w suszarce miala sie chyba wysypac ci na wlosy.
Jak tu. http://www.youtube.com/watch?v=YzUH_FLyUvg
Moglaby sie chyba tez zapalic od wysokiej temperatury - grzalki w srodku sie przeciez rozgrzewaja do czerwonosci.
jego szczęście że do tego nie doszło. Nie wiem czy by wyszedł z tego żywy
Wsypał mąkę i poszedł do kolegów, ale coś go tknęło i wysłał mi smsa żebym nie włączała suszarki. Pomyślałam że mnie wkręca i tak to zostawiłam.
Jednak wieczorem nie dało mi to spokoju i poszłam sprawdzić. Zrobiłam taką awanturę, że mnie cała wieś słyszałaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 20:10
inessa, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Strumyk zapraszamy teraz moze jest weekend i jest cisza ale w tygodniu wiele sie dzieje oj wiele
witaj
inessa, strumyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Oj dzieje się!
właśnie sobie co nieco poczytałam
rzeczywiście mydło i powidło, mąka, groszki, penis(y)
... a i kremikiIwone, Mango, Mega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
czekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc)