35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w niedzielny poranek
U mnie na reszcie wróciły normalnie wyglądające cykle, ale to chyba spowodowane jest luteiną.
Jutro mam wizytę u starego giną i zastanawiam się co zrobić żeby się nie domyślił, że byłam u innego. Biorę luteinę dowciapną i trudno ją będzie ukryć podczas badania. Wizytę mam na 12 i nie mogę pominąć porannej dawki
Sabina, Bliska 77, samira, inessa, Mega, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie,
dzięki dziewczyny za zaproszenia
Panda, taka "burza" w myślach to chyba rzecz normalna w Twoim przypadku przecież przez ostatni okres wiodłaś "spokojne życie bezrobotnego" i do tego się przyzwyczaiłaś, teraz musisz się przestawić
Iwona, ja wiem czy jest sens ukrywać przed tym ginem że byłaś u innego, przecież masz prawo, byłaś na powiedzmy "porównawczych konsultacjach" i wróciłaś do tego, co o nim dobrze świadczy
co do pluszaków, my też nie kupowaliśmy, dostaliśmy ale córa tak naprawdę się niemi nie bawiła, poza tym też mam podobne zdanie odnośnie tego, ze to siedlisko kurzu, ma teraz chyba z 5 i co 3,4 tygodnie wkładam do pralki, zresztą podobne zdanie mam na temat wszelkiego rodzaju baldachimów i innych "księżniczkowych ozdobników", pedantem nie jestem ale nie lubię gromadzenia rzeczy zbędnych
u mnie dziś noc do dupy, ponad połowa nieprzespana, nic mi się nie chce, chyba ogólnie jakiś taki kryzysik przechodzę (chyba pierwszy taki w tej ciaży)
jutro do gina idę z córką coby zobaczyła rodzeństwo na żywo w brzuchu
miłego dnia
Iwone, samira, Pusurek, gosia7122, polarmiś, Mango, Bozia3, inessa, megan8, malgos741, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hej baby, ja sie tylko odmeldowuje, spadam na delegacje do Słowenii..
Ewa, zapisuj dla mnie wszyskie wazne wydazenia ;)Poprosze o streszczenie za tydzienNet w hotelu mam, ale z czasem moze byc kiepsko, wiec pewnie was nie bede doczytywac, a tygodnia potem nie nadrobie..
usciski!
Delegacja w Slowenii, taka to pozyje :)Baw sie dobrze, nie tylko, ze praca i koniec! Balans wazny w zyciu jest!iwcia77, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Milej niedzieli dziewczynki.
Inesko, bardzo mi przykro z powodu tescia, mam nadzieje ze najgorsze przesunie sie sporo w czasie...ale niezbadane sa wyroki boskie...a czesto jest tak ,ze kosztem starszego zycia jest nowe zycie...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie i miłej niedzieli. U mnie dzisiaj spokój i relaksie, mąż pojechał z córką na wycieczkę rowerową, a ja dalej kuruję przeziębienie w łóżeczku.
inessa, Bliska 77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mega jeszcze tak CIe trzyma choróbsko???
leż i odpoczywaj ile sie dainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie dzis moj mezczyzna machnal masaz plecow, bo zaczal mnie bolec w odcinku krzyzowym. Ulozyl na podlodze materac, na to koc, a jak poszedl po oliwke, to na miejscu lezala juz kota, przygotowana na przyjemnosci, niewaatpliwie dla niej przygotowane
Niestety, okazalo sie, ze chyba cos mi sie przesunelo w kregach, mam spuchnieta czesc plecow i nie wiem, czy sie rwa kulszowa nie zbliza...
samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle cisza
widać,ze ladna pogoda
my włąsnie wróciliśmy ze spaceru i z kawki ze znajomymi
u nas cudna pogoda!!!!!!!!!!
Pusurku idź jak mozesz gdzies na porzadny masaż nie wiem czy u Was są takie dla kobiet wciaży ale taki by Ci sie przydał!!!!!!!!! zdrówka życzesamira, Pusurek, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się wieczornie ja za to dzionek spędziłam na działce, posadziłyśmy z mamcią trochę kwiatków no i pierwsze warzywka.
inessa, samira, EwaT lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnya u mnie fajna Niedziela ,szczególnie ze koleżanka z pierwszego mojego forum dziś po 13 urodziła małą LENKĘ ,waga 2900 i 52 cm
(parę dni po terminie)
i widziałam zdjęcie śliczności ,do zacałowania :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 21:17
iwcia77, inessa, EwaT, megan8, Mango, Iwone, Simba, anna maria, grosza, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Alis, to jak ja wkladasz, ze zapytam przez ciekawosc? Nie pod glowe chyba?
Ano kładę się na boku, poduchę obok i służy jako podpórka pod kolano przy pozycji bocznej ustalonej. Chwilowo męża mi zastępujePoza tym fajnie szeleści jak ją przez przypadek kopnę.
Peppapig - wypraszam sobie to "na starość". 35+ to żadna starość.Mega, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość