X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś piękna ta Twoja dzidzia :)

inessa, polarmiś, grosza, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A chlop to tylko od robienia dzieci?

Zobowiązał się, że umyje, ale jakoś nie wierzę w jego umiejętności w tej dziedzinie. Mój perfekcjonizm może go zabić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 21:45

Bliska 77, inessa, Mango, Sabina, Mega, grosza, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Zobowiązał się, że umyje, ale jakoś nie wierzę w jego umiejętności w tej dziedzinie. Mój perfekcjonizm może go zabić.
    znam to a poprawianie po kimś "niewidocznych dla innych niedoróbek" jest silniejsze ode mnie, np w łazience mamy białą podłogę z białymi fugami i raz na jakiś czas myję ja domestosem rozcieńczonym wodą, jako że ciaza itp, mój M umył, oczywiście dla mnie źle, takie zycie :-)

Mango, mysza1975, malgos741, Sabina, megan8, inessa, polarmiś, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Radzę od początku nie mówić mu tego i nie pokazywać, że zrobisz lepiej - bo będziesz to robić sama już zawsze :). A on tylko na tym skorzysta

mysza1975, iwcia77, Bursztyn, Mega, Żanet, Alis, inessa, grosza, Pusurek, Bliska 77, Iwone, Sabina, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forum mi nie działało przez kilka godzin, mogłam Was czytać ale nic pisać. Podobno robili jakieś aktualizacje i to przez to.
    A teraz mogę napisać tylko dobranoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 23:20

Żanet, inessa, Mango, Bliska 77, Sabina, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Radzę od początku nie mówić mu tego i nie pokazywać, że zrobisz lepiej - bo będziesz to robić sama już zawsze :). A on tylko na tym skorzysta
    Zawsze tak jest niestety

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Forum mi nie działało przez kilka godzin, mogłam Was czytać ale nie nic pisać. Podobno robili jakieś aktualizacje i to przez to:)
    Tez tak miałam, już myślałam ze to wina mojego sprzętu :)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, śliczna ta Twoja córcia
    Simba, wypoczywaj razem z kretami
    Reni, owocnych staranek
    Alis, będzie dobrze

A mnie połamało tak jak Pasurka, jazda do Wawy, wyszła bokiem - dosłownie, nie mogłam chodzić w weekend, tez się dałam pomasować przez mojego M, a raczej zmusiłam go do tego, bo specjalnie nie chciał. Podobno kobiet w ciąży nie wolno masować w tradycyjny sposób, a mój Cudotwórca Tatar Krymski na urlopie, mousz nie miał wyjścia musiał mnie postawić do pionu ;)

Alis, inessa, Pusurek, Reni, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Szukam chętnej, która umyje mi okna ;-). Boję się wskakiwać na drabinę, bo czasami kręci mi się w głowie, a nie chciałabym zrobić krzywdy sobie albo maleństwu. Całe świąteczne porządki odpuściłam, ale te brudne szyby mnie wkurzają.

Tak sobie przypomniałam, że moją pierwszą myślą po zobaczeniu tych dwóch kresek na teście było kto mi umyje okna na święta. Wiem, wiem będę ch..ową matką.

Mysza, ostatecznie możesz kogoś zatrudnić. Też stwierdziłam, że okien w ciąży myć nie będę i przyszła dziewczyna, umyła i się błyszczą :)
    A mój mąż po przeczytaniu poradnika "czego się spodziewać" oświadczył, że na początek musimy zatrudnić panią do sprzątania. Nie jestem pewna, czy jest sens, bo mój metraż sprząta się w pół godziny. Z drugiej strony nie wiem, ile bałaganu może generować takie dziecko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 23:28

Żanet, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Żanet. Mam nadzieję. Ponoć wykrywają to u 1 dziecka na 100 i przeważnie się samo naprawia.

Żanet lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

Żanet lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Pani do sprzatania to super pomysl jest! Ja juz dawno mowilam mojemu mezczyznie, ze chce pania, bo ja nie jestem fanka sprzatania, wole w tym czasie ksiazke poczytac ;) Co prawda rodzina malo balaganiaca jest, ale za chwile bedzie dziecie i moze juz nie byc tak porzadnie. Ale moj chuop uwielbia sprzatac, gabka i psikacze to jego zywiol, on sprzata i pokrzykuje, ze my balaganiary jestesmy. :P
    Na razie wiec chyba pani nie bedzie... Ale mysle, ze i on sie kiedys zlamie, jak wracajac z pracy bedzie widzial salon pelen zabawek, pieluszek i wymeczona kobiete z worami pod oczami siedzaca o 17 w pizamie, bo nie miala sie kiedy ubrac, a co dopiero dom ogarnac. ;) :D

Bliska 77, Iwone, Żanet, Alis, inessa, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry!
    Pani do sprzatania to super pomysl jest! Ja juz dawno mowilam mojemu mezczyznie, ze chce pania, bo ja nie jestem fanka sprzatania, wole w tym czasie ksiazke poczytac ;) Co prawda rodzina malo balaganiaca jest, ale za chwile bedzie dziecie i moze juz nie byc tak porzadnie. Ale moj chuop uwielbia sprzatac, gabka i psikacze to jego zywiol, on sprzata i pokrzykuje, ze my balaganiary jestesmy. :P
    Na razie wiec chyba pani nie bedzie... Ale mysle, ze i on sie kiedys zlamie, jak wracajac z pracy bedzie widzial salon pelen zabawek, pieluszek i wymeczona kobiete z worami pod oczami siedzaca o 17 w pizamie, bo nie miala sie kiedy ubrac, a co dopiero dom ogarnac. ;) :D
    Normalnie jakbym swojego słyszała ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

wkurza mnie to forum niby poprawiają a działa jak chce

często jest tak, że chce dodać posta z samym dzień dobry to pojawia się, że próbuję dodać post o tej samej treści.. i muszę dostawić kropkę

bez sensu

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry

wkurza mnie to forum niby poprawiają a działa jak chce

często jest tak, że chce dodać posta z samym dzień dobry to pojawia się, że próbuję dodać post o tej samej treści.. i muszę dostawić kropkę

bez sensu
    Reni, Ty sie nie frustruj od rana! Kawke sobie dobra zrob, babeczke z kremem zjedz, my poczekamy na posta. ;)

Mega, Reni, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawy nie piję, bo nie mogę..babeczek nie lubię.. qrwa jak żyć
    boli mnie brzuch na @
    tak się nie da .. muszę się zdrzemnąć
    Pusurek wrote:
    Reni, Ty sie nie frustruj od rana! Kawke sobie dobra zrob, babeczke z kremem zjedz, my poczekamy na posta. ;)

Bliska 77, inessa, Sabina, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Aga, świetne zdjęcie i cudne maleństwo :)
    Alis,zdrówka dla Twojego maleństwa, aby wszystko wróciło do normy <3
    Reni jak nie kawka to może melisa ;)
    Pogoda świetna, jest cieplutko i wszystko inaczej pachnie. Rano ptaki dają niesamowity koncert.

Bliska 77, Pusurek, Alis, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    dzięki dziewczyny za miłe słowa
    Reni nie wkurwiaj się, będzie lepiej :-)
    widzę, ze połamanych jest więcej
    co do podziału, to Bozia ma racje, moja mama zawsze mnie na to wyczulała i póki co sprawdza sie, jeszcze chwalę mojego M........a myślę (oj k..ile to trwało) ale co tam, na kompromisach życie polega, on zadowolony że taki męski i doceniony, taki prawdziwy samiec a ja niewinna kobietka i jest ok ;-)
    miłego dnia

Mega, Żanet, Bursztyn, Mango, inessa, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee nie poprostu jestem głodna.. własnie mi się przypomniało więc zjem śniadanko i luzik

trafiłam w necie na opis hsg no nieźle .. ja miałam inną metodą a ten opis brzmi jak średniowieczne tortury http://kobieta.onet.pl/dziecko/przezylam-badanie-hsg/12386

Mega, Bliska 77, inessa, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniłam dzisiaj do przychodni, bo te moje badania nie dawały mi spokoju. I co się okazało, że pani się pomyliła iźle przepisała ze skierowania do ich zeszytu zleceń, wiec poszło nie takie zlecenie do laboratorium!!! Normalnie ręce mi opadły. Niby zrobią mi je jeszcze raz bez skierowania, ale kurde no! Jak mam pecha to nowy cykl zaczynam 19 kwietnia, potem 2 dni świąt i dwa dni do pracy na 9.00 do 21.00 a oni przyjmują od 8.30! Za cholerę nie dojadę....a badania musiałabym zrobic do max 23.04. Normalnie cały czas pod gorke

Bliska 77, Simba, Sabina, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 2885 2886 2887 2888 2889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ