35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:A chlop to tylko od robienia dzieci?
Zobowiązał się, że umyje, ale jakoś nie wierzę w jego umiejętności w tej dziedzinie. Mój perfekcjonizm może go zabić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 21:45
Bliska 77, inessa, Mango, Sabina, Mega, grosza, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Zobowiązał się, że umyje, ale jakoś nie wierzę w jego umiejętności w tej dziedzinie. Mój perfekcjonizm może go zabić.
Mango, mysza1975, malgos741, Sabina, megan8, inessa, polarmiś, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Zobowiązał się, że umyje, ale jakoś nie wierzę w jego umiejętności w tej dziedzinie. Mój perfekcjonizm może go zabić.
. A on tylko na tym skorzysta
mysza1975, iwcia77, Bursztyn, Mega, Żanet, Alis, inessa, grosza, Pusurek, Bliska 77, Iwone, Sabina, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Forum mi nie działało przez kilka godzin, mogłam Was czytać ale nic pisać. Podobno robili jakieś aktualizacje i to przez to.
A teraz mogę napisać tylko dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 23:20
Żanet, inessa, Mango, Bliska 77, Sabina, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:Radzę od początku nie mówić mu tego i nie pokazywać, że zrobisz lepiej - bo będziesz to robić sama już zawsze
. A on tylko na tym skorzysta
-
ania.g wrote:Forum mi nie działało przez kilka godzin, mogłam Was czytać ale nie nic pisać. Podobno robili jakieś aktualizacje i to przez to:)
-
Aga, śliczna ta Twoja córcia
Simba, wypoczywaj razem z kretami
Reni, owocnych staranek
Alis, będzie dobrze
A mnie połamało tak jak Pasurka, jazda do Wawy, wyszła bokiem - dosłownie, nie mogłam chodzić w weekend, tez się dałam pomasować przez mojego M, a raczej zmusiłam go do tego, bo specjalnie nie chciał. Podobno kobiet w ciąży nie wolno masować w tradycyjny sposób, a mój Cudotwórca Tatar Krymski na urlopie, mousz nie miał wyjścia musiał mnie postawić do pionuAlis, inessa, Pusurek, Reni, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Szukam chętnej, która umyje mi okna
. Boję się wskakiwać na drabinę, bo czasami kręci mi się w głowie, a nie chciałabym zrobić krzywdy sobie albo maleństwu. Całe świąteczne porządki odpuściłam, ale te brudne szyby mnie wkurzają.
Tak sobie przypomniałam, że moją pierwszą myślą po zobaczeniu tych dwóch kresek na teście było kto mi umyje okna na święta. Wiem, wiem będę ch..ową matką.
Mysza, ostatecznie możesz kogoś zatrudnić. Też stwierdziłam, że okien w ciąży myć nie będę i przyszła dziewczyna, umyła i się błyszczą
A mój mąż po przeczytaniu poradnika "czego się spodziewać" oświadczył, że na początek musimy zatrudnić panią do sprzątania. Nie jestem pewna, czy jest sens, bo mój metraż sprząta się w pół godziny. Z drugiej strony nie wiem, ile bałaganu może generować takie dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 23:28
Żanet, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Pani do sprzatania to super pomysl jest! Ja juz dawno mowilam mojemu mezczyznie, ze chce pania, bo ja nie jestem fanka sprzatania, wole w tym czasie ksiazke poczytacCo prawda rodzina malo balaganiaca jest, ale za chwile bedzie dziecie i moze juz nie byc tak porzadnie. Ale moj chuop uwielbia sprzatac, gabka i psikacze to jego zywiol, on sprzata i pokrzykuje, ze my balaganiary jestesmy.
Na razie wiec chyba pani nie bedzie... Ale mysle, ze i on sie kiedys zlamie, jak wracajac z pracy bedzie widzial salon pelen zabawek, pieluszek i wymeczona kobiete z worami pod oczami siedzaca o 17 w pizamie, bo nie miala sie kiedy ubrac, a co dopiero dom ogarnac.Bliska 77, Iwone, Żanet, Alis, inessa, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzien dobry!
Pani do sprzatania to super pomysl jest! Ja juz dawno mowilam mojemu mezczyznie, ze chce pania, bo ja nie jestem fanka sprzatania, wole w tym czasie ksiazke poczytacCo prawda rodzina malo balaganiaca jest, ale za chwile bedzie dziecie i moze juz nie byc tak porzadnie. Ale moj chuop uwielbia sprzatac, gabka i psikacze to jego zywiol, on sprzata i pokrzykuje, ze my balaganiary jestesmy.
Na razie wiec chyba pani nie bedzie... Ale mysle, ze i on sie kiedys zlamie, jak wracajac z pracy bedzie widzial salon pelen zabawek, pieluszek i wymeczona kobiete z worami pod oczami siedzaca o 17 w pizamie, bo nie miala sie kiedy ubrac, a co dopiero dom ogarnac.Pusurek lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
wkurza mnie to forum niby poprawiają a działa jak chce
często jest tak, że chce dodać posta z samym dzień dobry to pojawia się, że próbuję dodać post o tej samej treści.. i muszę dostawić kropkę
bez sensuinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dzień dobry
wkurza mnie to forum niby poprawiają a działa jak chce
często jest tak, że chce dodać posta z samym dzień dobry to pojawia się, że próbuję dodać post o tej samej treści.. i muszę dostawić kropkę
bez sensuMega, Reni, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kawy nie piję, bo nie mogę..babeczek nie lubię.. qrwa jak żyć
boli mnie brzuch na @
tak się nie da .. muszę się zdrzemnąćPusurek wrote:Reni, Ty sie nie frustruj od rana! Kawke sobie dobra zrob, babeczke z kremem zjedz, my poczekamy na posta.Bliska 77, inessa, Sabina, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam
Aga, świetne zdjęcie i cudne maleństwo
Alis,zdrówka dla Twojego maleństwa, aby wszystko wróciło do normy
Reni jak nie kawka to może melisa
Pogoda świetna, jest cieplutko i wszystko inaczej pachnie. Rano ptaki dają niesamowity koncert.Bliska 77, Pusurek, Alis, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
witajcie
dzięki dziewczyny za miłe słowa
Reni nie wkurwiaj się, będzie lepiej
widzę, ze połamanych jest więcej
co do podziału, to Bozia ma racje, moja mama zawsze mnie na to wyczulała i póki co sprawdza sie, jeszcze chwalę mojego M........a myślę (oj k..ile to trwało) ale co tam, na kompromisach życie polega, on zadowolony że taki męski i doceniony, taki prawdziwy samiec a ja niewinna kobietka i jest ok
miłego dniaMega, Żanet, Bursztyn, Mango, inessa, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eee nie poprostu jestem głodna.. własnie mi się przypomniało więc zjem śniadanko i luzik
trafiłam w necie na opis hsg no nieźle .. ja miałam inną metodą a ten opis brzmi jak średniowieczne tortury http://kobieta.onet.pl/dziecko/przezylam-badanie-hsg/12386Mega, Bliska 77, inessa, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zadzwoniłam dzisiaj do przychodni, bo te moje badania nie dawały mi spokoju. I co się okazało, że pani się pomyliła iźle przepisała ze skierowania do ich zeszytu zleceń, wiec poszło nie takie zlecenie do laboratorium!!! Normalnie ręce mi opadły. Niby zrobią mi je jeszcze raz bez skierowania, ale kurde no! Jak mam pecha to nowy cykl zaczynam 19 kwietnia, potem 2 dni świąt i dwa dni do pracy na 9.00 do 21.00 a oni przyjmują od 8.30! Za cholerę nie dojadę....a badania musiałabym zrobic do max 23.04. Normalnie cały czas pod gorke
Bliska 77, Simba, Sabina, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość