X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    W deszczu,w UK-eju......leje jak cholera,od 3 dni leb mi tak napieprza, ze chyba sie go pozbede....

Zaczynam podejrzewac ze ta Kreta lezy gdzies bardzo blisko...Tfu tfu, na psie jajca!

iwcia77, Reni, Bursztyn, Mega, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko spoko czaję się w ciemnościach.. albo obudzę go 5 rano ;-)
    Bozia3 wrote:
    Reni - nie masz szans zupełnie jakoś chłopa ściągnąć na bzykanie? Organizm teraz jest przedmuchany - szkoda marnować takiej szansy....

Simba, Bliska 77, inessa, Mango, Bozia3, malgos741, Sabina, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega - obydwa badania robi sie glownie przy problemach z sercem . Pierwsz CK ew jako wspomagajace do badan tarczycy.

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    O tej porze baby seks jest najlepszy!!!!

megan8, Mega, inessa, Reni, Mango, grosza lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a będę musiała coś robić? ;-) bo ja lekko nietomna jestem
    polarmiś wrote:
    O tej porze baby seks jest najlepszy!!!!

Simba, Bliska 77, Mega, inessa, Mango, malgos741, Sabina, grosza lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a będę musiała coś robić? ;-) bo ja lekko nietomna jestem
    To zalezy od meza czy bez wspomagania z Twojej strony wszystko u niego zadziala i ukocha na bejbika spiaca zonke - najlepiej przybrac pozycje na lyzeczke- wyspisz sie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:28

Mega, Reni, inessa, Bozia3, Sabina, grosza, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no tak o świcie to najlepsza pora :-)

Reni, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku dzięki :-)
    Alis, będzie wszystko dobrze ale rozumiem Twoje obawy doskonale
    Pusurek, maż wykazał sie ułańską fantazją :-) miejmy nadzieję, ze szybko mu przejdzie :-)

Bursztyn, Pusurek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zaczynam podejrzewac ze ta Kreta lezy gdzies bardzo blisko...Tfu tfu, na psie jajca!
    to se zabytki poogladacie... ;) jogurt grecki bardzo dobry podobno....feta i inne specjaly :) slonce szkodliwe wkoncu jest ;) pojechaliscie na tydzien?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:27

Simba, Mega, inessa, Bliska 77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę sobie spisywać badania jakie mam zrobic. Chyba coś im sie w tym laboratorium pomieszało wrrrr...... Kurka No!!!

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mega - obydwa badania robi sie glownie przy problemach z sercem . Pierwsz CK ew jako wspomagajace do badan tarczycy.
    Serce mam w porządku, tarczyce tez, masakra jakaś, sprawdzała mi pielęgniarka co maja wpisane do systemu czyli to jakie poszło zlecenie od nich a nie ze skierowania... Jak coś pomieszały mi z tymi badaniami to sie wsciekne..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:44

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Serce mam w porządku, tarczyce tez, masakra jakaś, sprawdzała mi pielęgniarka co maja wpisane do systemu czyli to jakie poszło zlecenie od nich a nie ze skierowania... Jak coś pomieszały mi z tymi badaniami to sie wsciekne..
    Ewidentnie to nie sa badania hormonalne:-) i zwiazane z nieplodnoscia. Ale zawsze cos o sobie wiesz!
    http://caretest.pl/sercowa-oferta-caretest-2013/

Mega lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to se zabytki poogladacie... ;) jogurt grecki bardzo dobry podobno....feta i inne specjaly :) slonce szkodliwe wkoncu jest ;) pojechaliscie na tydzien?

Taki mamy plan. Jesli jutro pogoda sie nie zmieni, wypozyczamy samochod i przed siebie.
    Jedzenie bardzo dobre jak na razie - szczegolnie warzywa, owoce i sery wlasnie. No i desery niestety :) Mozesz byc ze mnie dumna - zrezygnowalam na caly pobyt z miesa.
    I tak, jestesmy tu do niedzieli.

iwcia77, Mega, inessa, Bursztyn, samira, Sabina, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ewidentnie to nie sa badania hormonalne:-) i zwiazane z nieplodnoscia. Ale zawsze cos o sobie wiesz!
    http://caretest.pl/sercowa-oferta-caretest-2013/
    No tak, tylko nie koniecznie akurat to chciałam wiedzieć

polarmiś lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam chętnej, która umyje mi okna ;-). Boję się wskakiwać na drabinę, bo czasami kręci mi się w głowie, a nie chciałabym zrobić krzywdy sobie albo maleństwu. Całe świąteczne porządki odpuściłam, ale te brudne szyby mnie wkurzają.

Tak sobie przypomniałam, że moją pierwszą myślą po zobaczeniu tych dwóch kresek na teście było kto mi umyje okna na święta. Wiem, wiem będę ch..ową matką.

iwcia77, Mega, inessa, megan8, samira, Mango, Sabina, grosza, Kate 75, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kup kij teleskopowy na ktory wkreca sie taka gume do mycia witryn i po zawodach :)
    mysza1975 wrote:
    Szukam chętnej, która umyje mi okna ;-). Boję się wskakiwać na drabinę, bo czasami kręci mi się w głowie, a nie chciałabym zrobić krzywdy sobie albo maleństwu. Całe świąteczne porządki odpuściłam, ale te brudne szyby mnie wkurzają.

Tak sobie przypomniałam, że moją pierwszą myślą po zobaczeniu tych dwóch kresek na teście było kto mi umyje okna na święta. Wiem, wiem będę ch..ową matką.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

A chlop to tylko od robienia dzieci?

inessa, iwcia77, Simba, Bursztyn, Bliska 77, Pusurek, samira, mysza1975, Sabina, malgos741, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A chlop to tylko od robienia dzieci?

To samo mialam napisac.

Bliska 77, mysza1975, polarmiś lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie, niech się weźmie za okna :-) to też praca twórcza i od razu widać efekty :-)

Reni, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Taki mamy plan. Jesli jutro pogoda sie nie zmieni, wypozyczamy samochod i przed siebie.
    Jedzenie bardzo dobre jak na razie - szczegolnie warzywa, owoce i sery wlasnie. No i desery niestety :) Mozesz byc ze mnie dumna - zrezygnowalam na caly pobyt z miesa.
    I tak, jestesmy tu do niedzieli.
    tygodniowa wegeterianka, lepsze to niz nic ;)

Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2884 2885 2886 2887 2888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ