35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:W deszczu,w UK-eju......leje jak cholera,od 3 dni leb mi tak napieprza, ze chyba sie go pozbede....
Zaczynam podejrzewac ze ta Kreta lezy gdzies bardzo blisko...Tfu tfu, na psie jajca!iwcia77, Reni, Bursztyn, Mega, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
spoko spoko czaję się w ciemnościach.. albo obudzę go 5 ranoBozia3 wrote:Reni - nie masz szans zupełnie jakoś chłopa ściągnąć na bzykanie? Organizm teraz jest przedmuchany - szkoda marnować takiej szansy....
Simba, Bliska 77, inessa, Mango, Bozia3, malgos741, Sabina, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a będę musiała coś robić?
bo ja lekko nietomna jestem
polarmiś wrote:O tej porze baby seks jest najlepszy!!!!Simba, Bliska 77, Mega, inessa, Mango, malgos741, Sabina, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a będę musiała coś robić?
bo ja lekko nietomna jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:28
Mega, Reni, inessa, Bozia3, Sabina, grosza, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zaczynam podejrzewac ze ta Kreta lezy gdzies bardzo blisko...Tfu tfu, na psie jajca!
jogurt grecki bardzo dobry podobno....feta i inne specjaly
slonce szkodliwe wkoncu jest
pojechaliscie na tydzien?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:27
Simba, Mega, inessa, Bliska 77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mega - obydwa badania robi sie glownie przy problemach z sercem . Pierwsz CK ew jako wspomagajace do badan tarczycy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:44
-
nick nieaktualnyMega wrote:Serce mam w porządku, tarczyce tez, masakra jakaś, sprawdzała mi pielęgniarka co maja wpisane do systemu czyli to jakie poszło zlecenie od nich a nie ze skierowania... Jak coś pomieszały mi z tymi badaniami to sie wsciekne..
http://caretest.pl/sercowa-oferta-caretest-2013/Mega lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to se zabytki poogladacie...
jogurt grecki bardzo dobry podobno....feta i inne specjaly
slonce szkodliwe wkoncu jest
pojechaliscie na tydzien?
Taki mamy plan. Jesli jutro pogoda sie nie zmieni, wypozyczamy samochod i przed siebie.
Jedzenie bardzo dobre jak na razie - szczegolnie warzywa, owoce i sery wlasnie. No i desery niestetyMozesz byc ze mnie dumna - zrezygnowalam na caly pobyt z miesa.
I tak, jestesmy tu do niedzieli.iwcia77, Mega, inessa, Bursztyn, samira, Sabina, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ewidentnie to nie sa badania hormonalne:-) i zwiazane z nieplodnoscia. Ale zawsze cos o sobie wiesz!
http://caretest.pl/sercowa-oferta-caretest-2013/polarmiś lubi tę wiadomość
-
Szukam chętnej, która umyje mi okna
. Boję się wskakiwać na drabinę, bo czasami kręci mi się w głowie, a nie chciałabym zrobić krzywdy sobie albo maleństwu. Całe świąteczne porządki odpuściłam, ale te brudne szyby mnie wkurzają.
Tak sobie przypomniałam, że moją pierwszą myślą po zobaczeniu tych dwóch kresek na teście było kto mi umyje okna na święta. Wiem, wiem będę ch..ową matką.iwcia77, Mega, inessa, megan8, samira, Mango, Sabina, grosza, Kate 75, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kup kij teleskopowy na ktory wkreca sie taka gume do mycia witryn i po zawodachmysza1975 wrote:Szukam chętnej, która umyje mi okna
. Boję się wskakiwać na drabinę, bo czasami kręci mi się w głowie, a nie chciałabym zrobić krzywdy sobie albo maleństwu. Całe świąteczne porządki odpuściłam, ale te brudne szyby mnie wkurzają.
Tak sobie przypomniałam, że moją pierwszą myślą po zobaczeniu tych dwóch kresek na teście było kto mi umyje okna na święta. Wiem, wiem będę ch..ową matką. -
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Szukam chętnej, która umyje mi okna
Tak sobie przypomniałam, że moją pierwszą myślą po zobaczeniu tych dwóch kresek na teście było kto mi umyje okna na święta. Wiem, wiem będę ch..ową matką.inessa, iwcia77, Simba, Bursztyn, Bliska 77, Pusurek, samira, mysza1975, Sabina, malgos741, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Taki mamy plan. Jesli jutro pogoda sie nie zmieni, wypozyczamy samochod i przed siebie.
Jedzenie bardzo dobre jak na razie - szczegolnie warzywa, owoce i sery wlasnie. No i desery niestetyMozesz byc ze mnie dumna - zrezygnowalam na caly pobyt z miesa.
I tak, jestesmy tu do niedzieli.Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość