35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Zadzwoniłam dzisiaj do przychodni, bo te moje badania nie dawały mi spokoju. I co się okazało, że pani się pomyliła iźle przepisała ze skierowania do ich zeszytu zleceń, wiec poszło nie takie zlecenie do laboratorium!!! Normalnie ręce mi opadły. Niby zrobią mi je jeszcze raz bez skierowania, ale kurde no! Jak mam pecha to nowy cykl zaczynam 19 kwietnia, potem 2 dni świąt i dwa dni do pracy na 9.00 do 21.00 a oni przyjmują od 8.30! Za cholerę nie dojadę....a badania musiałabym zrobic do max 23.04. Normalnie cały czas pod gorke
-
nick nieaktualnyReni wrote:eee nie poprostu jestem głodna.. własnie mi się przypomniało więc zjem śniadanko i luzik
trafiłam w necie na opis hsg no nieźle .. ja miałam inną metodą a ten opis brzmi jak średniowieczne tortury http://kobieta.onet.pl/dziecko/przezylam-badanie-hsg/12386
No to ciamkaj! U mnie po platkach z jogurtem byl zdecydowany niedosyt, wiec teraz wciagam parowki.
Opis hsg na wszelki wypadek zostawiam sobie po parowkach.
Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No to ciamkaj! U mnie po platkach z jogurtem byl zdecydowany niedosyt, wiec teraz wciagam parowki.
Opis hsg na wszelki wypadek zostawiam sobie po parowkach.
ja ostatnio zżeram na śniadanie płatki owsiane górskie z mleczkiem, i tak oto w tygodniu wypijam w sumie ok 3,5l mleka ale muszę przyznać że takie jedzenie jest naprawdę sytemegan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyE, przeczytalam o hsg. Laska jakas histeryczna nieco chyba albo jeszcze malo zaprawiona w ginekologicznych bojach. No i zakladam, ze jeszcze nie rodzila...
Inna sprawa, ze jest skandalem takie traktowanie kobiety, nakaz marszu przez oddzial w kusej koszulinie czy brak informacji. A my i tak jestesmy zadowolone, ze ktos sie w ogole nami zajal...
Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale narobiłyście smaka... Mniam, też idę coś zjeść. I bez kawy też się nie obejdzie. A próbuje ograniczać. I tak zeszłam do max 1 dziennie i z mlekiem
Smacznego wszystkim!Pusurek, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:niestety, taka rzeczywistość jak widać "pomyłki" zdarzają się dość często, trzeba chyb apo prostu uzbroić się w cierpliwość i tyle
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:E, przeczytalam o hsg. Laska jakas histeryczna nieco chyba albo jeszcze malo zaprawiona w ginekologicznych bojach. No i zakladam, ze jeszcze nie rodzila...
Inna sprawa, ze jest skandalem takie traktowanie kobiety, nakaz marszu przez oddzial w kusej koszulinie czy brak informacji. A my i tak jestesmy zadowolone, ze ktos sie w ogole nami zajal...Pusurek lubi tę wiadomość
-
Aguś - śliczna dziewuszka. Mój mały sprzed 2 tygodni to na razie kaszalot - jaszczur i coś w tym stylu w każdym razie....na dodatek wyszła mu taka wielka czarna dziura w głowie, ale pani doktor mnie uspokoiła, że tak ma być i czaszka się zamknie
.
Reni - jak Ciebie kropka denerwuje na ovu, to będzie z Ciebie ch...j nie matka, bo dziecko to dopiero działa na nerwy od samego rana i nawet od samej nocy....
Mega - a po co tracic nerwy - zwolnij się z pracy rany, że będziesz później z pół godziny i już....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 10:15
ania.g, Mega, Bliska 77, Reni, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To samo uważam, co Pusurek....laska zupełnie niedoświadczona - w histerii - bo ją Kamil nie trzyma za rękę - i pierwszy raz w życiu wenflon....biedactwo.....Może lepiej, że przeszła to hsg bo choć troszkę oswoiła się ze szpitalem....- nie wyobrażam ją sobie podczas porodu....A to, że przez oddział szła w koszulce szpitalnej - to taka tragedia? Na oddziale same chore baby - i rzeczywiście nic innego nie mające do roboty - tylko wpatrywać się w jej kusą koszulkę.... - jakieś dziecię jak dla mnie...
Bliska 77, Żanet, samira, Pusurek, Sabina, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Dziewczyny,
Dobre newsy na początek dnia:
http://nocoty.pl/gid,16524162,kat,1013543,page,5,title,Malgorzata-Lewinska-urodzila-Bliznieta-przyszly-na-swiat-jako-wczesniaki,galeria.html
Miłego DzionkaBliska 77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Sniadanko dobre na wszystko
W niedziele upieklam chleb, pierwszy raz, w ogole pierwszy raz cos upieklam, pszenno-zytni w rzymskim garnku i wyszedl bardzo dobry
Mega, wspolczuje przepraw z badaniami. Jak widac pomylki sie zdarzaja i to czesto. Zastanawiam sie jak czesto myla sie przy wpisywaniu wynikow.....
O hsg nawet nie bede czytac...
Bliska 77, inessa, Mega, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
W niedziele upieklam chleb, pierwszy raz, w ogole pierwszy raz cos upieklam, pszenno-zytni w rzymskim garnku i wyszedl bardzo dobry
Mega, wspolczuje przepraw z badaniami. Jak widac pomylki sie zdarzaja i to czesto. Zastanawiam sie jak czesto myla sie przy wpisywaniu wynikow.....
O hsg nawet nie bede czytac...Bursztyn, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:o kurde, gratuluję chlebka, ja też sie do jego upieczenia przymierzam od jakiś ....5 lat
u mnie te 15 lat minelo w niedziele i wkoncu zdecydowalam sie na ten krok, udalo sie!
ja wszystko tak pozno zaczynam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 10:24
Bliska 77, inessa, iwcia77, mysza1975, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahaha!Dziekuje!
u mnie te 15 lat minelo w niedziele i wkoncu zdecydowalam sie na ten krok, udalo sie!
ja wszystko tak pozno zaczynam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 10:32
Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
ooo - taka prawdziwa mamusia - pachnąca chlebem w domu...szykujemy się do roli widzę...
Bliska 77, Bursztyn, Reni, Mega, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziwnie
ja też byłam przyjęta na oddział ale o żadnych koszulach czy kapciach nie było mowy.. jakieś wożenie po korytarzach w koszuli..
ciekawe gdzie to byłoPusurek wrote:E, przeczytalam o hsg. Laska jakas histeryczna nieco chyba albo jeszcze malo zaprawiona w ginekologicznych bojach. No i zakladam, ze jeszcze nie rodzila...
Inna sprawa, ze jest skandalem takie traktowanie kobiety, nakaz marszu przez oddzial w kusej koszulinie czy brak informacji. A my i tak jestesmy zadowolone, ze ktos sie w ogole nami zajal...Andzia33 lubi tę wiadomość