35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
przeczytałam, że chciałabyś mieć dużą macicę..
oczopląsu dostałamAlis wrote:Oj, chciałabym taką dużą mamcię z Jamajki przy porodzie, ale we Wrocławiu nie mam na co liczyć.Bursztyn, Pusurek, Mega, Bozia3, Alis, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To ja zupelnie inne informacje o nim wychwycilam. A moze mi sie popierdzielilo, ze lubisz takich szczuplych?
A cycka mamusi to nawet 5 cio krotna Twoja waga chyba nie przebije.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 12:12
Mega, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:92
Predziutko podzielilam i wyszlo mi, ze wazysz ciutke wiecej niz moja 13 letnia, patykowata corka! Boj sie Boga, Bursztyn!Tluszczyk jest potrzebny do zajscia w ciaze! Ty to tluszcz masz chyba tylko w lodowce, co?
Bursztyn, Mega, samira, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc piekne!
Co slychac?
U mnie jak co miesiac - ogolnie nic ciekawego.
Ucieszylam sie dzisiaj rano, bo odkrylam, ze kwiatuszki posiane gdzies tak tydzien temu, zaczely juz wschodzic.
A poza tym - nauczycielka wloskiego jest chora ale lekcji nie odwolala. A mi sie nie chce isc.
I do tego jeszcze mam prace domowa do zrobienia.
Reni, iwcia77, Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć babeczki :
Ja to mam pecha, zawsze coś mi się musi przyplątaćZrobił mi się czyrak pod pachą i boli jak cholera. Znacie jakieś na niego sposoby poza maścią ichtiolową, sokiem z cebuli i papką z kminku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 17:18
-
Pusurek wrote:Predziutko podzielilam i wyszlo mi, ze wazysz ciutke wiecej niz moja 13 letnia, patykowata corka! Boj sie Boga, Bursztyn!
Tluszczyk jest potrzebny do zajscia w ciaze! Ty to tluszcz masz chyba tylko w lodowce, co?
ale ja mam taka budowe, zawsze tak bylo
chociaz teraz chyba przybylo mi 1 kg
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a propos maciory.. w podstawówce dostałam za nią uwagę do dzienniczka
siedział przede mną w ławce Maciek i wołam cichutko go na lekcji Maciek, Maciek a on nic to ja głośniej MACIEK.. a on dalej udaje, że mnie nie słyszy.. to ja MAAAACIORA na całą salę (bo nerw mnie chycił) i pani poprosiła o dzienniczek..
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/mmmmh-naaaaan.gifPusurek wrote:A ja teraz, ze maciore...Mega, Bozia3, samira, mysza1975, inessa, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a propos maciory.. w podstawówce dostałam za nią uwagę do dzienniczka
siedział przede mną w ławce Maciek i wołam cichutko go na lekcji Maciek, Maciek a on nic to ja głośniej MACIEK.. a on dalej udaje, że mnie nie słyszy.. to ja MAAAACIORA na całą salę (bo nerw mnie chycił) i pani poprosiła o dzienniczek..
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/mmmmh-naaaaan.gif
Ty Ty taka swinka - kolezanka bylas, Reni!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:doberek, widze humorki dopisują od rana...
u mnie już pół litra mleka prosto od krówska plus jajka plus tran poszło do żołądka
to moge sobie pozwolić na kawe
a propos pitolenia do uszka to również nie znosze! -
Bozia3 wrote:eee no duży jest
widziałam foty i kawał chłopa
- 5 razy większy niz Bursztyn - wprawdzie nie trudno byc większym od Bursztynka, ale 5 razy to już coś...
)
Bursztyn lubi tę wiadomość