Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jakie emocje..
    to teraz z górki
    Pusurek wrote:
    W ostatniej chwili :P

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Życzę powodzenia :)

Teściowa zawsze powtarza, że pszczoły lubią spokój i że kobiety bardziej się do tego nadają :) Mówi, że chuop jak chuop, nie myśli, pójdzie zabierze pszczołom od razu wszystkie ramki z miodem, a one potem wściekłe! Ona wyjmuje im po jednej, żeby się nie zorientowały :)
    Ona to kocha :)
    Tylko że ja się pszczół boję, a właściwie nie ich, a użądlenia przez nie, dlatego na razie mój m będzie przy nich robił, ja będę na razie spijać mleczko ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie, ale idę się zmoczyć pod prysznicem :) Jutro do pracy, w końcu odpocznę, bo moja matka mnie kiedys zamęczy przed świętami. Po co nam piętrowy dom? Tyle okien? Pomieszczeń? Dywanów?
    Zapomniałam już, że mam tyle mięśni, takie mam zakwasy. A ni jestem jeszcze w połowie, bo czekam na męża na weekend, żeby mi meble w pokojach poprzesuwał. Sama nie dam rady.

Poczytam Was jeszcze z komórki :) Jeśli napiszę bzdurę wiedzcie, że to nie ja, tylko mój telefon zamienił słowo :)

Iwone, moremi, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    uuuuffff to będzie ciąża jak nic

Simba ja myślę, że to te krety odkręciły Ci nakrętkę i tyle..

Tak. I nawet to staropolskie powiedzenie "krecia robota" wzielo sie z legendy o olejku do opalania.

nick nieaktualny, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto pija mleczko pszczele ten jajek znosi wiele

nick nieaktualny, Iwone, ania.g, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Tylko że ja się pszczół boję, a właściwie nie ich, a użądlenia przez nie, dlatego na razie mój m będzie przy nich robił, ja będę na razie spijać mleczko ;)
    Dobre podejście :)
    Ja też bym się nie pchała, nerwus jestem, zaraz bym napstrykała i byśmy się nie lubiły ;)

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znów sie nie załapałam :P ale mam premium do listopada to mam czas :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:06

nick nieaktualny, ania.g, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kto pija mleczko pszczele ten jajek znosi wiele
    Juz się o Ciebie martwiłam :) Gdzieś byla tyle czasu?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Juz się o Ciebie martwiłam :) Gdzieś byla tyle czasu?

spałam i jadłam :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak własnie bylo

a teraz wyobraź sobie co Ci zrobią jak się nawalą...
    wracaj do kraju tu bezpieczniej
    Simba wrote:
    Tak. I nawet to staropolskie powiedzenie "krecia robota" wzielo sie z legendy o olejku do opalania.

Simba, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    spałam i jadłam :)
    Czyli nabierasz sił na wychowywanie synka :) Dobrze :) leż i jedz póki możesz :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czyli nabierasz sił na wychowywanie synka :) Dobrze :) leż i jedz póki możesz :)

nabieram sił przy okazji pewnie kilogramów ale trudno...już nie wyrabiam, musze często polegiwać

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mnie podejścia do pszczół nauczył tata. Nie boję się podchodzić do ula. Pszczoły mnie fascynują od dziecka.

Iwone, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie ma nic lepszego jak miód prosto z plastra :)

Iwone lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No pojsc tylko zrobic siku, a tu juz 3000 strona! ;)

Ze Bursztyn lubi kaszanke, to jestem o tym przekonana ;) Pewnie tak samo jak ozorki, watrobe i tlusciutki boczek :P

0vomit.gif

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mnie podejścia do pszczół nauczył tata. Nie boję się podchodzić do ula. Pszczoły mnie fascynują od dziecka.
    Ania, czyli Ciebie też czasem mogę podpytać?

Nasze pszczółki już się dziś z moim m przywitały żądląc go w głowę 4 razy. Jutro jedziemy na zakupy do sklepu po akcesoria :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem trzezwa i nie pada.
    Maz mi zasnal wiec siadlam do kompa i...pracuje. Wiem, jestem nienormalna, ale jest tak cicho i spokojnie i nikt mnie nie cisnie - idealne warunki do pracy. A nie w biurze, kiedy TRZEBA ;)
    Opowiem Wam historyjke.
    W ubieglym roku, przed urlopem, po raz kolejny kupilam suchy olejek do opalania Collistar. Uwielbiam ten produkt, bo ma sie po nim ladna opalenizne i sie nie klei. Jednak ten egzemplarz postanowil mnie wkurwic. Przez caly zeszly urlop, ciagle wyciekal, za kazdym razem zalewal mi torbe plazowa, recznik, kostium. Codziennie musialam mu znajdowac nowa reklamowke w ktora go szczelnie opakowywalam.
    W tym roku przed wyjazdem, postanowilam go ukarac i mowie do niego: a ty, taki owaki, nie jedziesz!
    No i patrzyl sie tak na mnie ta swoja chujowa butelka ze sprayem i mysle, zlituje sie nad nim - naprawie go. Odkrecilam, poprawilam uszczelke i przez caly dzien przed wyjazdem ukladalam go w roznych pozycjach na umywalce. No nie cieknie, no!
    To go spakowalam z szamponami, zelami, kremami antycellulitowymi, odzywka, balsamem. Otwieram walizke a tam wszystko ujebane! A moj sliczny kremowy kostium w granatowe paski ma zolte zacieki jakby sie ktos na niego odlal!
    zemscil sie za inwektywy....one nigdy nie zapominaja....

Reni, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ania, czyli Ciebie też czasem mogę podpytać?

Nasze pszczółki już się dziś z moim m przywitały żądląc go w głowę 4 razy. Jutro jedziemy na zakupy do sklepu po akcesoria :)
    Postaram się być pomocna :)

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Postaram się być pomocna :)
    Dzięki :)
    Co najlepsze na użądlenia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:22

ania.g lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dzięki :)
    Co najlepsze na użądlenia?
    np. soda oczyszczona z wodą. Robisz papkę i przykładasz w użądlone miejsce. Albo ocet, cebula lub przeciśnięty przez praskę czosnek. A z kupnych fenistil.

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2901 2902 2903 2904 2905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ