35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Życzę powodzenia
Teściowa zawsze powtarza, że pszczoły lubią spokój i że kobiety bardziej się do tego nadająMówi, że chuop jak chuop, nie myśli, pójdzie zabierze pszczołom od razu wszystkie ramki z miodem, a one potem wściekłe! Ona wyjmuje im po jednej, żeby się nie zorientowały
Ona to kochaSabina, polarmiś, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWybaczcie, ale idę się zmoczyć pod prysznicem
Jutro do pracy, w końcu odpocznę, bo moja matka mnie kiedys zamęczy przed świętami. Po co nam piętrowy dom? Tyle okien? Pomieszczeń? Dywanów?
Zapomniałam już, że mam tyle mięśni, takie mam zakwasy. A ni jestem jeszcze w połowie, bo czekam na męża na weekend, żeby mi meble w pokojach poprzesuwał. Sama nie dam rady.
Poczytam Was jeszcze z komórkiJeśli napiszę bzdurę wiedzcie, że to nie ja, tylko mój telefon zamienił słowo
Iwone, moremi, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:uuuuffff to będzie ciąża jak nic
Simba ja myślę, że to te krety odkręciły Ci nakrętkę i tyle..
Tak. I nawet to staropolskie powiedzenie "krecia robota" wzielo sie z legendy o olejku do opalania.Pusurek, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Tylko że ja się pszczół boję, a właściwie nie ich, a użądlenia przez nie, dlatego na razie mój m będzie przy nich robił, ja będę na razie spijać mleczko
Ja też bym się nie pchała, nerwus jestem, zaraz bym napstrykała i byśmy się nie lubiłyIwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak własnie bylo
a teraz wyobraź sobie co Ci zrobią jak się nawalą...
wracaj do kraju tu bezpieczniejSimba wrote:Tak. I nawet to staropolskie powiedzenie "krecia robota" wzielo sie z legendy o olejku do opalania.Simba, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Tylko że ja się pszczół boję, a właściwie nie ich, a użądlenia przez nie, dlatego na razie mój m będzie przy nich robił, ja będę na razie spijać mleczko
Iwone, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Mnie podejścia do pszczół nauczył tata. Nie boję się podchodzić do ula. Pszczoły mnie fascynują od dziecka.
Nasze pszczółki już się dziś z moim m przywitały żądląc go w głowę 4 razy. Jutro jedziemy na zakupy do sklepu po akcesoriaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Jestem trzezwa i nie pada.
Maz mi zasnal wiec siadlam do kompa i...pracuje. Wiem, jestem nienormalna, ale jest tak cicho i spokojnie i nikt mnie nie cisnie - idealne warunki do pracy. A nie w biurze, kiedy TRZEBA
Opowiem Wam historyjke.
W ubieglym roku, przed urlopem, po raz kolejny kupilam suchy olejek do opalania Collistar. Uwielbiam ten produkt, bo ma sie po nim ladna opalenizne i sie nie klei. Jednak ten egzemplarz postanowil mnie wkurwic. Przez caly zeszly urlop, ciagle wyciekal, za kazdym razem zalewal mi torbe plazowa, recznik, kostium. Codziennie musialam mu znajdowac nowa reklamowke w ktora go szczelnie opakowywalam.
W tym roku przed wyjazdem, postanowilam go ukarac i mowie do niego: a ty, taki owaki, nie jedziesz!
No i patrzyl sie tak na mnie ta swoja chujowa butelka ze sprayem i mysle, zlituje sie nad nim - naprawie go. Odkrecilam, poprawilam uszczelke i przez caly dzien przed wyjazdem ukladalam go w roznych pozycjach na umywalce. No nie cieknie, no!
To go spakowalam z szamponami, zelami, kremami antycellulitowymi, odzywka, balsamem. Otwieram walizke a tam wszystko ujebane! A moj sliczny kremowy kostium w granatowe paski ma zolte zacieki jakby sie ktos na niego odlal!
Reni, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ania, czyli Ciebie też czasem mogę podpytać?
Nasze pszczółki już się dziś z moim m przywitały żądląc go w głowę 4 razy. Jutro jedziemy na zakupy do sklepu po akcesoriaIwone lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Iwone wrote:Dzięki
Co najlepsze na użądlenia?Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4