X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    We Wrocławiu. Tutaj sa jakieś eko sklepy w galeriach handlowych, ale nie chcę po owoce i warzywa jeździć przez pół miasta i dźwigać. Poza tym w sklepikach ekologicznych wydają mi się mocno zleżałe w porównaniu z tym ze supermarketów, no i jakoś tak wierzę, że gdy się pojawia znaczek organic, są prowadzone kontrole i on naprawdę coś znaczy. Gdy kupowałam w Londynie ogórki w sklepie ze zdrową żywnością i nie miały żadnego znaczka, zastanawiałam się, czy nie kupili ich na straganie obok i nie sprzedają kilka razy drożej.
    tutaj masz z dostawa do domu:
    http://vegepack.pl/8,nasi-dostawcy

we wroclawiu jest kilka dobrych sklepow, cos na pewno mozna znalezc jesli sie chce

Alis lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ziaja i pasty robi?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to ziaja i pasty robi?
    Nop :)
    Mają fajną ofertę dla dzieci :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    W końcu piszę z kompa, bo z komórki, to już mnie szlak trafia. Piszę jedno - wychodzi drugie - dżizasss.

Mój pan hydraulik miał przyjść dziś po 18 ale odwołał wizytę. Ma się pojawić w sobotę - ciekawe czy w tą czy w Wielką? ;) Jak tu nie złapać wkurwa?

inessa, Pusurek, iwcia77, Mega, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam!
    W końcu piszę z kompa, bo z komórki, to już mnie szlak trafia. Piszę jedno - wychodzi drugie - dżizasss.

Mój pan hydraulik miał przyjść dziś po 18 ale odwołał wizytę. Ma się pojawić w sobotę - ciekawe czy w tą czy w Wielką? ;) Jak tu nie złapać wkurwa?
    Pewnie nadal z kacem walczy.

Sabina, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostałam nagrode w ubiegłym roku za mój pamietni - na rok abonament dodatkow punkty za udostepnienie i tak teraz sie zrobiło,ze mam abonament do listopada.

A co do fluoru moge podpytać ciocie ona jest teraz pielegniarka w szkole i niestety ale muszą robic fluoryzacje dzieciom!!!

A zdrowa żywnosci to z tego co sie orientuje jest w wiekszych miastach włąsnie w typowych sklepach BIO...

Iwonko dobrze,ze poszłąś do lekarza i ze chociaż Ci pomógł :)

Bursztyn, Iwone, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to ziaja i pasty robi?
    Ta, jajeczne, szczypiorkowe i rybne :)

Simba, Sabina, Reni, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam!

Ewidentnie sie domaga zaproszenia w postaci flaszki, coby robota dobrze szla :P

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O fluorze nigdy nie czytałam, więc się nie wypowiem. Mnie może zeżreć, ale dziecko chronię, choćby nie wiem co. Zaraz nadrobię braki w edukacji ;)

Żadnego bonusa też nie dostałam, bo jak mi wyświetlili, że modernizują, to grzecznie zaczekałam, aż naprawią, a tu trzeba było monitować, niech to ;)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Simba sie pojawila! Znaczy albo leje, albo ma dosc chlania :D :P

Bursztyn, Sabina, Simba, ania.g, inessa, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ewidentnie sie domaga zaproszenia w postaci flaszki, coby robota dobrze szla :P
    Mam nadzieję, że nie!
    Ten chłopak robił już u mnie nie raz i wie, że jeszcze nie raz będzie robił. Jak do tej pory w życiu nie widziałam go pijanego, a znam go ze 20 lat (to kolega mojego młodzego brata z czasów szkolnych )
    Ja fachowca z flaszką nie toleruję, nie ma mowy! Po pijaku to on sobie może w ping ponga pograć, albo nie wiem co, ale ja do domu nie wpuszczę!
    Nie stawiam wianków ani piw. Najwyżej za dobrą robotę daję na "flaszkę". A co on z tym zrobi, jego sprawa

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wolałabym serowo-cebulowe lub o smaku asfaltu
    Pusurek wrote:
    Ta, jajeczne, szczypiorkowe i rybne :)

Pusurek, iwcia77, Simba, inessa, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wolałabym serowo-cebulowe lub o smaku asfaltu

Nie przepadam za asfaltem, zdecydowanie bardziej wole kaszanke...

inessa, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaszanki się brzydzę :-p ale Bursztyn uwielbia
    Pusurek wrote:
    Nie przepadam za asfaltem, zdecydowanie bardziej wole kaszanke...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 20:30

Sabina, Simba, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mój kolega mówił na nią "żużel" :D

Nie wiem jak Wy, ale ja czekam na stronę 3000 :)

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahahah!! :) taa...szczegolnie krwista...;)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczoły dają to, co misie lubią najbardziej – miód, którego smak i wartości odżywcze są nieocenione. Ale to nie wszystko. Okazuje się, że pszczoły produkują najlepszy suplement diety. Jaki? Mleczko pszczele.

Mleczko wykorzystywane jest do karmienia wszystkich larw – otrzymują je przez pierwsze 3 dni życia, oraz królowej, która „żywi się” nim przez całe życie. I nic dziwnego! Wiecie, że już po trzech dniach karmienia mleczkiem pszczelim larwa pszczoły tysiąckrotnie zwiększa swój ciężar?

Burszytnku, kiedyś zachwalałaś mleczko pszczele. Mam nadzieję że jak zacznę je brać, to nie powiększę swojej wagi tak jak larwy i królowe ?! :D :P ;)

Bursztyn, samira, moremi, Bliska 77, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś kiedyś pisała na forum że ma pszczoły, albo że ktoś z rodziny hoduje. Pamiętacie kto to pisał?

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ktoś kiedyś pisała na forum że ma pszczoły, albo że ktoś z rodziny hoduje. Pamiętacie kto to pisał?
    Ja :) MOja teściowa ma kilka uli :)

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pojsc tylko zrobic siku, a tu juz 3000 strona! ;)

Ze Bursztyn lubi kaszanke, to jestem o tym przekonana ;) Pewnie tak samo jak ozorki, watrobe i tlusciutki boczek :P

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 2899 2900 2901 2902 2903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ