35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wrote:We Wrocławiu. Tutaj sa jakieś eko sklepy w galeriach handlowych, ale nie chcę po owoce i warzywa jeździć przez pół miasta i dźwigać. Poza tym w sklepikach ekologicznych wydają mi się mocno zleżałe w porównaniu z tym ze supermarketów, no i jakoś tak wierzę, że gdy się pojawia znaczek organic, są prowadzone kontrole i on naprawdę coś znaczy. Gdy kupowałam w Londynie ogórki w sklepie ze zdrową żywnością i nie miały żadnego znaczka, zastanawiałam się, czy nie kupili ich na straganie obok i nie sprzedają kilka razy drożej.
http://vegepack.pl/8,nasi-dostawcy
we wroclawiu jest kilka dobrych sklepow, cos na pewno mozna znalezc jesli sie chceAlis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam!
W końcu piszę z kompa, bo z komórki, to już mnie szlak trafia. Piszę jedno - wychodzi drugie - dżizasss.
Mój pan hydraulik miał przyjść dziś po 18 ale odwołał wizytę. Ma się pojawić w sobotę - ciekawe czy w tą czy w Wielką?Jak tu nie złapać wkurwa?
inessa, Pusurek, iwcia77, Mega, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam!
W końcu piszę z kompa, bo z komórki, to już mnie szlak trafia. Piszę jedno - wychodzi drugie - dżizasss.
Mój pan hydraulik miał przyjść dziś po 18 ale odwołał wizytę. Ma się pojawić w sobotę - ciekawe czy w tą czy w Wielką?Jak tu nie złapać wkurwa?
Sabina, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyA ja dostałam nagrode w ubiegłym roku za mój pamietni - na rok abonament dodatkow punkty za udostepnienie i tak teraz sie zrobiło,ze mam abonament do listopada.
A co do fluoru moge podpytać ciocie ona jest teraz pielegniarka w szkole i niestety ale muszą robic fluoryzacje dzieciom!!!
A zdrowa żywnosci to z tego co sie orientuje jest w wiekszych miastach włąsnie w typowych sklepach BIO...
Iwonko dobrze,ze poszłąś do lekarza i ze chociaż Ci pomógłBursztyn, Iwone, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam!
Ewidentnie sie domaga zaproszenia w postaci flaszki, coby robota dobrze szlaSabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO fluorze nigdy nie czytałam, więc się nie wypowiem. Mnie może zeżreć, ale dziecko chronię, choćby nie wiem co. Zaraz nadrobię braki w edukacji
Żadnego bonusa też nie dostałam, bo jak mi wyświetlili, że modernizują, to grzecznie zaczekałam, aż naprawią, a tu trzeba było monitować, niech toinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ewidentnie sie domaga zaproszenia w postaci flaszki, coby robota dobrze szla
Ten chłopak robił już u mnie nie raz i wie, że jeszcze nie raz będzie robił. Jak do tej pory w życiu nie widziałam go pijanego, a znam go ze 20 lat (to kolega mojego młodzego brata z czasów szkolnych )
Ja fachowca z flaszką nie toleruję, nie ma mowy! Po pijaku to on sobie może w ping ponga pograć, albo nie wiem co, ale ja do domu nie wpuszczę!
Nie stawiam wianków ani piw. Najwyżej za dobrą robotę daję na "flaszkę". A co on z tym zrobi, jego sprawaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaszanki się brzydzę :-p ale Bursztyn uwielbia
Pusurek wrote:Nie przepadam za asfaltem, zdecydowanie bardziej wole kaszanke...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 20:30
Sabina, Simba, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pszczoły dają to, co misie lubią najbardziej – miód, którego smak i wartości odżywcze są nieocenione. Ale to nie wszystko. Okazuje się, że pszczoły produkują najlepszy suplement diety. Jaki? Mleczko pszczele.
Mleczko wykorzystywane jest do karmienia wszystkich larw – otrzymują je przez pierwsze 3 dni życia, oraz królowej, która „żywi się” nim przez całe życie. I nic dziwnego! Wiecie, że już po trzech dniach karmienia mleczkiem pszczelim larwa pszczoły tysiąckrotnie zwiększa swój ciężar?
Burszytnku, kiedyś zachwalałaś mleczko pszczele. Mam nadzieję że jak zacznę je brać, to nie powiększę swojej wagi tak jak larwy i królowe ?!
Bursztyn, samira, moremi, Bliska 77, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny