35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:No i tu jest duża różnica między UK, a Polską. W Anglii sobie można spokojnie w hipermarkecie zamówić organic z dostawą do domu. Bardzo mi się to podobało. Tutaj niby są jakieś produkty bio, ale to przeważnie suszone, ewentualnie jaja. Świeże wprowadził Lidl, ale Lidl nie ma dostaw do domu, a nie będę teraz latać kilogramami ziemniaków, jabłek itd. w siatach. Poza tym ostatnio, gdy byłam w Lidlu mieli tylko cebulę, kiwi i marchewkę. Czekam aż się coś na polskim rynku ruszy.
w UK zamawiam nie z hipermarketow tylko ze sklepow, zazwyczaj male, lokalne ze zdrowa zywnoscia i tam maja warzywa i owoce z upraw ekologicznych i terenow eko,certyfikowane. Jest roznica w wygladzie w porownani z tymi marketowymi, w smaku tez lepsze. W te z hipermarketow tak srednio wierze. -
Pusurek wrote:A w Norwegii daje sie dzieciom tabletki z fluorem, bo woda nie jest uzdatniana w zaden sposob. Moje dziecko jadlo sobie te tabletki jakis czas, faktycznie w wieku 13 lat nie ma ani jednego ubytku. Ja w jej wieku pol paszczy mialam zaplombowane,a drugie pol w prochnicy...
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyinessa wrote:Mam pytanie czy do Was też admin ovu napisał,ze w ramach rekompensaty za wczorajsze naprawy dostajecie 1 miesiac premium????????
Ale miesiac gratis przygarne chetnie!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Tak, ja dostałam
ZADAM ABONAMENTU GRATISOWEGO!!!! PRECZ Z PRYWATA!!!!iwcia77, ania.g, Simba, peppapig, Mega, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jak mi wczoraj wysiadło forum, to po paru godzinach napisałam o tym do Ovu. Od razu przeprosili za utrudnienia. A dziś jeszcze raz przeprosili i dostałam miesiąc abonamentu gratis.
Pusurek, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Co kraj to obyczaj. Moja młodsza bez fluoryzacji i ma zdrowe zęby. Starsza pomimo fluoryzacji już miała sporo napraw. Ja nie uniknęłam fluoryzacji w szkole, mam zdrowe zęby ale od lat bez fluoryzacji. Nawet ciąże ich nie ruszyły
Ja jestem w ogole nie ogarnieta w temacie szkodliwosci fluoru. Zakladam, ze gdzies tam sie pewnie odklada, jak cala chemia, ktora pochlaniamy, ale co dokladnie ma robic i kiedy? -
nick nieaktualnyania.g wrote:Jak mi wczoraj wysiadło forum, to po paru godzinach napisałam o tym do Ovu. Od razu przeprosili za utrudnienia. A dziś jeszcze raz przeprosili i dostałam miesiąc abonamentu gratis.
Jednak klient awanturujacy sie moze cos zyskac.ania.g, Bursztyn, iwcia77, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jestem troszke markotna...czekam na @ , testy negatywne wychodza, objawow ciazy brak, 17 dpo, cykle zazwyczaj 26 dniowe...czy to moze byc wina progesteronu dowcipnego? Ginex mi kazala brac po owulce i wogole nie przerywac brania...czyzby cykl sie wydluzyl?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja jestem w ogole nie ogarnieta w temacie szkodliwosci fluoru. Zakladam, ze gdzies tam sie pewnie odklada, jak cala chemia, ktora pochlaniamy, ale co dokladnie ma robic i kiedy?
Reszta tutaj:
http://www.alternatywnamedycyna.pl/artykul.php?a_id=42ania.g, iwcia77, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Jestem troszke markotna...czekam na @ , testy negatywne wychodza, objawow ciazy brak, 17 dpo, cykle zazwyczaj 26 dniowe...czy to moze byc wina progesteronu dowcipnego? Ginex mi kazala brac po owulce i wogole nie przerywac brania...czyzby cykl sie wydluzyl?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja jestem w ogole nie ogarnieta w temacie szkodliwosci fluoru. Zakladam, ze gdzies tam sie pewnie odklada, jak cala chemia, ktora pochlaniamy, ale co dokladnie ma robic i kiedy?
http://www.oswiecenie.com/fluor.htmBursztyn lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyNo ja też włąsnie napsiałam a chetnie jakbym mogła odstąpiłąbym premium bo po co mi jeszcze do konca prwei roku jakos tak mi sie udaje,ze mam tu ponad rok za darmo same nagrody
a Mega Dupek moze opóźnić @ !!!iwcia77, samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość