X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy do Was też admin ovu napisał,ze w ramach rekompensaty za wczorajsze naprawy dostajecie 1 miesiac premium????????

Pusurek, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no! raz na kwartal chociaz ;)
    Mama nie mowila ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    No i tu jest duża różnica między UK, a Polską. W Anglii sobie można spokojnie w hipermarkecie zamówić organic z dostawą do domu. Bardzo mi się to podobało. Tutaj niby są jakieś produkty bio, ale to przeważnie suszone, ewentualnie jaja. Świeże wprowadził Lidl, ale Lidl nie ma dostaw do domu, a nie będę teraz latać kilogramami ziemniaków, jabłek itd. w siatach. Poza tym ostatnio, gdy byłam w Lidlu mieli tylko cebulę, kiwi i marchewkę. Czekam aż się coś na polskim rynku ruszy.
    jesli to nie tajemnica to w jakim miescie mieszkasz w PL?
    w UK zamawiam nie z hipermarketow tylko ze sklepow, zazwyczaj male, lokalne ze zdrowa zywnoscia i tam maja warzywa i owoce z upraw ekologicznych i terenow eko,certyfikowane. Jest roznica w wygladzie w porownani z tymi marketowymi, w smaku tez lepsze. W te z hipermarketow tak srednio wierze.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mam pytanie czy do Was też admin ovu napisał,ze w ramach rekompensaty za wczorajsze naprawy dostajecie 1 miesiac premium????????
    NIE!!!! ja tez chce!!!!

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A w Norwegii daje sie dzieciom tabletki z fluorem, bo woda nie jest uzdatniana w zaden sposob. Moje dziecko jadlo sobie te tabletki jakis czas, faktycznie w wieku 13 lat nie ma ani jednego ubytku. Ja w jej wieku pol paszczy mialam zaplombowane,a drugie pol w prochnicy...
    Co kraj to obyczaj. Moja młodsza bez fluoryzacji i ma zdrowe zęby. Starsza pomimo fluoryzacji już miała sporo napraw. Ja nie uniknęłam fluoryzacji w szkole, mam zdrowe zęby ale od lat bez fluoryzacji. Nawet ciąże ich nie ruszyły :)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Tak, ja dostałam :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie otrzymalam takowej dobrej nowiny :(
    inessa wrote:

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja nic nie wiem, ale ja juz nie mam premium od 2 tygodni, bo mi sie konczylo i placic mi sie nie chce...
    Ale miesiac gratis przygarne chetnie! :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Tak, ja dostałam :)
    to juz wszystko jasne...wiem dlaczego w ciaze nie zachodzie, admin mnie po prostu nie lubi....
    ZADAM ABONAMENTU GRATISOWEGO!!!! PRECZ Z PRYWATA!!!! ;)

iwcia77, ania.g, Simba, peppapig, Mega, Bliska 77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi wczoraj wysiadło forum, to po paru godzinach napisałam o tym do Ovu. Od razu przeprosili za utrudnienia. A dziś jeszcze raz przeprosili i dostałam miesiąc abonamentu gratis.

Pusurek, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Co kraj to obyczaj. Moja młodsza bez fluoryzacji i ma zdrowe zęby. Starsza pomimo fluoryzacji już miała sporo napraw. Ja nie uniknęłam fluoryzacji w szkole, mam zdrowe zęby ale od lat bez fluoryzacji. Nawet ciąże ich nie ruszyły :)

Ja jestem w ogole nie ogarnieta w temacie szkodliwosci fluoru. Zakladam, ze gdzies tam sie pewnie odklada, jak cala chemia, ktora pochlaniamy, ale co dokladnie ma robic i kiedy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jak mi wczoraj wysiadło forum, to po paru godzinach napisałam o tym do Ovu. Od razu przeprosili za utrudnienia. A dziś jeszcze raz przeprosili i dostałam miesiąc abonamentu gratis.

Jednak klient awanturujacy sie moze cos zyskac. ;)

ania.g, Bursztyn, iwcia77, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem troszke markotna...czekam na @ , testy negatywne wychodza, objawow ciazy brak, 17 dpo, cykle zazwyczaj 26 dniowe...czy to moze byc wina progesteronu dowcipnego? Ginex mi kazala brac po owulce i wogole nie przerywac brania...czyzby cykl sie wydluzyl?

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja jestem w ogole nie ogarnieta w temacie szkodliwosci fluoru. Zakladam, ze gdzies tam sie pewnie odklada, jak cala chemia, ktora pochlaniamy, ale co dokladnie ma robic i kiedy?
    "Fluor kumuluje się w kościach, blokuje też wchłanianie magnezu przez organizm, przenikając przez łożysko u kobiet ciężarnych czyni nieodwracalne szkody dla płodu."
    Reszta tutaj:

http://www.alternatywnamedycyna.pl/artykul.php?a_id=42

ania.g, iwcia77, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Jestem troszke markotna...czekam na @ , testy negatywne wychodza, objawow ciazy brak, 17 dpo, cykle zazwyczaj 26 dniowe...czy to moze byc wina progesteronu dowcipnego? Ginex mi kazala brac po owulce i wogole nie przerywac brania...czyzby cykl sie wydluzyl?
    a moze masz ochote udostepnic wykres jesli takowy posiadasz? zwolamy konsylium, przeanalizujemy :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Znalazłam na szybko w necie na temat fluoru. To oczywiście tylko jedna z wielu stron na ten temat.
    http://www.oswiecenie.com/fluor.htm

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też włąsnie napsiałam a chetnie jakbym mogła odstąpiłąbym premium bo po co mi jeszcze do konca prwei roku jakos tak mi sie udaje,ze mam tu ponad rok za darmo same nagrody :P

a Mega Dupek moze opóźnić @ !!!

iwcia77, samira, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba bede musiala go udostepnic, ale nic ciekawego z niego nie wynika...
    Bursztyn wrote:
    a moze masz ochote udostepnic wykres jesli takowy posiadasz? zwolamy konsylium, przeanalizujemy :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo np. tempki nie mierze...

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bo np. tempki nie mierze...
    dlaczego?

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2897 2898 2899 2900 2901 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ