35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Bursztyn a po co razem? Bo rozumiem, że chłop idzie sam zbadać kogucie sprawy?
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
ja myślę, że będziecie robić seks.. oni sprawdzą technikę, kąt nachylenia, siłę pchnięcia..i takie tam
Bursztyn wrote:pani powiedziala ze na drugim spotkaniu- wspolnym podadza wyniki badan chlopa, a co ze mna beda robic to juz nie powiedziala, moze krew pobiora do badania,nie wiem...Bursztyn, szczęśliwa 2, Mega, inessa, Iwone, mysza1975, iwcia77, Sabina, Simba, peppapig, Żanet, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:pani powiedziala ze na drugim spotkaniu- wspolnym podadza wyniki badan chlopa, a co ze mna beda robic to juz nie powiedziala, moze krew pobiora do badania,nie wiem...
Bursztyn, szczęśliwa 2, Pusurek, Reni, Sabina, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może Ci założą wenflon, ale będziesz z chłopem, to Cię przytrzyma za rączkę...
zaczelam sie zastanawiac po co to wspolne spotkanie...pewnie ze mna pogadaja i zaproponuja hsg...eh...
szczęśliwa 2, Reni, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zadzwonilam do kliniki plodnosci, bo cos mi nie dawalo spokoju ze jeszcze nie mam zaproszenia od nich, no i pajace wyslali znowu na stary adres... wiec moj chlop pojdzie pierwszy 19 maja, a potem razem 27 maja....zeby tak sie stal jakis cud i udalo sie wczesniej.....zajsc.
Bursztyn, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczęśliwa 2 wrote:może oni jakos chłopa inaczej przygotuja dla Ciebie
w pomidorach, zapiekanego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 16:45
Mega, Mango, szczęśliwa 2, Reni, mysza1975, iwcia77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahaha! dobre!
dlatego idzie pierwszy bo Twoje preferencje uwzględnią a później juz razem ostatnie szlify nadasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 16:58
Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahaha! dobre!
Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa, iwcia77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gupek..nie na chuj tylko Tobie w żyłę chyba, ze to perwa i Twój mąż lubi w małegoBursztyn wrote:na ch..j mi sam wenflon? a za raczke moze mnie potrzymac jamajska mamuska
zaczelam sie zastanawiac po co to wspolne spotkanie...pewnie ze mna pogadaja i zaproponuja hsg...eh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 17:06
Mega, Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:O 10.00.
I zabieram mojego M, żeby wreszcie zobaczył maleństwo
A i mam pytanie do tych które już po. Czy to usg jest robione przez powłoki brzuszne czy dowcipnie?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny