35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pani powiedziala ze na drugim spotkaniu- wspolnym podadza wyniki badan chlopa, a co ze mna beda robic to juz nie powiedziala, moze krew pobiora do badania,nie wiem...Bozia3 wrote:Bursztyn a po co razem? Bo rozumiem, że chłop idzie sam zbadać kogucie sprawy?
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
ja myślę, że będziecie robić seks.. oni sprawdzą technikę, kąt nachylenia, siłę pchnięcia..i takie tam
Bursztyn wrote:pani powiedziala ze na drugim spotkaniu- wspolnym podadza wyniki badan chlopa, a co ze mna beda robic to juz nie powiedziala, moze krew pobiora do badania,nie wiem...
Bursztyn, szczęśliwa 2, Mega, nick nieaktualny, Iwone, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Żanet, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
może Ci założą wenflon, ale będziesz z chłopem, to Cię przytrzyma za rączkę...Bursztyn wrote:pani powiedziala ze na drugim spotkaniu- wspolnym podadza wyniki badan chlopa, a co ze mna beda robic to juz nie powiedziala, moze krew pobiora do badania,nie wiem...
Bursztyn, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
na ch..j mi sam wenflon? a za raczke moze mnie potrzymac jamajska mamuskaBozia3 wrote:może Ci założą wenflon, ale będziesz z chłopem, to Cię przytrzyma za rączkę...

zaczelam sie zastanawiac po co to wspolne spotkanie...pewnie ze mna pogadaja i zaproponuja hsg...eh...
szczęśliwa 2, Reni, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
może oni jakos chłopa inaczej przygotuja dla CiebieBursztyn wrote:zadzwonilam do kliniki plodnosci, bo cos mi nie dawalo spokoju ze jeszcze nie mam zaproszenia od nich, no i pajace wyslali znowu na stary adres... wiec moj chlop pojdzie pierwszy 19 maja, a potem razem 27 maja....zeby tak sie stal jakis cud i udalo sie wczesniej.....zajsc.
Bursztyn, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha! dobre!szczęśliwa 2 wrote:może oni jakos chłopa inaczej przygotuja dla Ciebie

w pomidorach, zapiekanego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 16:45
Mega, Mango, szczęśliwa 2, Reni, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
no no cos w tym styluBursztyn wrote:hahaha! dobre!
dlatego idzie pierwszy bo Twoje preferencje uwzględnią a później juz razem ostatnie szlify nadasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 16:58
Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Raczej bym chłopa nie zapiekła, ale w bitej śmietanie z czekolada i truskawkami..... Hmmm warte zastanowieniaBursztyn wrote:hahaha! dobre!
Bursztyn, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gupek..nie na chuj tylko Tobie w żyłę chyba, ze to perwa i Twój mąż lubi w małegoBursztyn wrote:na ch..j mi sam wenflon? a za raczke moze mnie potrzymac jamajska mamuska
zaczelam sie zastanawiac po co to wspolne spotkanie...pewnie ze mna pogadaja i zaproponuja hsg...eh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 17:06
Mega, Bursztyn, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam robione USG prenetalne w prywatnym gabinecie ale na NFZ. Na badania mógł wejść ze mną każdy. Za pierwszym razem był mój syn, na drugim połówkowym byłam z mmysza1975 wrote:O 10.00.
I zabieram mojego M, żeby wreszcie zobaczył maleństwo
A i mam pytanie do tych które już po. Czy to usg jest robione przez powłoki brzuszne czy dowcipnie?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny