35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Zawsze jeszcze wchodzi w gre jakis szantazyk albo pranie mozgu.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moja corka przyleciala ze szkoly, zjadla obiad, pokrecila sie troche i poopowiadala, co w szkole, a potem ubrala sie i poleciala do kolezanki. Potem ma trening i zobacze ja pewnie kolo 20.
Przypomnijcie mi, po co sie ma dzieci tak wlasciwie?
inessa, samira, mysza1975, Mega, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheloł kobity ażesz ale wkurwa mam żesz szlak,, nosi mnie jak nie wiem, apropo wódki to może bym sie opiła albo poseksiła w końcu;) nie wiecie czy juz można? heh..zła jestem, płakać mi sie chce albo krzyczeć, może pójde na pole koło domu i sie będe darła to mi w końcu przejdzie... Chce juz być zadowolona i usmiechnięta, a ja taka osowiała wrr
to może jednak się opije...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 19:22
mysza1975, EwaT, ania.g, samira, Reni, Sabina, inessa, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mysza - prenatalne przez powłoki - ale jeśli robisz nie prywatnie - to może byc różnie. Ja robiłam na fundusz w szpitalu - bo z racji wieku nam przysługuje za darmo i tam towarzyszących mężczyzn nie wpuszczano. Taki luksus pewnie bez problemu prywatnie, ale za darmo może być różnie....
anna maria, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Mysza - prenatalne przez powłoki - ale jeśli robisz nie prywatnie - to może byc różnie. Ja robiłam na fundusz w szpitalu - bo z racji wieku nam przysługuje za darmo i tam towarzyszących mężczyzn nie wpuszczano. Taki luksus pewnie bez problemu prywatnie, ale za darmo może być różnie....
Nie wpuszczano facetow? O, to brzydko. Moj sie strasznie wzruszyl, jak zobaczyl, ze mlode skacze i do tego serduszko mu bije, i mnie za raczke trzymal caly czas.
anna maria, Bursztyn, Bozia3, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppa walnij kielicha luzujemy warkocze .. nie ma co się spinać, bo dupa bedzie a nie ciąża
cieszymy się wiosnąszczęśliwa 2, peppapig, Bursztyn, samira, Mega, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zadzwonilam do kliniki plodnosci, bo cos mi nie dawalo spokoju ze jeszcze nie mam zaproszenia od nich, no i pajace wyslali znowu na stary adres... wiec moj chlop pojdzie pierwszy 19 maja, a potem razem 27 maja....zeby tak sie stal jakis cud i udalo sie wczesniej.....zajsc.
Reni, Bozia3, szczęśliwa 2, samira, Pusurek, Mega, ania.g, mysza1975, iwcia77, Sabina, Żanet, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość