35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ziaja to moje krajany!
Na allegro z dostawa do No. mogloby wyjsc za drogo, ale popatrze, co maja.
Znalazłam pastę bez fluoru z Ziaji w Tesco. Dorzuciłam do jutrzejszej dostawy. co prawda to jest pasta dla dzieci, ale przynajmniej mi krzywdy nie zrobi. Pouzywam zanim nic lepszego nie znajdę. -
polarmiś wrote:Na strone 2000!!!! Reni w ostatniej chwili! To na szczescie!!!! Czy w nowym gniazdku juz sie dzieje, u Ciebie juz pora!!!!
Tak było do puki ktoś nie wykasował swoich postów. Teraz ta strona jest zamiast 2000-1992 czyli zniknęło 8 stron!
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,1992.html
Nie rozumiem po co ktoś kasuje posty, być być na "pełnych, okrągłych" stronach, bo zaciąży?
To bzdura!malgos741, moremi, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Straszne to jest człowiek nie wie na co uczulony i jak organizm zareaguje
Simba, malgos741, Sabina, Mega, moremi, Reni, Lucky, Bliska 77, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja za to wódki nie cierpię ale piwko lub winko z milą chęcią.
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
EwaT wrote:i dlatego osoby wrazliwe to alkoholicy
witaj w klubie!
Andrzej, zawsze wiedzialam ze pod maska sukinsyna kryje sie wrazliwy, czuly mezczyzna ktory potrafi szeptac do uszka...Sabina, Mega, Simba, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak, zapijaja glod milosci
Andrzej, zawsze wiedzialam ze pod maska sukinsyna kryje sie wrazliwy, czuly mezczyzna ktory potrafi szeptac do uszka...
oczywiście
ale Wojtek tego nie docenia dlatego bendzie żałował!Bursztyn, Reni, Bliska 77, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość