35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny ,pogoda u mnie srednia ,zaczelam 6 miesiac ale to zlecialo.Mala jest bardzo aktywna ,ja nie moge w nocy spac i zaczynam sie szybko meczyc,mdlosci odpuscil ale zgaga nie.a tak wogole to jestem szczesliwa:-)Milego dnia
grosza, Mango, Reni, Mega, ania.g, Iwone, Sabina, Bursztyn, Pusurek, angela, Lucky, Bliska 77, inessa, iwcia77, polarmiś, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, dzień pochmurna i chłodniejszy niż poprzednie niestety, ale mimo pogody miłego dnia wszystkim życzę
ania.g, Sabina, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ania ale to szybko zleciało. Dopiero co pisałaś że jesteś w ciąży, a tu już szósty miesiąc. Najważniejsze że jesteś szczęśliwa, a zgaga no cóż... takie są uroki ciąży. Małej pewnie rosną włoski
Sabina, anna maria, Lucky, inessa, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Kate da rade, zuch chlopak z niej!Oby tylko wszystko gladziutko poszlo.
Dzis mnie rodzina obudzila switkiem rankiem, najbardziej nie cierpie, kiedy chlop ma nastawiony budzik na 6 rano, a potem 100 drzemek i wstaje 40 minut pozniej. I nie kuma, czemu mam nerwa, bo przeciez on nic nie slyszy!
Godzine pozniej dziecko sie telepalo po korytarzu...
Chyba im dzis obiadu nie zrobie...anna maria, Reni, Kate 75, Sabina, ania.g, samira, Mega, Bliska 77, iwcia77, inessa, mysza1975, gosia7122, Simba, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hej!
Dzis mnie rodzina obudzila switkiem rankiem, najbardziej nie cierpie, kiedy chlop ma nastawiony budzik na 6 rano, a potem 100 drzemek i wstaje 40 minut pozniej. I nie kuma, czemu mam nerwa, bo przeciez on nic nie slyszy!
Chyba im dzis obiadu nie zrobie...
anna maria, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość
-
Chyba im dzis obiadu nie zrobie...Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
hahaha to coś jak u mnie .. ale u mnie drzemki lecą od 40 min do 1,5 godziny hahaah na szczęscie mój chuop nie reaguje
p.s. a ja śpię w zatyczkach więc nie zawsze usłyszę hahaha
Pusurek wrote:najbardziej nie cierpie, kiedy chlop ma nastawiony budzik na 6 rano, a potem 100 drzemek i wstaje 40 minut pozniej.Pusurek, Mega, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
Witam i miłego dnia wszystkim życzę
U mnie też pochmurno, aż się nic nie chce robić, a do roboty czas.
Pusurek kara musi być.
Kate wydaje mi się że nie wypisała się tylko nie ma co pisać czasami też tak mam. Powodzenia na badaniu Kate.
Bursztyn, Kate 75, Pusurek, Lucky, Bliska 77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyReni wrote:hahaha to coś jak u mnie .. ale u mnie drzemki lecą od 40 min do 1,5 godziny hahaah na szczęscie mój chuop nie reaguje
p.s. a ja śpię w zatyczkach więc nie zawsze usłyszę hahaha
Kurka, ja tez spie w zatyczkach, ale on ma taki jakis swidrujacy alarm! I ma ten telefon prosto pod lbem i kuzwa, go nie slyszy!! Musze mu solidnego strzala w czolko na dzien dobry sprzedawac, bo by przeciez nigdy nie wstal...Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Chyba im dzis obiadu nie zrobie...Pusurek, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
szefowa wychodzi niedługo więc zrobię zrywkę z pracy i pojadę odebrać badania - odbiór tylko do 14.. bo przecież ludzie nie pracuję
ania.g, Sabina, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tak i kolejna przygoda
pojechałam najpierw do budynku gdzie miałam odebrać opis (dostałam kopię) a potem poszłam do szpitala na przeciwko gdzie robili mi rtg po płytę ze zdjęciem
już na terenie szpitala się zgubiłam 20 budynków hahaha i nie mogłam trafić jakaś babka się zlitowała i mnie zaprowadziła ale od dupy strony.. trafiłam..
podchodzę do okienka i nie uwierzycie.. płyt nie ma, bo zepsuła się nagrywarkaale jest opis czyli oryginał.. to po kiego grzyba dymałam do tamtego szpitala? tyle drogi bez sensu..
pytam się to co mam jeszcze raz przyjeżdzać? no bez sensu jak oni wydają w godz 10-14..kuźwa ludzie też pracują!
babka pomyślała i dzwoni gdzieś tam do lekarza co z płytami a on właśnie nagrywa ale nie ma jeszcze dla wszystkich pacjentek.. myślę sobie no tak pewnie i mnie a tu niespodzianka... stażysta poleciał i mi przyniósł.. no ale nerw już mnie chycił.. ja to mam szczęście
Bursztyn wrote:ale to z hsg?Sabina, ania.g, Mega, peppapig, Bliska 77, megan8, samira, Pusurek, Bursztyn, inessa, mysza1975, moremi, grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość