X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,pogoda u mnie srednia ,zaczelam 6 miesiac ale to zlecialo.Mala jest bardzo aktywna ,ja nie moge w nocy spac i zaczynam sie szybko meczyc,mdlosci odpuscil ale zgaga nie.a tak wogole to jestem szczesliwa:-)Milego dnia

grosza, Mango, Reni, Mega, ania.g, Iwone, Sabina, Bursztyn, Pusurek, angela, Lucky, Bliska 77, inessa, iwcia77, polarmiś, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dzień pochmurna i chłodniejszy niż poprzednie niestety, ale mimo pogody miłego dnia wszystkim życzę :)

ania.g, Sabina, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ania ale to szybko zleciało. Dopiero co pisałaś że jesteś w ciąży, a tu już szósty miesiąc. Najważniejsze że jesteś szczęśliwa, a zgaga no cóż... takie są uroki ciąży. Małej pewnie rosną włoski :)

Sabina, anna maria, Lucky, inessa, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza <3 &&&

A tak w ogóle to dzień dobry!

Iwone, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza czekamy na dobre wieści ;)

anna maria lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się
    Dzisiaj Kate poszła na rzeź ;-) czekamy na oznaki życia :-)

Bursztyn, Pusurek, anna maria, Kate 75, Mega, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate chyba wypięła się na nasze forum - kciuki trzymam tak czy siak :)

anna maria, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Slonce zawitalo, wreszcie :)
    Kate, kciuki trzymamy!
    Mysza, powodzenia na wizycie
    dobrego dnia Wszystkim :)

anna maria, Kate 75, Mega, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Kate da rade, zuch chlopak z niej! ;) Oby tylko wszystko gladziutko poszlo.
    Dzis mnie rodzina obudzila switkiem rankiem, najbardziej nie cierpie, kiedy chlop ma nastawiony budzik na 6 rano, a potem 100 drzemek i wstaje 40 minut pozniej. I nie kuma, czemu mam nerwa, bo przeciez on nic nie slyszy! :P
    Godzine pozniej dziecko sie telepalo po korytarzu...
    Chyba im dzis obiadu nie zrobie... ;) :P

anna maria, Reni, Kate 75, Sabina, ania.g, samira, Mega, Bliska 77, iwcia77, inessa, mysza1975, gosia7122, Simba, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hej!
    Dzis mnie rodzina obudzila switkiem rankiem, najbardziej nie cierpie, kiedy chlop ma nastawiony budzik na 6 rano, a potem 100 drzemek i wstaje 40 minut pozniej. I nie kuma, czemu mam nerwa, bo przeciez on nic nie slyszy! :P
    oj, chlop moj tez nastawia tak budzik, masakra o.O

anna maria, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hej!
    Kara musi byc;-)

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha to coś jak u mnie .. ale u mnie drzemki lecą od 40 min do 1,5 godziny hahaah na szczęscie mój chuop nie reaguje ;-)
    p.s. a ja śpię w zatyczkach więc nie zawsze usłyszę hahaha
    Pusurek wrote:
    najbardziej nie cierpie, kiedy chlop ma nastawiony budzik na 6 rano, a potem 100 drzemek i wstaje 40 minut pozniej.

Pusurek, Mega, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i miłego dnia wszystkim życzę :-)
    U mnie też pochmurno, aż się nic nie chce robić, a do roboty czas.
    Pusurek kara musi być.
    Kate wydaje mi się że nie wypisała się tylko nie ma co pisać czasami też tak mam. Powodzenia na badaniu Kate. <3

Bursztyn, Kate 75, Pusurek, Lucky, Bliska 77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaha to coś jak u mnie .. ale u mnie drzemki lecą od 40 min do 1,5 godziny hahaah na szczęscie mój chuop nie reaguje ;-)
    p.s. a ja śpię w zatyczkach więc nie zawsze usłyszę hahaha

Kurka, ja tez spie w zatyczkach, ale on ma taki jakis swidrujacy alarm! I ma ten telefon prosto pod lbem i kuzwa, go nie slyszy!! Musze mu solidnego strzala w czolko na dzien dobry sprzedawac, bo by przeciez nigdy nie wstal... ;) :P

Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, powodzenia. Oby poszło szybko i gładko :)

Kate 75 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Hej!
    Skąd ja to znam. Na szczęście zazwyczaj to ja wstaję najwcześniej. Jednak kiedy zdarzy się że ja mam wolne to mnie szlag trafia. Kiedyś mój miał nastawione na dzwonek budzika odgłos helikoptera. A ja się z niego nabijałam że już po niego przylecieli.

Pusurek, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szefowa wychodzi niedługo więc zrobię zrywkę z pracy i pojadę odebrać badania - odbiór tylko do 14.. bo przecież ludzie nie pracuję ;-)

ania.g, Sabina, Bliska 77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    szefowa wychodzi niedługo więc zrobię zrywkę z pracy i pojadę odebrać badania - odbiór tylko do 14.. bo przecież ludzie nie pracuję ;-)
    ale to z hsg?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak i kolejna przygoda ;-)
    pojechałam najpierw do budynku gdzie miałam odebrać opis (dostałam kopię) a potem poszłam do szpitala na przeciwko gdzie robili mi rtg po płytę ze zdjęciem
    już na terenie szpitala się zgubiłam 20 budynków hahaha i nie mogłam trafić jakaś babka się zlitowała i mnie zaprowadziła ale od dupy strony.. trafiłam..
    podchodzę do okienka i nie uwierzycie.. płyt nie ma, bo zepsuła się nagrywarka grrr.gif ale jest opis czyli oryginał.. to po kiego grzyba dymałam do tamtego szpitala? tyle drogi bez sensu..
    pytam się to co mam jeszcze raz przyjeżdzać? no bez sensu jak oni wydają w godz 10-14..kuźwa ludzie też pracują!
    babka pomyślała i dzwoni gdzieś tam do lekarza co z płytami a on właśnie nagrywa ale nie ma jeszcze dla wszystkich pacjentek.. myślę sobie no tak pewnie i mnie a tu niespodzianka... stażysta poleciał i mi przyniósł.. no ale nerw już mnie chycił.. ja to mam szczęście

Bursztyn wrote:
    ale to z hsg?

Sabina, ania.g, Mega, peppapig, Bliska 77, megan8, samira, Pusurek, Bursztyn, inessa, mysza1975, moremi, grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oba drożne.. jama macicy przesunięta w lewą stroną.. kurcze a może to przeszkadza?

mysza1975, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2903 2904 2905 2906 2907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ