35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane mam wyniki czesc jest ok a czesc jest przy samej górnej granicy a antykoagulant tocznia 2 jest poza granicą normy czyli coś jest nie tak!!!
i ja tak naprawde ciesze sie,ze w koncu cos wyszło bo moz w koncu ustawia mi leki!!!
Buziaki to teraz bede nadrabiac co pisałyscieReni, ania.g, Mango, megan8, Iwone, Mega, samira, iwcia77, polarmiś, Sabina, Bursztyn, Kate 75, Bliska 77, Simba, moremi, MoniaT, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A czy maja tam ubrania dla mam karmiacych? Nie moge znalesc ich w necie.
jeżeli mają to naprawde warto tam sto razy bardziej niz w H&M
u mnie w BB jest CA ale niestety nie maja stoiska dla ciężarnych
ale kumpela sie wypowiadała bardzo pozytywnie o ciuchach ciążowych własnie z CAWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 14:47
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
hmm.. nie jestem lekarzem ale z tego co przeczytałam to może tu mamy przyczynę poronień .. to może jest jednak szansa na ciążę.. tylko trzeba się podleczyć
źródło http://wiadomoscilekarskie.pl/pl/articles/item/18024/zespol_antyfosfolipidowy_w_ciazy_wspolczesne_poglady_na_etiopatogeneze_i_kryteria_diagnostyczne
inessa wrote:antykoagulant tocznia 2 jest poza granicą normy czyli coś jest nie tak!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 14:59
inessa, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane mam wyniki czesc jest ok a czesc jest przy samej górnej granicy a antykoagulant tocznia 2 jest poza granicą normy czyli coś jest nie tak!!!
i ja tak naprawde ciesze sie,ze w koncu cos wyszło bo moz w koncu ustawia mi leki!!!
Buziaki to teraz bede nadrabiac co pisałyscieinessa lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kurcze jak Nam Inessę podleczą to dopiero zacznie Nam się tu rozmnażać
jedno po drugim..
ale tego oczywiście Inessa Ci życzęania.g, inessa, Mango, Mega, iwcia77, Sabina, Bursztyn, peppapig, Bliska 77, moremi, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
w C&A nie widziałam ciuchów do karmienia. Jest też sklep internetowy, ale trzeba czaic się na promocje - bo czasem są całkiem niezłe...
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/swetry-i-bluzyPusurek, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni Ty juz mi tu nie kombinuj z duzą iloscią dzieci dla mnie
wiesz my płodni jesteśmy ale
nie no zobaczymy co na to lekarz powie wyniki nie są złe ale pokazuja cosik i moze cos wymyśli w koncuReni, Mega, samira, Bozia3, Bursztyn, Sabina, Bliska 77, moremi, grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kurcze jak Nam Inessę podleczą to dopiero zacznie Nam się tu rozmnażać
jedno po drugim..
ale tego oczywiście Inessa Ci życzęinessa, Sabina, peppapig, moremi lubią tę wiadomość