X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ,Gosia super wiadomosci :-)

gosia7122 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz było nam wszystko obojetne chociaż myślałam,ze owulka była później i wtedy to raczej było kochanie sie bez staran chociaz lekarz sugerował,ze moglibyśmy teraz juz zaczać jak sie uda badania zrobic. Chodziło mu o to,ze organizm jest jeszcze gotowy oraz o wiek!!!!
    Ja na nic teraz nie licze nastawiamy sie na adopcje a w maju mamy 3 uroczystsci w rodzinie wtym jedno wesele :) :) :) wiec chcemy sie pobawić :D

Mega, Sabina, ania.g, Bliska 77, iwcia77, samira, moremi, Olena, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztyn my bzykać sie nie przestaniemy bo za bardzo to lubimy robić ale wiesz róznie mozna to robić :P :P :P żeby nie wpasc a jak sie wpadnie a bedzie cieżko :P to no włąsnie co teraz sie zastanawiam co czy w koncu ktos nam pomoze!!!!!!!!!!!!!!!
    Na pewno, widać już światełko w tunelu, teraz będzie już tylko lepiej

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, Gosia, fantastyczne wiesci! I niech chlopaki rosna zdrowo! :)

gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Teraz było nam wszystko obojetne chociaż myślałam,ze owulka była później i wtedy to raczej było kochanie sie bez staran chociaz lekarz sugerował,ze moglibyśmy teraz juz zaczać jak sie uda badania zrobic. Chodziło mu o to,ze organizm jest jeszcze gotowy oraz o wiek!!!!
    Ja na nic teraz nie licze nastawiamy sie na adopcje a w maju mamy 3 uroczystsci w rodzinie wtym jedno wesele :) :) :) wiec chcemy sie pobawić :D
    no niby obojetne,niby przypadkiem, tak mimochodem udalo Wam sie wycelowac idealnie w owulke :) a za pare dni powiesz, ze przeciez to byla wpadka ;) czego serdecznie Ci zycze :)

Sabina, Kate 75, Mega, inessa, Viv78, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    ja mam do sprzedania bluzkę do karmienia ,nieużywana

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4d07a16ef8a3a899.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/706a40ca56f924de.html

A to sa 2 rozne bluzki? Bo na 2 fotce pani odpina guziczki, a na 1 guziczkow nie ma... Ale widze, ze C&A, wiec jest nadzieja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dzień dobrych wiadomości :)
    Dziewczyny wszystkim Wam bardzo gratuluję <3

inessa, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    MoniaT gratulacje :)
    Mysza i Gosia super,ze wszystko dobrze :)

Polarmiś a co u Ciebie co z nogą????
    W przyszlym tygodniu mam zabieg. Odebralam milion wynikow krwi ( z hormonalnych tylko tsh 2,62 (norma 0,27-4,20) a FT4 0,95 ( normy 0,93-1,70). Mrofologia, koagulacja, moczus, biochemia - jak mloda dupa. Jedynie wysycenie transferyny wyszlo powyzej normy - 34,7% normy <30,0. Szwedki juz mam:-)

mysza1975, Kate 75, Sabina, Mega, inessa, Bursztyn, Pusurek, ania.g, samira, moremi, grosza, malgos741, macduska lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same dobre wieści dzisiaj na forum, mam nadzieję że wszystkie pójdziemy za ciosem i pospełniają się marzenia.

mysza1975, inessa, iwcia77, moremi, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super wyniki no oprócz TSH mogłobybyć nizsze oczywiscie jeżli sie staracie :)
    a i dobrze,ze w koncu zabieg a boli CI to kolano czy już nie?

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    < no niby obojetne,niby przypadkiem, tak mimochodem >
    Bursztynku wiesz byliśmy bardzo stesknieni :P a po @ to juz wogóle jestesmy stesknieni my tacy jacys nie wyżyci :P :P :P hahahahha jakos tacy my dziwni :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 19:01

Mega, Sabina, moremi, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    W przyszlym tygodniu mam zabieg. Odebralam milion wynikow krwi ( z hormonalnych tylko tsh 2,62 (norma 0,27-4,20) a FT4 0,95 ( normy 0,93-1,70). Mrofologia, koagulacja, moczus, biochemia - jak mloda dupa. Jedynie wysycenie transferyny wyszlo powyzej normy - 34,7% normy <30,0. Szwedki juz mam:-)
    no bo jestes mloda dupa :)

Sabina, Mega, mysza1975, inessa, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    To super wyniki no oprócz TSH mogłobybyć nizsze oczywiscie jeżli sie staracie :)
    a i dobrze,ze w koncu zabieg a boli CI to kolano czy już nie?
    Chodze normalnie ale pewnych ruchow noga nie zrobie bo boli, a tak tez je czuje choc trudno to nazwac bolem.

Starac sie staramy tzn bzykamy ale ńic poza tym. Ja juz mam dosyc bycia faszerowana hormonami swinka ( odkad przestalam brac- ok 2 cykli temu) waga powoli spada. Maz mial zrobic badania - sam z siebie ale nie zrobil . Wiec raczej podchodze juz mocno lightowo do tematu.

Bursztyn, Sabina, inessa lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam dzisiaj na pobranie krwi, bo się wybieram do ginekologa na kontrolę i wisiała tam karteczka o przepuszczaniu kobiet w ciąży, ale głupio mi było i siedziałam w kolejce. Inne z brzuchami - wykorzystujecie swoje brzuchy w kolejkach?

Inessa - cieszę się, że coś z wyników wychodzi. Mam nadzieję, że się tera uda.

Mysza, gratuluję dobrych wyników.

inessa lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no bo jestes mloda dupa :)
    No dokładnie :D

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    < no niby obojetne,niby przypadkiem, tak mimochodem >
    Bursztynku wiesz byliśmy bardzo stesknieni :P a po @ to juz wogóle jestesmy stesknieni my tacy jacys nie wyżyci :P :P :P hahahahha jakos tacy my dziwni :P
    eee tam, dziwni, normalni (chyba) ;)

Mega, Sabina, inessa, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 - jestes?

grosza, Kate 75 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:12

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    1 bluzka , nie ma guzików
    tam masz takie coś na wyciągnięcie cycka
    Rozumiem.
    Ja szukam takich bluzeczek, gdzie cycka sie wyciaga dolem i go w ogole nie widac.
    Cos w tym stylu:
    http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46732186&searchclickthrough=true&searchQuery=ammekl%C3%A6r

• megan8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:12

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 2907 2908 2909 2910 2911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ