35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeraz było nam wszystko obojetne chociaż myślałam,ze owulka była później i wtedy to raczej było kochanie sie bez staran chociaz lekarz sugerował,ze moglibyśmy teraz juz zaczać jak sie uda badania zrobic. Chodziło mu o to,ze organizm jest jeszcze gotowy oraz o wiek!!!!
Ja na nic teraz nie licze nastawiamy sie na adopcje a w maju mamy 3 uroczystsci w rodzinie wtym jedno weselewiec chcemy sie pobawić
Mega, Sabina, ania.g, Bliska 77, iwcia77, samira, moremi, Olena, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztyn my bzykać sie nie przestaniemy bo za bardzo to lubimy robić ale wiesz róznie mozna to robić
żeby nie wpasc a jak sie wpadnie a bedzie cieżko
to no włąsnie co teraz sie zastanawiam co czy w koncu ktos nam pomoze!!!!!!!!!!!!!!!
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Teraz było nam wszystko obojetne chociaż myślałam,ze owulka była później i wtedy to raczej było kochanie sie bez staran chociaz lekarz sugerował,ze moglibyśmy teraz juz zaczać jak sie uda badania zrobic. Chodziło mu o to,ze organizm jest jeszcze gotowy oraz o wiek!!!!
Ja na nic teraz nie licze nastawiamy sie na adopcje a w maju mamy 3 uroczystsci w rodzinie wtym jedno weselewiec chcemy sie pobawić
a za pare dni powiesz, ze przeciez to byla wpadka
czego serdecznie Ci zycze
Sabina, Kate 75, Mega, inessa, Viv78, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:ja mam do sprzedania bluzkę do karmienia ,nieużywana
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4d07a16ef8a3a899.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/706a40ca56f924de.html
A to sa 2 rozne bluzki? Bo na 2 fotce pani odpina guziczki, a na 1 guziczkow nie ma... Ale widze, ze C&A, wiec jest nadzieja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:MoniaT gratulacje
Mysza i Gosia super,ze wszystko dobrze
Polarmiś a co u Ciebie co z nogą????mysza1975, Kate 75, Sabina, Mega, inessa, Bursztyn, Pusurek, ania.g, samira, moremi, grosza, malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-
Same dobre wieści dzisiaj na forum, mam nadzieję że wszystkie pójdziemy za ciosem i pospełniają się marzenia.
mysza1975, inessa, iwcia77, moremi, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny< no niby obojetne,niby przypadkiem, tak mimochodem >
Bursztynku wiesz byliśmy bardzo stesknienia po @ to juz wogóle jestesmy stesknieni my tacy jacys nie wyżyci
hahahahha jakos tacy my dziwni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 19:01
Mega, Sabina, moremi, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:W przyszlym tygodniu mam zabieg. Odebralam milion wynikow krwi ( z hormonalnych tylko tsh 2,62 (norma 0,27-4,20) a FT4 0,95 ( normy 0,93-1,70). Mrofologia, koagulacja, moczus, biochemia - jak mloda dupa. Jedynie wysycenie transferyny wyszlo powyzej normy - 34,7% normy <30,0. Szwedki juz mam:-)
Sabina, Mega, mysza1975, inessa, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:To super wyniki no oprócz TSH mogłobybyć nizsze oczywiscie jeżli sie staracie
a i dobrze,ze w koncu zabieg a boli CI to kolano czy już nie?
Starac sie staramy tzn bzykamy ale ńic poza tym. Ja juz mam dosyc bycia faszerowana hormonami swinka ( odkad przestalam brac- ok 2 cykli temu) waga powoli spada. Maz mial zrobic badania - sam z siebie ale nie zrobil . Wiec raczej podchodze juz mocno lightowo do tematu.Bursztyn, Sabina, inessa lubią tę wiadomość
-
Poszłam dzisiaj na pobranie krwi, bo się wybieram do ginekologa na kontrolę i wisiała tam karteczka o przepuszczaniu kobiet w ciąży, ale głupio mi było i siedziałam w kolejce. Inne z brzuchami - wykorzystujecie swoje brzuchy w kolejkach?
Inessa - cieszę się, że coś z wyników wychodzi. Mam nadzieję, że się tera uda.
Mysza, gratuluję dobrych wyników.
inessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:< no niby obojetne,niby przypadkiem, tak mimochodem >
Bursztynku wiesz byliśmy bardzo stesknienia po @ to juz wogóle jestesmy stesknieni my tacy jacys nie wyżyci
hahahahha jakos tacy my dziwni
Mega, Sabina, inessa, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:1 bluzka , nie ma guzików
tam masz takie coś na wyciągnięcie cycka
Ja szukam takich bluzeczek, gdzie cycka sie wyciaga dolem i go w ogole nie widac.
Cos w tym stylu:
http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46732186&searchclickthrough=true&searchQuery=ammekl%C3%A6r