35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
A u mnie lepiej z samopoczuciem, tzn, już nie mam problemów z oddychaniem. W nocy budzę się jedynie gdy muszę się przewrócić na drugi bok, a tak to spać mogę spokojnie. Zgagi nie mam i brzuch jakby przestał się drastycznie powiększać, tak jak to było przez ostatni miesiąc. Także dziewczyny, musicie wytrzymać jeszcze trochęBozia3, iwcia77, malgos741, EwaT, samira, Bliska 77, inessa, Mega, Mango, Alis, anna maria, peppapig, megan8, gosia7122, Żanet, mysza1975, Simba, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki.
Dziś piękne słonko ale też pochmurno. Więcej pracy bo przed świętami wszystkie babki chcą ładnie wyglądać.
Inessa może w końcu się coś ruszy
Reni też miałam hsg ale płyty nie oglądałam
Gadacie o tych lodach że sama nabrałam chętkę dziś chyba sobie kupię pudło, na razie mam ochotę na kabanosy drugi dzień z rzędu.Sabina, inessa, Mega, peppapig, megan8, iwcia77, mysza1975, Iwone, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hello
Malgos to obejrzyj (pod warunkiem, że miałaś tą z balonikiem) bo ze szczypcami to pewnie jak średniowieczne tortury
no własnie gdzie jest MangoBliska 77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Powiem banalnie: ale ten czas leci....juz czwartekcaly czas wydaje mi sie ze nadal poniedzialek....
Wczoraj w szpitalu rozmawialam z jedna z pielegniarek, w ciazy babka, pierwsze dziecko, 42 lata (nigdy bym jej tyle nie dala), rodzi za 2 miesiace, mowila ze starali sie od 2 lat- tez sie pozno wziela do roboty, miala poronienia, problem z zagniezdzaniem, in vitro, za drugim podejsciem sie udalo, bedzie chlopiec, kobieta wygladala przepieknie
A propos, jak tam- Mango sie juz znalazla?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 09:14
Bliska 77, malgos741, EwaT, inessa, Mega, Mango, Alis, Bozia3, megan8, iwcia77, mysza1975, Simba, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Caffe, pocieszające Twoje wieści, niestety w ciaży z córką 6 lat temu nic takiego nie miało miejsca, tzn. złagodzenie tempazobaczymy jak będzie teraz, póki co jestem notorycznie zmęczona i czuję sie chyba gorzej niż na początku
Bursztyn, widzisz są różne przypadki i sytuacje w zyciu, wszystko przed Wami, jestem pewna, ze się uda
u nas dziś zimno pochmurno i co chwila leje a jak nie leje to kropi a ja umówiłam sie do fryzjera bo na łeb swój już patrzeć nie mogę
nawet nie wiecie jak za mną lampka czerwonego wytrawnego chodzi, na razie udaje mi się odpierać ataki tejże zachcianki
miłego dniaBursztyn, malgos741, inessa, Mega, caffe, megan8, iwcia77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też wolałabym dziś nie wstawać z łóżka
Wiecie - "tak ładnie żarło i zdechło"
Brzuch boli,zaczęło się dość mocne plamienie i podle się czuję
Pociechą jest fakt, że tyle osób o mnie myśli i trzyma kciuki. Dziękuję
Reni, Mega, inessa, Bliska 77, Iwone, Sabina, peppapig, megan8, iwcia77, Bursztyn, mysza1975, malgos741, samira, Viv78, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:Ja też wolałabym dziś nie wstawać z łóżka
Wiecie - "tak ładnie żarło i zdechło"
Brzuch boli,zaczęło się dość mocne plamienie i podle się czuję
Pociechą jest fakt, że tyle osób o mnie myśli i trzyma kciuki. Dziękuję
Mango, Bliska 77, malgos741, samira, Iwone, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witajcie
Caffe, pocieszające Twoje wieści, niestety w ciaży z córką 6 lat temu nic takiego nie miało miejsca, tzn. złagodzenie tempazobaczymy jak będzie teraz, póki co jestem notorycznie zmęczona i czuję sie chyba gorzej niż na początku
Bursztyn, widzisz są różne przypadki i sytuacje w zyciu, wszystko przed Wami, jestem pewna, ze się uda
u nas dziś zimno pochmurno i co chwila leje a jak nie leje to kropi a ja umówiłam sie do fryzjera bo na łeb swój już patrzeć nie mogę
nawet nie wiecie jak za mną lampka czerwonego wytrawnego chodzi, na razie udaje mi się odpierać ataki tejże zachcianki
miłego dniaBliska 77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:W tym czasie ciąży, w którym Ty teraz jesteś, też było mi strasznie ciężko. Chyba najciężej ze wszystkich tygodni, to własnie tak od ok. 25
caffe, Mango, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:nawet nie wiecie jak za mną lampka czerwonego wytrawnego chodzi, na razie udaje mi się odpierać ataki tejże zachcianki
miłego dnia
A za mną chodzi już od dłuższego czasu pasztet drobiowy z puszki. Najadłabym się takich kanapek.
Poza tym obiecuję sobie na po poradzie sałatkę warzywną z majonezem i smażoną wątróbkę. I jajko na miękko plus taką na wpół ściętą jajecznicę.iwcia77, samira lubią tę wiadomość