Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    no też ładna

One sa super, bo nie widac w ogole, ze cokolwiek wyjmujesz, bo wyjmujesz dolem, a nie gora ;) Mozna nawet w markecie karmic ;) :P

megan8 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, Mysza, same dobre wieści, teraz już tylko z górki :-)
    Inessa, fajnie, ze w końcu coś sie ruszyło, jakiś krok na przód, wiesz, ze ja cały czas trzymam za Was kciuki :-)
    a mi sie podoba ta sukienka ciażowa z c&a http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/sukienki-i-spodnice/sukienka-ciazowa-119115-1.html
    krótkiej w życiu nie założę

nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a mi sie podoba ta sukienka ciażowa z c&a http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/sukienki-i-spodnice/sukienka-ciazowa-119115-1.html
    krótkiej w życiu nie założę
    Sukienka piekna! taka sobie kupie nan lato! :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sukienka piekna! taka sobie kupie nan lato! :)
    no, ja też i jest fajna, bo można jakby coś ja jakąś bluzkę spokojnie założyć :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:02

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna ta kiecka,ja też chcę taką :)

Bliska 77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

dziś zjadłam fasolkę i umierałam na kibelku
    ostrzegam te w wysokiej ciązy przed fasolą! gazy masakrycznie uciskają....myślałam że urodze

iwcia77, Bliska 77, Alis, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Fajna ta kiecka,ja też chcę taką :)
    :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziś zjadłam fasolkę i umierałam na kibelku
    ostrzegam te w wysokiej ciązy przed fasolą! gazy masakrycznie uciskają....myślałam że urodze
    no to miałaś przygodę .........

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga bardzo fajna kiecka - tylko czy taka długa i z falbanami nie poszerzy jeszcze bardziej? Mam wrażenie, że w lecie z dużym brzuchem to się będzie wyglądało jak beza w takim fasonie...:)

Bliska 77, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aga bardzo fajna kiecka - tylko czy taka długa i z falbanami nie poszerzy jeszcze bardziej? Mam wrażenie, że w lecie z dużym brzuchem to się będzie wyglądało jak beza w takim fasonie...:)
    no wim właśnie, tż zaczęłam się nad tym zastanawiać i doszłam do wniosku, ze chyba jednak przy portkach zostane, ja ogólnie nie chodzę w sukienkach, letnich mam aż dwie sztuki :-), jakoś trzeba będzie przeczekać do porodu i tyle :-)

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez raczej obchodzę cały okres w spodniach....bo i tak raczej łażę w nich....ale gdybym miała kupić sukienkę - np, na jakieś wyjście - to uważam, że taki fason najbardziej maskuje figurę, a długość ma też w sam raz -
    http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/sukienki-i-spodnice/sukienka-ciazowa-131126-1.html

Bliska 77, megan8, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tez raczej obchodzę cały okres w spodniach....bo i tak raczej łażę w nich....ale gdybym miała kupić sukienkę - np, na jakieś wyjście - to uważam, że taki fason najbardziej maskuje figurę, a długość ma też w sam raz -
    http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/sukienki-i-spodnice/sukienka-ciazowa-131126-1.html
    dla mnie za krótka, w życiu takiej nie założę

Iwone lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

W wysokiej ciązy i w takiej sukience czułabym się chyba jak chodzacy namiot :)

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w spodniach ciązowych (jeansy z gumką) ostatnio bardzo zle sie czułam. Po całym dniu chodzenia czułam się jakaś uciśnięta i musiałam się położyć. Jednak pozostanę przy getrach i tunikach.

EwaT lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A w spodniach ciązowych (jeansy z gumką) ostatnio bardzo zle sie czułam. Po całym dniu chodzenia czułam się jakaś uciśnięta i musiałam się położyć. Jednak pozostanę przy getrach i tunikach.

ja też....ewentualnie rybaczkach ciążowych i cienkich dresach

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądam Amityville

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraziłam chłopa! Nie ma nic gorszego niż chory facet - katar i już umiera. Na szczęście toleruje dobry środek - mleko z masłem, miodem i czosnkiem - wypija bez marudzenia :)

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, grosza, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    oglądam Amityville
    Ja niestety zostałam spacyfikowana przeć chorego i oglądam mecz ...

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, też sobie zrobiłam dzisiaj na obiad fasolówkę i szczęśliwie nie jest tak źle jak u ciebie, ale niestety są skutki uboczne ;)

Mega, EwaT, nick nieaktualny, grosza, grosza, malgos741, Bliska 77, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zaraz chyba przyniosę sobie z zamrażalnika lody. w końcu jestem w ciąży to mi wolno :)

Mega, EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 2908 2909 2910 2911 2912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ