X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    no też ładna

One sa super, bo nie widac w ogole, ze cokolwiek wyjmujesz, bo wyjmujesz dolem, a nie gora ;) Mozna nawet w markecie karmic ;) :P

megan8 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, Mysza, same dobre wieści, teraz już tylko z górki :-)
    Inessa, fajnie, ze w końcu coś sie ruszyło, jakiś krok na przód, wiesz, ze ja cały czas trzymam za Was kciuki :-)
    a mi sie podoba ta sukienka ciażowa z c&a http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/sukienki-i-spodnice/sukienka-ciazowa-119115-1.html
    krótkiej w życiu nie założę

Sabina, inessa, megan8, gosia7122, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a mi sie podoba ta sukienka ciażowa z c&a http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/sukienki-i-spodnice/sukienka-ciazowa-119115-1.html
    krótkiej w życiu nie założę
    Sukienka piekna! taka sobie kupie nan lato! :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sukienka piekna! taka sobie kupie nan lato! :)
    no, ja też i jest fajna, bo można jakby coś ja jakąś bluzkę spokojnie założyć :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:02

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna ta kiecka,ja też chcę taką :)

Bliska 77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

dziś zjadłam fasolkę i umierałam na kibelku
    ostrzegam te w wysokiej ciązy przed fasolą! gazy masakrycznie uciskają....myślałam że urodze

iwcia77, Bliska 77, Alis, Sabina, polarmiś, samira, Mega, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Fajna ta kiecka,ja też chcę taką :)
    :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziś zjadłam fasolkę i umierałam na kibelku
    ostrzegam te w wysokiej ciązy przed fasolą! gazy masakrycznie uciskają....myślałam że urodze
    no to miałaś przygodę .........

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga bardzo fajna kiecka - tylko czy taka długa i z falbanami nie poszerzy jeszcze bardziej? Mam wrażenie, że w lecie z dużym brzuchem to się będzie wyglądało jak beza w takim fasonie...:)

Bliska 77, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Aga bardzo fajna kiecka - tylko czy taka długa i z falbanami nie poszerzy jeszcze bardziej? Mam wrażenie, że w lecie z dużym brzuchem to się będzie wyglądało jak beza w takim fasonie...:)
    no wim właśnie, tż zaczęłam się nad tym zastanawiać i doszłam do wniosku, ze chyba jednak przy portkach zostane, ja ogólnie nie chodzę w sukienkach, letnich mam aż dwie sztuki :-), jakoś trzeba będzie przeczekać do porodu i tyle :-)

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez raczej obchodzę cały okres w spodniach....bo i tak raczej łażę w nich....ale gdybym miała kupić sukienkę - np, na jakieś wyjście - to uważam, że taki fason najbardziej maskuje figurę, a długość ma też w sam raz -
    http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/sukienki-i-spodnice/sukienka-ciazowa-131126-1.html

Bliska 77, megan8, inessa, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tez raczej obchodzę cały okres w spodniach....bo i tak raczej łażę w nich....ale gdybym miała kupić sukienkę - np, na jakieś wyjście - to uważam, że taki fason najbardziej maskuje figurę, a długość ma też w sam raz -
    http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/sukienki-i-spodnice/sukienka-ciazowa-131126-1.html
    dla mnie za krótka, w życiu takiej nie założę

Iwone lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

W wysokiej ciązy i w takiej sukience czułabym się chyba jak chodzacy namiot :)

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w spodniach ciązowych (jeansy z gumką) ostatnio bardzo zle sie czułam. Po całym dniu chodzenia czułam się jakaś uciśnięta i musiałam się położyć. Jednak pozostanę przy getrach i tunikach.

EwaT lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A w spodniach ciązowych (jeansy z gumką) ostatnio bardzo zle sie czułam. Po całym dniu chodzenia czułam się jakaś uciśnięta i musiałam się położyć. Jednak pozostanę przy getrach i tunikach.

ja też....ewentualnie rybaczkach ciążowych i cienkich dresach

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądam Amityville

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraziłam chłopa! Nie ma nic gorszego niż chory facet - katar i już umiera. Na szczęście toleruje dobry środek - mleko z masłem, miodem i czosnkiem - wypija bez marudzenia :)

inessa, iwcia77, moremi, grosza, malgos741, Sabina, Pusurek, samira, Bliska 77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    oglądam Amityville
    Ja niestety zostałam spacyfikowana przeć chorego i oglądam mecz ...

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, też sobie zrobiłam dzisiaj na obiad fasolówkę i szczęśliwie nie jest tak źle jak u ciebie, ale niestety są skutki uboczne ;)

Mega, EwaT, inessa, grosza, grosza, malgos741, Bliska 77, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zaraz chyba przyniosę sobie z zamrażalnika lody. w końcu jestem w ciąży to mi wolno :)

Mega, EwaT, inessa, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 2908 2909 2910 2911 2912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ