35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wrote:A za mną chodzi już od dłuższego czasu pasztet drobiowy z puszki. Najadłabym się takich kanapek.
Poza tym obiecuję sobie na po poradzie sałatkę warzywną z majonezem i smażoną wątróbkę. I jajko na miękko plus taką na wpół ściętą jajecznicę.Alis lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:A za mną chodzi już od dłuższego czasu pasztet drobiowy z puszki. Najadłabym się takich kanapek.
Poza tym obiecuję sobie na po poradzie sałatkę warzywną z majonezem i smażoną wątróbkę. I jajko na miękko plus taką na wpół ściętą jajecznicę. -
nick nieaktualnyMango tak mi przykro. Ją tam widziałam zielone!
Ją dolacze do Ciebie lada dzień. I wolałabym jak najszybciej bo inaczej będzie chooj a nie staranka. Musimy działać w weekend a jak dziś lub najpóźniej jutro nie zrobi się czerwono to kolejny cykl stracony. I dlatego też ten dzień nie mam udany. A@ już czuje jak prawie leciMango, mysza1975, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no właśnie Mango to już rok jak jestem z Wami i jako jedyna ociągasz się z badaniami ... pora na Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 11:45
Sabina, inessa, anna maria, Mega, Mango, polarmiś, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no właśnie Mango to już rok jak jestem z Wami i jako jedyna ociągasz się z badaniami ... pora na Ciebie
iwcia77, Bursztyn, samira, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jesssssa jak ten czas zleciał właśnie sieknął mi rok na ovu .. masakra.. no ale w sumie to dobrze, bo zmobilizowałyście mnie do przebadania podwozia
mam już komplet badań więc mam podstawy do ubiegania się o leczenie..
jeśli nie uda mi się zaskoczyć do 20.05 to mam nadzieję, że lekarka skieruje nas na IUI, bo chyba jak obie strony są ok to wtedy zalecają ?
inessa, Mega, polarmiś, iwcia77, mysza1975, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hsg też?
oo to coś mi umknęło
Wybacz MangoBozia3 wrote:nie ociąga się z badaniami - ma zrobione - i wie co jest nie tak, ale cierpi na fobię lekarską - i dziwię się, że wciąż to odkłada - sorry, ale naprawdę można obudzić się z ręką w nocniku - ale każdy działa jak lubi i może -
nick nieaktualny
-
ja się przeniosę chyba na naszechoroby.pl zawsze ktoś się znajdzie
może jest dział od śmigła
inessa wrote:Ja już mówiłam wczesniej,ze cisza
chyba musze sie gdziesik przeniescWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 12:27
ania.g, inessa, Mega, Mango, polarmiś, iwcia77, Bursztyn, Andzia33, macduska lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Czemu dopiero na "po porodzie", teraz korzystaj
Bo się naczytałam, żeby w ciąży unikać wątróbki, bo nadmiar witaminy A jest niebezpieczny (pasztet to wątróbka plus masa smieci). Chociaż skoro mnie ten pasztet tak ciągnie, może właśnie mi tej witaminy brakuje. Chyba się skuszę.
No i surowych jajek nie wolno, a jajko na mięko jest w połowie surowe. Moja ulubiona jajecznica też surowa.polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny