X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A za mną chodzi już od dłuższego czasu pasztet drobiowy z puszki. Najadłabym się takich kanapek.
    Poza tym obiecuję sobie na po poradzie sałatkę warzywną z majonezem i smażoną wątróbkę. I jajko na miękko plus taką na wpół ściętą jajecznicę.
    Czemu dopiero na "po porodzie", teraz korzystaj :)

Alis lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matczyna miłość :-)
    http://www.glol.pl/item/2051.html

megan8, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A za mną chodzi już od dłuższego czasu pasztet drobiowy z puszki. Najadłabym się takich kanapek.
    Poza tym obiecuję sobie na po poradzie sałatkę warzywną z majonezem i smażoną wątróbkę. I jajko na miękko plus taką na wpół ściętą jajecznicę.
    gdybym miała na to ochotę - to od razu bym to zjadła - po co masz czekać na po porodzie...??

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango - szkoda bardzo, ale może wreszcie się opamiętasz i zaczniesz leczyć - bo samo się nie wyleczy.....

anna maria, Mega, Mango, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango tak mi przykro. Ją tam widziałam zielone!
    Ją dolacze do Ciebie lada dzień. I wolałabym jak najszybciej bo inaczej będzie chooj a nie staranka. Musimy działać w weekend a jak dziś lub najpóźniej jutro nie zrobi się czerwono to kolejny cykl stracony. I dlatego też ten dzień nie mam udany. A@ już czuje jak prawie leci

Mango, mysza1975, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    matczyna miłość :-)
    http://www.glol.pl/item/2051.html
    ale super :)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Mango to już rok jak jestem z Wami i jako jedyna ociągasz się z badaniami ... pora na Ciebie 10.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 11:45

Sabina, inessa, anna maria, Mega, Mango, polarmiś, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no właśnie Mango to już rok jak jestem z Wami i jako jedyna ociągasz się z badaniami ... pora na Ciebie 10.gif
    nie ociąga się z badaniami - ma zrobione - i wie co jest nie tak, ale cierpi na fobię lekarską - i dziwię się, że wciąż to odkłada - sorry, ale naprawdę można obudzić się z ręką w nocniku - ale każdy działa jak lubi i może :)

iwcia77, Bursztyn, samira, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesssssa jak ten czas zleciał właśnie sieknął mi rok na ovu .. masakra.. no ale w sumie to dobrze, bo zmobilizowałyście mnie do przebadania podwozia :-)
    mam już komplet badań więc mam podstawy do ubiegania się o leczenie..
    jeśli nie uda mi się zaskoczyć do 20.05 to mam nadzieję, że lekarka skieruje nas na IUI :-), bo chyba jak obie strony są ok to wtedy zalecają ?

inessa, Mega, polarmiś, iwcia77, mysza1975, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hsg też?
    oo to coś mi umknęło :-)
    Wybacz Mango :-)
    Bozia3 wrote:
    nie ociąga się z badaniami - ma zrobione - i wie co jest nie tak, ale cierpi na fobię lekarską - i dziwię się, że wciąż to odkłada - sorry, ale naprawdę można obudzić się z ręką w nocniku - ale każdy działa jak lubi i może :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapytowuje sie dlaczemu taka cisza.. ciężarówki urodzą i znikną i forum zemrze

inessa, Bursztyn, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mówiłam wczesniej,ze cisza :(
    chyba musze sie gdziesik przeniesc :P

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to wpływ pogody z pod psa że tak cicho.
    A ja zabrałam już młodszą ze szkoły i siedzimy w pizzeri czekając na pyszną pizzę :)

Reni, inessa, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się przeniosę chyba na naszechoroby.pl zawsze ktoś się znajdzie
    może jest dział od śmigła
    inessa wrote:
    Ja już mówiłam wczesniej,ze cisza :(
    chyba musze sie gdziesik przeniesc :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 12:27

ania.g, inessa, Mega, Mango, polarmiś, iwcia77, Bursztyn, Andzia33, macduska lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Czemu dopiero na "po porodzie", teraz korzystaj :)

Bo się naczytałam, żeby w ciąży unikać wątróbki, bo nadmiar witaminy A jest niebezpieczny (pasztet to wątróbka plus masa smieci). Chociaż skoro mnie ten pasztet tak ciągnie, może właśnie mi tej witaminy brakuje. Chyba się skuszę.

No i surowych jajek nie wolno, a jajko na mięko jest w połowie surowe. Moja ulubiona jajecznica też surowa.

polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może to cisza przed burzą ;)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja się przeniosę chyba na naszechoroby.pl zawsze ktoś się znajdzie
    może jest dział od śmigła
    No fakt tam na pewno duży ruch

Reni, inessa, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza też dawno nie zagladala ani Parka. Kate też na odwyku i Myszonek rzadko zaglada

inessa, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:12

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    pogoda barowa ;D"
    W sam raz na robienie dzieci ;-)

megan8, inessa, Mega, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2910 2911 2912 2913 2914 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ