35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64d5e3e00537.png
i tym miłym akcentem żegnam się do wieczora może wpadnę a może nieMega, iwcia77, inessa, mysza1975, Sabina, moremi, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurku mnóstwo ciuchów do karmienia jest na allegro....
Rozgladalam sie ostatnio, ale trafiam na jakies same tshirty albo takie z paseczkiem z tylu, co to za pol ciazowe moga robic. A ja bym chciala bluzeczki, ktore juz nie sa z wielkim brzuchem, tylko z klapka na cycki
I jednak najlepiej wypada H&M, bo te bluzeczki jakies takie ludzkie, a cena jeszcze w miare, bo te z Mother Care czy Boob to porazka cenowa...Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam wyniki!
Wszystko jest ok, więc poszliśmy sobie poświętować. Był obiadek w restauracji.
Mój M zachwycony.
Mały, bo to najprawdopodobniej on, pięknie współpracował i pozował do zdjęć.
Serduszko bije prawidłowo, jest wykształcona kość nosowa, przezierność karkowa 2.0mm, mózg w normie, widoczny żołądek, pęcherz moczowy, obydwie ręce i stópki.
Obliczone ryzyko trisomii:
21 - 1:2131
18 - 1:2962
13 - 1:5688
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 17:43
gosia7122, polarmiś, ania.g, iwcia77, inessa, EwaT, megan8, Bozia3, Bursztyn, Sabina, anna maria, Mega, Pusurek, Kate 75, Alis, Iwone, Bliska 77, Simba, Viv78, moremi, grosza, malgos741, Mango, Monia37, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny ja po wizycie. Mam słabą morfologie i muszę brać żelazo. Malec kręci się mocno, tętno ok i wszystko inne też i chyba będzie chłopieć bo lekarka mówiła że coś tam widzi między nóżkami.Na 30 KWIETNIA mam kolejne usg na lepszym sprzęcie bo moja gin. zawsze mnie tam wysyła jak chce szczegółowo wszystko sprawdzić.Z chodzeniem u mnie kiepsko bo boli mnie w pachwinach a muszę jeszcze lecieć do córki na zebranie.
mysza1975, polarmiś, ania.g, inessa, Bozia3, Bursztyn, Sabina, anna maria, Mega, peppapig, Pusurek, Iwone, Bliska 77, Viv78, moremi, grosza, malgos741, Mango, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to super! gratulacje
swietujcie , bo przeciez jest co swietowac
mysza1975 wrote:Mam wyniki!
Wszystko jest ok, więc poszliśmy sobie poświętować. Był obiadek w restauracji.
Mój M zachwycony.
Mały, bo to najprawdopodobniej on, pięknie współpracował i pozował do zdjęć.
Serduszko bije prawidłowo, jest wykształcona kość nosowa, przezierność karkowa 2.0mm, mózg w normie, widoczny żołądek, pęcherz moczowy, obydwie ręce i stópki.
Obliczone ryzyko trisomii:
21 - 1:2131
18 - 1:2962
13 - 1:5688inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza i gosia - super wieści
. Chłopaki górą na forum...
inessa - super, że coś się rozjaśnia i że wciąż jednak coś robicie, pomimo comiesięcznych buntów, że nigdy więcej. Może faktycznie tabletki Cię ustawią - bo na płodność nie macie co narzekać...
inessa, Bursztyn, gosia7122, Sabina, Mega, Reni, Bliska 77, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
inessa - super, że coś się rozjaśnia i że wciąż jednak coś robicie, pomimo comiesięcznych buntów, że nigdy więcej.inessa, Sabina, Bozia3, moremi, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia wiesz buntuje sie bardziej na bezradnosc lekarzy zresztą te badania są ostateczne a te genetyczne i tak za bardzo nie zmienia nic w diagnostyce.
ZObaczymy czy lekarz coś zleci,cos zaproponuje mam jednak taka nadzieje.
A płodni wiem,ze jesteśmy tylko co to daje,no zobaczymy a i tak od czerwca mamy miec szkolenie o adopcje
A chłopaki rzeczywiscie góra tutaj
Bozia3, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn my bzykać sie nie przestaniemy bo za bardzo to lubimy robić ale wiesz róznie mozna to robić
żeby nie wpasc a jak sie wpadnie a bedzie cieżko
to no włąsnie co teraz sie zastanawiam co czy w koncu ktos nam pomoze!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 18:09
Bliska 77, moremi, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztyn my bzykać sie nie przestaniemy bo za bardzo to lubimy robić ale wiesz róznie mozna to robić
żeby nie wpasc a jak sie wpadnie a bedzie cieżko
to no włąsnie co teraz sie zastanawiam co czy w koncu ktos nam pomoze!!!!!!!!!!!!!!!
jestem pewna ze leczenie sie dla Was znajdzie i bedzie skuteczne, i niedlugo bedziesz miala bobasa, tak zawsze uwazalam i nadal tak uwazam
inessa, Mega, Bliska 77, moremi, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze oczywiście czekamy na wyniki z krwi, bo robimy je w innej przychodni niż usg, ale mamy nadzieję, że nic nie zmienią.
Zresztą ginekolog, która robiła usg, powiedziała, że one nie są konieczne, ale skoro się zdecydowaliśmy możemy zrobić.anna maria, inessa, Sabina, Kate 75, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość