35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wrote:Miedniczki znów się powiększyły. Dostałam skierowanie do Centrum Matki Polki w Łodzi na patologię ciąży. Lekarz powiedział, zeby po prostu tam pojechać... Oglądam to centrum na internecie a tam nie ma oddziały "patologia ciąży" i nie wiem, jak to fizycznie zrobić. Przyjadę... i co dalej... idę na izbę przyjęć? Nigdy w życiu nie byłam w szpitalu, nie wiem jak to działa.
skoro masz skierowanie to przyjezdzasz i tyle...tam cie pokieruja dalej
co to oznacza jak sie powiększają?Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Miedniczki znów się powiększyły. Dostałam skierowanie do Centrum Matki Polki w Łodzi na patologię ciąży. Lekarz powiedział, zeby po prostu tam pojechać... Oglądam to centrum na internecie a tam nie ma oddziały "patologia ciąży" i nie wiem, jak to fizycznie zrobić. Przyjadę... i co dalej... idę na izbę przyjęć? Nigdy w życiu nie byłam w szpitalu, nie wiem jak to działa.
Ja mam jutro badanie połówkowe i strasznie się stresuje,dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki.mysza1975, Mega, caffe, Żanet, Mango lubią tę wiadomość
-
http://www.iczmp.edu.pl/?page_id=2387Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 17:31
Bliska 77, Viv78 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Jakie slonce? u nas w koncu pada (nie sadzilam, ze w tym kraju mozna czekac na deszcz) i moze moja trawa w ogrodzi odzyje, bo zdechla zoltawa taka..
Siknelam na testa, zeby Simby nie denerwowac i nic. Nada. Zadnych cieni cieni, wiec dalej modle sie o przedluzenie cyklu. Tak do niedzieli!
I pomyśleć ze jeszcze kilka miesięcy temu było mi przykro tylko wtedy kiedy mój test pokazywał jedna kreskę. A teraz łapie dola przez każdy oblany test, każda nieoczekiwana @ i wszystkie inne niepowodzenia -
Bursztyn wrote:musze uscislic- nie porzygalam sie tylko myslalam ze porzygam, mdlosci mialam ale to z powodu tego wina. I to nie od teraz, od jakiegos czasu, tak mniej wiecej od roku zauwazylam, ze po wypiciu pol butelki czerwonego wina na drugi dzien umieram, innego alkoholu raczej nie pije.
dlatego nie jest to objaw ciazowy
przerzuce sie chyba na wodke, zawsze dawala mi mniej skutkow ubocznych, tylko az tak nie smakuje, no chyba ze w jakims wymyslnym drinku
Mój M nauczył mnie pić wódkę czysta. Moskowskaja jest doooobra.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:I pomyśleć ze jeszcze kilka miesięcy temu było mi przykro tylko wtedy kiedy mój test pokazywał jedna kreskę. A teraz łapie dola przez każdy oblany test, każda nieoczekiwana @ i wszystkie inne niepowodzenia
skup sie teraz na sobie i dziecku- tym do zrobienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 17:44
Simba, malgos741, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki Gosia. Dzwoniłam do nich na telefon rejestracji i na telefon kliniki położnictwa, ale nikt nie odbierał. Zadzwonię jutro rano i spróbuję się dowiedzieć. Nie chcę, żeby mnie rejestrowali na jakieś odległe terminy. Może pojadę w poniedziałek i zgłoszę się na izbę przyjęć, wręczę skierowanie i będę liczyć, że mnie przyjmą.
gosia7122, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie mozesz brac na siebie wszystkich niepomyslnych sikaczy tego swaiata lub forum, za duzo moczu....
skup sie teraz na sobie i dziecku- tym do zrobienia
Nie moge i nawet nie muszę, ale samo tak wychodzi. Dla równowagi cieszę sie tez każda ciężarówka i każda znajda które nam tu w forumowych brzuchach rosną
Nie wiem Bursztyn jak Ci sie to udało, ale wyslalas mi bol łba przez morze chyba, albo samolotem..Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie moge i nawet nie muszę, ale samo tak wychodzi. Dla równowagi cieszę sie tez każda ciężarówka i każda znajda które nam tu w forumowych brzuchach rosną
Nie wiem Bursztyn jak Ci sie to udało, ale wyslalas mi bol łba przez morze chyba, albo samolotem..EwaT, Simba lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bo pewnie nie pilas pod śledzika ze szczypiorkiem i ciemnym chlebem
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nigdy w zyciu bym Ci tego nie zrobila! Normalnie powiedzialabym ze to Andrzej, ale on sie nawrocil....
Andrzej tez by mi tego w życiu nie zrobił. Nie lubi jak mnie boli głowa, bo....sama wieszBursztyn, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nigdy w zyciu bym Ci tego nie zrobila! Normalnie powiedzialabym ze to Andrzej, ale on sie nawrocil....
ja bym Wojtkowi nigdy w zyciu czegoś takiego
goronco go fspieram i nadal licze na mała lewatywke
A.Bursztyn, Simba, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hmm....no fucktycznie...tak nie probowalam.... to moze jutro, albo w piatek zapodam. Spodobal mi sie pomysl. A sledzik ma byc w oleju czy w smietanie, czy obojetne?
Ja kupuje śledzie w occie i polewam kilkoma kropelkami oliwy, a następnie szczypiorek. Jestem przeszkolona w temacie, bo mój M ma rosyjskie korzenieBursztyn, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja bym Wojtkowi nigdy w zyciu czegoś takiego
goronco go fspieram i nadal licze na mała lewatywke
A.
Dzieki, ale Andzej, nie mecz ciagle ta lewatywa. Ciagle te gowniane tematy...
Aha, no tak, bo to przecież wszystko od kupy sie zaczęło.Bursztyn, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzieki, ale Andzej, nie mecz ciagle ta lewatywa. Ciagle te gowniane tematy...
Aha, no tak, bo to przecież wszystko od kupy sie zaczęło.EwaT lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:o jacie BEZ! uwielbiam ich zapach
uwielbiam tez konwalie , groszek pachnacy, frezje i lilie ( zapachy) a estetycznie tak do wazonu to podobaja mi sie Kalie
sa takie eleganckie i dostojne
a bez już pięknie pachnie w każdym pokoju w wazonieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 18:09
Bursztyn, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość