35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ale z cala reszta smietana itd.?
Tak, cała reszta tez
Jest jeszcze inna przekaseczka - ciemny chleb, masełko, anchois, jajko na twardo, szczypiorek.
Na jeden kęs.Bursztyn, EwaT, iwcia77, Bliska 77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No ba!
Myśle ze mini-pankejki tez by sie sprawdziły
pewnie tak, ale jak juz robic to prawdziwe nalesniki.
Moje kubki smakowe zostaly pobudzone, jutro lece wodke i kawior zakupiciwcia77, Bliska 77, Simba, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a, no i sledzie!
W UK nie wiem czy dostaniesz prawdziwy kawior - a te podróby marketowe to porażka...
Ja kawior uwielbiam pasjami - ale prawdziwy - właśnie rosyjski - może być czerwony - bo fajnie strzela między zębami, ale czarny też obleci..... Świeża bagietka, masełko, koperek i to wystarczy....
Bliny prawdziwe są z dodatkiem mąki gryczanej....Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, samira, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Obleciałam dziś okoliczne ciucholandy i kupiłam siatę ciuchów ciążowych...spodenki krótkie na lato, dżinsy, spódniczka - wszystko z niskim stanem i pasem bawełnianym. Poprzymierzałam i jestem zachwycona patentem...W czasach mojej młodości...
i pierwszej ciąży nie było takich cudów...Dodatkowo dokupiłam ze 4 bluzki i jest git
.
EwaT, Bursztyn, Bliska 77, samira, Simba, malgos741, mysza1975, Żanet, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to mięsa nie tkniesz...a zajadasz się rybimi jajami i śledziami - wstyd !!
W UK nie wiem czy dostaniesz prawdziwy kawior - a te podróby marketowe to porażka...
Ja kawior uwielbiam pasjami - ale prawdziwy - właśnie rosyjski - może być czerwony - bo fajnie strzela między zębami, ale czarny też obleci..... Świeża bagietka, masełko, koperek i to wystarczy....
Bliny prawdziwe są z dodatkiem mąki gryczanej....
ale z rybami to prawda, nie powinnam, staram sie nie jesc, wlasciwie prawie nie jem, ale ten sledz do wodki jakos tak na mnie podzialal...Simba, Mega lubią tę wiadomość