35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Obleciałam dziś okoliczne ciucholandy i kupiłam siatę ciuchów ciążowych...spodenki krótkie na lato, dżinsy, spódniczka - wszystko z niskim stanem i pasem bawełnianym. Poprzymierzałam i jestem zachwycona patentem...W czasach mojej młodości...
i pierwszej ciąży nie było takich cudów...Dodatkowo dokupiłam ze 4 bluzki i jest git
.
-
Bursztyn wrote:no bo jesli wegetarianizm uprawiam, to powinnam byc konsekwentna, ale czasem zgrzesze
sorry ale to głupota
ryby sa nad wyraz zdrowe i pomagaja na płodność
pan Jezus jadł ryby i je cudownie rozmnozył równieżiwcia77, Bursztyn, Bliska 77, samira, Simba, malgos741, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:sorry ale to głupota
ryby sa nad wyraz zdrowe i pomagaja na płodność
pan Jezus jadł ryby i je cudownie rozmnozył równieżalbo nie- teraz to przeszedles samego siebie!!!
i to sie nazywa prawdziwy CUD!!! Jutro zglaszam to do WatykanuSimba, pakuj sie, lecimy do Franciszka poprosic go zeby osobiscie ochrzcil Tomaszka
iwcia77, EwaT, Bliska 77, samira, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Obleciałam dziś okoliczne ciucholandy i kupiłam siatę ciuchów ciążowych...spodenki krótkie na lato, dżinsy, spódniczka - wszystko z niskim stanem i pasem bawełnianym. Poprzymierzałam i jestem zachwycona patentem...W czasach mojej młodości...
i pierwszej ciąży nie było takich cudów...Dodatkowo dokupiłam ze 4 bluzki i jest git
.
Fajnie, nie wpadłam na to. Zamówiłam całą siatkę przez AllegroNo i odkryłam, że na Allegro można kupić całkiem niezłe wózki ze spacerówką i fotelikiem poniżej 1000 zł, a już byłam załamana cenami.
Bliska 77, samira, malgos741, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no nie Andrzej! teraz to mnie podszedles!
albo nie- teraz to przeszedles samego siebie!!!
i to sie nazywa prawdziwy CUD!!! Jutro zglaszam to do WatykanuSimba, pakuj sie, lecimy do Franciszka poprosic go zeby osobiscie ochrzcil Tomaszka
Tomaszek jak najbardziej zostanie ochrzczony
a Ty przemyśl temat ryb bardzo głębokoBursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
mozesz do nas wpadac z impetem nawet jak niezafasolkujeszJaMama wrote:Cześć dziewczyny
W ciąży co prawda nie jestem , ale mam zamiar być
35+ też mamwięc jak tylko zafasolkuję to wpadam do Was z impetem
;D
Pozdrawiammysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no bo jesli wegetarianizm uprawiam, to powinnam byc konsekwentna, ale czasem zgrzesze
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:łeeee to znaczy, ze nie uprawiasz go ze 100 procentowym przekonaniem wewnętrznym....Weź se normalnie zjedz jakiegoś kotleta jak człowiek - a nie jakieś cudowanie trawiasto-sojowe.....
Bliska 77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no nie....to już brzmi jak schizofrenia.....
Ewa - czy Ty masz jakieś zrównoważone poglądy?
a poza tym nie schizofrenia, tylko osobowosc mnoga (wieloraka) jesli juzWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 19:43
EwaT lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:uprawiam ze 100 % przekonaniem, bo miesa nie jem od 12 lat, tylko ryba czasem zgrzesze, ale przyznam sie ze coraz rzadziej, ostatnio w ogole nie jadlam - od dluzszego czasu, tylko teraz ta wodka i sledz jakos tak na mnie podzialay, ze nie wiem czy sie opre...