35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
fajnie i pewnie za groszeBozia3 wrote:Obleciałam dziś okoliczne ciucholandy i kupiłam siatę ciuchów ciążowych...spodenki krótkie na lato, dżinsy, spódniczka - wszystko z niskim stanem i pasem bawełnianym. Poprzymierzałam i jestem zachwycona patentem...W czasach mojej młodości...
i pierwszej ciąży nie było takich cudów...Dodatkowo dokupiłam ze 4 bluzki i jest git
.
-
Bursztyn wrote:no bo jesli wegetarianizm uprawiam, to powinnam byc konsekwentna, ale czasem zgrzesze
sorry ale to głupota
ryby sa nad wyraz zdrowe i pomagaja na płodność
pan Jezus jadł ryby i je cudownie rozmnozył również
iwcia77, Bursztyn, Bliska 77, samira, Simba, malgos741, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
no nie Andrzej! teraz to mnie podszedles!EwaT wrote:sorry ale to głupota
ryby sa nad wyraz zdrowe i pomagaja na płodność
pan Jezus jadł ryby i je cudownie rozmnozył również
albo nie- teraz to przeszedles samego siebie!!! 
i to sie nazywa prawdziwy CUD!!! Jutro zglaszam to do Watykanu
Simba, pakuj sie, lecimy do Franciszka poprosic go zeby osobiscie ochrzcil Tomaszka
iwcia77, EwaT, Bliska 77, samira, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Obleciałam dziś okoliczne ciucholandy i kupiłam siatę ciuchów ciążowych...spodenki krótkie na lato, dżinsy, spódniczka - wszystko z niskim stanem i pasem bawełnianym. Poprzymierzałam i jestem zachwycona patentem...W czasach mojej młodości...
i pierwszej ciąży nie było takich cudów...Dodatkowo dokupiłam ze 4 bluzki i jest git
.
Fajnie, nie wpadłam na to. Zamówiłam całą siatkę przez Allegro
No i odkryłam, że na Allegro można kupić całkiem niezłe wózki ze spacerówką i fotelikiem poniżej 1000 zł, a już byłam załamana cenami.
Bliska 77, samira, malgos741, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no nie Andrzej! teraz to mnie podszedles!
albo nie- teraz to przeszedles samego siebie!!! 
i to sie nazywa prawdziwy CUD!!! Jutro zglaszam to do Watykanu
Simba, pakuj sie, lecimy do Franciszka poprosic go zeby osobiscie ochrzcil Tomaszka 
Tomaszek jak najbardziej zostanie ochrzczony
a Ty przemyśl temat ryb bardzo głęboko
Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
mozesz do nas wpadac z impetem nawet jak niezafasolkujesz
JaMama wrote:Cześć dziewczyny
W ciąży co prawda nie jestem , ale mam zamiar być
35+ też mam
więc jak tylko zafasolkuję to wpadam do Was z impetem
;D
Pozdrawiam
mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
łeeee to znaczy, ze nie uprawiasz go ze 100 procentowym przekonaniem wewnętrznym....Weź se normalnie zjedz jakiegoś kotleta jak człowiek - a nie jakieś cudowanie trawiasto-sojowe.....Bursztyn wrote:no bo jesli wegetarianizm uprawiam, to powinnam byc konsekwentna, ale czasem zgrzesze
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
uprawiam ze 100 % przekonaniem, bo miesa nie jem od 12 lat, tylko ryba czasem zgrzesze, ale przyznam sie ze coraz rzadziej, ostatnio w ogole nie jadlam - od dluzszego czasu, tylko teraz ta wodka i sledz jakos tak na mnie podzialay, ze nie wiem czy sie opre...Bozia3 wrote:łeeee to znaczy, ze nie uprawiasz go ze 100 procentowym przekonaniem wewnętrznym....Weź se normalnie zjedz jakiegoś kotleta jak człowiek - a nie jakieś cudowanie trawiasto-sojowe.....

Bliska 77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
sie czepiasz zamiast cieszyc sie z nawroceniaBozia3 wrote:no nie....to już brzmi jak schizofrenia.....
Ewa - czy Ty masz jakieś zrównoważone poglądy? 

a poza tym nie schizofrenia, tylko osobowosc mnoga (wieloraka) jesli juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 19:43
EwaT lubi tę wiadomość
-
a dlaczego przestałaś jeść mięso?Bursztyn wrote:uprawiam ze 100 % przekonaniem, bo miesa nie jem od 12 lat, tylko ryba czasem zgrzesze, ale przyznam sie ze coraz rzadziej, ostatnio w ogole nie jadlam - od dluzszego czasu, tylko teraz ta wodka i sledz jakos tak na mnie podzialay, ze nie wiem czy sie opre...