35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Bursztynku za numer. Spróbuję jutro zadzwonić, ale z konsultacji z koleżanką, która we Wrocławiu leżała na patologii, po prostu trzeba się zjawić ze skierowaniem i muszą przyjąć.
Jedziemy z mężem w poniedziałek.
Miedniczki już maja 9mm i 15mm. W ostatnim miesiącu zwiększyły się o 3 i 5 mm. A to oznacza, że z jakiegoś nieznanego powodu zalega w nich mocz i zdaniem ginekologa należy go odprowadzić, żeby nerki się mogły rozwijać, bo inaczej się nie wykształcą. Oczywiście specjaliści moga powiedzieć, że można jeszcze trochę poczekać... Ale jak nie to ponoć konieczne jest cewnikowanie. Czyli procedura chirurgiczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 18:11
Bursztyn, Bliska 77, EwaT, malgos741, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Miedniczki znów się powiększyły. Dostałam skierowanie do Centrum Matki Polki w Łodzi na patologię ciąży. Lekarz powiedział, zeby po prostu tam pojechać... Oglądam to centrum na internecie a tam nie ma oddziały "patologia ciąży" i nie wiem, jak to fizycznie zrobić. Przyjadę... i co dalej... idę na izbę przyjęć? Nigdy w życiu nie byłam w szpitalu, nie wiem jak to działa.
Alis, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Dzięki Bursztynku za numer. Spróbuję jutro zadzwonić, ale z konsultacji z koleżanką, która we Wrocławiu leżała na patologii, po prostu trzeba się zjawić ze skierowaniem i muszą przyjąć.
Miedniczki już maja 9mm i 15mm. W ostatnim miesiącu zwiększyły się o 3 i 5 mm. A to oznacza, że z jakiegoś nieznanego powodu zalega w nich mocz i zdaniem ginekologa należy go odprowadzić, żeby nerki się mogły rozwijać, bo inaczej się nie wykształcą. Oczywiście specjaliści moga powiedzieć, że można jeszcze trochę poczekać... Ale jak nie to ponoć konieczne jest cewnikowanie. Czyli procedura chirurgiczna.
-
Alis wrote:Dzięki Bursztynku za numer. Spróbuję jutro zadzwonić, ale z konsultacji z koleżanką, która we Wrocławiu leżała na patologii, po prostu trzeba się zjawić ze skierowaniem i muszą przyjąć.
Miedniczki już maja 9mm i 15mm. W ostatnim miesiącu zwiększyły się o 3 i 5 mm. A to oznacza, że z jakiegoś nieznanego powodu zalega w nich mocz i zdaniem ginekologa należy go odprowadzić, żeby nerki się mogły rozwijać, bo inaczej się nie wykształcą. Oczywiście specjaliści moga powiedzieć, że można jeszcze trochę poczekać... Ale jak nie to ponoć konieczne jest cewnikowanie. Czyli procedura chirurgiczna.
ja mam do tego szpitala ok 8km z domu, bliżej niż do pracy.
to jest oddział bardzo dobrze wyposażony przyjeżdżają tam kobiety z całej PL majace problemy z ciażąAlis, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Alis nie martw się, po prostu zgłaszasz się na izbę i dalej już Cię pokierują
ja mam do tego szpitala ok 8km z domu, bliżej niż do pracy.
to jest oddział bardzo dobrze wyposażony przyjeżdżają tam kobiety z całej PL majace problemy z ciażą
To jeżeli mnie tam zatrzymają na dłużej, możemy tam zrobić jakiś forumowy zlot.iwcia77, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja kupuje śledzie w occie i polewam kilkoma kropelkami oliwy, a następnie szczypiorek. Jestem przeszkolona w temacie, bo mój M ma rosyjskie korzenie
moja kumpela podala mi taki zestaw (jeszcze nie probowalam) podobno rosyjski- ale zapytaj meza- bo sama jestem ciekawa:
trzeba zrobic nalesnik, posmarowac go grubo dobra, tlusta smietana, posypac bardzo drobno posiekana cebula a na to polozyc kawior. Ponoc cudo, oczywiscie przepijac wodkaSimba, EwaT, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:spprobuje, pociaga mnie to
moja kumpela podala mi taki zestaw (jeszcze nie probowalam) podobno rosyjski- ale zapytaj meza- bo sama jestem ciekawa:
trzeba zrobic nalesnik, posmarowac go grubo dobra, tlusta smietana, posypac bardzo drobno posiekana cebula a na to polozyc kawior. Ponoc cudo, oczywiscie przepijac wodka
Bliny s ikrojBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
trzeba zrobic nalesnik, posmarowac go grubo dobra, tlusta smietana, posypac bardzo drobno posiekana cebula a na to polozyc kawior. Ponoc cudo, oczywiscie przepijac wodka
Ja wódki wcześniej w ogóle nie piłam, bo Polska wódka naprawdę zle wchodzi. Nie to co schłodzona moskowskaja. A ja mam juz ban na alkoprzez te zastrzyki.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
interesujace
jako smakosz napewno wypróbuję....Simba, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja wódki wcześniej w ogóle nie piłam, bo Polska wódka naprawdę zle wchodzi. Nie to co schłodzona moskowskaja. A ja mam juz ban na alko
przez te zastrzyki.
a co mają zastrzyki do alko? przeciez to nie antybiotykiSimba, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość