35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
o jacie BEZ! uwielbiam ich zapach
uwielbiam tez konwalie , groszek pachnacy, frezje i lilie ( zapachy) a estetycznie tak do wazonu to podobaja mi sie Kalie
sa takie eleganckie i dostojne
malgos741 wrote:U mnie na działce już wzrasta szczypiorski i rzodkiewka,opisana sałata. Dziś mania sieje ogórki o świadkach nie wspomnę bo już nie doganiam ile wsadziła, wiem ze mam trzy róże i piwonie, bez tulipany a co jeszcze to nie mam ppojęciaSabina, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczeta szybkie sprawozdanie z kliniki.
Lekarz niesamowicie konkretny do razu zrobiona mialam Cytologie ze jestem na poczatku cyklu pobrali mi kilka fiolek krwi na badnia wszsytkiego lacznie z hormonami i nawet cos na placente.
Zaczynamy monitoring cyklu od dzisiaj, HSG po jutrze jak sie wyrwe z roboty nie wiem jak to jest ale tutaj trwa to 15 min i jestem zapisana w porze lunch powiedzieli ze godzinka mi wystarczy. Nie ma znieczulenia bo nie trzeba no i mam tylko sobie lyknac panadol dla wlasnego kompfortu????Z tego co pisalyscie to wyglada mi to na pryszczno nic zobaczymy.
W polowie cyklu USG calego brzucha jajnikow i sada nie wiem o co chodzi sprawdzic czy sa cysty i inne badziewia.
Luby tez zostal przemacany i przebadany i ma zjadac witaminy i krew tez litrami zabrali hormony i wszystko inne no i spermiszony badamy jakos bardzo szczegolowe badania z morfologia na bank.
Ile to wszsytko bedzie mnie kosztowalo to nawet nie chce myslec bo to prywatna klinika ale jak juz zaczelismy to zrobimy.
Oczywiscie kazal sie zrelaksowac i powiedzial ze jego zona urodzila pierwsze dziecie w wieku 37 a trzecie 41 bo tak karriera byli pochlonieci. Powtorzyl ze trzy razy ze sie spieszymy ze wzgledu na moj wiek i nie ma co sie cerendolic tylko brac sie do roboty. Kazal sie bzkac 3 ray w tygodniu i beda dzwonic kiedy ahahah i tu mnie rozbawil
TO chyba tyle...pozdrawiam wszystkie nawet Was nie poczytalam...PandzichaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 15:34
Bursztyn, EwaT, Reni, iwcia77, Sabina, Mango, ania.g, caffe, Simba, Niuta, Bliska 77, Bozia3, mama78, Iwone, malgos741, mysza1975, Mega, Kate 75, paszczakin, Żanet lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Tak ale nigdy nie pisali wartości tylko że wynik dodatni i to wszystkomama78 wrote:co prawda nie pytałam czy tamtą też robią może się przejdę i jak coś to skusze:-D
-
Panda wrote:Dziewczeta szybkie sprawozdanie z kliniki.
Lekarz niesamowicie konkretny do razu zrobiona mialam Cytologie ze jestem na poczatku cyklu pobrali mi kilka fiolek krwi na badnia wszsytkiego lacznie z hormonami i nawet cos na placente.
Zaczynamy monitoring cyklu od dzisiaj, HSG po jutrze jak sie wyrwe z roboty nie wiem jak to jest ale tutaj trwa to 15 min i jestem zapisana w porze lunch powiedzieli ze godzinka mi wystarczy. Nie ma znieczulenia bo nie trzeba no i mam tylko sobie lyknac panadol dla wlasnego kompfortu????Z tego co pisalyscie to wyglada mi to na pryszczno nic zobaczymy.
W polowie cyklu USG calego brzucha jajnikow i sada nie wiem o co chodzi sprawdzic czy sa cysty i inne badziewia.
Luby tez zostal przemacany i przebadany i ma zjadac witaminy i krew tez litrami zabrali hormony i wszystko inne no i spermiszony badamy jakos bardzo szczegolowe badania z morfologia na bank.
Ile to wszsytko bedzie mnie kosztowalo to nawet nie chce myslec bo to prywatna klinika ale jak juz zaczelismy to zrobimy.
Oczywiscie kazal sie zrelaksowac i powiedzial ze jego zona urodzila pierwsze dziecie w wieku 37 a trzecie 41 bo tak karriera byli pochlonieci. Powtorzyl ze trzy razy ze sie spieszymy ze wzgledu na moj wiek i nie ma co sie cerendolic tylko brac sie do roboty. Kazal sie bzkac 3 ray w tygodniu i beda dzwonic kiedy ahahah i tu mnie rozbawil
TO chyba tyle...pozdrawiam wszystkie nawet Was nie poczytalam...Pandzichaostro wzieli Was w obroty, bardzo konkretnie i bez niepotrzebnej straty czasu
bardzo mi sie to podoba. Trzymam kciuki za hsg i w ogole za cala reszte, oby po hsg stala sie niepotrzebna
Panda, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Acha i tutaj chyba nowosc mamy zrobic test na Cystic Fibrosis czy nie jestesmy nosicielami ma to ogromny wplyw na dzieciatka. Nie wiam jak to jest po Polsku. Ciekawa jeste czy tez to robicie w Europie.
tutaj w UK nie robia tego przed staraniami, ani w ciazy tez nie, chyba ze wystepowala w rodziniePanda lubi tę wiadomość
-
na mucowiscydoze? to na to się bada?
Panda wrote:Acha i tutaj chyba nowosc mamy zrobic test na Cystic Fibrosis czy nie jestesmy nosicielami ma to ogromny wplyw na dzieciatka. Nie wiam jak to jest po Polsku. Ciekawa jeste czy tez to robicie w Europie.Panda lubi tę wiadomość
-
Panda wrote:Acha i tutaj chyba nowosc mamy zrobic test na Cystic Fibrosis czy nie jestesmy nosicielami ma to ogromny wplyw na dzieciatka. Nie wiam jak to jest po Polsku. Ciekawa jeste czy tez to robicie w Europie.
mukowiscydozaPanda lubi tę wiadomość
-
fibrosi cistica jest po wlosku, i tez mialam to robionePanda wrote:Acha i tutaj chyba nowosc mamy zrobic test na Cystic Fibrosis czy nie jestesmy nosicielami ma to ogromny wplyw na dzieciatka. Nie wiam jak to jest po Polsku. Ciekawa jeste czy tez to robicie w Europie.
Panda lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:chodzi o to czy nie jestescie nosicielami zmutowanego genu
tak wlasnie wiec zobaczymy testa strzelimy w tym tygodniu
Bursztyn teraz Twoja kolej na remont choc moze juz nie bedzie potrzebny bo widzialam wykres. Super.
Ja juz uciekam do spania jutro zapierdziel w pracy znowu ehhhh...
DobranocBursztyn, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:tak wlasnie wiec zobaczymy testa strzelimy w tym tygodniu
Bursztyn teraz Twoja kolej na remont choc moze juz nie bedzie potrzebny bo widzialam wykres. Super.
Ja juz uciekam do spania jutro zapierdziel w pracy znowu ehhhh...
Dobranoc
kciuki trzymam za Ciebie !
Kolorowychiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda no to konkretnie się u Was zaczyna
mi się najbardziej spodobał fragment o seksie 3 razy w tygodniu po telefonie z kliniki. Bomba
Mi wystarczy jak muszę się bzykac na godzinę po pregnulu. Boszsz jak ją tego nienawidzęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 16:18
ania.g, Reni, Bliska 77, iwcia77, malgos741, mysza1975, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
Miedniczki znów się powiększyły. Dostałam skierowanie do Centrum Matki Polki w Łodzi na patologię ciąży. Lekarz powiedział, zeby po prostu tam pojechać... Oglądam to centrum na internecie a tam nie ma oddziały "patologia ciąży" i nie wiem, jak to fizycznie zrobić. Przyjadę... i co dalej... idę na izbę przyjęć? Nigdy w życiu nie byłam w szpitalu, nie wiem jak to działa.
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość