X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    witam !!!

Trzymam kciuki za zielone kropeczki :*

kochana a jak u Ciebie po urodzinkach? Jak objawy?Mam nadzieję, ze okresu brak!!!???

objawów żadnych ,jedynie tempka skoczyła znacznie jak widać na wykresie ale ja już nic nie kumam z tego cyklu ...jak to się mówi "jestem w czarnej dupie" :P

a od G dostałam w prezencie torebkę i piękne Lilie :)
    (ale zawsze przyjęcia małe robię w imieniny )a teraz mnie czeka 18 syna :) )

Olena, polarmiś, iza37, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    witam !!!

kochana a jak u Ciebie po urodzinkach? Jak objawy?Mam nadzieję, ze okresu brak!!!???

objawów żadnych ,jedynie tempka skoczyła znacznie jak widać na wykresie ale ja już nic nie kumam z tego cyklu ...jak to się mówi "jestem w czarnej dupie" :P

A ja stawiam na Ciebie :-)

polarmiś, caffe, inessa lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry drogie panie
    i musze cosik powiedzieć nie wytrzymałam i z ciekawości zrobiłam test ale (wiem że na teście pisze ze wynik po czasie jest nie wazny )i na tym teście po czasie ale w okolicach 10 min pokazała się druga bladziuchna kreska i powiedzcie mi co to może oznaczać , wiem teraz musze poczekac do do przyjścia albo nie przyjścia @ Jak myślicie Pozdrawiam i uciekam popracować

Bursztyn, samira, bliska77, polarmiś, iza37, megan8, Mango, caffe, inessa, angela lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    witam !!!

ja tez :-) (no i oprócz Samirki mam jeszcze dwa TYPY :-) )

Bursztyn, samira, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, czy te 2 testy ktore ostatnio robilas byly tej samej firmy? Bo wydaje mi sie, ze test testowi nierowny. Ja mimo wszystko jestem dobrej mysli :) I pamietaj, ze masz moje miejsce w kolejce! A jaka torebeczke Ci kupil? uwielbiam torebki :)

nie, jeden taka taniocha z Auchana -pepino paskowy,drugi strumieniowy bobo test ale taki też do dupy a tak go chwalą...
    torebka wielkości A4 kolor kolor b,jasny między kremem a beżem z długim paskiem bo ja lubię przerzucić przez szyje ale można nosić jak kto chce :P,sporo przegródek,nie jest to markowa torba ale mi się podoba i sam wybierał :)

megan8, szczęśliwa, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Dzień Dobry drogie panie
    i musze cosik powiedzieć nie wytrzymałam i z ciekawości zrobiłam test ale (wiem że na teście pisze ze wynik po czasie jest nie wazny )i na tym teście po czasie ale w okolicach 10 min pokazała się druga bladziuchna kreska i powiedzcie mi co to może oznaczać , wiem teraz musze poczekac do do przyjścia albo nie przyjścia @ Jak myślicie Pozdrawiam i uciekam popracować

Witamy
    a na kiedy jest termin @ ?? bo takie kreski bladziochy nie wychodzą bez powodu,może być za wcześnie albo mały poziom hcg ,powtórzyć za parę dni i może będą dwie grube krechy ...trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 08:49

caffe, anna maria, inessa, iwka76, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Dzień Dobry drogie panie

jeśli @ się nie pojawi, powtórz za dwa trzy dni test, jeju ale byłoby fajnie ........, trzymam kciuki z całych sił i jeszcze nie gratuluję, coby nie zapeszyć :-) :-) :-)

samira, megan8, Bursztyn, szczęśliwa, caffe, anna maria, inessa, iwka76, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:
    Samira, czy te 2 testy ktore ostatnio robilas byly tej samej firmy? Bo wydaje mi sie, ze test testowi nierowny. Ja mimo wszystko jestem dobrej mysli :) I pamietaj, ze masz moje miejsce w kolejce! A jaka torebeczke Ci kupil? uwielbiam torebki :)

nie, jeden taka taniocha z Auchana -pepino paskowy,drugi strumieniowy bobo test ale taki też do dupy a tak go chwalą...
    torebka wielkości A4 kolor kolor b,jasny między kremem a beżem z długim paskiem bo ja lubię przerzucić przez szyje ale można nosić jak kto chce :P,sporo przegródek,nie jest to markowa torba ale mi się podoba i sam wybierał :)

ja też uwielbiam torebki (jest ich całe mnóstwo - tych niemarkowych)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Olena wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    witam !!!

dobrze ze wierzycie w ta zielona u mnie bo ja już zwątpiłam :p

bliska77, megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz zawijam się do centrum PITY oddać..(że też musieli je tak nazwać hehe ...

megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    Olena wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    witam !!!

dobrze ze wierzycie w ta zielona u mnie bo ja już zwątpiłam :p

Samirka, głowa do góry, naprawdę :-)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zielono się robi na świecie ,wreszcie widać ze wiosna ...:D

Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak widzicie mój wykres bo ja cały różowy na miniaturce ,dziwnie ale wejść mogę i tak normalnie i przez nią ...

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ale zielono się robi na świecie ,wreszcie widać ze wiosna ...:D

no właśnie, ach ta zieleń ........... :-)

samira, inessa lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko fajnie że zielono,a jeszcze fajniej jak u Ciebie sie mocno zazieleni:):):) A apropo PITów ty je składasz a ja cały czas je rozliczam heehe

bliska77, samira, caffe, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Olena Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a jak widzicie mój wykres bo ja cały różowy na miniaturce ,dziwnie ale wejść mogę i tak normalnie i przez nią ...

Tu jest na różowo , a na tablicy na czarno, ale wejść idzie. Jak już się wejdzie to się ładnie ogląda, piękny wykresik.

samira, inessa lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Dzień Dobry drogie panie

Iwka jak mi po 10 min. wyszła druga słaba kreseczka to po dwóch dniach były już dwie grubaśne:) Ale nie chcę zapeszać, więc tylko po cichutku zaciskam kciuczki:)

samira, Bursztyn, bliska77, caffe, inessa, iwka76, angela lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Samirko fajnie że zielono,a jeszcze fajniej jak u Ciebie sie mocno zazieleni:):):) A apropo PITów ty je składasz a ja cały czas je rozliczam heehe

no wiesz w PITACH siedzisz,nieładnie :D :P

megan8, Bursztyn, bliska77, caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:

nie ma znaczenia czy markowa czy nie, wazne ze ladna :)
    Acha,i kup koniecznie jakies testy dobrej jakosci :) Najlepiej dwa tej samej firmy.

bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:47

Olena, samira, inessa lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 306 307 308 309 310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ