X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    witam !!!

Trzymam kciuki za zielone kropeczki :*

kochana a jak u Ciebie po urodzinkach? Jak objawy?Mam nadzieję, ze okresu brak!!!???

objawów żadnych ,jedynie tempka skoczyła znacznie jak widać na wykresie ale ja już nic nie kumam z tego cyklu ...jak to się mówi "jestem w czarnej dupie" :P

a od G dostałam w prezencie torebkę i piękne Lilie :)
    (ale zawsze przyjęcia małe robię w imieniny )a teraz mnie czeka 18 syna :) )

Olena, polarmiś, iza37, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    witam !!!

kochana a jak u Ciebie po urodzinkach? Jak objawy?Mam nadzieję, ze okresu brak!!!???

objawów żadnych ,jedynie tempka skoczyła znacznie jak widać na wykresie ale ja już nic nie kumam z tego cyklu ...jak to się mówi "jestem w czarnej dupie" :P

A ja stawiam na Ciebie :-)

polarmiś, caffe, inessa lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry drogie panie
    i musze cosik powiedzieć nie wytrzymałam i z ciekawości zrobiłam test ale (wiem że na teście pisze ze wynik po czasie jest nie wazny )i na tym teście po czasie ale w okolicach 10 min pokazała się druga bladziuchna kreska i powiedzcie mi co to może oznaczać , wiem teraz musze poczekac do do przyjścia albo nie przyjścia @ Jak myślicie Pozdrawiam i uciekam popracować

Bursztyn, samira, bliska77, polarmiś, iza37, megan8, Mango, caffe, inessa, angela lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    witam !!!

ja tez :-) (no i oprócz Samirki mam jeszcze dwa TYPY :-) )

Bursztyn, samira, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, czy te 2 testy ktore ostatnio robilas byly tej samej firmy? Bo wydaje mi sie, ze test testowi nierowny. Ja mimo wszystko jestem dobrej mysli :) I pamietaj, ze masz moje miejsce w kolejce! A jaka torebeczke Ci kupil? uwielbiam torebki :)

nie, jeden taka taniocha z Auchana -pepino paskowy,drugi strumieniowy bobo test ale taki też do dupy a tak go chwalą...
    torebka wielkości A4 kolor kolor b,jasny między kremem a beżem z długim paskiem bo ja lubię przerzucić przez szyje ale można nosić jak kto chce :P,sporo przegródek,nie jest to markowa torba ale mi się podoba i sam wybierał :)

megan8, szczęśliwa, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Dzień Dobry drogie panie
    i musze cosik powiedzieć nie wytrzymałam i z ciekawości zrobiłam test ale (wiem że na teście pisze ze wynik po czasie jest nie wazny )i na tym teście po czasie ale w okolicach 10 min pokazała się druga bladziuchna kreska i powiedzcie mi co to może oznaczać , wiem teraz musze poczekac do do przyjścia albo nie przyjścia @ Jak myślicie Pozdrawiam i uciekam popracować

Witamy
    a na kiedy jest termin @ ?? bo takie kreski bladziochy nie wychodzą bez powodu,może być za wcześnie albo mały poziom hcg ,powtórzyć za parę dni i może będą dwie grube krechy ...trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 08:49

caffe, anna maria, inessa, iwka76, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Dzień Dobry drogie panie

jeśli @ się nie pojawi, powtórz za dwa trzy dni test, jeju ale byłoby fajnie ........, trzymam kciuki z całych sił i jeszcze nie gratuluję, coby nie zapeszyć :-) :-) :-)

samira, megan8, Bursztyn, szczęśliwa, caffe, anna maria, inessa, iwka76, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:
    Samira, czy te 2 testy ktore ostatnio robilas byly tej samej firmy? Bo wydaje mi sie, ze test testowi nierowny. Ja mimo wszystko jestem dobrej mysli :) I pamietaj, ze masz moje miejsce w kolejce! A jaka torebeczke Ci kupil? uwielbiam torebki :)

nie, jeden taka taniocha z Auchana -pepino paskowy,drugi strumieniowy bobo test ale taki też do dupy a tak go chwalą...
    torebka wielkości A4 kolor kolor b,jasny między kremem a beżem z długim paskiem bo ja lubię przerzucić przez szyje ale można nosić jak kto chce :P,sporo przegródek,nie jest to markowa torba ale mi się podoba i sam wybierał :)

ja też uwielbiam torebki (jest ich całe mnóstwo - tych niemarkowych)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Olena wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    witam !!!

dobrze ze wierzycie w ta zielona u mnie bo ja już zwątpiłam :p

bliska77, megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz zawijam się do centrum PITY oddać..(że też musieli je tak nazwać hehe ...

megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    Olena wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    witam !!!

dobrze ze wierzycie w ta zielona u mnie bo ja już zwątpiłam :p

Samirka, głowa do góry, naprawdę :-)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zielono się robi na świecie ,wreszcie widać ze wiosna ...:D

Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak widzicie mój wykres bo ja cały różowy na miniaturce ,dziwnie ale wejść mogę i tak normalnie i przez nią ...

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ale zielono się robi na świecie ,wreszcie widać ze wiosna ...:D

no właśnie, ach ta zieleń ........... :-)

samira, inessa lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko fajnie że zielono,a jeszcze fajniej jak u Ciebie sie mocno zazieleni:):):) A apropo PITów ty je składasz a ja cały czas je rozliczam heehe

bliska77, samira, caffe, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Olena Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a jak widzicie mój wykres bo ja cały różowy na miniaturce ,dziwnie ale wejść mogę i tak normalnie i przez nią ...

Tu jest na różowo , a na tablicy na czarno, ale wejść idzie. Jak już się wejdzie to się ładnie ogląda, piękny wykresik.

samira, inessa lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Dzień Dobry drogie panie

Iwka jak mi po 10 min. wyszła druga słaba kreseczka to po dwóch dniach były już dwie grubaśne:) Ale nie chcę zapeszać, więc tylko po cichutku zaciskam kciuczki:)

samira, Bursztyn, bliska77, caffe, inessa, iwka76, angela lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Samirko fajnie że zielono,a jeszcze fajniej jak u Ciebie sie mocno zazieleni:):):) A apropo PITów ty je składasz a ja cały czas je rozliczam heehe

no wiesz w PITACH siedzisz,nieładnie :D :P

megan8, Bursztyn, bliska77, caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztyn wrote:

nie ma znaczenia czy markowa czy nie, wazne ze ladna :)
    Acha,i kup koniecznie jakies testy dobrej jakosci :) Najlepiej dwa tej samej firmy.

bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:47

Olena, samira, inessa lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 306 307 308 309 310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ