35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:samira wrote:witam !!!
Trzymam kciuki za zielone kropeczki :*
kochana a jak u Ciebie po urodzinkach? Jak objawy?Mam nadzieję, ze okresu brak!!!???
objawów żadnych ,jedynie tempka skoczyła znacznie jak widać na wykresie ale ja już nic nie kumam z tego cyklu ...jak to się mówi "jestem w czarnej dupie"
a od G dostałam w prezencie torebkę i piękne Lilie
(ale zawsze przyjęcia małe robię w imieniny )a teraz mnie czeka 18 syna)
Olena, polarmiś, iza37, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:iza37 wrote:samira wrote:witam !!!
kochana a jak u Ciebie po urodzinkach? Jak objawy?Mam nadzieję, ze okresu brak!!!???
objawów żadnych ,jedynie tempka skoczyła znacznie jak widać na wykresie ale ja już nic nie kumam z tego cyklu ...jak to się mówi "jestem w czarnej dupie"
A ja stawiam na Ciebiepolarmiś, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry drogie panie
i musze cosik powiedzieć nie wytrzymałam i z ciekawości zrobiłam test ale (wiem że na teście pisze ze wynik po czasie jest nie wazny )i na tym teście po czasie ale w okolicach 10 min pokazała się druga bladziuchna kreska i powiedzcie mi co to może oznaczać , wiem teraz musze poczekac do do przyjścia albo nie przyjścia @ Jak myślicie Pozdrawiam i uciekam popracowaćBursztyn, samira, bliska77, polarmiś, iza37, megan8, Mango, caffe, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:samira wrote:iza37 wrote:samira wrote:witam !!!
A ja stawiam na Ciebie
ja tez(no i oprócz Samirki mam jeszcze dwa TYPY
)
Bursztyn, samira, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Samira, czy te 2 testy ktore ostatnio robilas byly tej samej firmy? Bo wydaje mi sie, ze test testowi nierowny. Ja mimo wszystko jestem dobrej mysli
I pamietaj, ze masz moje miejsce w kolejce! A jaka torebeczke Ci kupil? uwielbiam torebki
nie, jeden taka taniocha z Auchana -pepino paskowy,drugi strumieniowy bobo test ale taki też do dupy a tak go chwalą...
torebka wielkości A4 kolor kolor b,jasny między kremem a beżem z długim paskiem bo ja lubię przerzucić przez szyje ale można nosić jak kto chce,sporo przegródek,nie jest to markowa torba ale mi się podoba i sam wybierał
megan8, szczęśliwa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:Dzień Dobry drogie panie
i musze cosik powiedzieć nie wytrzymałam i z ciekawości zrobiłam test ale (wiem że na teście pisze ze wynik po czasie jest nie wazny )i na tym teście po czasie ale w okolicach 10 min pokazała się druga bladziuchna kreska i powiedzcie mi co to może oznaczać , wiem teraz musze poczekac do do przyjścia albo nie przyjścia @ Jak myślicie Pozdrawiam i uciekam popracować
Witamy
a na kiedy jest termin @ ?? bo takie kreski bladziochy nie wychodzą bez powodu,może być za wcześnie albo mały poziom hcg ,powtórzyć za parę dni i może będą dwie grube krechy ...trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 08:49
caffe, anna maria, inessa, iwka76, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:Dzień Dobry drogie panie
i musze cosik powiedzieć nie wytrzymałam i z ciekawości zrobiłam test ale (wiem że na teście pisze ze wynik po czasie jest nie wazny )i na tym teście po czasie ale w okolicach 10 min pokazała się druga bladziuchna kreska i powiedzcie mi co to może oznaczać , wiem teraz musze poczekac do do przyjścia albo nie przyjścia @ Jak myślicie Pozdrawiam i uciekam popracować
jeśli @ się nie pojawi, powtórz za dwa trzy dni test, jeju ale byłoby fajnie ........, trzymam kciuki z całych sił i jeszcze nie gratuluję, coby nie zapeszyćsamira, megan8, Bursztyn, szczęśliwa, caffe, anna maria, inessa, iwka76, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Bursztyn wrote:Samira, czy te 2 testy ktore ostatnio robilas byly tej samej firmy? Bo wydaje mi sie, ze test testowi nierowny. Ja mimo wszystko jestem dobrej mysli
I pamietaj, ze masz moje miejsce w kolejce! A jaka torebeczke Ci kupil? uwielbiam torebki
nie, jeden taka taniocha z Auchana -pepino paskowy,drugi strumieniowy bobo test ale taki też do dupy a tak go chwalą...
torebka wielkości A4 kolor kolor b,jasny między kremem a beżem z długim paskiem bo ja lubię przerzucić przez szyje ale można nosić jak kto chce,sporo przegródek,nie jest to markowa torba ale mi się podoba i sam wybierał
ja też uwielbiam torebki (jest ich całe mnóstwo - tych niemarkowych)Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Olena wrote:samira wrote:iza37 wrote:samira wrote:witam !!!
A ja stawiam na Ciebie
)
dobrze ze wierzycie w ta zielona u mnie bo ja już zwątpiłam :pbliska77, megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:Olena wrote:samira wrote:iza37 wrote:samira wrote:witam !!!
A ja stawiam na Ciebie
)
dobrze ze wierzycie w ta zielona u mnie bo ja już zwątpiłam :p
Samirka, głowa do góry, naprawdęinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a jak widzicie mój wykres bo ja cały różowy na miniaturce ,dziwnie ale wejść mogę i tak normalnie i przez nią ...
Tu jest na różowo , a na tablicy na czarno, ale wejść idzie. Jak już się wejdzie to się ładnie ogląda, piękny wykresik.samira, inessa lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Dzień Dobry drogie panie
Iwka jak mi po 10 min. wyszła druga słaba kreseczka to po dwóch dniach były już dwie grubaśne:) Ale nie chcę zapeszać, więc tylko po cichutku zaciskam kciuczki:)samira, Bursztyn, bliska77, caffe, inessa, iwka76, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Samirko fajnie że zielono,a jeszcze fajniej jak u Ciebie sie mocno zazieleni:)
A apropo PITów ty je składasz a ja cały czas je rozliczam heehe
no wiesz w PITACH siedzisz,nieładniemegan8, Bursztyn, bliska77, caffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Bursztyn wrote:Samira, czy te 2 testy ktore ostatnio robilas byly tej samej firmy? Bo wydaje mi sie, ze test testowi nierowny. Ja mimo wszystko jestem dobrej mysli
nie ma znaczenia czy markowa czy nie, wazne ze ladna
Acha,i kup koniecznie jakies testy dobrej jakosciNajlepiej dwa tej samej firmy.
bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość