35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie - bo jakaś niekumata jestem zupełnie tutaj
. Jeśli chciałabym, żeby wyświetlała się miniaturka mojego cyklu tutaj na forum - to w tym celu skopiowałam podany link z poleceniem wklejenia go do "sygnaturki nicka" i za cholerę nie wiem co to oznacza
Znaczy gdzie ja mam to wkleić?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:Samira ,a miałaś już takie długie cykle ???
miałam dlatego jestem sceptycznie do tego wszystkiego nastawiona ale jutro mam wizytę ginki ,miałam nie iść ale jednak pójdę,jedynie ciekawi mnie ten spadek a teraz taki wzrost i śluz jak parę dni temu ,takiego dawno nie miałam jak w tym cyklu ,rozciągał się w palcach na na 2 a potem na drugi dzień na jakieś 10 cm ??!!bliska77, megan8, polarmiś, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Mam pytanie - bo jakaś niekumata jestem zupełnie tutaj
. Jeśli chciałabym, żeby wyświetlała się miniaturka mojego cyklu tutaj na forum - to w tym celu skopiowałam podany link z poleceniem wklejenia go do "sygnaturki nicka" i za cholerę nie wiem co to oznacza
Znaczy gdzie ja mam to wkleić?
Wchodzisz w ustawienia (na samej górze obok wyloguj się) , potem w zakładkę społeczność i wklejasz link w pole "Twój podpis na Forum" i klikasz "zapisz" . Mam nadzieję, że się uda. -
nick nieaktualnypolarmiś wrote:szczęśliwa wrote:polarmiś wrote:Ja dzisiaj ostatnia, choć pierwsza wstałam! Przede wszystkim Samirko z okazji urodzin życzę spełnienia marzeń i morza szczęścia.
Po drugie, statystyki mówią że w wieku kwitnącej róży (to o nas) na 100 kobiet tylko 5 zajdzie w ciąże (w danym miesiącu). Więc na każdą z nas przyjdzie kolej tylko niestety życie musi nam trochę przytrzeć nosa comiesięcznym rozczarowaniem zanim przyjdzie ten najszczęśliwszy dzień!!! A przyjdzie. Nie załamuj się, pochlip do poduszki ale nie poddawaj, zresztą dlaczego miałabyś się poddawać. Trzymaj się i zbieraj siły aby za chwilę wspierać swoje koleżanki ... do których zawita @
Polarmis mam nadzieje ,ze nie masz na mysli siebie, bo wykres ładny
Mój wykres ładny ale to nic nie znaczy. Podtrzymywany sztucznie przez progesteron i już. 99% nie jestem w ciaży więc nie ma co się podniecać.
A czemu taka pewność ,że nie jesteś ???bliska77, caffe, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:polarmiś wrote:szczęśliwa wrote:polarmiś wrote:Ja dzisiaj ostatnia, choć pierwsza wstałam! Przede wszystkim Samirko z okazji urodzin życzę spełnienia marzeń i morza szczęścia.
Po drugie, statystyki mówią że w wieku kwitnącej róży (to o nas) na 100 kobiet tylko 5 zajdzie w ciąże (w danym miesiącu). Więc na każdą z nas przyjdzie kolej tylko niestety życie musi nam trochę przytrzeć nosa comiesięcznym rozczarowaniem zanim przyjdzie ten najszczęśliwszy dzień!!! A przyjdzie. Nie załamuj się, pochlip do poduszki ale nie poddawaj, zresztą dlaczego miałabyś się poddawać. Trzymaj się i zbieraj siły aby za chwilę wspierać swoje koleżanki ... do których zawita @
Polarmis mam nadzieje ,ze nie masz na mysli siebie, bo wykres ładny
Mój wykres ładny ale to nic nie znaczy. Podtrzymywany sztucznie przez progesteron i już. 99% nie jestem w ciaży więc nie ma co się podniecać.
A czemu taka pewność ,że nie jesteś ???
no właśnie.....inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:szczęśliwa wrote:Bursztyn a może wyjdziesz z tych książek
no ile można tak siedzieć
Angela czekamy na wieści , albo inaczej na potwierdzenie ,że wszystko ok
no chyba powinnam wyjsc, skoro siedze w nich bezproduktywnie...jakas cholerna blokade mam, niewiele napisalam dzis. Bez sensu
Bursztynku, na pewno coś wspaniałego wyprodukujesz, jestem tego pewna
Agus, dziekuje za pocieszenie. Chcialabym zeby bylo wspaniale, ale jesli nie to niech chociaz cos wyprodukuje, cokolwiek zeby zdac.
Bursztyn na pewno zdasza ja sądzę ,że wymyślisz cos na "6 z plusem "
i bedzie świadectwo z czerwonym paskiem
polarmiś, bliska77, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Zycze Wam milego, slonecznego, cieplego, usmiechnietego dnia
My Tobie też , u mnie słonecznie i cieplutko , nie chce mi się siedzieć w pracy wolałabym na lezaku na plażypolarmiś, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:szczęśliwa - mam 1% nadziei - tak oceniła (1% szansy na powodzenie) gin przy parametrach nasienia mojego męża, które diametralnie się pogorszył w stosunku do poprzednich badań (miesiąc wcześniej gdzie były dobre) a tu w dniu IUI wyniki były zaskakująco złe - nadające się na INvitro. Dlatego nie ma co się nakręcać, poza tym wszystko jest ok. Jak dostenę okres powtarzamy procedurę a mąż za chwilę jeszcze raz robi badania nasienia. Dzisiaj odebrał wyniki badań hormonalych i są ok.
A może cos pokręcili z tymi badaniami ??? a tak wogóle to jest potrzebny przecież tylko jedenten najlepszy
to może jednak dobiegł do mety i mu się udało w ramach 1 %
caffe, iza37, Mango, anna maria, inessa, samira, angela lubią tę wiadomość