X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:47

Bursztyn, samira, inessa lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

samira, inessa lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira czyżby to jakiś znak, że jesteś zakreślona na różowo ??? :-) ;-)

samira, inessa lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z Allegro zakupiłam tunikę. Jak przyszła to się okazało, że rozmiar M jest megawielgaśny. Może to znak, że mam ją trzymać na ciążę.

Bursztyn, bliska77, samira, megan8, iza37, inessa lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie - bo jakaś niekumata jestem zupełnie tutaj :). Jeśli chciałabym, żeby wyświetlała się miniaturka mojego cyklu tutaj na forum - to w tym celu skopiowałam podany link z poleceniem wklejenia go do "sygnaturki nicka" i za cholerę nie wiem co to oznacza :) Znaczy gdzie ja mam to wkleić?

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Samira ,a miałaś już takie długie cykle ???

miałam dlatego jestem sceptycznie do tego wszystkiego nastawiona ale jutro mam wizytę ginki ,miałam nie iść ale jednak pójdę,jedynie ciekawi mnie ten spadek a teraz taki wzrost i śluz jak parę dni temu ,takiego dawno nie miałam jak w tym cyklu ,rozciągał się w palcach na na 2 a potem na drugi dzień na jakieś 10 cm ??!!

bliska77, megan8, polarmiś, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Samira czyżby to jakiś znak, że jesteś zakreślona na różowo ??? :-) ;-)

tak też pomyślałam ,na dziewczynkę hehe...

Olena, bliska77, polarmiś, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale już teraz widzę normalnie tempki na miniaturce

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę bo nie dojdę dziś do tego urzędu ;)

megan8, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papa do potem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mam pytanie - bo jakaś niekumata jestem zupełnie tutaj :). Jeśli chciałabym, żeby wyświetlała się miniaturka mojego cyklu tutaj na forum - to w tym celu skopiowałam podany link z poleceniem wklejenia go do "sygnaturki nicka" i za cholerę nie wiem co to oznacza :) Znaczy gdzie ja mam to wkleić?

Wchodzisz w ustawienia (na samej górze obok wyloguj się) , potem w zakładkę społeczność i wklejasz link w pole "Twój podpis na Forum" i klikasz "zapisz" . Mam nadzieję, że się uda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    szczęśliwa wrote:
    polarmiś wrote:
    Ja dzisiaj ostatnia, choć pierwsza wstałam! Przede wszystkim Samirko z okazji urodzin życzę spełnienia marzeń i morza szczęścia.
    Po drugie, statystyki mówią że w wieku kwitnącej róży (to o nas) na 100 kobiet tylko 5 zajdzie w ciąże (w danym miesiącu). Więc na każdą z nas przyjdzie kolej tylko niestety życie musi nam trochę przytrzeć nosa comiesięcznym rozczarowaniem zanim przyjdzie ten najszczęśliwszy dzień!!! A przyjdzie. Nie załamuj się, pochlip do poduszki ale nie poddawaj, zresztą dlaczego miałabyś się poddawać. Trzymaj się i zbieraj siły aby za chwilę wspierać swoje koleżanki ... do których zawita @ :-(

Polarmis mam nadzieje ,ze nie masz na mysli siebie, bo wykres ładny :-)

Mój wykres ładny ale to nic nie znaczy. Podtrzymywany sztucznie przez progesteron i już. 99% nie jestem w ciaży więc nie ma co się podniecać.

A czemu taka pewność ,że nie jesteś ??? ;-)

bliska77, caffe, inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    polarmiś wrote:
    szczęśliwa wrote:
    polarmiś wrote:
    Ja dzisiaj ostatnia, choć pierwsza wstałam! Przede wszystkim Samirko z okazji urodzin życzę spełnienia marzeń i morza szczęścia.
    Po drugie, statystyki mówią że w wieku kwitnącej róży (to o nas) na 100 kobiet tylko 5 zajdzie w ciąże (w danym miesiącu). Więc na każdą z nas przyjdzie kolej tylko niestety życie musi nam trochę przytrzeć nosa comiesięcznym rozczarowaniem zanim przyjdzie ten najszczęśliwszy dzień!!! A przyjdzie. Nie załamuj się, pochlip do poduszki ale nie poddawaj, zresztą dlaczego miałabyś się poddawać. Trzymaj się i zbieraj siły aby za chwilę wspierać swoje koleżanki ... do których zawita @ :-(

Polarmis mam nadzieje ,ze nie masz na mysli siebie, bo wykres ładny :-)

Mój wykres ładny ale to nic nie znaczy. Podtrzymywany sztucznie przez progesteron i już. 99% nie jestem w ciaży więc nie ma co się podniecać.

A czemu taka pewność ,że nie jesteś ??? ;-)

no właśnie.....

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    szczęśliwa wrote:
    Bursztyn a może wyjdziesz z tych książek :-) no ile można tak siedzieć
    Angela czekamy na wieści , albo inaczej na potwierdzenie ,że wszystko ok :-)

no chyba powinnam wyjsc, skoro siedze w nich bezproduktywnie... :/ jakas cholerna blokade mam, niewiele napisalam dzis. Bez sensu :(

Bursztynku, na pewno coś wspaniałego wyprodukujesz, jestem tego pewna :-)

Agus, dziekuje za pocieszenie. Chcialabym zeby bylo wspaniale, ale jesli nie to niech chociaz cos wyprodukuje, cokolwiek zeby zdac.

Bursztyn na pewno zdasz :-) a ja sądzę ,że wymyślisz cos na "6 z plusem " :-) i bedzie świadectwo z czerwonym paskiem :-P

polarmiś, bliska77, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Zycze Wam milego, slonecznego, cieplego, usmiechnietego dnia :)

My Tobie też , u mnie słonecznie i cieplutko , nie chce mi się siedzieć w pracy wolałabym na lezaku na plaży :-D

polarmiś, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UUff dzięki za pomoc :).

polarmiś, Mango, megan8, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    na zewnątrz wiosna zagościła chyba na dobre...
    pełno wózków i kobitek z brzuszkami

Megan u Ciebie tez sie szykuje wózek :-)

polarmiś, caffe, iza37, bliska77, Mango, anna maria, megan8, inessa, samira, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    szczęśliwa - mam 1% nadziei - tak oceniła (1% szansy na powodzenie) gin przy parametrach nasienia mojego męża, które diametralnie się pogorszył w stosunku do poprzednich badań (miesiąc wcześniej gdzie były dobre) a tu w dniu IUI wyniki były zaskakująco złe - nadające się na INvitro. Dlatego nie ma co się nakręcać, poza tym wszystko jest ok. Jak dostenę okres powtarzamy procedurę a mąż za chwilę jeszcze raz robi badania nasienia. Dzisiaj odebrał wyniki badań hormonalych i są ok.

A może cos pokręcili z tymi badaniami ??? a tak wogóle to jest potrzebny przecież tylko jeden :-P ten najlepszy :-) to może jednak dobiegł do mety i mu się udało w ramach 1 % :-D

caffe, iza37, Mango, anna maria, inessa, samira, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 307 308 309 310 311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ