35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMango wrote:polarmiś wrote:teraz próbuję. Nic nie było napisane jak wchodzę na te gify.
Wybierz jakiś gif z tej strony http://emotikona.pl/gify/ , kliknij na niego i pojawi Ci się link do wklejenia - u mnie zadziałało dopiero przez Google Chrome
Tylko google chrom używam. Nie wychodzi.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowinnaś wkleić coś takiego:
[ img ] http://tutaj.link.do.obrazka.gif[ img ]
tylko bez spacji pomiędzy "[" i "img" etc.
ja musiałam zrobić spacje - bez tego pokazałoby obrazek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 15:31
samira, anna maria, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam ufff...
słońce daje czadu ,mamy lipiec w kwietniu ,w autobusie to można skonać ,właśnie wróciłam z miasta i cała spocona bleee...
ciekawe co u angeli bo jeszcze jej chyba nie było od wizyty u gina !?inessa, anna maria, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Powinnaś wkleić coś takiego:
[ img ] http://tutaj.link.do.obrazka.gif[ / img ]
tylko bez spacji pomiędzy "[" i "img" etc.
ja musiałam zrobić spacje - bez tego pokazałoby obrazek...
inesska ,to ty na zdjęciu ??inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya teraz?
tylko teraz mam zupełnie inna fryzure i inne okulary
do tego miałam zmienić kolor włosów i zamiast brąz wyszły prawie czarne ale to tylko chwilowo
dziekuje za smacznego i nawzajemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 15:31
samira, anna maria, caffe, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:a teraz?
tylko teraz mam zupełnie inna fryzure i inne okulary
do tego miałam zmienić kolor włosó i zamiast brąz wyszły prawie czarne ale to tylko chwilowo
dziekuje za smacznego i nawzajem
bardzo fajna babeczka jesteś ,subcio :*inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Po tym jak napisałam, że mam suchoty, to pojawiły sie plamki śluzu. @ nadal brak, lewy cycek przez chwilę pobolewał, ale już przestał. Baba to ma przegwizdane...
no właśnie to jak u mnie z tym płodnym śluzem w tym 35-36dcMango, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:wróciłam ufff...
słońce daje czadu ,mamy lipiec w kwietniu ,w autobusie to można skonać ,właśnie wróciłam z miasta i cała spocona bleee...
ciekawe co u angeli bo jeszcze jej chyba nie było od wizyty u gina !?
Na pomorzu teraz już leje i mocno wieje po takim upalnym dniu!inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:megan8 wrote:Samira ,a miałaś już takie długie cykle ???
miałam dlatego jestem sceptycznie do tego wszystkiego nastawiona ale jutro mam wizytę ginki ,miałam nie iść ale jednak pójdę,jedynie ciekawi mnie ten spadek a teraz taki wzrost i śluz jak parę dni temu ,takiego dawno nie miałam jak w tym cyklu ,rozciągał się w palcach na na 2 a potem na drugi dzień na jakieś 10 cm ??!!
no ciekawy cykl i jaki długaśny zdaj relację co ginka powiedziałainessa, caffe lubią tę wiadomość
-
samira wrote:megan8 wrote:Samira ,a miałaś już takie długie cykle ???
miałam dlatego jestem sceptycznie do tego wszystkiego nastawiona ale jutro mam wizytę ginki ,miałam nie iść ale jednak pójdę,jedynie ciekawi mnie ten spadek a teraz taki wzrost i śluz jak parę dni temu ,takiego dawno nie miałam jak w tym cyklu ,rozciągał się w palcach na na 2 a potem na drugi dzień na jakieś 10 cm ??!!
no ciekawy cykl i jaki długaśny zdaj relację co ginka powiedziała -
samira wrote:caffe wrote:Jak będziemy się starali to chyba testy owu będę musiała codziennie robić...bo ja już nie wiem gdzie jest "raz"
daj spokój ,nie rób testów to tylko dodatkowo stresuje
Nie chce mi się co drugi dzieńsamira, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:szczęśliwa wrote:Bursztyn a może wyjdziesz z tych książek
no ile można tak siedzieć
Angela czekamy na wieści , albo inaczej na potwierdzenie ,że wszystko ok
no chyba powinnam wyjsc, skoro siedze w nich bezproduktywnie...jakas cholerna blokade mam, niewiele napisalam dzis. Bez sensu
Bursztynku, na pewno coś wspaniałego wyprodukujesz, jestem tego pewna
Agus, dziekuje za pocieszenie. Chcialabym zeby bylo wspaniale, ale jesli nie to niech chociaz cos wyprodukuje, cokolwiek zeby zdac.
Bursztyn na pewno zdasza ja sądzę ,że wymyślisz cos na "6 z plusem "
i bedzie świadectwo z czerwonym paskiem
Bursztynku zdolna jesteś może złap świeżego oddechu i wtedy do pracy zasiądżcaffe, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość