35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:Jak będziemy się starali to chyba testy owu będę musiała codziennie robić...bo ja już nie wiem gdzie jest "raz"
daj spokój ,nie rób testów to tylko dodatkowo stresuje
Nie chce mi się co drugi dzień
spontan kochana spontan :pcaffe, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:iwka76 wrote:Dzień Dobry drogie panie
i musze cosik powiedzieć nie wytrzymałam i z ciekawości zrobiłam test ale (wiem że na teście pisze ze wynik po czasie jest nie wazny )i na tym teście po czasie ale w okolicach 10 min pokazała się druga bladziuchna kreska i powiedzcie mi co to może oznaczać , wiem teraz musze poczekac do do przyjścia albo nie przyjścia @ Jak myślicie Pozdrawiam i uciekam popracować
Witamy
a na kiedy jest termin @ ?? bo takie kreski bladziochy nie wychodzą bez powodu,może być za wcześnie albo mały poziom hcg ,powtórzyć za parę dni i może będą dwie grube krechy ...trzymam kciuki
no właśnie bladziochy czasami wychodzą ale trzymam kciukasy za 2 krechy mocnecaffe, samira, inessa, Mango, bliska77, iwka76, Conducive, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:Jak będziemy się starali to chyba testy owu będę musiała codziennie robić...bo ja już nie wiem gdzie jest "raz"
spontan kochana spontan :p
W kościach już strzykasamira, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:ostro idziecie z tymi fotkami
"
może też się skuszę ,pomyślę...
idę na aerobik teraz ,do potem"
ano ostro idą a ja nie mam fajnej fotki (zawsze to ja bawię się w fotografa i wszyskim pstrykam foty) więc się nie skuszę przynajmniej na razie
miłych ćwiczeń i tych teżinessa, bliska77, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:Jak będziemy się starali to chyba testy owu będę musiała codziennie robić...bo ja już nie wiem gdzie jest "raz"
W kościach już strzyka
tak ,niedługo laska i zęby w szklance ahahahah ...caffe, inessa, grosza, Conducive, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:Jak będziemy się starali to chyba testy owu będę musiała codziennie robić...bo ja już nie wiem gdzie jest "raz"
W kościach już strzyka
tak ,niedługo laska i zęby w szklance ahahahah ...
hehehe, zęby może nie, ale laska już nie raz by się przydałainessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grosza wrote:samira wrote:iwka76 wrote:Dzień Dobry drogie panie
i musze cosik powiedzieć nie wytrzymałam i z ciekawości zrobiłam test ale (wiem że na teście pisze ze wynik po czasie jest nie wazny )i na tym teście po czasie ale w okolicach 10 min pokazała się druga bladziuchna kreska i powiedzcie mi co to może oznaczać , wiem teraz musze poczekac do do przyjścia albo nie przyjścia @ Jak myślicie Pozdrawiam i uciekam popracować
Witamy
a na kiedy jest termin @ ?? bo takie kreski bladziochy nie wychodzą bez powodu,może być za wcześnie albo mały poziom hcg ,powtórzyć za parę dni i może będą dwie grube krechy ...trzymam kciuki
no właśnie bladziochy czasami wychodzą ale trzymam kciukasy za 2 krechy mocne
witam w śliczn sloneczne popoludnie , a co do terminu niby ma być na poniedziałek , tylko jak widac mam dlugie cykle bo 34-36 dni , ale poczekam jeszcze kilka dni jak wyjdzie to samo to postaram sie dostać do lekarza tutaj w niemczech tylko nie wiem czy na tą niebieską kartę ubezpieczeniową to mnie przyjmą , a czekam juz miesiąc na normalne ubezpieczenie z polski pozdrawiam i dziekuję za kciukicaffe, inessa, grosza, Mango, samira, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:heheeh mam takie dwie zakopiańskie laski drewniane ,rzeźbione ,mogę jedna podesłać
i jeszcze kijki nording walking ale tych nie oddam
Dobra, przyjdzie czas prac w ogródku to się zgłoszę do Ciebie żeby na kolanach stamtąd nie wychodzićinessa, grosza, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grosza wrote:caffe wrote:inessa wrote:u nas burza brbrbrbrbr
U nas jeszcze ładna pogoda
spoko spoko też zaliczycie deszcz
Nawet mi nie mówJa dzisiaj do pracy z gołymi nogami już poszłam, fakt spodnie miałam, ale nie zamierzam się już ogacać
Także deszcz ok, ale tylko w nocy, a w dzień słoneczko poproszę
grosza, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny