35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlena wrote:A ja z Allegro zakupiłam tunikę. Jak przyszła to się okazało, że rozmiar M jest megawielgaśny. Może to znak, że mam ją trzymać na ciążę.
Olena trzymaj , przyda sie na 100 %Mango, Olena, anna maria, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Życzę Wam słoneczka w życiu,takiego jakie jest dzisiaj na niebie
U mnie @ braknajgorsze jest to, ze ten cykl jest bardzo "suchy". I teraz są takie posuchy, że szok. Nie wiem co się dzieje, bo wcześniej tak nie miałam. Miała któraś z Was tak?
bliska77, anna maria, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Cześć dziewczyny
U mnie @ braknajgorsze jest to, ze ten cykl jest bardzo "suchy". I teraz są takie posuchy, że szok. Nie wiem co się dzieje, bo wcześniej tak nie miałam. Miała któraś z Was tak?
Hej Caffe! Jak często tak miałam przy tych moich długaśnych cyklach.Sahara że hej...Odkąd pije siemię lniane troszkę się poprawiło a nie myślałaś ze teraz kiedy chcesz dostać okres moze jestes w ciąży? Moja bratowa, ta co urodziła 5 miesiecy temu, dwa miesiące po poronieniu zaszła:)caffe, bliska77, Mango, anna maria, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:caffe wrote:Cześć dziewczyny
Hej Caffe! Jak często tak miałam przy tych moich długaśnych cyklach.Sahara że hej...Odkąd pije siemię lniane troszkę się poprawiło a nie myślałaś ze teraz kiedy chcesz dostać okres moze jestes w ciąży? Moja bratowa, ta co urodziła 5 miesiecy temu, dwa miesiące po poronieniu zaszła:)
Iza, staraliśmy się uważać, ale to było przy założeniu, że cykl będzie trwał 36 dni... A jeśli się wydłużył, to ja już sama nie wiem. Nie chciałabym teraz być w ciąży, bo jakoś się nie oszczędzałam, planowałam się oszczędzać dopiero od nowego cyklu...inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:iza37 wrote:caffe wrote:Cześć dziewczyny
Hej Caffe! Jak często tak miałam przy tych moich długaśnych cyklach.Sahara że hej...Odkąd pije siemię lniane troszkę się poprawiło a nie myślałaś ze teraz kiedy chcesz dostać okres moze jestes w ciąży? Moja bratowa, ta co urodziła 5 miesiecy temu, dwa miesiące po poronieniu zaszła:)
Iza, staraliśmy się uważać, ale to było przy założeniu, że cykl będzie trwał 36 dni... A jeśli się wydłużył, to ja już sama nie wiem. Nie chciałabym teraz być w ciąży, bo jakoś się nie oszczędzałam, planowałam się oszczędzać dopiero od nowego cyklu...
Wazne ,żebys była zdrowa , a czy się oszczędzałaś czy nie to chyba nie ma takiego znaczenia
jeśliby sie udało tzn ,że endometrium było ok nawet po tym łyżeczkowaniu , tak myslę
a idziesz jakoś do gina albo testujesz ??? a może po prostu dłuższy cykl zależy pewnie jakie masz długie
tak czy siakbędzie dobrze
bliska77, iza37, caffe, Mango, polarmiś, anna maria, inessa, samira, Conducive lubią tę wiadomość
-
szczęsliwa ma rację.Czasami oszczędzamy sie i i tak nic z tego nie wychodzi, robiąc wręcz przeciwnie, nie spodziewanie może akurat?Caffe co się martwisz,najważniejsze żebyś była zdrowa:)
bliska77, caffe, Mango, anna maria, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:szczęsliwa ma rację.Czasami oszczędzamy sie i i tak nic z tego nie wychodzi, robiąc wręcz przeciwnie, nie spodziewanie może akurat?Caffe co się martwisz,najważniejsze żebyś była zdrowa:)
dokładnie takMango, polarmiś, inessa, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:caffe wrote:iza37 wrote:caffe wrote:Cześć dziewczyny
Iza, staraliśmy się uważać, ale to było przy założeniu, że cykl będzie trwał 36 dni... A jeśli się wydłużył, to ja już sama nie wiem. Nie chciałabym teraz być w ciąży, bo jakoś się nie oszczędzałam, planowałam się oszczędzać dopiero od nowego cyklu...
Wazne ,żebys była zdrowa , a czy się oszczędzałaś czy nie to chyba nie ma takiego znaczenia
jeśliby sie udało tzn ,że endometrium było ok nawet po tym łyżeczkowaniu , tak myslę
a idziesz jakoś do gina albo testujesz ??? a może po prostu dłuższy cykl zależy pewnie jakie masz długie
tak czy siakbędzie dobrze
Zdrowa to podobno jestem. Nie wybieram się do gina, bo mam się pokazać gdy będę miała dla niego "dobre wieści".
Wydaje mi się, że to jest dłuższy cykl. ale nie jestem szczęsliwa z tego powodu, bo chciałabym zacząć się starać, a tak, to wszystko sie wydłuża
Cykle mam 36-dniowe, a dzisiaj to już 38 dnień.Mango, polarmiś, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:szczęsliwa ma rację.Czasami oszczędzamy sie i i tak nic z tego nie wychodzi, robiąc wręcz przeciwnie, nie spodziewanie może akurat?Caffe co się martwisz,najważniejsze żebyś była zdrowa:)
Co będzie to będzie. Jak jeszcze do soboty nie dostanę to zatestuję, bo mam brać od razu luteinę wg zaleceń gina. Długo więc nie będe żyła w niepewności ...Mango, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:iza37 wrote:szczęsliwa ma rację.Czasami oszczędzamy sie i i tak nic z tego nie wychodzi, robiąc wręcz przeciwnie, nie spodziewanie może akurat?Caffe co się martwisz,najważniejsze żebyś była zdrowa:)
Co będzie to będzie. Jak jeszcze do soboty nie dostanę to zatestuję, bo mam brać od razu luteinę wg zaleceń gina. Długo więc nie będe żyła w niepewności ...
To fakt zatestuj i bedzie wiadomo , trzymam &&&& za co chceszcaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:iza37 wrote:szczęsliwa ma rację.Czasami oszczędzamy sie i i tak nic z tego nie wychodzi, robiąc wręcz przeciwnie, nie spodziewanie może akurat?Caffe co się martwisz,najważniejsze żebyś była zdrowa:)
Co będzie to będzie. Jak jeszcze do soboty nie dostanę to zatestuję, bo mam brać od razu luteinę wg zaleceń gina. Długo więc nie będe żyła w niepewności ...
Będzie dobrze:) Najbardziej zazdroszczę Ci tego, że już wkrótce testujesz, bo czekanie jest zawsze najgorszecaffe, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:caffe wrote:iza37 wrote:szczęsliwa ma rację.Czasami oszczędzamy sie i i tak nic z tego nie wychodzi, robiąc wręcz przeciwnie, nie spodziewanie może akurat?Caffe co się martwisz,najważniejsze żebyś była zdrowa:)
Będzie dobrze:) Najbardziej zazdroszczę Ci tego, że już wkrótce testujesz, bo czekanie jest zawsze najgorsze
Mango a jaka jest ta Twoja faza lutealna ??
bo pod wykresem piszesz ,że plamienie i objawy na @ ale może to faktycznie implantacjabliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:Mango wrote:caffe wrote:iza37 wrote:szczęsliwa ma rację.Czasami oszczędzamy sie i i tak nic z tego nie wychodzi, robiąc wręcz przeciwnie, nie spodziewanie może akurat?Caffe co się martwisz,najważniejsze żebyś była zdrowa:)
Będzie dobrze:) Najbardziej zazdroszczę Ci tego, że już wkrótce testujesz, bo czekanie jest zawsze najgorsze
bo pod wykresem piszesz ,że plamienie i objawy na @ ale może to faktycznie implantacja
Wstyd się przyznać, ale to pierwszy cykl, który tak dokładniej obserwuję. Okres powinnam dostać 20.04., więc to chyba ta @bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:szczęśliwa wrote:Mango wrote:caffe wrote:iza37 wrote:szczęsliwa ma rację.Czasami oszczędzamy sie i i tak nic z tego nie wychodzi, robiąc wręcz przeciwnie, nie spodziewanie może akurat?Caffe co się martwisz,najważniejsze żebyś była zdrowa:)
bo pod wykresem piszesz ,że plamienie i objawy na @ ale może to faktycznie implantacja
Wstyd się przyznać, ale to pierwszy cykl, który tak dokładniej obserwuję. Okres powinnam dostać 20.04., więc to chyba ta @
chyba ,ze takale podobno różnie bywa
ja myśle , że nawet jak się obserwuje te cykle , to może pewne cechy sa wspólne, ale wg mnie i tak każdy chyba rządzi się swoimi prawami ,w końcu to naturaMango, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:Mango wrote:szczęśliwa wrote:Mango wrote:caffe wrote:iza37 wrote:szczęsliwa ma rację.Czasami oszczędzamy sie i i tak nic z tego nie wychodzi, robiąc wręcz przeciwnie, nie spodziewanie może akurat?Caffe co się martwisz,najważniejsze żebyś była zdrowa:)
Wstyd się przyznać, ale to pierwszy cykl, który tak dokładniej obserwuję. Okres powinnam dostać 20.04., więc to chyba ta @
chyba ,ze takale podobno różnie bywa
ja myśle , że nawet jak się obserwuje te cykle , to może pewne cechy sa wspólne, ale wg mnie i tak każdy chyba rządzi się swoimi prawami ,w końcu to natura
Nie będę miała nic przeciwko jeżeli tym razem się pomylę i wygra naturabliska77, inessa, samira, caffe, iza37 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
polarmiś wrote:Dobra teraz ja. Jak Wy dziewczynki wklejacie te dzidzie, suwaki itp.? Wykres potrafię, awatarka też ale dodatkowo np. takiego bobaska, kotka co to coś robi obok mojego wykresu nie umiem. Proszę o szczegółowe instrukcje.
Wejdź na stronkę http://emotikona.pl/gify/ i wstaw wybrany kod za wykresem
anna maria, megan8, inessa, samira lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Kliknij w takiego bobasa u kogoś, ukażą Ci się gify. Dalej już będzie napisane co zrobić. Jak jakiegoś wybierzesz, kopiuj podany tam link i wklej go w ustawieniach pod swoim podpisem.
Apropos to mam pytanie - jak robicie serduszka?anna maria, megan8, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Kliknij w takiego bobasa u kogoś, ukażą Ci się gify. Dalej już będzie napisane co zrobić. Jak jakiegoś wybierzesz, kopiuj podany tam link i wklej go w ustawieniach pod swoim podpisem.
Apropos to mam pytanie - jak robicie serduszka?
Piszesz obok siebie < 3 i powstajeinessa, samira lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:teraz próbuję. Nic nie było napisane jak wchodzę na te gify.
Wybierz jakiś gif z tej strony http://emotikona.pl/gify/ , kliknij na niego i pojawi Ci się link do wklejenia - u mnie zadziałało dopiero przez Google ChromeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 13:02
inessa, samira, caffe lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie