X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • angela Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witam nowe dziewczyny ;-)
    Angela jak badania?????????

Dobry wieczór kobietki!
    Przepraszam,że dopiero się odzywam, ale spierdzielił się nam internet - teraz też nie wiem jak długo będzie działał dlatego od razu piszę.
    Z usg wynika ,że dzidzia w najlepszym porządku - wymiary właściwe, obraz czaszki , główki i innych części ciała prawidłowy , więc w 50% szczęście już jest,dzidzia została oceniona na 12tydzień i 2 dni( nie zgadza się z moim suwaczkiem, ale to nie ważne) teraz czekam jeszcze na pobrany wynik krwi ( badanie pappa) i mam ogromną nadzieję,że będzie wszystko dobrze i za tydzień będzie 100% szczęścia - dzidzia w brzuszku leżała jak w hamaku , gin powiedział,że ułożenie książkowe - jest śliczna.
    Dziewczynki dziękuję za wsparcie i zainteresowanie
    Przesyłam wielkie buziaki!

caffe, samira, grosza, iwka76, inessa, megan8, Conducive, KaRa, polarmiś, Olena, iza37, szczęśliwa, Bursztyn lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:

Dobry wieczór kobietki!
    Przepraszam,że dopiero się odzywam, ale spierdzielił się nam internet - teraz też nie wiem jak długo będzie działał dlatego od razu piszę.
    Z usg wynika ,że dzidzia w najlepszym porządku - wymiary właściwe, obraz czaszki , główki i innych części ciała prawidłowy , więc w 50% szczęście już jest,dzidzia została oceniona na 12tydzień i 2 dni( nie zgadza się z moim suwaczkiem, ale to nie ważne) teraz czekam jeszcze na pobrany wynik krwi ( badanie pappa) i mam ogromną nadzieję,że będzie wszystko dobrze i za tydzień będzie 100% szczęścia - dzidzia w brzuszku leżała jak w hamaku , gin powiedział,że ułożenie książkowe - jest śliczna.

Wielka buźka dla Was <3

angela, inessa, Mango, megan8, Conducive, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:

Dobry wieczór kobietki!

ufff to super ,ciesze się że wszystko u was OK,test też wyjdzie dobrze ,nie martw się :* <3

caffe, angela, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:

Dobry wieczór kobietki!

Angela, bardzo się cieszę, super, Dbaj o WAS ;-)

caffe, angela, samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbym mogła to bym sobie tę @ korkociągiem wyciągnęła brrrrrrrrrr

samira, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super wieści!

caffe, angela, samira, inessa, megan8, Conducive, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan - jak wejdziesz w mój wykres to w notatkach znajdziesz wszystkie dolegliwości jakie mi doskwierały, a pamiętników niestety nigdy nie pisałam i nie lubię tego robić - jakby co to pytaj!

inessa, samira, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela <3 super <3

megan8, bliska77, Mango, angela lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Dziewczyny!!!Ja wiem ,ze mało sie tu udzielam,ale naprawde mysle o Was kazdego dnia.W sumie to zaczynam i koncze każdy dzien z Wami:)Dopiero wrociłam do domu,nogi to zaraz chyba mi rozsadzi i nie mam juz na nic siły.Pozdrawiam i kolorowych snów życze:)

caffe, samira, inessa, KaRa, polarmiś, bliska77, Olena, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:47

inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus odpocznij sobie i spokojnej długiej nocy :D
    Kochane Wam wszystkim też długiej spokojnej nocy a jutro wiosennego dnia :) <3

samira, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dziewczęta <3

megan8, Conducive, bliska77, inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nic nie da,bo jutro znowu to samo...W sumie to nie jestem zmeczona aż tak bardzo tylko nogi mi juz wysiadaja.Strasznie mnie bola i mam okropnie spuchniete,nawet klapka nie moge dobrze wcisnac na stope ,bo taka bania.Juz nie wiem z czego to moze byc...

bliska77, samira, inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    OVU wyznaczył mi owulację na dzień 16 kwietnia i wg mnie znów nie tak ponieważ zakładając że w ogóle była, to maksymalnie do 15 kwietnia. Zastrzyk zrobiłam sobie w sobotę w godzinach przedpołudniowych a od niedzieli do popołudniowych godzin w poniedziałek miałam straszne bule brzucha, czułam jak puchnę i po godzinie 15.30 w poniedziałek wszystko przeszło jak ręką odjął, zatem jeśli pęcherzyk miał pęknąć to pękł właśnie w poniedziałek, dlatego jak co miesiąc mam "mała" rozbieżność z OVU.

Wenus, jeśli ta opuchlizna jest poważna to powinnaś udać się do lekarza, wiesz, że takiej opuchlizny przyczyny mogą być różne. Mam nadzieję, że szybko ci przejdzie.

Miłego dnia dla wszystkich :-)

Mango, samira, inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczynki!
    Parę refleksji dotyczących pamiętników...przeczytałam trochę i niestety trafiłam na smutne wręcz dramatyczne opisy...mam silną psychikę ale mimo wszystko czułam się po tej "lekturze" fatalnie. jeżeli komuś to pomaga to niech pisze...jednak uważajcie z czytaniem tych pamiętników...można popaść w czarną dziurę

samira, inessa, polarmiś, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3

bliska77, Mango, inessa, caffe lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3

bliska77 lubi tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    To nic nie da,bo jutro znowu to samo...W sumie to nie jestem zmeczona aż tak bardzo tylko nogi mi juz wysiadaja.Strasznie mnie bola i mam okropnie spuchniete,nawet klapka nie moge dobrze wcisnac na stope ,bo taka bania.Juz nie wiem z czego to moze byc...

A kiedy Ci się to pojawiło? Ja mam problemy z naczyniami limfatycznymi i jak tylko robi się ciepło jedna noga puchnie mi okropnie!! Niestety nic na to nie można poradzić, więc życzę Ci, aby to nie było to :(

samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz to mam 3-4 lata.Zimą rowniez mi puchnie.nie dosc ,ze wyglada to paskudnie to jeszcze boli.Kupienie butow graniczy z cudem,o kozakach moge zapomniec ,a jak sie teraz okazało to zwykłego klapka nie mogłam wcisnac-az mi sie beczec chciało...Do dupy to wszystko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje drogie u nas ciepły ale już się chmurzy dzień!
    Dobrego spokojnego dnia. Dorka masz troche racje z tymi pamiętnikami ale są to przeżycia każdej z dziewczyn bardzo osobiste i wiele z nich dzięki temu,że to zapisuje uporało się z wieloma problemami i troskami. Ja też piszę pamiętnik i wiem,że jakoś tak mi łatwiej z tym, nie używam super pięknych słow pisze to co serce mi dyktuje. Wiem jednak, ze można się po niektórych bardzo zdołować, no cóż. Lecz dziś życze na nowo nadziei i dziękuę ża Was mam :D <3

samira, megan8, bliska77, caffe, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 311 312 313 314 315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ