35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:witam nowe dziewczyny
Angela jak badania?????????
Dobry wieczór kobietki!
Przepraszam,że dopiero się odzywam, ale spierdzielił się nam internet - teraz też nie wiem jak długo będzie działał dlatego od razu piszę.
Z usg wynika ,że dzidzia w najlepszym porządku - wymiary właściwe, obraz czaszki , główki i innych części ciała prawidłowy , więc w 50% szczęście już jest,dzidzia została oceniona na 12tydzień i 2 dni( nie zgadza się z moim suwaczkiem, ale to nie ważne) teraz czekam jeszcze na pobrany wynik krwi ( badanie pappa) i mam ogromną nadzieję,że będzie wszystko dobrze i za tydzień będzie 100% szczęścia - dzidzia w brzuszku leżała jak w hamaku , gin powiedział,że ułożenie książkowe - jest śliczna.
Dziewczynki dziękuję za wsparcie i zainteresowanie
Przesyłam wielkie buziaki!caffe, samira, grosza, iwka76, inessa, megan8, Conducive, KaRa, polarmiś, Olena, iza37, szczęśliwa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
angela wrote:agafbh wrote:witam nowe dziewczyny
Dobry wieczór kobietki!
Przepraszam,że dopiero się odzywam, ale spierdzielił się nam internet - teraz też nie wiem jak długo będzie działał dlatego od razu piszę.
Z usg wynika ,że dzidzia w najlepszym porządku - wymiary właściwe, obraz czaszki , główki i innych części ciała prawidłowy , więc w 50% szczęście już jest,dzidzia została oceniona na 12tydzień i 2 dni( nie zgadza się z moim suwaczkiem, ale to nie ważne) teraz czekam jeszcze na pobrany wynik krwi ( badanie pappa) i mam ogromną nadzieję,że będzie wszystko dobrze i za tydzień będzie 100% szczęścia - dzidzia w brzuszku leżała jak w hamaku , gin powiedział,że ułożenie książkowe - jest śliczna.
Przesyłam wielkie buziaki!
Wielka buźka dla Wasangela, inessa, Mango, megan8, Conducive, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:witam nowe dziewczyny
Dobry wieczór kobietki!
ufff to super ,ciesze się że wszystko u was OK,test też wyjdzie dobrze ,nie martw się :*caffe, angela, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:witam nowe dziewczyny
Dobry wieczór kobietki!
Angela, bardzo się cieszę, super, Dbaj o WAScaffe, angela, samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Megan - jak wejdziesz w mój wykres to w notatkach znajdziesz wszystkie dolegliwości jakie mi doskwierały, a pamiętników niestety nigdy nie pisałam i nie lubię tego robić - jakby co to pytaj!
inessa, samira, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc Dziewczyny!!!Ja wiem ,ze mało sie tu udzielam,ale naprawde mysle o Was kazdego dnia.W sumie to zaczynam i koncze każdy dzien z Wami:)Dopiero wrociłam do domu,nogi to zaraz chyba mi rozsadzi i nie mam juz na nic siły.Pozdrawiam i kolorowych snów życze:)
caffe, samira, inessa, KaRa, polarmiś, bliska77, Olena, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To nic nie da,bo jutro znowu to samo...W sumie to nie jestem zmeczona aż tak bardzo tylko nogi mi juz wysiadaja.Strasznie mnie bola i mam okropnie spuchniete,nawet klapka nie moge dobrze wcisnac na stope ,bo taka bania.Juz nie wiem z czego to moze byc...
bliska77, samira, inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
OVU wyznaczył mi owulację na dzień 16 kwietnia i wg mnie znów nie tak ponieważ zakładając że w ogóle była, to maksymalnie do 15 kwietnia. Zastrzyk zrobiłam sobie w sobotę w godzinach przedpołudniowych a od niedzieli do popołudniowych godzin w poniedziałek miałam straszne bule brzucha, czułam jak puchnę i po godzinie 15.30 w poniedziałek wszystko przeszło jak ręką odjął, zatem jeśli pęcherzyk miał pęknąć to pękł właśnie w poniedziałek, dlatego jak co miesiąc mam "mała" rozbieżność z OVU.
Wenus, jeśli ta opuchlizna jest poważna to powinnaś udać się do lekarza, wiesz, że takiej opuchlizny przyczyny mogą być różne. Mam nadzieję, że szybko ci przejdzie.
Miłego dnia dla wszystkichMango, samira, inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry dziewczynki!
Parę refleksji dotyczących pamiętników...przeczytałam trochę i niestety trafiłam na smutne wręcz dramatyczne opisy...mam silną psychikę ale mimo wszystko czułam się po tej "lekturze" fatalnie. jeżeli komuś to pomaga to niech pisze...jednak uważajcie z czytaniem tych pamiętników...można popaść w czarną dziuręsamira, inessa, polarmiś, caffe, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:To nic nie da,bo jutro znowu to samo...W sumie to nie jestem zmeczona aż tak bardzo tylko nogi mi juz wysiadaja.Strasznie mnie bola i mam okropnie spuchniete,nawet klapka nie moge dobrze wcisnac na stope ,bo taka bania.Juz nie wiem z czego to moze byc...
A kiedy Ci się to pojawiło? Ja mam problemy z naczyniami limfatycznymi i jak tylko robi się ciepło jedna noga puchnie mi okropnie!! Niestety nic na to nie można poradzić, więc życzę Ci, aby to nie było tosamira, inessa, caffe lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Ja juz to mam 3-4 lata.Zimą rowniez mi puchnie.nie dosc ,ze wyglada to paskudnie to jeszcze boli.Kupienie butow graniczy z cudem,o kozakach moge zapomniec ,a jak sie teraz okazało to zwykłego klapka nie mogłam wcisnac-az mi sie beczec chciało...Do dupy to wszystko...
-
nick nieaktualnyWitajcie moje drogie u nas ciepły ale już się chmurzy dzień!
Dobrego spokojnego dnia. Dorka masz troche racje z tymi pamiętnikami ale są to przeżycia każdej z dziewczyn bardzo osobiste i wiele z nich dzięki temu,że to zapisuje uporało się z wieloma problemami i troskami. Ja też piszę pamiętnik i wiem,że jakoś tak mi łatwiej z tym, nie używam super pięknych słow pisze to co serce mi dyktuje. Wiem jednak, ze można się po niektórych bardzo zdołować, no cóż. Lecz dziś życze na nowo nadziei i dziękuę ża Was mamsamira, megan8, bliska77, caffe, angela lubią tę wiadomość