35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAch wiecie,że KaRa wczoraj robiła test i ma słabe dwie kreski w niedziele potwierdza na nowo
Mango, Olena, bliska77, szczęśliwa, polarmiś, caffe, iwka76, megan8, angela, Conducive, grosza, samira, wenus, KaRa, Nati74, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Ja juz to mam 3-4 lata.Zimą rowniez mi puchnie.nie dosc ,ze wyglada to paskudnie to jeszcze boli.Kupienie butow graniczy z cudem,o kozakach moge zapomniec ,a jak sie teraz okazało to zwykłego klapka nie mogłam wcisnac-az mi sie beczec chciało...Do dupy to wszystko...
U mnie pojawiło się to nagle w liceum, więc męczę się już ładnych parę lat. Zimą też mi trochę puchnie, ale wtedy nie jest to tak upierdliwe. Wystarczy, że jest zbyt ciepło lub trochę alkoholu i bania gotowa. Po nocy trochę maleje, ale nie do końca. Pomaga pływanie i ewentualnie rajstopy uciskowe, ale to jest koszmar!Poradnia obrzęku limfatycznego to rzadkość - u nas jest np. w hospicjum, bo takie obrzęki są częste po naświetlaniach lub tzw. pierwotne jak u mnie (czyli bez konkretnej przyczyny). Może zacznij od naczyniowca, chociaż oni nie bardzo mi pomogli.Ale u Ciebie mogą to być np. niewidoczne żylaki, które też powodują takie reakcje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 08:12
inessa, bliska77, wenus lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ach wiecie,że KaRa wczoraj robiła test i ma słabe dwie kreski w niedziele potwierdza na nowo
Inessa, bardzo dobre wieści, trzymamy kciuki za niedzielne potwierdzenie, trochę optymistyczniej się zrobi, huraMango, inessa, polarmiś, Olena, angela, Conducive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:inessa wrote:Ach wiecie,że KaRa wczoraj robiła test i ma słabe dwie kreski w niedziele potwierdza na nowo
Inessa, bardzo dobre wieści, trzymamy kciuki za niedzielne potwierdzenie, trochę optymistyczniej się zrobi, hura
A to super, skoro słabe dwie to bedą grube, ale fajnieOlena, caffe, angela, Conducive, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Cieszę się, że się coś ruszyło. Skoro KaRa to teraz my wszystkie po kolei. Super! Wierzę, że w niedzielę potwierdzi się test i będą grube krechy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 08:51
bliska77, caffe, megan8, angela, Conducive, inessa, Mango, samira, KaRa lubią tę wiadomość
-
No witam ale naprodukowałyście hehe
Inessko,Wenus,Samirka-fajne laski z was:) Ka-ra w ciąży? wow....Caffe pewniw też co? Mnie póki co bola jajniki,szczególne kłuje ten, z którego była owulacja.Nie nastawiam sie na nic, bo co miesiac to robie i lipa, ale fajnie by było, gdyby któraś z was napisała TO na co wszystkie czekamy:) Miłego dnia dziewczyny, u nas bardzo ponuro i pada:(bliska77, caffe, inessa, Mango, samira, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:No witam ale naprodukowałyście hehe
Inessko,Wenus,Samirka-fajne laski z was:) Ka-ra w ciąży? wow....Caffe pewniw też co? Mnie póki co bola jajniki,szczególne kłuje ten, z którego była owulacja.Nie nastawiam sie na nic, bo co miesiac to robie i lipa, ale fajnie by było, gdyby któraś z was napisała TO na co wszystkie czekamy:) Miłego dnia dziewczyny, u nas bardzo ponuro i pada:(
Ja też się nie nastawiam, ale zawsze jakaś nadzieja się tlibliska77, angela, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:iza37 wrote:No witam ale naprodukowałyście hehe
Inessko,Wenus,Samirka-fajne laski z was:) Ka-ra w ciąży? wow....Caffe pewniw też co? Mnie póki co bola jajniki,szczególne kłuje ten, z którego była owulacja.Nie nastawiam sie na nic, bo co miesiac to robie i lipa, ale fajnie by było, gdyby któraś z was napisała TO na co wszystkie czekamy:) Miłego dnia dziewczyny, u nas bardzo ponuro i pada:(
Ja też się nie nastawiam, ale zawsze jakaś nadzieja się tli
dokładnie, nic dodać nic ująćszczęśliwa, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Iza, ja to nie jestem w ciąży chyba, bo my sie nie staraliśmy.
dziewczyny powiedzcie mi, czy jak wezmę luteinę dopochwowa to ona spowoduje, że @ szybciej nadejdzie???
teoretycznie tak, w końcu wywołuje @ jeśli nie ma ciążycaffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:caffe wrote:Iza, ja to nie jestem w ciąży chyba, bo my sie nie staraliśmy.
dziewczyny powiedzcie mi, czy jak wezmę luteinę dopochwowa to ona spowoduje, że @ szybciej nadejdzie???
teoretycznie tak, w końcu wywołuje @ jeśli nie ma ciąży
Ciąży pewnie nie ma, ale nawet gdyby była to i tak mam ją brać. Chodziło mi tylko o to, czy ona wywołuje własnie @. Dzięki agabliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:caffe wrote:Iza, ja to nie jestem w ciąży chyba, bo my sie nie staraliśmy.
Dziewczyny a ta luteine to gin Wam wypisuje sam czy prosicie o nią i co ona robi takiego ,że jest tak pożądana????
bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Iza, ja to nie jestem w ciąży chyba, bo my sie nie staraliśmy.
Caffe kochana, ja dostałam luteine właśnie na wywołanie okresu, no chyba ze jestem w ciąży to na ewentualne jej podtrzymanie:)caffe, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:agafbh wrote:caffe wrote:Iza, ja to nie jestem w ciąży chyba, bo my sie nie staraliśmy.
Dziewczyny a ta luteine to gin Wam wypisuje sam czy prosicie o nią i co ona robi takiego ,że jest tak pożądana????
tak jak napisałam luteina wywołuje miesiączkę lub podtrzymuje ewentualnie zagrożona ciążę. To czysty progesteron:)Mi ją zawsze przepisuje lekarz,podobna do duphastonu. Jest podjęzykowa,nie dobra i dopochwowa. Z tym, ze ta dopochwowa często wywołuje u kobiet grzybicę.caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:caffe wrote:Iza, ja to nie jestem w ciąży chyba, bo my sie nie staraliśmy.
Caffe kochana, ja dostałam luteine właśnie na wywołanie okresu, no chyba ze jestem w ciąży to na ewentualne jej podtrzymanie:)
No to sobie zaaplikuje ją dzisiaj, ale wcześniej może zrobię test dla pewności, żeby wiedzieć na czym stoję.bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość