X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    hejka dopiero wróciłam laski !
    wyniczki mężulka
    objętość 3,500 (>1,5)
    ph 8,1 (>7,2)
    czas upłynn. 20min (<60min)
    aglutynacja -słaba
    liczba plemników 3,4 mln/ml (>15mln/ml)
    całkowita liczba plemników 11,8mln/ejakulat (>39mln/ej.)
    Ruchliwość typA+B 31% (32%)
    liczba plemników progresywnych (str>80% i VAP>25um/s) 0,3mln/ml
    komórki okrągłe 1mln (<1mln)
    w nawiasach normy podałam
    jest kiepściuchno :( :(

Grosza, nie sugerujcie się jednym badaniem. One zmieniają się jak w kalejdoskopie. U nas było ok (wyniki podałam na forum męskie sprawy) a w dniu IUI - jakaś czarna dupa...

inessa, anna maria, grosza, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ach wiecie,że KaRa wczoraj robiła test i ma słabe dwie kreski w niedziele potwierdza na nowo :D

trzymam mocno kciuki aż bolą żeby były 2 krechy :)

inessa, samira, anna maria, Mango, bliska77, KaRa, iwka76 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    grosza wrote:
    hejka dopiero wróciłam laski !
    wyniczki mężulka
    objętość 3,500 (>1,5)
    ph 8,1 (>7,2)
    czas upłynn. 20min (<60min)
    aglutynacja -słaba
    liczba plemników 3,4 mln/ml (>15mln/ml)
    całkowita liczba plemników 11,8mln/ejakulat (>39mln/ej.)
    Ruchliwość typA+B 31% (32%)
    liczba plemników progresywnych (str>80% i VAP>25um/s) 0,3mln/ml
    komórki okrągłe 1mln (<1mln)
    w nawiasach normy podałam
    jest kiepściuchno :( :(

Grosza, nie sugerujcie się jednym badaniem. One zmieniają się jak w kalejdoskopie. U nas było ok (wyniki podałam na forum męskie sprawy) a w dniu IUI - jakaś czarna dupa...

No własnie M ma powtórzyć badanka i jak będą ok to fajnie a jak nie to gin wskazał że właśnie inseminację proponuje stanowczo ;ale najpierw ja będę miała histerioskopię i fasolka się odwleka ale z drugiej strony poszliśmy naprzód :)

inessa, anna maria, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrego wieczorku ja ide na spotkanie z moim M do znajomych :D
    Grosza a masz tak ładny wykres że może się Wam jednak udało wiesz mój jeden z lekarzy mówi zawsze wyniki wynikami a organizm i tak sobie. Trzymam kciuki kochana :D

samira, anna maria, Mango, grosza, iza37, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobilam bigos. Teraz leżę bo po tych zakichanych masażach albo po grabieniu liści nie umiem ruszać głową. Ból okropny ałłaaa.Milego wieczorku kochane♥♥♥

anna maria, samira, grosza, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Ja zrobilam bigos. Teraz leżę bo po tych zakichanych masażach albo po grabieniu liści nie umiem ruszać głową. Ból okropny ałłaaa.Milego wieczorku kochane♥♥♥

Aż mi ślinka cieknie na samą mysl o bigosie...

samira, grosza, bliska77, iza37, inessa lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • grosza Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szykuję się bo jutro gości mamy ;trza posprzątać i żarełeczko zrobić pyszniutkie :)

Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    jak już o jedzonku mówimy, to ja też mam pełne ręce roboty, jutro rodzinna impreza, urodziny córci i męża i moje imieniny.
    Flaczki się gotują, jutro jeszcze kurczaczek do piekarnika i dwie sałatki no i oczywiście tort urodzinowy i jakieś ciacho.
    Także przepraszam Was ale pędzę do pracy :-)

KaRa, grosza, anna maria, Mango, wenus, Conducive, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    inessa wrote:
    Ach wiecie,że KaRa wczoraj robiła test i ma słabe dwie kreski w niedziele potwierdza na nowo :D

Dziekuje bardzo Kochana!Zobaczymy w niedziele. Powinno wszystko sie wyjasnic <3

iza37, bliska77, grosza, anna maria, Conducive, inessa, caffe lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • miriiam Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    dzień doberek nie wiem czy to pogoda czy to że zbliża się ciocia lub czy wcale się nie pojawi , dziwacznie się czuję . Kiedyś ze smakiem zjadałam mussli teraz nie mogłam wcisnąc nawet połowę porcji , kiedys pochłaniałam puszkę rybki w pomidorach ze smakiem dzisiaj wcisłam w siebie na siłę ale sos pomidorowy ocierałam z tej rybki , dzisiaj zaobserwowałam maleńkie żyłki na nosie a kiedyś wogóle ich nie miałam i wogóle podskórne wypryski do tego te kłucia w podbrzuszu i więcej chodzę do toalety. Ogólnie dziwnie sie czuję , nawet do pracy mi się nie chce jechac a czeka mnie caly wekeend zasówania w restauracji . I teraz zastanawiam sie czy kupować na jutro testa i dowiedzieć sie czy wczorajsza bladziuchna kreseczka to właśnie ta na którą wszystkie czekamy , czy poczekać do terminu . Jak myślicie

Iwka trzymam kciuki
    Potrzeba nam nadziei że komuś sie udaje
    daj znać jak tam wynik

anna maria, Mango, inessa lubią tę wiadomość

Jestem mamą
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriiam wrote:
    iwka76 wrote:
    dzień doberek nie wiem czy to pogoda czy to że zbliża się ciocia lub czy wcale się nie pojawi , dziwacznie się czuję . Kiedyś ze smakiem zjadałam mussli teraz nie mogłam wcisnąc nawet połowę porcji , kiedys pochłaniałam puszkę rybki w pomidorach ze smakiem dzisiaj wcisłam w siebie na siłę ale sos pomidorowy ocierałam z tej rybki , dzisiaj zaobserwowałam maleńkie żyłki na nosie a kiedyś wogóle ich nie miałam i wogóle podskórne wypryski do tego te kłucia w podbrzuszu i więcej chodzę do toalety. Ogólnie dziwnie sie czuję , nawet do pracy mi się nie chce jechac a czeka mnie caly wekeend zasówania w restauracji . I teraz zastanawiam sie czy kupować na jutro testa i dowiedzieć sie czy wczorajsza bladziuchna kreseczka to właśnie ta na którą wszystkie czekamy , czy poczekać do terminu . Jak myślicie

Iwka trzymam kciuki
    Potrzeba nam nadziei że komuś sie udaje
    daj znać jak tam wynik

Poczekaj. Ja tez nie należę do cierpliwych osób ale będziesz mieć pewność albo zrób jutro i w dniu spodziewanej@bo my w koncu tez czekamy na Twoje szczęście♡

samira, bliska77, anna maria, inessa, caffe, iwka76 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    grosza wrote:
    inessa wrote:

Dziekuje bardzo Kochana!Zobaczymy w niedziele. Powinno wszystko sie wyjasnic <3

Oby pozytywnie. Wiesz ile energii dodasz nam wszystkim? Trzymam kciuki mocno♡

samira, KaRa, grosza, anna maria, Conducive, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczorową porą :)

bliska77, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za testujące laseczki <3

KaRa, bliska77, anna maria, Mango, iza37, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny byłam dziś u ginki ale może napisze jutro ,co mówiła ,bo widzę nikogo tu nie ma ...

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka ja już jestem ;)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na spotkaniu było super ale wszyscy byli z małyymi dziećmi(najstarsze miało niecałe dwa lata) i po powrocie poprostu się popłakałam A jeszcze mnie rozłożyła koleżanka która napisała mi smsa że będzie wszystko dobrze i na następne spotkanie już dedziemy z naszym dzieckiem!!!

samira, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Na spotkaniu było super ale wszyscy byli z małyymi dziećmi(najstarsze miało niecałe dwa lata) i po powrocie poprostu się popłakałam A jeszcze mnie rozłożyła koleżanka która napisała mi smsa że będzie wszystko dobrze i na następne spotkanie już dedziemy z naszym dzieckiem!!!

to fajnie że pozytywne wrażenia ze spotkania,niedługo to się z brzuszkami spotkamy :) jednak napisze jutro co u ginki a teraz mykam spać bo mi oczka się zamykają a jutro idziemy do szkoły ,dobrze ze dopiero na 13:00 :P

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki wszystkim życze :D <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 21:19

samira, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papa do jutra,buziaki :* :)

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ