X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja niedawno wróciłam z pracy i próbuję wcisnąć w siebie makaron ze szpinakiem i tunczykiem . Ale coś mi nie wchodzi i odbija się choć jeszcze nie ma czym hihiihih Z chęcią już bym zrobiła ten test ale w nocy to raczej nie bardzo Ale z samego rana robie jak tylko sie obudze . Kurcze boję sie bo brzuch pobolewa i pierwsiątka też więc mam nadzieję że sie udało , ale szkoda mi mojej siostry bo z pewnością będę musiała uważać na siebie a ona otwiera nową restaurację i liczyła na moja pomoc . Ale z pewnością zrozumie i nie będzie chciała żeby stało się to co poprzednio i to też w jej restauracji , prosto z tamtąd pojechałam na zabieg .
    I dziewczynki nie będę wyliczała ale powiem do wszystkich które dobrze mi życzą że jesteście kochane i bardzo dziękuję za miłe słówka i mam nadzieję że jutro zaznaczę tą zielona kropeczkę i ja nie bedę ostatnia w tym miesiącu Pozdrawiam gorąco i życzę spokojnej nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 21:41

wenus, inessa, Bursztyn, polarmiś, anna maria, samira, Mango, bliska77, iza37, Conducive, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 trzymam kciuki!!!

inessa, samira, bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Na spotkaniu było super ale wszyscy byli z małyymi dziećmi(najstarsze miało niecałe dwa lata) i po powrocie poprostu się popłakałam A jeszcze mnie rozłożyła koleżanka która napisała mi smsa że będzie wszystko dobrze i na następne spotkanie już dedziemy z naszym dzieckiem!!!

Inessa głowa do góry!!!Uda ci sie na pewno i juz nie długo bedziesz sie babrac w "pachnacych inaczej" kupach:)

inessa, anna maria, samira, bliska77, Conducive, caffe lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki!
    śmierć termometrom!

samira, Mango, anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam !!!

bliska77, anna maria, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Na spotkaniu było super ale wszyscy byli z małyymi dziećmi(najstarsze miało niecałe dwa lata) i po powrocie poprostu się popłakałam A jeszcze mnie rozłożyła koleżanka która napisała mi smsa że będzie wszystko dobrze i na następne spotkanie już dedziemy z naszym dzieckiem!!!

Inesa, znam to uczucie doskonale, pamiętam, jak 6 lat temu jakieś dwa tygodnie po tym jak poroniłam koleżanka przyszła z córcia do pracy, ja nie wytrzmałam i po prostu wybiegłam z pokoju z płaczem, to było silniejsze ode mnie. Nie martw się, spójrz, wszystko jest na dobrej drodze i w leczeniu i w drodze do adopcji :-)

Mango, anna maria, inessa, grosza, samira, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Samirka pisz jak u lekarza!!!!!!!!!!!!!
    ja dziś będę jedynie z doskoku, wiadomo przychodzą ok 17 goście ..............

iza37, Mango, anna maria, inessa, grosza, samira, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira kochana czekamy,Iwka jak test???Poza tym witam wszystkie moje dziewczynki:):):)Szyja boli ale mniej. W nocy serduszkowanie że hej<3 nawet o szyi zapomniałam hehehe. Miłego dzionka:)
    Ineska super że spotkanie oki a co do otoczenia dzieci,my starające sie szczególnie zwracamy na nie uwagę:)

Mango, bliska77, anna maria, inessa, grosza, samira, Conducive, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Samira kochana czekamy,Iwka jak test???Poza tym witam wszystkie moje dziewczynki:):):)Szyja boli ale mniej. W nocy serduszkowanie że hej<3 nawet o szyi zapomniałam hehehe. Miłego dzionka:)
    Ineska super że spotkanie oki a co do otoczenia dzieci,my starające sie szczególnie zwracamy na nie uwagę:)

no to fajnie że noc się udała :-) ;-) :-)

iza37, anna maria, inessa, samira, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,

udanej imprezki, a tak poza tym masz dzis imieniny o ile mnie pamięc nie myli? Jak tak to wszystkiego naj naj naj:)

anna maria, inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek u nas śliczna pogoda , nie wiem jeszcze czy ciepło ale słoneczko w pełni od samego rana , a ja zaczynam się bać bo zrobiłam ten test i znów wyszły diw kreseczki z czego ta jedna najważniejsza słabsza ale jest i nie trzeba się przyglądać żeby ją zobaczyć i pokazała się od razu w przepisowym czasie . Więc jest coś na rzeczy i teraz nie wiem jak zaznaczyć na wykresiku czy tes pozytywny czy jeszcze nie . Cieszę się bardzio ale też bardzio boje bo musiała bym szybko dostać sie do lekarza a nie wiem czy mnie tak normalnie przyjmą bez komplikacji a boje się żeby te komplikacje nie nastąpiły ,mój partner jeszcze też nie wie tylko mu powiedzialam że dzisiaj ma wcześniej wracać do domu bo chcę z nim poważnie porozmawiać ciekawe czy się tym przejął hihihihihih i mam nadzieję że niedługo i wy będziecie mialy takie dylematy z tymi dwoma kreseczkami a nie tylko z jedną Pozdrawiam gorąco

inessa, iza37, bliska77, samira, anna maria, Conducive, caffe, KaRa, Bursztyn, wenus, polarmiś, megan8, Olena, angela lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    dzień doberek u nas śliczna pogoda , nie wiem jeszcze czy ciepło ale słoneczko w pełni od samego rana , a ja zaczynam się bać bo zrobiłam ten test i znów wyszły diw kreseczki z czego ta jedna najważniejsza słabsza ale jest i nie trzeba się przyglądać żeby ją zobaczyć i pokazała się od razu w przepisowym czasie . Więc jest coś na rzeczy i teraz nie wiem jak zaznaczyć na wykresiku czy tes pozytywny czy jeszcze nie . Cieszę się bardzio ale też bardzio boje bo musiała bym szybko dostać sie do lekarza a nie wiem czy mnie tak normalnie przyjmą bez komplikacji a boje się żeby te komplikacje nie nastąpiły ,mój partner jeszcze też nie wie tylko mu powiedzialam że dzisiaj ma wcześniej wracać do domu bo chcę z nim poważnie porozmawiać ciekawe czy się tym przejął hihihihihih i mam nadzieję że niedługo i wy będziecie mialy takie dylematy z tymi dwoma kreseczkami a nie tylko z jedną Pozdrawiam gorąco

hura hura hura!!!!!gratuluje bo juz napewno teraz wiadomo ze fasolka jest!!!!Jak sie cieszę:)Dbaj o was i szybciutko do lekarza!!!Trzymam mocno kciuki a serce wali mi jak młot:)SUUUPPEERRRRR

inessa, samira, anna maria, Conducive, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam moje panie! U nas słoneczko od rana ale jeszcze chłodno. My z M zostaliśmy sami w domku a wiec..... ;) poserduszkowaliśmy i posapaliśmy i siedzieliśmy troche obejrzeliśmy bajke ale dla starszych dzieci bardzo piękna i mądra wzruszyłam się na niej bardzo : Strażnik marzeń".
    Iwka 76 to ja zaczynam gratulować idź na bete ona wszystko potwierdzi i wtedy z wynikiem szybko do lekarza. O jak ja się cieszę huuuuurrrrrrraaaaa !!!! Zaznacz na wykresie ;)
    Aga wszystkiego najpiękniejszego na dzień imienien spełnienia wszystkich marzeń wszystkich kochana. Ja bede dziś bardzo pamiętać :) codziennie o Was pamiętam ale czasmi trzeba tak bardziej :)
    Jak reszta dziewczyn z testowaniem? Samira co tam u lekarza?
    Kochane nie chcę żadnej z dziewcząt pominąć a więc co u każdej słychać?
    Dobrego dnia :D <3

grosza, samira, anna maria, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

udanej imprezki, a tak poza tym masz dzis imieniny o ile mnie pamięc nie myli? Jak tak to wszystkiego naj naj naj:)

tak, mam dziś imieniny, bardzo bardzo dziękuję, niezmiernie mi miło :-)

grosza, iza37, samira, anna maria, inessa, Conducive, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Właśnie Samirka pisz pisz!

Aga to my dzisiaj imprezowiczki jesteśmy moi wcześniej przychodzą . Miłej imprezki :) i Wiesz oczywiście fasoleczki życzę !!!!
    Pędzę do gotowania ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2013, 08:29

bliska77, iza37, samira, anna maria, inessa, Conducive, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    No witam moje panie! U nas słoneczko od rana ale jeszcze chłodno. My z M zostaliśmy sami w domku a wiec..... ;) poserduszkowaliśmy i posapaliśmy i siedzieliśmy troche obejrzeliśmy bajke ale dla starszych dzieci bardzo piękna i mądra wzruszyłam się na niej bardzo : Strażnik marzeń".
    Iwka 76 to ja zaczynam gratulować idź na bete ona wszystko potwierdzi i wtedy z wynikiem szybko do lekarza. O jak ja się cieszę huuuuurrrrrrraaaaa !!!! Zaznacz na wykresie ;)
    Aga wszystkiego najpiękniejszego na dzień imienien spełnienia wszystkich marzeń wszystkich kochana. Ja bede dziś bardzo pamiętać :) codziennie o Was pamiętam ale czasmi trzeba tak bardziej :)
    Jak reszta dziewczyn z testowaniem? Samira co tam u lekarza?
    Kochane nie chcę żadnej z dziewcząt pominąć a więc co u każdej słychać?
    Dobrego dnia :D <3

Inessa, dziękuję bardzo za piękne życzenia :-)
    Az mi głupio Dziewczyny, DZIĘKI

samira, anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Aga to my dzisiaj imprezowiczki jesteśmy moi wcześniej przychodzą . Miłej imprezki :)

Dzięki i wzajemnie :-)

samira, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wszystkiego naj naj najlepszego dużo zdrówka i spełnienia marzeń a zwłaszcza jednego tego najważniejszego

samira, anna maria, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Aga to my dzisiaj imprezowiczki jesteśmy moi wcześniej przychodzą . Miłej imprezki :) i Wiesz oczywiście fasoleczki życzę !!!!

grosza Tobie też kochana udanej imprezki:)

inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie chyba nie ma już czego gratulować bo chyba dostałam miesiączkę ale jest dziwna bo takie brązowawe , ja juz nie rozumie co to może być test niby pozytywny nie całkiem te kreski równe a dostałam , dobrze ze nie mówilam jeszcze partnerowi , mam nadzieję że to tylko ta niby miesiączka a jak nie to znow kolejny cykl na marne . Wsciekła jestem

anna maria, inessa, iza37, samira lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
‹‹ 315 316 317 318 319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ