X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja niedawno wróciłam z pracy i próbuję wcisnąć w siebie makaron ze szpinakiem i tunczykiem . Ale coś mi nie wchodzi i odbija się choć jeszcze nie ma czym hihiihih Z chęcią już bym zrobiła ten test ale w nocy to raczej nie bardzo Ale z samego rana robie jak tylko sie obudze . Kurcze boję sie bo brzuch pobolewa i pierwsiątka też więc mam nadzieję że sie udało , ale szkoda mi mojej siostry bo z pewnością będę musiała uważać na siebie a ona otwiera nową restaurację i liczyła na moja pomoc . Ale z pewnością zrozumie i nie będzie chciała żeby stało się to co poprzednio i to też w jej restauracji , prosto z tamtąd pojechałam na zabieg .
    I dziewczynki nie będę wyliczała ale powiem do wszystkich które dobrze mi życzą że jesteście kochane i bardzo dziękuję za miłe słówka i mam nadzieję że jutro zaznaczę tą zielona kropeczkę i ja nie bedę ostatnia w tym miesiącu Pozdrawiam gorąco i życzę spokojnej nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 21:41

wenus, inessa, Bursztyn, polarmiś, anna maria, samira, Mango, bliska77, iza37, Conducive, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 trzymam kciuki!!!

inessa, samira, bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Na spotkaniu było super ale wszyscy byli z małyymi dziećmi(najstarsze miało niecałe dwa lata) i po powrocie poprostu się popłakałam A jeszcze mnie rozłożyła koleżanka która napisała mi smsa że będzie wszystko dobrze i na następne spotkanie już dedziemy z naszym dzieckiem!!!

Inessa głowa do góry!!!Uda ci sie na pewno i juz nie długo bedziesz sie babrac w "pachnacych inaczej" kupach:)

inessa, anna maria, samira, bliska77, Conducive, caffe lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki!
    śmierć termometrom!

samira, Mango, anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam !!!

bliska77, anna maria, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Na spotkaniu było super ale wszyscy byli z małyymi dziećmi(najstarsze miało niecałe dwa lata) i po powrocie poprostu się popłakałam A jeszcze mnie rozłożyła koleżanka która napisała mi smsa że będzie wszystko dobrze i na następne spotkanie już dedziemy z naszym dzieckiem!!!

Inesa, znam to uczucie doskonale, pamiętam, jak 6 lat temu jakieś dwa tygodnie po tym jak poroniłam koleżanka przyszła z córcia do pracy, ja nie wytrzmałam i po prostu wybiegłam z pokoju z płaczem, to było silniejsze ode mnie. Nie martw się, spójrz, wszystko jest na dobrej drodze i w leczeniu i w drodze do adopcji :-)

Mango, anna maria, inessa, grosza, samira, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Samirka pisz jak u lekarza!!!!!!!!!!!!!
    ja dziś będę jedynie z doskoku, wiadomo przychodzą ok 17 goście ..............

iza37, Mango, anna maria, inessa, grosza, samira, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira kochana czekamy,Iwka jak test???Poza tym witam wszystkie moje dziewczynki:):):)Szyja boli ale mniej. W nocy serduszkowanie że hej<3 nawet o szyi zapomniałam hehehe. Miłego dzionka:)
    Ineska super że spotkanie oki a co do otoczenia dzieci,my starające sie szczególnie zwracamy na nie uwagę:)

Mango, bliska77, anna maria, inessa, grosza, samira, Conducive, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Samira kochana czekamy,Iwka jak test???Poza tym witam wszystkie moje dziewczynki:):):)Szyja boli ale mniej. W nocy serduszkowanie że hej<3 nawet o szyi zapomniałam hehehe. Miłego dzionka:)
    Ineska super że spotkanie oki a co do otoczenia dzieci,my starające sie szczególnie zwracamy na nie uwagę:)

no to fajnie że noc się udała :-) ;-) :-)

iza37, anna maria, inessa, samira, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,

udanej imprezki, a tak poza tym masz dzis imieniny o ile mnie pamięc nie myli? Jak tak to wszystkiego naj naj naj:)

anna maria, inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek u nas śliczna pogoda , nie wiem jeszcze czy ciepło ale słoneczko w pełni od samego rana , a ja zaczynam się bać bo zrobiłam ten test i znów wyszły diw kreseczki z czego ta jedna najważniejsza słabsza ale jest i nie trzeba się przyglądać żeby ją zobaczyć i pokazała się od razu w przepisowym czasie . Więc jest coś na rzeczy i teraz nie wiem jak zaznaczyć na wykresiku czy tes pozytywny czy jeszcze nie . Cieszę się bardzio ale też bardzio boje bo musiała bym szybko dostać sie do lekarza a nie wiem czy mnie tak normalnie przyjmą bez komplikacji a boje się żeby te komplikacje nie nastąpiły ,mój partner jeszcze też nie wie tylko mu powiedzialam że dzisiaj ma wcześniej wracać do domu bo chcę z nim poważnie porozmawiać ciekawe czy się tym przejął hihihihihih i mam nadzieję że niedługo i wy będziecie mialy takie dylematy z tymi dwoma kreseczkami a nie tylko z jedną Pozdrawiam gorąco

inessa, iza37, bliska77, samira, anna maria, Conducive, caffe, KaRa, Bursztyn, wenus, polarmiś, megan8, Olena, angela lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    dzień doberek u nas śliczna pogoda , nie wiem jeszcze czy ciepło ale słoneczko w pełni od samego rana , a ja zaczynam się bać bo zrobiłam ten test i znów wyszły diw kreseczki z czego ta jedna najważniejsza słabsza ale jest i nie trzeba się przyglądać żeby ją zobaczyć i pokazała się od razu w przepisowym czasie . Więc jest coś na rzeczy i teraz nie wiem jak zaznaczyć na wykresiku czy tes pozytywny czy jeszcze nie . Cieszę się bardzio ale też bardzio boje bo musiała bym szybko dostać sie do lekarza a nie wiem czy mnie tak normalnie przyjmą bez komplikacji a boje się żeby te komplikacje nie nastąpiły ,mój partner jeszcze też nie wie tylko mu powiedzialam że dzisiaj ma wcześniej wracać do domu bo chcę z nim poważnie porozmawiać ciekawe czy się tym przejął hihihihihih i mam nadzieję że niedługo i wy będziecie mialy takie dylematy z tymi dwoma kreseczkami a nie tylko z jedną Pozdrawiam gorąco

hura hura hura!!!!!gratuluje bo juz napewno teraz wiadomo ze fasolka jest!!!!Jak sie cieszę:)Dbaj o was i szybciutko do lekarza!!!Trzymam mocno kciuki a serce wali mi jak młot:)SUUUPPEERRRRR

inessa, samira, anna maria, Conducive, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam moje panie! U nas słoneczko od rana ale jeszcze chłodno. My z M zostaliśmy sami w domku a wiec..... ;) poserduszkowaliśmy i posapaliśmy i siedzieliśmy troche obejrzeliśmy bajke ale dla starszych dzieci bardzo piękna i mądra wzruszyłam się na niej bardzo : Strażnik marzeń".
    Iwka 76 to ja zaczynam gratulować idź na bete ona wszystko potwierdzi i wtedy z wynikiem szybko do lekarza. O jak ja się cieszę huuuuurrrrrrraaaaa !!!! Zaznacz na wykresie ;)
    Aga wszystkiego najpiękniejszego na dzień imienien spełnienia wszystkich marzeń wszystkich kochana. Ja bede dziś bardzo pamiętać :) codziennie o Was pamiętam ale czasmi trzeba tak bardziej :)
    Jak reszta dziewczyn z testowaniem? Samira co tam u lekarza?
    Kochane nie chcę żadnej z dziewcząt pominąć a więc co u każdej słychać?
    Dobrego dnia :D <3

grosza, samira, anna maria, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

udanej imprezki, a tak poza tym masz dzis imieniny o ile mnie pamięc nie myli? Jak tak to wszystkiego naj naj naj:)

tak, mam dziś imieniny, bardzo bardzo dziękuję, niezmiernie mi miło :-)

grosza, iza37, samira, anna maria, inessa, Conducive, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Właśnie Samirka pisz pisz!

Aga to my dzisiaj imprezowiczki jesteśmy moi wcześniej przychodzą . Miłej imprezki :) i Wiesz oczywiście fasoleczki życzę !!!!
    Pędzę do gotowania ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2013, 08:29

bliska77, iza37, samira, anna maria, inessa, Conducive, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    No witam moje panie! U nas słoneczko od rana ale jeszcze chłodno. My z M zostaliśmy sami w domku a wiec..... ;) poserduszkowaliśmy i posapaliśmy i siedzieliśmy troche obejrzeliśmy bajke ale dla starszych dzieci bardzo piękna i mądra wzruszyłam się na niej bardzo : Strażnik marzeń".
    Iwka 76 to ja zaczynam gratulować idź na bete ona wszystko potwierdzi i wtedy z wynikiem szybko do lekarza. O jak ja się cieszę huuuuurrrrrrraaaaa !!!! Zaznacz na wykresie ;)
    Aga wszystkiego najpiękniejszego na dzień imienien spełnienia wszystkich marzeń wszystkich kochana. Ja bede dziś bardzo pamiętać :) codziennie o Was pamiętam ale czasmi trzeba tak bardziej :)
    Jak reszta dziewczyn z testowaniem? Samira co tam u lekarza?
    Kochane nie chcę żadnej z dziewcząt pominąć a więc co u każdej słychać?
    Dobrego dnia :D <3

Inessa, dziękuję bardzo za piękne życzenia :-)
    Az mi głupio Dziewczyny, DZIĘKI

samira, anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Aga to my dzisiaj imprezowiczki jesteśmy moi wcześniej przychodzą . Miłej imprezki :)

Dzięki i wzajemnie :-)

samira, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wszystkiego naj naj najlepszego dużo zdrówka i spełnienia marzeń a zwłaszcza jednego tego najważniejszego

samira, anna maria, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Aga to my dzisiaj imprezowiczki jesteśmy moi wcześniej przychodzą . Miłej imprezki :) i Wiesz oczywiście fasoleczki życzę !!!!

grosza Tobie też kochana udanej imprezki:)

inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie chyba nie ma już czego gratulować bo chyba dostałam miesiączkę ale jest dziwna bo takie brązowawe , ja juz nie rozumie co to może być test niby pozytywny nie całkiem te kreski równe a dostałam , dobrze ze nie mówilam jeszcze partnerowi , mam nadzieję że to tylko ta niby miesiączka a jak nie to znow kolejny cykl na marne . Wsciekła jestem

anna maria, inessa, iza37, samira lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
‹‹ 315 316 317 318 319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ