35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oj ja niedawno wróciłam z pracy i próbuję wcisnąć w siebie makaron ze szpinakiem i tunczykiem . Ale coś mi nie wchodzi i odbija się choć jeszcze nie ma czym hihiihih Z chęcią już bym zrobiła ten test ale w nocy to raczej nie bardzo Ale z samego rana robie jak tylko sie obudze . Kurcze boję sie bo brzuch pobolewa i pierwsiątka też więc mam nadzieję że sie udało , ale szkoda mi mojej siostry bo z pewnością będę musiała uważać na siebie a ona otwiera nową restaurację i liczyła na moja pomoc . Ale z pewnością zrozumie i nie będzie chciała żeby stało się to co poprzednio i to też w jej restauracji , prosto z tamtąd pojechałam na zabieg .
I dziewczynki nie będę wyliczała ale powiem do wszystkich które dobrze mi życzą że jesteście kochane i bardzo dziękuję za miłe słówka i mam nadzieję że jutro zaznaczę tą zielona kropeczkę i ja nie bedę ostatnia w tym miesiącu Pozdrawiam gorąco i życzę spokojnej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 21:41
wenus, inessa, Bursztyn, polarmiś, anna maria, samira, Mango, bliska77, iza37, Conducive, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwka76 trzymam kciuki!!!
inessa, samira, bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Na spotkaniu było super ale wszyscy byli z małyymi dziećmi(najstarsze miało niecałe dwa lata) i po powrocie poprostu się popłakałam A jeszcze mnie rozłożyła koleżanka która napisała mi smsa że będzie wszystko dobrze i na następne spotkanie już dedziemy z naszym dzieckiem!!!
Inessa głowa do góry!!!Uda ci sie na pewno i juz nie długo bedziesz sie babrac w "pachnacych inaczej" kupach:)inessa, anna maria, samira, bliska77, Conducive, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Na spotkaniu było super ale wszyscy byli z małyymi dziećmi(najstarsze miało niecałe dwa lata) i po powrocie poprostu się popłakałam A jeszcze mnie rozłożyła koleżanka która napisała mi smsa że będzie wszystko dobrze i na następne spotkanie już dedziemy z naszym dzieckiem!!!
Inesa, znam to uczucie doskonale, pamiętam, jak 6 lat temu jakieś dwa tygodnie po tym jak poroniłam koleżanka przyszła z córcia do pracy, ja nie wytrzmałam i po prostu wybiegłam z pokoju z płaczem, to było silniejsze ode mnie. Nie martw się, spójrz, wszystko jest na dobrej drodze i w leczeniu i w drodze do adopcjiMango, anna maria, inessa, grosza, samira, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samira kochana czekamy,Iwka jak test???Poza tym witam wszystkie moje dziewczynki:)
:)Szyja boli ale mniej. W nocy serduszkowanie że hej<3 nawet o szyi zapomniałam hehehe. Miłego dzionka:)
Ineska super że spotkanie oki a co do otoczenia dzieci,my starające sie szczególnie zwracamy na nie uwagęMango, bliska77, anna maria, inessa, grosza, samira, Conducive, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Samira kochana czekamy,Iwka jak test???Poza tym witam wszystkie moje dziewczynki:)
:)Szyja boli ale mniej. W nocy serduszkowanie że hej<3 nawet o szyi zapomniałam hehehe. Miłego dzionka:)
Ineska super że spotkanie oki a co do otoczenia dzieci,my starające sie szczególnie zwracamy na nie uwagę
no to fajnie że noc się udałaiza37, anna maria, inessa, samira, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie,
Samirka pisz jak u lekarza!!!!!!!!!!!!!
ja dziś będę jedynie z doskoku, wiadomo przychodzą ok 17 goście ..............
udanej imprezki, a tak poza tym masz dzis imieniny o ile mnie pamięc nie myli? Jak tak to wszystkiego naj naj naj:)anna maria, inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
dzień doberek u nas śliczna pogoda , nie wiem jeszcze czy ciepło ale słoneczko w pełni od samego rana , a ja zaczynam się bać bo zrobiłam ten test i znów wyszły diw kreseczki z czego ta jedna najważniejsza słabsza ale jest i nie trzeba się przyglądać żeby ją zobaczyć i pokazała się od razu w przepisowym czasie . Więc jest coś na rzeczy i teraz nie wiem jak zaznaczyć na wykresiku czy tes pozytywny czy jeszcze nie . Cieszę się bardzio ale też bardzio boje bo musiała bym szybko dostać sie do lekarza a nie wiem czy mnie tak normalnie przyjmą bez komplikacji a boje się żeby te komplikacje nie nastąpiły ,mój partner jeszcze też nie wie tylko mu powiedzialam że dzisiaj ma wcześniej wracać do domu bo chcę z nim poważnie porozmawiać ciekawe czy się tym przejął hihihihihih i mam nadzieję że niedługo i wy będziecie mialy takie dylematy z tymi dwoma kreseczkami a nie tylko z jedną Pozdrawiam gorąco
inessa, iza37, bliska77, samira, anna maria, Conducive, caffe, KaRa, Bursztyn, wenus, polarmiś, megan8, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:dzień doberek u nas śliczna pogoda , nie wiem jeszcze czy ciepło ale słoneczko w pełni od samego rana , a ja zaczynam się bać bo zrobiłam ten test i znów wyszły diw kreseczki z czego ta jedna najważniejsza słabsza ale jest i nie trzeba się przyglądać żeby ją zobaczyć i pokazała się od razu w przepisowym czasie . Więc jest coś na rzeczy i teraz nie wiem jak zaznaczyć na wykresiku czy tes pozytywny czy jeszcze nie . Cieszę się bardzio ale też bardzio boje bo musiała bym szybko dostać sie do lekarza a nie wiem czy mnie tak normalnie przyjmą bez komplikacji a boje się żeby te komplikacje nie nastąpiły ,mój partner jeszcze też nie wie tylko mu powiedzialam że dzisiaj ma wcześniej wracać do domu bo chcę z nim poważnie porozmawiać ciekawe czy się tym przejął hihihihihih i mam nadzieję że niedługo i wy będziecie mialy takie dylematy z tymi dwoma kreseczkami a nie tylko z jedną Pozdrawiam gorąco
hura hura hura!!!!!gratuluje bo juz napewno teraz wiadomo ze fasolka jest!!!!Jak sie cieszę:)Dbaj o was i szybciutko do lekarza!!!Trzymam mocno kciuki a serce wali mi jak młot:)SUUUPPEERRRRRinessa, samira, anna maria, Conducive, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo witam moje panie! U nas słoneczko od rana ale jeszcze chłodno. My z M zostaliśmy sami w domku a wiec.....
poserduszkowaliśmy i posapaliśmy i siedzieliśmy troche obejrzeliśmy bajke ale dla starszych dzieci bardzo piękna i mądra wzruszyłam się na niej bardzo : Strażnik marzeń".
Iwka 76 to ja zaczynam gratulować idź na bete ona wszystko potwierdzi i wtedy z wynikiem szybko do lekarza. O jak ja się cieszę huuuuurrrrrrraaaaa !!!! Zaznacz na wykresie
Aga wszystkiego najpiękniejszego na dzień imienien spełnienia wszystkich marzeń wszystkich kochana. Ja bede dziś bardzo pamiętaćcodziennie o Was pamiętam ale czasmi trzeba tak bardziej
Jak reszta dziewczyn z testowaniem? Samira co tam u lekarza?
Kochane nie chcę żadnej z dziewcząt pominąć a więc co u każdej słychać?
Dobrego dniagrosza, samira, anna maria, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie,
udanej imprezki, a tak poza tym masz dzis imieniny o ile mnie pamięc nie myli? Jak tak to wszystkiego naj naj naj:)
tak, mam dziś imieniny, bardzo bardzo dziękuję, niezmiernie mi miłogrosza, iza37, samira, anna maria, inessa, Conducive, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie,
Właśnie Samirka pisz pisz!
Aga to my dzisiaj imprezowiczki jesteśmy moi wcześniej przychodzą . Miłej imprezkii Wiesz oczywiście fasoleczki życzę !!!!
Pędzę do gotowania !Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2013, 08:29
bliska77, iza37, samira, anna maria, inessa, Conducive, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:No witam moje panie! U nas słoneczko od rana ale jeszcze chłodno. My z M zostaliśmy sami w domku a wiec.....
poserduszkowaliśmy i posapaliśmy i siedzieliśmy troche obejrzeliśmy bajke ale dla starszych dzieci bardzo piękna i mądra wzruszyłam się na niej bardzo : Strażnik marzeń".
Iwka 76 to ja zaczynam gratulować idź na bete ona wszystko potwierdzi i wtedy z wynikiem szybko do lekarza. O jak ja się cieszę huuuuurrrrrrraaaaa !!!! Zaznacz na wykresie
Aga wszystkiego najpiękniejszego na dzień imienien spełnienia wszystkich marzeń wszystkich kochana. Ja bede dziś bardzo pamiętaćcodziennie o Was pamiętam ale czasmi trzeba tak bardziej
Jak reszta dziewczyn z testowaniem? Samira co tam u lekarza?
Kochane nie chcę żadnej z dziewcząt pominąć a więc co u każdej słychać?
Dobrego dnia
Inessa, dziękuję bardzo za piękne życzenia
Az mi głupio Dziewczyny, DZIĘKIsamira, anna maria, inessa, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Aga to my dzisiaj imprezowiczki jesteśmy moi wcześniej przychodzą . Miłej imprezki
Pędzę do gotowania !
Dzięki i wzajemniesamira, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Aga to my dzisiaj imprezowiczki jesteśmy moi wcześniej przychodzą . Miłej imprezkii Wiesz oczywiście fasoleczki życzę !!!!
Pędzę do gotowania !
grosza Tobie też kochana udanej imprezki:)inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
własnie chyba nie ma już czego gratulować bo chyba dostałam miesiączkę ale jest dziwna bo takie brązowawe , ja juz nie rozumie co to może być test niby pozytywny nie całkiem te kreski równe a dostałam , dobrze ze nie mówilam jeszcze partnerowi , mam nadzieję że to tylko ta niby miesiączka a jak nie to znow kolejny cykl na marne . Wsciekła jestem
anna maria, inessa, iza37, samira lubią tę wiadomość