35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaffe, Samira, dziękuję
Samirka, tym gyrosem narobiłaś mi apetytu że ho ho. Jak będziesz miała chwilkę to napisz co u tego lekarza, lubisz dozować napięcie
Caffe, miejmy nadzieję, że ten tydzień wiele wyjaśni i że teraz wszystko będzie ok
Iwka, zapodaj sobie ten progesteron i oszczędzaj sięinessa, caffe, grosza, anna maria, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Aga wszystkiego naj naj najlepszego dużo zdrówka i spełnienia marzeń a zwłaszcza jednego tego najważniejszego
Ja rowniez zycze wszystkiego dobrego!!!Spełnienia marzeńbliska77, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:iwka76 wrote:Aga wszystkiego naj naj najlepszego dużo zdrówka i spełnienia marzeń a zwłaszcza jednego tego najważniejszego
Ja rowniez zycze wszystkiego dobrego!!!Spełnienia marzeń
również bardzo ale to bardzo dziękujęinessa lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe, Samira, dziękuję
Samirka, tym gyrosem narobiłaś mi apetytu że ho ho. Jak będziesz miała chwilkę to napisz co u tego lekarza, lubisz dozować napięcie
Caffe, miejmy nadzieję, że ten tydzień wiele wyjaśni i że teraz wszystko będzie ok
Iwka, zapodaj sobie ten progesteron i oszczędzaj się
jużsobie zapodałam ten progesteron i mam nadzieję ze ta brązowa maż nie zmieni się w żywą krew ,i moge spokojnie siedzieć w domu siostra właśnie zadzwoniła że moge spokojnie zostać w domku bo nie będzie pracy więc dzisiaj leniuchowanie na sofie cały dzien i czekanie co bedzie dalejMango, caffe, inessa, anna maria, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka 76 kochana leż leż leż. Weź leki większą dawke od razu nie bój się a w poniedzialek do lekarza.
Aga miłej imprezy wiesz ja jestem też Aga ale styczniowa
Ja posprzatałam zrobiłąm obiadek a teraz będe robic sernik na zimnoBursztyn, anna maria, megan8, samira, Conducive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku napewno esej będzie napewno super
A ja mam ciemniejsze włoski tylko tu były pofarbowane kiedyś byłam b.jasną blondynką a teraz już szatynka i do tego musiałąm ściąć włosy miałam do pasa moja mam jeszcze takie ma. A ja bym nie dała rady z moim chorym kręgosłupem, ciekawe kto by mnie czesał
Kochana widzę,że @ zawitała mam nadzieję ,ze w nowym cyklu uda się Wam serduszkowanie
Dziewczyny mam nadzieję,że u Was ładna pogoda i sobie odpoczywacieBursztyn, anna maria, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:agafbh wrote:Caffe, Samira, dziękuję
jużsobie zapodałam ten progesteron i mam nadzieję ze ta brązowa maż nie zmieni się w żywą krew ,i moge spokojnie siedzieć w domu siostra właśnie zadzwoniła że moge spokojnie zostać w domku bo nie będzie pracy więc dzisiaj leniuchowanie na sofie cały dzien i czekanie co bedzie dalej
Mnie zalecił lekarz 2 razy dziennie po dwie tabletki, także taką dawkę możesz stosować.inessa, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:iwka76 wrote:agafbh wrote:Caffe, Samira, dziękuję
jużsobie zapodałam ten progesteron i mam nadzieję ze ta brązowa maż nie zmieni się w żywą krew ,i moge spokojnie siedzieć w domu siostra właśnie zadzwoniła że moge spokojnie zostać w domku bo nie będzie pracy więc dzisiaj leniuchowanie na sofie cały dzien i czekanie co bedzie dalej
Mnie zalecił lekarz 2 razy dziennie po dwie tabletki, także taką dawkę możesz stosować.
nio ja też tak miałam zalecone więc i teraz tak podałam sobie , ale coś dziwnie mnie brzuch pobolewa , czekamy nadal co będzie i dziękuję ze jesteście ze mnąanna maria, caffe, inessa, megan8, samira, Conducive, bliska77 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:caffe wrote:iwka76 wrote:agafbh wrote:Caffe, Samira, dziękuję
Mnie zalecił lekarz 2 razy dziennie po dwie tabletki, także taką dawkę możesz stosować.
nio ja też tak miałam zalecone więc i teraz tak podałam sobie , ale coś dziwnie mnie brzuch pobolewa , czekamy nadal co będzie i dziękuję ze jesteście ze mną
Nie denerwuj się, bo to też dobre nie jestI tak jak pisałam wyżej, do wizyty u lekarza staraj się leżeć i nic nie robić, przede wszystkim nie dźwigać.
inessa, anna maria, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam
cały dzień w ogródku i padam na twarz ale pięknie było...a tu takie wieści!!!gratulacje Iwka76...trzymam kciuki żeby leki pomogły
ja nie wspomagam się niczym ja do tej pory, ale to o czym piszecie bardzo mnie zaniepokoiło...w ostatnim cyklu miałam takie dziwne maziowe, brązowe plamienie ok 2 dni a potem normalny okres...aż boję się pomyśleć, że to mogło być....inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
jak narazie widze że się trochę uspokoiło mam nadzieje że z każdą godzina bedzie lepiej i oby jutro rano temperatura nie zaczeła spadać a jutro poproszę żeby siostra umówiła mnie na wizyte do tej ginekolog i jak mi się wydaje odrazu będzie chciala sama zbadać mi HCG bo jak poroniłam to nie chciala mnie wypuścić do polski dopóki beta nie opadnie odpowiednio Smieja sie tutaj z niej że jest bardzo dokladna aż za bardzo ale o to chodzi żeby dokladnie przebadała A w ciągu dw€ch tygodni po poronieniu mialam aż trzy USG a to trzecie to dlatego że pobolewał mnie brzuch , podejrzewała że to może być jajeczkowanie ale i tak zrobiła i powiedziała że wszystko jest w porządku i że już jajeczkuję i z tąd ten ból . A koleżanke uratowala przed rakiem jak była w ciąży , sama ja operowala jak malenstwo smacznie sobie spalo w brzuchu koleżanki . Ale jak bym poronila to z pewnoscia przestaly by mnie odrazu boleć piersi a jednak bolą nadal , tak że jest nadzieja. Teraz czekam na mojego marude żeby mu powiedzieć o testach i o tym co sie dzieje , a ostatnio tez mialam troche nerwów przez niego i może też to wplynelo
samira, inessa, megan8, anna maria, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:witam
cały dzień w ogródku i padam na twarz ale pięknie było...a tu takie wieści!!!gratulacje Iwka76...trzymam kciuki żeby leki pomogły
ja nie wspomagam się niczym ja do tej pory, ale to o czym piszecie bardzo mnie zaniepokoiło...w ostatnim cyklu miałam takie dziwne maziowe, brązowe plamienie ok 2 dni a potem normalny okres...aż boję się pomyśleć, że to mogło być....
Ja to mam od wiekow, kiedys pytalam gin, to powiedzial, ze nie mam sie czym martwic. No to sie nie martwie. Ale gin bedzie wiedzial lepiej.samira, inessa, Mango, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:witam
ja nie wspomagam się niczym ja do tej pory, ale to o czym piszecie bardzo mnie zaniepokoiło...w ostatnim cyklu miałam takie dziwne maziowe, brązowe plamienie ok 2 dni a potem normalny okres...aż boję się pomyśleć, że to mogło być....
Ja to mam od wiekow, a jak zapytalam gina, to powiedzial, ze nie mam sie czym martwic. No to sie nie martwie. Ale zawsze lepiej zapytac gina. -
nick nieaktualnyIwka bardzo się cieszę, tylko prosze odpoczywaj kochana.
Dziewczęta co tam u Was słychać? Mam nadzieję, że odpoczywacie już bo słysze,że tu ogródek tam imprezka itd. ?
Pamiętam o Was i dobtej spokojnej nocy Wam życze i serduszkowań cudnych. Dziękuje,że Was mam i że jesteście Aniołami Opiekunami a życzę Wam Aniołów od poczęcia i NadzieiBuziaki
samira, megan8, Bursztyn, anna maria, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny