X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam problem z Ovu przepraszam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2013, 19:53

samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Conducive a wogóle jakieś badania miałaś robione w związku z tym bo mi poprzedni lekarz też tak mówił a ten obecny wysłał mnie na badania bo stwierdził,że tak nie powinno być. Nie chce Cię oczywiście straszyć kochana tylko tak nawiazałam do sytuacji bo ja miałam ale w w drugiej połowie cyklu i to tak właśnie przed @ a potem pare dni odpoczynku i bach wielka @

anna maria, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka to blebe to była próba Ovu hihihihihhi

samira, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytata z filmu:
    "Życie nas powala ale tylko od nas zalezy czy się podniesiemy"

megan8, samira, Conducive, anna maria, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz ja cytuję :)

Kobieta bardziej kocha dziecko niż męża. Bo dziecko jest na pewno jej, a mąż nie zawsze.

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.

Bursztyn, inessa, iwka76, Conducive, megan8, anna maria, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• Conducive Koleżanka

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Conducive a wogóle jakieś badania miałaś robione w związku z tym bo mi poprzedni lekarz też tak mówił a ten obecny wysłał mnie na badania bo stwierdził,że tak nie powinno być. Nie chce Cię oczywiście straszyć kochana tylko tak nawiazałam do sytuacji bo ja miałam ale w w drugiej połowie cyklu i to tak właśnie przed @ a potem pare dni odpoczynku i bach wielka @

Nie robilam badan, nawet nie mialam zleconych. Przed ciaza mialam trzy dni takiego "wstepu" regularnie. Pierwsze cykle po ciazy to sie nawet cieszylam, ze mi sie uregulowalo - @ przychodzila od razu. Teraz mam znowu po staremu, ale ostatni cykl i terazniejszy to ze wstepem 4-5-dniowym. Dzis jest 4 dzien, gdzie @ nie moze sie zdecydowac. Gdyby bylo serduszkowanie w tym miesiacu, zrobilabym po prostu test, ale nie bylo, wiec sprawa jasna. Jutro "z sila wodospadu"... Ale nigdy nie mialam przerwy miedzy wstepem a konkretna @., zawsze drugie wynikalo z pierwszego.

samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam obejrzeć ten film (rok 1988) z Sandrą Bullock - Ulotna Nadzieja - dla mnie piękny film,zresztą uwielbiam tą aktorkę . tekst na samym końcu filmu przez nią wypowiedziany super jak znajdę to zacytuję , widziałam ten film wiele razy... :)
    p.s. jej męża gra Michael PerE ten który jak może pamiętacie grał w serialu odcinkowym Robin Hooda ale z naszych lat nastoletnich,oj kochałam się w nim wtedy hehe ...:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2013, 21:11

inessa, anna maria, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja @ nie mam nadal i dużo kremowego śluzu aż niekiedy czuję mokrość :/

inessa, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba musze sie z wami pozegnac...bo to raczej nie miejsce dla mnie-przestałam miec juz jakiekolwiek złudzenia.Mam juz wszystkiego dosyc.

samira, anna maria, caffe, inessa, Olena lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    A ja chyba musze sie z wami pozegnac...bo to raczej nie miejsce dla mnie-przestałam miec juz jakiekolwiek złudzenia.Mam juz wszystkiego dosyc.

Nie mow tak.Pamietaj ze nadzieja umiera ostatnia! !! Nie odchodz, przecież każda z nas walczy o to samo. Ja juz 10 lat! !!! A teraz tak porządnie i nie odpuszczę! !!! Zostan, będzie ci raźniej♡♥♡

samira, anna maria, Mango, caffe, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mow tak.Pamietaj ze nadzieja umiera ostatnia! !! Nie odchodz, przecież każda z nas walczy o to samo. Ja juz 10 lat! !!! A teraz tak porządnie i nie odpuszczę! !!! Zostan, będzie ci raźniej♡♥♡

samira, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Aga -zdrówka,spełnienia marzeń

Bursztyn -trzymam kciuki

Samira -ale przedłużasz ...

iwka76 -leż i nic nie rób przez weekend

A u mnie temp spada i pewnie osiągnę czerwony kolor

Megan, dziękuję bardzo :-)

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Kochane Dziewczynki
    Wczoraj poznym ieczorem skonczylam i wyslalam esej, watpliwej jakosci nieststy, trzymajcie prosze kciuki za to zebym zdala. Wczoraj wieczorem kiedy pisalam to swinstwo dostalam temperatury, dzis juz jest ok. Mysle, ze tak zareagowal moj organizm na duzy stres. Takze, Dziewczynki- trzeba sie nauczyc rozladowywac stres bo to co on robi z naszymi organizmami jest niewyobrazalne!

Agus, zycze Ci spelnienia najskrytszych marzen i nieskrytych rowniez :) no i oczywiscie dwoch kresek :) Wysylam calusy <3

Angela, bardzo sie ciesze ze badanie dobrze wypadlo :)

Inessa, jestes bardzo podobna do mojej kolezanki ktora bardzo lubie. Wyobrazalam Cie sobie z ciemnymi dlugimi wlosami :) Szkoda ze na fotce tak niewiele Cie widac

Iwka, gratuluje :)

Samira, czekam na wiesci po wizycie u gin.

Dzięki dzięki dzięki :-) ;-) ;-)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki drogie ;-)
    Jeszcze raz wszystkim bardzo ale to bardzo dziękuję za życzenia
    Zapowiada się piękny dzień, czekam tylko aż castorame i praktikera otworzą i gnamy po roślinki i inne takie tam do ogródka. Ogólnie jestem przeciwnikiem łażenia po sklepach ale po prostu muszę, bo się uduszę :-)
    Ogródek już na mnie czeka.
    Potem się odezwę ;-)
    Miłego dnia

anna maria, caffe, inessa, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,miłej niedzieli,zmykam do szkoły :* :)

anna maria, inessa, iza37, megan8, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja niestety zaczynam nowy cykl :( Tym razem z ziółkami ojca Sroki może one pomogą naturze ....

anna maria, inessa, iza37, megan8, Conducive, caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Conducive Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie Dziewczynki drogie ;-)
    Jeszcze raz wszystkim bardzo ale to bardzo dziękuję za życzenia
    Zapowiada się piękny dzień, czekam tylko aż castorame i praktikera otworzą i gnamy po roślinki i inne takie tam do ogródka. Ogólnie jestem przeciwnikiem łażenia po sklepach ale po prostu muszę, bo się uduszę :-)
    Ogródek już na mnie czeka.
    Potem się odezwę ;-)
    Miłego dnia

Ja tez juz zaczelam przedwczoraj, ale tyle u mnie chwasciorow po dluuugiej zimie, ze nie wiem, gdzie rece wlozyc...

anna maria, inessa, iza37, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli dziewczynki :)

Ja wczoraj latałam na ścierce po domu, ale jakoś go ogarnęłam. Chociaż trudno tu mówić o porządkach wiosennych, bo w jeden dzień nie jestem w stanie zrobić wszystkiego. Ale jak się to mówi już jest "główką do przodu" :P

Ogródek sprzątał syn, dzisiaj zajrzę tam i zobaczę co w trawie piszczy :) Zobaczyłam dzisiaj, że jagody goija już mają piękne pąki. To bardzo zdrowa roślina, szczególnie dla kobiet w ciąży :D

anna maria, inessa, iza37, megan8, Conducive, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w nowym dniu!!!
    Mango słyszałam wiele dobrego o ziołach o.Sroki pij pij dużo miejmy nadzieję,że to ten cykl :)
    Wenus kochana co się dzieje? Bardzo się martwie o Ciebie, wiesz,że każda z nas jest z jakims problemem tutaj mamy wzloty i upadki ale dzięki wzajemnemu wsparciu jakoś większość z nas funkcjonuje i zaczyna walke na nowo, zostań z nami kochana, my z Tobą jesteśmy pamiętaj o tym prosze <3
    U nas piękna słoneczna niedziele choć chłodna, my już w ogródku mamy posiane i pięknie zrobione :)
    Dobrego odpoczynku dla każdej z nas :D :D :D

iza37, megan8, Conducive, caffe, Mango, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje drogie staraczki:) Miłej niedzieli wam życzę, ja do ogrodu zmykam trawę posiać:)Do później:)

megan8, Conducive, inessa, caffe, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 318 319 320 321 322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ