35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyConducive a wogóle jakieś badania miałaś robione w związku z tym bo mi poprzedni lekarz też tak mówił a ten obecny wysłał mnie na badania bo stwierdził,że tak nie powinno być. Nie chce Cię oczywiście straszyć kochana tylko tak nawiazałam do sytuacji bo ja miałam ale w w drugiej połowie cyklu i to tak właśnie przed @ a potem pare dni odpoczynku i bach wielka @
anna maria, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto teraz ja cytuję
Kobieta bardziej kocha dziecko niż męża. Bo dziecko jest na pewno jej, a mąż nie zawsze.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.Bursztyn, inessa, iwka76, Conducive, megan8, anna maria, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Conducive a wogóle jakieś badania miałaś robione w związku z tym bo mi poprzedni lekarz też tak mówił a ten obecny wysłał mnie na badania bo stwierdził,że tak nie powinno być. Nie chce Cię oczywiście straszyć kochana tylko tak nawiazałam do sytuacji bo ja miałam ale w w drugiej połowie cyklu i to tak właśnie przed @ a potem pare dni odpoczynku i bach wielka @
Nie robilam badan, nawet nie mialam zleconych. Przed ciaza mialam trzy dni takiego "wstepu" regularnie. Pierwsze cykle po ciazy to sie nawet cieszylam, ze mi sie uregulowalo - @ przychodzila od razu. Teraz mam znowu po staremu, ale ostatni cykl i terazniejszy to ze wstepem 4-5-dniowym. Dzis jest 4 dzien, gdzie @ nie moze sie zdecydowac. Gdyby bylo serduszkowanie w tym miesiacu, zrobilabym po prostu test, ale nie bylo, wiec sprawa jasna. Jutro "z sila wodospadu"... Ale nigdy nie mialam przerwy miedzy wstepem a konkretna @., zawsze drugie wynikalo z pierwszego.samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolecam obejrzeć ten film (rok 1988) z Sandrą Bullock - Ulotna Nadzieja - dla mnie piękny film,zresztą uwielbiam tą aktorkę . tekst na samym końcu filmu przez nią wypowiedziany super jak znajdę to zacytuję , widziałam ten film wiele razy...
p.s. jej męża gra Michael PerE ten który jak może pamiętacie grał w serialu odcinkowym Robin Hooda ale z naszych lat nastoletnich,oj kochałam się w nim wtedy hehe ...:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2013, 21:11
inessa, anna maria, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja chyba musze sie z wami pozegnac...bo to raczej nie miejsce dla mnie-przestałam miec juz jakiekolwiek złudzenia.Mam juz wszystkiego dosyc.
samira, anna maria, caffe, inessa, Olena lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:A ja chyba musze sie z wami pozegnac...bo to raczej nie miejsce dla mnie-przestałam miec juz jakiekolwiek złudzenia.Mam juz wszystkiego dosyc.
Nie mow tak.Pamietaj ze nadzieja umiera ostatnia! !! Nie odchodz, przecież każda z nas walczy o to samo. Ja juz 10 lat! !!! A teraz tak porządnie i nie odpuszczę! !!! Zostan, będzie ci raźniej♡♥♡samira, anna maria, Mango, caffe, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:Aga -zdrówka,spełnienia marzeń
Bursztyn -trzymam kciuki
Samira -ale przedłużasz ...
iwka76 -leż i nic nie rób przez weekend
A u mnie temp spada i pewnie osiągnę czerwony kolor
Megan, dziękuję bardzoinessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie Kochane Dziewczynki
Wczoraj poznym ieczorem skonczylam i wyslalam esej, watpliwej jakosci nieststy, trzymajcie prosze kciuki za to zebym zdala. Wczoraj wieczorem kiedy pisalam to swinstwo dostalam temperatury, dzis juz jest ok. Mysle, ze tak zareagowal moj organizm na duzy stres. Takze, Dziewczynki- trzeba sie nauczyc rozladowywac stres bo to co on robi z naszymi organizmami jest niewyobrazalne!
Agus, zycze Ci spelnienia najskrytszych marzen i nieskrytych rowniezno i oczywiscie dwoch kresek
Wysylam calusy
Angela, bardzo sie ciesze ze badanie dobrze wypadlo
Inessa, jestes bardzo podobna do mojej kolezanki ktora bardzo lubie. Wyobrazalam Cie sobie z ciemnymi dlugimi wlosamiSzkoda ze na fotce tak niewiele Cie widac
Iwka, gratuluje
Samira, czekam na wiesci po wizycie u gin.
Dzięki dzięki dziękiinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki drogie
Jeszcze raz wszystkim bardzo ale to bardzo dziękuję za życzenia
Zapowiada się piękny dzień, czekam tylko aż castorame i praktikera otworzą i gnamy po roślinki i inne takie tam do ogródka. Ogólnie jestem przeciwnikiem łażenia po sklepach ale po prostu muszę, bo się uduszę
Ogródek już na mnie czeka.
Potem się odezwę
Miłego dniaanna maria, caffe, inessa, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Witajcie Dziewczynki drogie
Jeszcze raz wszystkim bardzo ale to bardzo dziękuję za życzenia
Zapowiada się piękny dzień, czekam tylko aż castorame i praktikera otworzą i gnamy po roślinki i inne takie tam do ogródka. Ogólnie jestem przeciwnikiem łażenia po sklepach ale po prostu muszę, bo się uduszę
Ogródek już na mnie czeka.
Potem się odezwę
Miłego dnia
Ja tez juz zaczelam przedwczoraj, ale tyle u mnie chwasciorow po dluuugiej zimie, ze nie wiem, gdzie rece wlozyc...anna maria, inessa, iza37, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Miłej niedzieli dziewczynki
Ja wczoraj latałam na ścierce po domu, ale jakoś go ogarnęłam. Chociaż trudno tu mówić o porządkach wiosennych, bo w jeden dzień nie jestem w stanie zrobić wszystkiego. Ale jak się to mówi już jest "główką do przodu"
Ogródek sprzątał syn, dzisiaj zajrzę tam i zobaczę co w trawie piszczyZobaczyłam dzisiaj, że jagody goija już mają piękne pąki. To bardzo zdrowa roślina, szczególnie dla kobiet w ciąży
anna maria, inessa, iza37, megan8, Conducive, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w nowym dniu!!!
Mango słyszałam wiele dobrego o ziołach o.Sroki pij pij dużo miejmy nadzieję,że to ten cykl
Wenus kochana co się dzieje? Bardzo się martwie o Ciebie, wiesz,że każda z nas jest z jakims problemem tutaj mamy wzloty i upadki ale dzięki wzajemnemu wsparciu jakoś większość z nas funkcjonuje i zaczyna walke na nowo, zostań z nami kochana, my z Tobą jesteśmy pamiętaj o tym prosze
U nas piękna słoneczna niedziele choć chłodna, my już w ogródku mamy posiane i pięknie zrobione
Dobrego odpoczynku dla każdej z nasiza37, megan8, Conducive, caffe, Mango, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość