35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Witam w nowym dniu!!!
Mango słyszałam wiele dobrego o ziołach o.Sroki pij pij dużo miejmy nadzieję,że to ten cykl
Wenus kochana co się dzieje? Bardzo się martwie o Ciebie, wiesz,że każda z nas jest z jakims problemem tutaj mamy wzloty i upadki ale dzięki wzajemnemu wsparciu jakoś większość z nas funkcjonuje i zaczyna walke na nowo, zostań z nami kochana, my z Tobą jesteśmy pamiętaj o tym prosze
U nas piękna słoneczna niedziele choć chłodna, my już w ogródku mamy posiane i pięknie zrobione
Dobrego odpoczynku dla każdej z nas
Ja część ogródka mam w ogródku, a część jeszcze na parapecietzn. pomidorki sobie rosną w domu
Pies mi trochę zniszczył roślin, ale te co sa to budzą się do życiaWisteria i bambusy mi nie przemarzły, także jestem happy
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Mango wrote:No ja niestety zaczynam nowy cykl
Tym razem z ziółkami ojca Sroki może one pomogą naturze ....
Mango, tylko uważaj żeby się nie przestymulować, ale trzymam kciuki za Ciebie
A czym to grozi? Można przekombinować?inessa, caffe lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Mango wrote:caffe wrote:Mango wrote:No ja niestety zaczynam nowy cykl
Tym razem z ziółkami ojca Sroki może one pomogą naturze ....
Mango, tylko uważaj żeby się nie przestymulować, ale trzymam kciuki za Ciebie
A czym to grozi? Można przekombinować?
Nie łączy się ziół z lekami.
Przestymulować można wtedy, gdy rzeczywiście działanie tych ziół nie jest potrzebne. Chodzi o to, ze jajniki mogą wytworzyć zbyt dużą liczbę pęcherzyków, znane sa przypadki, ze wytworzyły ich nawet 20. Potem trudno jest dojść do równowagi, nieraz nie obywa się bez hospitalizacji. Ziół tych nie powinno się pic dłużej niż przez 3 miesiące. Potem trzeba zrobić przerwę.
Sama zastanawiałam się nad piciem tych ziół, ale stwierdziłam, że skoro zaszłam w ciążę to nie będę "przedobrzać" żeby sobie nie zaszkodzić. Zostawiam to sobie jako ostateczność. Nie mam też żadnej diagnozy lekarskiej, ze coś jest źle, więc nie będe wybiegała przed szereg.szczęśliwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka te zioła to zestaw nr 3 o. Sroki, a poza tym nie biorę innych leków. Nie robiłam jeszcze konkretnych badań, bo staramy się dopiero, a dla mnie aż 4 miesiące, więc może faktycznie powinnam być bardziej cierpliwa
szczęśliwa lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyja też nie robiłam badań ale dlatego, że nie miałam problemu z zajściem w ciążę, tylko nie chcę pamiętać, że to było dawno(hihi)
teraz wspomagam się tym co wszystkie dziewczyny, len, magnez, b6 itd.
może też zacznę zioła?
w tym cyklu skończę brać castagnus, ciekawe czy musi być przerwa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny