35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto konkretnie ten http://sklep.doz.pl/produkty/p56541-PregnaFolic_DHA_kapsulki_30_szt niekiedy pisze ze niedostępny ale wtedy naciskam "poinformuj mnie o dostępności " i zawsze piszą an maila jak już jest ,widać bardzo im schodzi,i jest dobrze tolerowany przez żołądek ...szczególnie mój bo mam wrażliwy przez refluks...
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wenus co z Tobą? Mnie nadal bardzo kluje ten lewy jajnik az promieniuje do nogi;-) Dziś jest 7, 8 dni po owulacji. Ale nie nakręcam się bo nawet bólu piersi nie mam a z reguly bolą mnie zawsze bardzo mocno przed okresem....Niewiem co sie dzieje?
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya z Olimpu są świetne dla kobiet w ciąży albo z miętą i żurawiną (na pęcherz i mdłości dobre dodatkowo albo z samą żurawiną) a co najważniejsze nie drogie i dobrze przyswajalne przez organizm bo mają chelatowane minerały i delikatne dla żołądka http://sklep.doz.pl/produkty/p52398-Olimp_Vita-Min_Plus_Mama_kapsulki_30_sztuk i są tam wszystkie wit. i minerały potrzebne w tym okresie a nie lekarze serwują takie za jakie dostaną kasę jak je poleca pacjentce,niestety ...
KaRa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to co u ginki
byłam, powiedziałam który dzień cyklu ale nie mówiłam o testach negatywnych,zrobiła USG, w lewym jajniku pęcherzyk 21mm i teraz albo nie pękł i wchłonie się z @ i cykl był bezowulacyjny albo jest ciąża a testować z moczu jak już to powinnam dopiero za tydzień ze względu na b.długie cykle a najlepiej beta , bo jak pytałam to u mnie owulka jest ok. 22-23 dc ...endo nie za wysokie (tak powiedziała) 11mm...
a i mam się wyluzować ,bo blokuje mnie psychika tz. owulkę blokujetyle ze ja się już 19cykli staram
caffe, inessa, megan8, bliska77, Conducive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje miło się Was tu czyta
Megan nie bój się tylko testuj bo mniej stresu i badzie wiadomo co i jak
Nie jestem wstanie wymienić tu każdej z Was ale mocno pmiętam o każdej! Życze Wam dobrego wieczoru i spokojnej nocycaffe, KaRa, ewajoanna, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za gratulacje i wsparcie.
Bylam na spacerze zeby to sobie jakos wszystko poukladac.Nikt jeszcze nie wie. Jestem niestety w delegacji z pracy. Nie chce mowic mezowi przez telefon bo to bedzie dla niego niesamowita wiadomosc i napewno na zawsze zapamietam jego wyraz twarzy. Wiec musze wytrzymac do soboty!
Bursztyn, to bedzie moje pierwsze dziecko, pierwsza ciaza.
Megan, wiem ze wykrez nie byl specjalny i niska temp w fl a jednak sie udalo.
Iza37 mialas racje, zyczenia wypowiadane na glos sie spelniaja !!!
Ktora nastepna Kochane?caffe, inessa, iza37, samira, Mango, iwka76, ewajoanna, megan8, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość