35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto konkretnie ten http://sklep.doz.pl/produkty/p56541-PregnaFolic_DHA_kapsulki_30_szt niekiedy pisze ze niedostępny ale wtedy naciskam "poinformuj mnie o dostępności " i zawsze piszą an maila jak już jest ,widać bardzo im schodzi,i jest dobrze tolerowany przez żołądek ...szczególnie mój bo mam wrażliwy przez refluks...
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wenus co z Tobą? Mnie nadal bardzo kluje ten lewy jajnik az promieniuje do nogi;-) Dziś jest 7, 8 dni po owulacji. Ale nie nakręcam się bo nawet bólu piersi nie mam a z reguly bolą mnie zawsze bardzo mocno przed okresem....Niewiem co sie dzieje?
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya z Olimpu są świetne dla kobiet w ciąży albo z miętą i żurawiną (na pęcherz i mdłości dobre dodatkowo albo z samą żurawiną) a co najważniejsze nie drogie i dobrze przyswajalne przez organizm bo mają chelatowane minerały i delikatne dla żołądka http://sklep.doz.pl/produkty/p52398-Olimp_Vita-Min_Plus_Mama_kapsulki_30_sztuk i są tam wszystkie wit. i minerały potrzebne w tym okresie a nie lekarze serwują takie za jakie dostaną kasę jak je poleca pacjentce,niestety ...
KaRa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to co u ginki

byłam, powiedziałam który dzień cyklu ale nie mówiłam o testach negatywnych,zrobiła USG, w lewym jajniku pęcherzyk 21mm i teraz albo nie pękł i wchłonie się z @ i cykl był bezowulacyjny albo jest ciąża a testować z moczu jak już to powinnam dopiero za tydzień ze względu na b.długie cykle a najlepiej beta , bo jak pytałam to u mnie owulka jest ok. 22-23 dc ...endo nie za wysokie (tak powiedziała) 11mm...
a i mam się wyluzować ,bo blokuje mnie psychika tz. owulkę blokuje
tyle ze ja się już 19cykli staram
caffe, inessa, megan8, bliska77, Conducive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje miło się Was tu czyta

Megan nie bój się tylko testuj bo mniej stresu i badzie wiadomo co i jak
Nie jestem wstanie wymienić tu każdej z Was ale mocno pmiętam o każdej! Życze Wam dobrego wieczoru i spokojnej nocy
caffe, KaRa, ewajoanna, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za gratulacje i wsparcie.
Bylam na spacerze zeby to sobie jakos wszystko poukladac.Nikt jeszcze nie wie. Jestem niestety w delegacji z pracy. Nie chce mowic mezowi przez telefon bo to bedzie dla niego niesamowita wiadomosc i napewno na zawsze zapamietam jego wyraz twarzy. Wiec musze wytrzymac do soboty!
Bursztyn, to bedzie moje pierwsze dziecko, pierwsza ciaza.
Megan, wiem ze wykrez nie byl specjalny i niska temp w fl a jednak sie udalo.
Iza37 mialas racje, zyczenia wypowiadane na glos sie spelniaja !!!
Ktora nastepna Kochane?
caffe, inessa, iza37, samira, Mango, iwka76, ewajoanna, megan8, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość

Już myślałam, że coś pokręciłam, bo zawsze u gina trzepią mnie nerwy i mało zapamiętuję
i jej marzenie 
Dowiaduję się ciekawych rzeczy! Jeszcze trochę zostaniemy ekspertkami 
[/url]