35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:LASECZKI DZIŚ W SZKOLE OZDABIALIŚMY DONICZKI Metodą decoupage super sprawa,piękne rzeczy wychodzą jak skompletuję zdjęcia to wkleję do nich link jak i z poprzednich zajęć
Ja też w wolnych chwilach zajmuję się rękodziełem. Najbardziej lubię robić lampy z tykwy, takie jak są w znanej sieci restauracjisamira, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:LASECZKI DZIŚ W SZKOLE OZDABIALIŚMY DONICZKI Metodą decoupage super sprawa,piękne rzeczy wychodzą jak skompletuję zdjęcia to wkleję do nich link jak i z poprzednich zajęć
Ja też w wolnych chwilach zajmuję się rękodziełem. Najbardziej lubię robić lampy z tykwy, takie jak są w znanej sieci restauracji
ja stwierdziłam ze to niesamowicie odpręża i obniża poziom stresu i wycisza a szczególnie jak się jest w większej grupie która robi to samo
chyba wiem co to za knajpaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2013, 20:07
KaRa, bliska77, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem totalnie załamana,wszystkie moje nadzieje i marzenia szlag trafił...całe życie mi sie spieprzyło...ja chyba sobie nie poradze.Ciesze sie ,ze Was poznałam i życze z całego serca zeby Wam sie udało.Nie bede sie wiecej tutaj użalac nad soba bo to nie ten temat.Bede tu z pewnoscia zagladac zeby sprawdzic która nastepna jest w ciąży.Ja niestety juz tego nie zaznam.Tak wiec Dziewczyny powodzenia i spełnienia marzen:)Bede o Was pamiętac:)
samira, anna maria, polarmiś, Bursztyn, megan8, caffe, inessa, Olena, Conducive lubią tę wiadomość
-
samira wrote:wenus wrote:Postanowiłam,ze odchodze od mojego szanownego M.Juz dawno o tym myslałam ale zawsze miałam nadzieje,ze cos sie zmieni,ze cos w nim drgnie,ale juz nie mam złudzen.Nie mam juz na to sił i nie chce byc dalej tak traktowana.Strasznie sie boje bo nie wiem czy sobie poradze...
Jeśli masz się z nim męczyć i jest on niereformowalny to robisz dobrze,po co tkwić w czymś co jak wnioskuję nie ma przyszłości,poradzisz sobie na pewno ,już taką decyzją która podjęłaś udowadniasz ze sobie poradzisz,łatwo nie będzie,ale życie nie jest łatwe i usłane różami a na pewno trafisz w końcu na faceta który będzie liczył się z tobą i twoim zdaniem i podzielał twoje pragnienia bo na to zasługujesz. A ze zdjęcia widać ze jesteś wrażliwa kobitką ale i silną I PORADZISZ SOBIE , POWODZENIA I TRZYMAM KCIUKI,BĘDZIE DOBRZE
Szczerze nie wiem co ci poradzić może kieruj się sercem ale nie rób nic pochopnie i przygotuj się do każdej decyzjibliska77, Bursztyn, megan8, caffe, Conducive lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:caffe wrote:KaRa, fajnie z tym że dasz radę wytrzymac do soboty
Czyli teraz milej jest w tej delegacji
Ok, to skoro życzenia wypowiadane na głos się spełniają to ja swoje wypowiadam: chcę zajść w ciążę w maju 2013r., utrzymać ją do końca i urodzić zdrowe i piękne dzieciątkojeśli będą bliźnięta to też się ucieszę
Ja też chcę w maju 2013r. zajść w ciążę, a po 9-ciu miesiącach zostać szczęśliwą mamą ślicznej dziewczynki, uroczego chłopczyka albo bliźniąt i mieć takie fajne koleżanki w życiu jak na tym forum :)Mam nadzieję, że caffe nie obrazisz się, że podpinam się do Twoich życzeń, ale w "kupie" siła
Ja niestety przestałam się łudzić tak szybko to nie nastąpi może za 3mce jak usuną mi polipa i może będę mieć wtedy IUI ehhmegan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywenus wrote:Jestem totalnie załamana,wszystkie moje nadzieje i marzenia szlag trafił...całe życie mi sie spieprzyło...ja chyba sobie nie poradze.Ciesze sie ,ze Was poznałam i życze z całego serca zeby Wam sie udało.Nie bede sie wiecej tutaj użalac nad soba bo to nie ten temat.Bede tu z pewnoscia zagladac zeby sprawdzic która nastepna jest w ciąży.Ja niestety juz tego nie zaznam.Tak wiec Dziewczyny powodzenia i spełnienia marzen:)Bede o Was pamiętac:)
kochana chciałabym przytulić i jakoś pocieszyć ale teraz chyba żadne słowa nie ukoją twego żalu,ściskam mocnosamira, bliska77, anna maria, Mango, Bursztyn, megan8, inessa, Conducive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:witam dziewczynki
u mnie nic @ nie zapowiadaczeski film normalnie "nikt nic nie wie"
postanowiłam ze wezmę lutkę przez pięć dni 2*1 po tym czasie zatestuję chyba ze @ przylezie ...
czeskie filmy najlepsze...mój tata tak zawsze mówił,jak coś zbroiłyśmysamira, anna maria, Mango, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:no to co u ginki
byłam, powiedziałam który dzień cyklu ale nie mówiłam o testach negatywnych,zrobiła USG, w lewym jajniku pęcherzyk 21mm i teraz albo nie pękł i wchłonie się z @ i cykl był bezowulacyjny albo jest ciąża a testować z moczu jak już to powinnam dopiero za tydzień ze względu na b.długie cykle a najlepiej beta , bo jak pytałam to u mnie owulka jest ok. 22-23 dc ...endo nie za wysokie (tak powiedziała) 11mm...
a i mam się wyluzować ,bo blokuje mnie psychika tz. owulkę blokujetyle ze ja się już 19cykli staram
Samirka, trzymam kciuki bardzo bardzo mocno, oby to nie był niepęknięty pęcherzy ......samira, anna maria, Mango, Bursztyn, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Jestem totalnie załamana,wszystkie moje nadzieje i marzenia szlag trafił...całe życie mi sie spieprzyło...ja chyba sobie nie poradze.Ciesze sie ,ze Was poznałam i życze z całego serca zeby Wam sie udało.Nie bede sie wiecej tutaj użalac nad soba bo to nie ten temat.Bede tu z pewnoscia zagladac zeby sprawdzic która nastepna jest w ciąży.Ja niestety juz tego nie zaznam.Tak wiec Dziewczyny powodzenia i spełnienia marzen:)Bede o Was pamiętac:)
Wenus, kurcze, przykre to bardzo ale wiesz, nic na siłę, Ty znasz swojego M najlepiej i jeśli wiesz, że nie ma sensu tego dalej ciągnąć, to chyba faktycznie odejście jest najlepszym rozwiązaniem.
Wenus, nie przekreślaj swoich szans, jeszcze wiele dobrego przed Tobą, uwierz w to, uwierz w siebieanna maria, Mango, Bursztyn, megan8, samira, caffe, inessa, Conducive lubią tę wiadomość
-
Do WENUS Mialam dopiero napisac jak zajde w ciaze ,ale nie moge byc bez odzewu jezeli taka tragedia sie dzieje jak u Wenus.Wenus ja 2,5 roku temu zakonczylam tragiczny 7 letni zwiazek w ktorym pezeszlam pieklo.....jezeli chcesz pogadac [email protected],jestem do Twojej dyspozycji!!!!!!!!!!!
Mango, Bursztyn, caffe, inessa, KaRa, Conducive lubią tę wiadomość
-
witam was drogie panie ja tez mam tutaj ladną pogode słoneczko świeci ale wczoraj zapowiadało się na burze i jednak wybuchła ta burza u mnie w domku . Mialam ostra rozmowę co prawda tylko ja mówiłam , bo mój pratner to za przeproszeniem ,,dupa,,i tylko slucha co mówia koledzy . Wczoraj wygarnęłam mu co mnie gryzie i to jak zareagował na test tłumaczyl sie tylko chwilke że nie chce się za wczasu cieszyc żeby nie było jak ostatnio , wyryczalam sie jak dziecko ale czy to pomoże to nie wiem , ale nie odpuszcze i dzisiaj tez będzie atak na niego bo tak sie nie da żeby facet wolal towarzystwo kolegow niż swojej kobiety i był zimny jak ryba Wczoraj to nawet powiedziałam że wiecej uczuc i miłości czuję od swojego kota . A jak sie nic nie zmieni to szukam mieszkania w nienczech albo wyjade do polski do rodzinnego domku bo mam gdzie mieszkac a on nadal niech słucha kolegów Jak będzie chciał byc ojcem to może maleństwo odwiedzac bo mu nie zabronie ale nie będę się męczyc całe życie z mrukiem , Nie wiem jak w ich panstwie jest czy ich kobiety pozwalaja sobie na takie traktowanie ale ja nie jestem afrykanka i będę robiła wszystko na co mam ochote
A jeśli chodzi chyba ciąże to chyba wszystko jest dobrze temperaturka nie spada a nawet rośnie plamień już nie ma ale progesteron biore nadal nie zaszkodzi i magnez i oczywiście folik a i powtórzyłam test i też dwie krechy ale teraz juz mocniejsze , co prawda tylko stres żle działa na malenstwo ale mam nadzieje ze jak pojade do polski w przyszłym tygodniu a jak mnie mój wkurzy to jeszcze w tym tygodniu to z pewnościa odpoczne i się zrelaksuję , a że mieszkam na wiosce to mam swoje dwa kląby z kwiatkami i mam tam moją kotkę która ma więcej uczuc do mnie niż ten mój .Pozdrawiam gorąco i Wenus też dobrze sie zastanów czy warto sie męczyć , bo ja nie mam zamiarucaffe, anna maria, inessa, kate38, samira, Mango, megan8, Olena, Conducive, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka, trzymaj się i nie daj się, rób tak jak Ci sumienie podpowiada.
Widzę, że nie tylko ja miałam burzliwe popołudnie. Jednak ja nie z mężem a z sąsiadem, który to między innymi groził nam, za to, ze uwaga mate słomianą na siatce zaczepiliśmy, "bo się od nich izolujemy"...... bez komentarza, wczoraj z nerwów miałam atak astmy i się dusiłam ale dosłownie.
a facet jest z marginesu, więc......anna maria, inessa, samira, Mango, megan8, Conducive, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Iwka, walcz o siebie i maleństwo. Nie daj się zdominować. Popieram Cię we wszystkim co robisz i myślisz.
Dziękuje ci bardzio Caffe
kurcze wysłałam przelewm internetowym kaske aby aktywować konto premium ciekawe kiedy zmienią mi na kolorowy , bo kolorki są ładniejsze hihihihhiii lepiej nastrajają i poprawiają humorbliska77, anna maria, caffe, inessa, samira, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość