X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LASECZKI DZIŚ W SZKOLE OZDABIALIŚMY DONICZKI Metodą decoupage super sprawa,piękne rzeczy wychodzą jak skompletuję zdjęcia to wkleję do nich link jak i z poprzednich zajęć :)

caffe, Mango, KaRa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się rękami i nagami podpisuję pod tymi ciążami,bliźniakami,córeczkami,synkami :D

caffe, Mango, KaRa, megan8, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    LASECZKI DZIŚ W SZKOLE OZDABIALIŚMY DONICZKI Metodą decoupage super sprawa,piękne rzeczy wychodzą jak skompletuję zdjęcia to wkleję do nich link jak i z poprzednich zajęć :)

Ja też w wolnych chwilach zajmuję się rękodziełem. Najbardziej lubię robić lampy z tykwy, takie jak są w znanej sieci restauracji ;)

samira, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:

Ja też w wolnych chwilach zajmuję się rękodziełem. Najbardziej lubię robić lampy z tykwy, takie jak są w znanej sieci restauracji ;)

ja stwierdziłam ze to niesamowicie odpręża i obniża poziom stresu i wycisza a szczególnie jak się jest w większej grupie która robi to samo :D

chyba wiem co to za knajpa ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2013, 20:07

KaRa, bliska77, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam po późno a nikogo tu chyba już nie ma ,papa ,miłych snów :)

• wenus Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem totalnie załamana,wszystkie moje nadzieje i marzenia szlag trafił...całe życie mi sie spieprzyło...ja chyba sobie nie poradze.Ciesze sie ,ze Was poznałam i życze z całego serca zeby Wam sie udało.Nie bede sie wiecej tutaj użalac nad soba bo to nie ten temat.Bede tu z pewnoscia zagladac zeby sprawdzic która nastepna jest w ciąży.Ja niestety juz tego nie zaznam.Tak wiec Dziewczyny powodzenia i spełnienia marzen:)Bede o Was pamiętac:)

samira, anna maria, polarmiś, Bursztyn, megan8, caffe, inessa, Olena, Conducive lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • grosza Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    wenus wrote:
    Postanowiłam,ze odchodze od mojego szanownego M.Juz dawno o tym myslałam ale zawsze miałam nadzieje,ze cos sie zmieni,ze cos w nim drgnie,ale juz nie mam złudzen.Nie mam juz na to sił i nie chce byc dalej tak traktowana.Strasznie sie boje bo nie wiem czy sobie poradze...

Jeśli masz się z nim męczyć i jest on niereformowalny to robisz dobrze,po co tkwić w czymś co jak wnioskuję nie ma przyszłości,poradzisz sobie na pewno ,już taką decyzją która podjęłaś udowadniasz ze sobie poradzisz,łatwo nie będzie,ale życie nie jest łatwe i usłane różami a na pewno trafisz w końcu na faceta który będzie liczył się z tobą i twoim zdaniem i podzielał twoje pragnienia bo na to zasługujesz. A ze zdjęcia widać ze jesteś wrażliwa kobitką ale i silną I PORADZISZ SOBIE , POWODZENIA I TRZYMAM KCIUKI,BĘDZIE DOBRZE <3

Szczerze nie wiem co ci poradzić może kieruj się sercem ale nie rób nic pochopnie i przygotuj się do każdej decyzji :)

bliska77, Bursztyn, megan8, caffe, Conducive lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bursztyn ,boję się testować i to bardzo ,bo nie chcę się rozczarować

Twój wykres jest naprawdę mocno obiecujący :) na kiedy termin @ :P

bliska77, Bursztyn, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    caffe wrote:
    KaRa, fajnie z tym że dasz radę wytrzymac do soboty :) Czyli teraz milej jest w tej delegacji :)

Ok, to skoro życzenia wypowiadane na głos się spełniają to ja swoje wypowiadam: chcę zajść w ciążę w maju 2013r., utrzymać ją do końca i urodzić zdrowe i piękne dzieciątko :P jeśli będą bliźnięta to też się ucieszę :)

Ja też chcę w maju 2013r. zajść w ciążę, a po 9-ciu miesiącach zostać szczęśliwą mamą ślicznej dziewczynki :), uroczego chłopczyka albo bliźniąt i mieć takie fajne koleżanki w życiu jak na tym forum :)Mam nadzieję, że caffe nie obrazisz się, że podpinam się do Twoich życzeń, ale w "kupie" siła :)

Ja niestety przestałam się łudzić tak szybko to nie nastąpi może za 3mce jak usuną mi polipa i może będę mieć wtedy IUI ehh :P

megan8, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczynki :)

u mnie nic @ nie zapowiada ;) czeski film normalnie "nikt nic nie wie" :P

postanowiłam ze wezmę lutkę przez pięć dni 2*1 po tym czasie zatestuję chyba ze @ przylezie ...

anna maria, bliska77, Mango, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Jestem totalnie załamana,wszystkie moje nadzieje i marzenia szlag trafił...całe życie mi sie spieprzyło...ja chyba sobie nie poradze.Ciesze sie ,ze Was poznałam i życze z całego serca zeby Wam sie udało.Nie bede sie wiecej tutaj użalac nad soba bo to nie ten temat.Bede tu z pewnoscia zagladac zeby sprawdzic która nastepna jest w ciąży.Ja niestety juz tego nie zaznam.Tak wiec Dziewczyny powodzenia i spełnienia marzen:)Bede o Was pamiętac:)

kochana chciałabym przytulić i jakoś pocieszyć ale teraz chyba żadne słowa nie ukoją twego żalu,ściskam mocno

samira, bliska77, anna maria, Mango, Bursztyn, megan8, inessa, Conducive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam dziewczynki :)

u mnie nic @ nie zapowiada ;) czeski film normalnie "nikt nic nie wie" :P

postanowiłam ze wezmę lutkę przez pięć dni 2*1 po tym czasie zatestuję chyba ze @ przylezie ...

czeskie filmy najlepsze...mój tata tak zawsze mówił,jak coś zbroiłyśmy :)

samira, anna maria, Mango, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Kochane udalo sie!!!! Dwie tluste krechy! JESTEM W CIAZY!!!!
    Dziekuje za wasze wsparcie!!! <3 <3 <3

Gratulacje, ogromne gratulacje, bardzo się że się udało, dbaj o WAS

samira, anna maria, Mango, megan8, caffe, inessa, KaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no to co u ginki :P

byłam, powiedziałam który dzień cyklu ale nie mówiłam o testach negatywnych,zrobiła USG, w lewym jajniku pęcherzyk 21mm i teraz albo nie pękł i wchłonie się z @ i cykl był bezowulacyjny albo jest ciąża a testować z moczu jak już to powinnam dopiero za tydzień ze względu na b.długie cykle a najlepiej beta , bo jak pytałam to u mnie owulka jest ok. 22-23 dc ...endo nie za wysokie (tak powiedziała) 11mm...

a i mam się wyluzować ,bo blokuje mnie psychika tz. owulkę blokuje :/ tyle ze ja się już 19cykli staram :(

Samirka, trzymam kciuki bardzo bardzo mocno, oby to nie był niepęknięty pęcherzy ...... :-) ;-) ;-)

samira, anna maria, Mango, Bursztyn, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

Wenus, kurcze, przykre to bardzo ale wiesz, nic na siłę, Ty znasz swojego M najlepiej i jeśli wiesz, że nie ma sensu tego dalej ciągnąć, to chyba faktycznie odejście jest najlepszym rozwiązaniem.
    Wenus, nie przekreślaj swoich szans, jeszcze wiele dobrego przed Tobą, uwierz w to, uwierz w siebie :-)

anna maria, Mango, Bursztyn, megan8, samira, caffe, inessa, Conducive lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do WENUS Mialam dopiero napisac jak zajde w ciaze ,ale nie moge byc bez odzewu jezeli taka tragedia sie dzieje jak u Wenus.Wenus ja 2,5 roku temu zakonczylam tragiczny 7 letni zwiazek w ktorym pezeszlam pieklo.....jezeli chcesz pogadac [email protected],jestem do Twojej dyspozycji!!!!!!!!!!!

Mango, Bursztyn, caffe, inessa, KaRa, Conducive lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was drogie panie ja tez mam tutaj ladną pogode słoneczko świeci ale wczoraj zapowiadało się na burze i jednak wybuchła ta burza u mnie w domku . Mialam ostra rozmowę co prawda tylko ja mówiłam , bo mój pratner to za przeproszeniem ,,dupa,,i tylko slucha co mówia koledzy . Wczoraj wygarnęłam mu co mnie gryzie i to jak zareagował na test tłumaczyl sie tylko chwilke że nie chce się za wczasu cieszyc żeby nie było jak ostatnio , wyryczalam sie jak dziecko ale czy to pomoże to nie wiem , ale nie odpuszcze i dzisiaj tez będzie atak na niego bo tak sie nie da żeby facet wolal towarzystwo kolegow niż swojej kobiety i był zimny jak ryba Wczoraj to nawet powiedziałam że wiecej uczuc i miłości czuję od swojego kota . A jak sie nic nie zmieni to szukam mieszkania w nienczech albo wyjade do polski do rodzinnego domku bo mam gdzie mieszkac a on nadal niech słucha kolegów Jak będzie chciał byc ojcem to może maleństwo odwiedzac bo mu nie zabronie ale nie będę się męczyc całe życie z mrukiem , Nie wiem jak w ich panstwie jest czy ich kobiety pozwalaja sobie na takie traktowanie ale ja nie jestem afrykanka i będę robiła wszystko na co mam ochote
    A jeśli chodzi chyba ciąże to chyba wszystko jest dobrze temperaturka nie spada a nawet rośnie plamień już nie ma ale progesteron biore nadal nie zaszkodzi i magnez i oczywiście folik a i powtórzyłam test i też dwie krechy ale teraz juz mocniejsze , co prawda tylko stres żle działa na malenstwo ale mam nadzieje ze jak pojade do polski w przyszłym tygodniu a jak mnie mój wkurzy to jeszcze w tym tygodniu to z pewnościa odpoczne i się zrelaksuję , a że mieszkam na wiosce to mam swoje dwa kląby z kwiatkami i mam tam moją kotkę która ma więcej uczuc do mnie niż ten mój .Pozdrawiam gorąco i Wenus też dobrze sie zastanów czy warto sie męczyć , bo ja nie mam zamiaru

caffe, anna maria, inessa, kate38, samira, Mango, megan8, Olena, Conducive, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, walcz o siebie i maleństwo. Nie daj się zdominować. Popieram Cię we wszystkim co robisz i myślisz.

anna maria, iwka76, inessa, kate38, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, trzymaj się i nie daj się, rób tak jak Ci sumienie podpowiada.
    Widzę, że nie tylko ja miałam burzliwe popołudnie. Jednak ja nie z mężem a z sąsiadem, który to między innymi groził nam, za to, ze uwaga mate słomianą na siatce zaczepiliśmy, "bo się od nich izolujemy"...... bez komentarza, wczoraj z nerwów miałam atak astmy i się dusiłam ale dosłownie.
    a facet jest z marginesu, więc......

anna maria, inessa, samira, Mango, megan8, Conducive, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Iwka, walcz o siebie i maleństwo. Nie daj się zdominować. Popieram Cię we wszystkim co robisz i myślisz.

Dziękuje ci bardzio Caffe
    kurcze wysłałam przelewm internetowym kaske aby aktywować konto premium ciekawe kiedy zmienią mi na kolorowy , bo kolorki są ładniejsze hihihihhiii lepiej nastrajają i poprawiają humor

bliska77, anna maria, caffe, inessa, samira, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
‹‹ 323 324 325 326 327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ