X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:48

bliska77, KaRa, Bursztyn lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    No wiem aguś , 17 dzień po skoku mam ,kupiłam test ,może jutro zadziałam ,ale sądzę że nie jestem
    Może mam tylko długą fazę lutealną ?

no nie :-)
    w takim razie, czekamy na info!!!!!!!

megan8, inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane u mnie (powinnam się tego spodziewać) koniec cyklu no cóż widać, że mięsniak już jest masakryczny a jeżeli tak jest to niestety pozbęde się i macicy bo on ostatnio rósł we mnie jak dziecko :(
    Życzę każdej dzieciątka pod sercem <3
    My w czwartek mamy badania psychologiczne w ośrodku adopcyjnym mam nadzieję,że chociaż one się powiodą.
    Koniec starań :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 11:19

megan8, Conducive, Bursztyn, angela, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka gratulacje :-) ,- czytam wszystko z opóźnieniem - więc nie pokoleji te gratulacje
    a tutaj wynika ,że już dwie dziewczyny w ciązy
    no i Megan to trzy ...
    u mnnie @ wiec nowy cykl trzeci z kolei
    ale skoro Wam się udało tzn ,że to jest możliwe , trzeba tylko dla każdej z Nas tego Naszego momentu i będzie ok....

megan8, samira, iwka76, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga spóźnione życzenia wszystkiego Naj :-)

Bursztynku relaks musi być , ja tez tak czasami mam ,że siedze i nic nie robią, teraz rozumiem ,że nauka się zaczęła to życzę "biegłego umysłu "

Bursztyn lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:49

samira lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane u mnie (powinnam się tego spodziewać) koniec cyklu no cóż widać, że mięsniak już jest masakryczny a jeżeli tak jest to niestety pozbęde się i macicy bo on ostatnio rósł we mnie jak dziecko :(
    My w czwartek mamy badania psychologiczne w ośrodku adopcyjnym mam nadzieję,że chociaż one się powiodą.

przytulam :* <3

może jeszcze da się go wyciąć samego ,wierze w to i trzymam kciuki aby już nie urósł ...

megan8, inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    wenus wrote:
    Jestem totalnie załamana,wszystkie moje nadzieje i marzenia szlag trafił...całe życie mi sie spieprzyło...ja chyba sobie nie poradze.Ciesze sie ,ze Was poznałam i życze z całego serca zeby Wam sie udało.Nie bede sie wiecej tutaj użalac nad soba bo to nie ten temat.Bede tu z pewnoscia zagladac zeby sprawdzic która nastepna jest w ciąży.Ja niestety juz tego nie zaznam.Tak wiec Dziewczyny powodzenia i spełnienia marzen:)Bede o Was pamiętac:)

kochana chciałabym przytulić i jakoś pocieszyć ale teraz chyba żadne słowa nie ukoją twego żalu,ściskam mocno

Wenus daj spokój , nie smuc się ja wiem ,że trudno ale facet nie jest od tego ,żeby robił Nam przykrosci tylko od tego ,żeby Mas kochał, szanował i o Nas dbał

jak piszą dziewczyny nie można robić nic pochopnie Ty wiesz czy jeszcze jest o co walczyć czy to już koniec , zrobisz jak uważasz a My na forum bedziemy starć się Ciebie wspierać ,
    faceta się nie zmieni można go lekko nakierować, ale jak pisała Samira jak niereformowalny to nic nie zrobisz ...
    "złom " to złom i zadne antykorozyjne zabiegi nie pomogą :-P

megan8, samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    kate38 wrote:
    wenus wrote:
    Jestem totalnie załamana,wszystkie moje nadzieje i marzenia szlag trafił...całe życie mi sie spieprzyło...ja chyba sobie nie poradze.Ciesze sie ,ze Was poznałam i życze z całego serca zeby Wam sie udało.Nie bede sie wiecej tutaj użalac nad soba bo to nie ten temat.Bede tu z pewnoscia zagladac zeby sprawdzic która nastepna jest w ciąży.Ja niestety juz tego nie zaznam.Tak wiec Dziewczyny powodzenia i spełnienia marzen:)Bede o Was pamiętac:)

kochana chciałabym przytulić i jakoś pocieszyć ale teraz chyba żadne słowa nie ukoją twego żalu,ściskam mocno

Wenus daj spokój , nie smuc się ja wiem ,że trudno ale facet nie jest od tego ,żeby robił Nam przykrosci tylko od tego ,żeby Mas kochał, szanował i o Nas dbał

jak piszą dziewczyny nie można robić nic pochopnie Ty wiesz czy jeszcze jest o co walczyć czy to już koniec , zrobisz jak uważasz a My na forum bedziemy starć się Ciebie wspierać ,
    faceta się nie zmieni można go lekko nakierować, ale jak pisała Samira jak niereformowalny to nic nie zrobisz ...
    "złom " to złom i zadne antykorozyjne zabiegi nie pomogą :-P

złomy na złomowisko !!! i wymiana na lepszy model :D

bliska77, megan8, Conducive, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    iwka76 wrote:
    witam was drogie panie ja tez mam tutaj ladną pogode słoneczko świeci ale wczoraj zapowiadało się na burze i jednak wybuchła ta burza u mnie w domku . Mialam ostra rozmowę co prawda tylko ja mówiłam , bo mój pratner to za przeproszeniem ,,dupa,,i tylko slucha co mówia koledzy . Wczoraj wygarnęłam mu co mnie gryzie i to jak zareagował na test tłumaczyl sie tylko chwilke że nie chce się za wczasu cieszyc żeby nie było jak ostatnio , wyryczalam sie jak dziecko ale czy to pomoże to nie wiem , ale nie odpuszcze i dzisiaj tez będzie atak na niego bo tak sie nie da żeby facet wolal towarzystwo kolegow niż swojej kobiety i był zimny jak ryba Wczoraj to nawet powiedziałam że wiecej uczuc i miłości czuję od swojego kota . A jak sie nic nie zmieni to szukam mieszkania w nienczech albo wyjade do polski do rodzinnego domku bo mam gdzie mieszkac a on nadal niech słucha kolegów Jak będzie chciał byc ojcem to może maleństwo odwiedzac bo mu nie zabronie ale nie będę się męczyc całe życie z mrukiem , Nie wiem jak w ich panstwie jest czy ich kobiety pozwalaja sobie na takie traktowanie ale ja nie jestem afrykanka i będę robiła wszystko na co mam ochote
    A jeśli chodzi chyba ciąże to chyba wszystko jest dobrze temperaturka nie spada a nawet rośnie plamień już nie ma ale progesteron biore nadal nie zaszkodzi i magnez i oczywiście folik a i powtórzyłam test i też dwie krechy ale teraz juz mocniejsze , co prawda tylko stres żle działa na malenstwo ale mam nadzieje ze jak pojade do polski w przyszłym tygodniu a jak mnie mój wkurzy to jeszcze w tym tygodniu to z pewnościa odpoczne i się zrelaksuję , a że mieszkam na wiosce to mam swoje dwa kląby z kwiatkami i mam tam moją kotkę która ma więcej uczuc do mnie niż ten mój .Pozdrawiam gorąco i Wenus też dobrze sie zastanów czy warto sie męczyć , bo ja nie mam zamiaru

kurcze kochana,najgorsze jest w tym wszystkim to,że jak już mamy się z czego cieszyć to nie mamy z kim....weź się staraj człowieku

Iwka co postanowisz , będzie dobrze , ale czasami sa faceci dla których koledzy to wyrocznia , i tego nie zmienisz :-)
    ja mam takie zdanie ,że charakteru faceta nie zmienisz , to już lepiej zmienic faceta na innego ;-)
    jesli inne sprawy Ci pasuja to może niech sobie ma tych kolegów , a jeśli jest żle to nie patrz na to co inni powiedza tylko rob jak pasuje Tobie
    tym bardziej ,że fasolka w drodze :-)

iwka76, inessa, samira, bliska77, megan8, grosza, Bursztyn, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    Iwka gratulacje :-) ,- czytam wszystko z opóźnieniem - więc nie pokoleji te gratulacje
    a tutaj wynika ,że już dwie dziewczyny w ciązy
    no i Megan to trzy ...
    u mnnie @ wiec nowy cykl trzeci z kolei
    ale skoro Wam się udało tzn ,że to jest możliwe , trzeba tylko dla każdej z Nas tego Naszego momentu i będzie ok....

dziękuje kochana ja się starałam tylko dwa cykle ale ten pierwszy to wiedziałam że się nie powiedzie bo to był odrazu po poronieniu , więc nie mozna nazwać tego staraniami tylko od tak sobie ale teraz wzięłam się za siebie z waszym dopingiem i cieszę sie że trafiłam na tą stronę i nawet nie pamiętam już jak , ale udało sie i oczywiście z pewnością i tobie i innym sie uda Powodzonka

inessa, samira, bliska77, megan8, Mango, anna maria, angela, caffe, Conducive lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Kurcze, Inessa, strasznie mi przykro, cholera, może jeszcze da sie macice uratować...
    jeśli faktycznie nie ma odwrotu, to z całego serca życzę Wam powodzenia w zakresie adopcji. Inessa, przytulam mocno

inessa, megan8, KaRa, grosza, Conducive, Bursztyn, Mango, anna maria, angela, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:

Bursztynku relaks musi być , ja tez tak czasami mam ,że siedze i nic nie robią, teraz rozumiem ,że nauka się zaczęła to życzę "biegłego umysłu "

wielkie dzięki ;-)

szczęśliwa, grosza lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    kate38 wrote:
    iwka76 wrote:
    witam was drogie panie ja tez mam tutaj ladną pogode słoneczko świeci ale wczoraj zapowiadało się na burze i jednak wybuchła ta burza u mnie w domku . Mialam ostra rozmowę co prawda tylko ja mówiłam , bo mój pratner to za przeproszeniem ,,dupa,,i tylko slucha co mówia koledzy . Wczoraj wygarnęłam mu co mnie gryzie i to jak zareagował na test tłumaczyl sie tylko chwilke że nie chce się za wczasu cieszyc żeby nie było jak ostatnio , wyryczalam sie jak dziecko ale czy to pomoże to nie wiem , ale nie odpuszcze i dzisiaj tez będzie atak na niego bo tak sie nie da żeby facet wolal towarzystwo kolegow niż swojej kobiety i był zimny jak ryba Wczoraj to nawet powiedziałam że wiecej uczuc i miłości czuję od swojego kota . A jak sie nic nie zmieni to szukam mieszkania w nienczech albo wyjade do polski do rodzinnego domku bo mam gdzie mieszkac a on nadal niech słucha kolegów Jak będzie chciał byc ojcem to może maleństwo odwiedzac bo mu nie zabronie ale nie będę się męczyc całe życie z mrukiem , Nie wiem jak w ich panstwie jest czy ich kobiety pozwalaja sobie na takie traktowanie ale ja nie jestem afrykanka i będę robiła wszystko na co mam ochote
    A jeśli chodzi chyba ciąże to chyba wszystko jest dobrze temperaturka nie spada a nawet rośnie plamień już nie ma ale progesteron biore nadal nie zaszkodzi i magnez i oczywiście folik a i powtórzyłam test i też dwie krechy ale teraz juz mocniejsze , co prawda tylko stres żle działa na malenstwo ale mam nadzieje ze jak pojade do polski w przyszłym tygodniu a jak mnie mój wkurzy to jeszcze w tym tygodniu to z pewnościa odpoczne i się zrelaksuję , a że mieszkam na wiosce to mam swoje dwa kląby z kwiatkami i mam tam moją kotkę która ma więcej uczuc do mnie niż ten mój .Pozdrawiam gorąco i Wenus też dobrze sie zastanów czy warto sie męczyć , bo ja nie mam zamiaru

kurcze kochana,najgorsze jest w tym wszystkim to,że jak już mamy się z czego cieszyć to nie mamy z kim....weź się staraj człowieku

Iwka co postanowisz , będzie dobrze , ale czasami sa faceci dla których koledzy to wyrocznia , i tego nie zmienisz :-)
    ja mam takie zdanie ,że charakteru faceta nie zmienisz , to już lepiej zmienic faceta na innego ;-)
    jesli inne sprawy Ci pasuja to może niech sobie ma tych kolegów , a jeśli jest żle to nie patrz na to co inni powiedza tylko rob jak pasuje Tobie

a jeśli chodzi o kolegów to nie tylko on to poprostu jego podejście do mnie , zero pokazywania uczuć i nawet moi znajomi zauważyli że on nie patrzy w oczy , nawet mi jest poprostu zimną rybą z zimnych górskich potokow , a ja nie potrzebuje więcej zimy . a co najlepsze nie za bardzo mu sie podoba mój styl ubierania , bo lubie nosić krótkie spódniczki i spodenki . A dla nikogo nawet dla faceta nie zmienie ani charakteru ani ubioru , i marudził mi żebym przytyła bo jestem za chuda bo on ze zdjęć mnie zna jak miałam 108 kg a że schudłam okolo 40 kg w ciągu poltora roku to nie poświęce dla nikogo starań o tą wage co mam . Nio ale teraz wskazane mi jest troche przytyć , ale mam nadzieję że tylko książkowo przytyje i zaraz to zrzucę hihihhihih

megan8, samira, grosza, Mango, anna maria, caffe lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    szczęśliwa wrote:
    kate38 wrote:
    iwka76 wrote:

a jeśli chodzi o kolegów to nie tylko on to poprostu jego podejście do mnie , zero pokazywania uczuć i nawet moi znajomi zauważyli że on nie patrzy w oczy , nawet mi jest poprostu zimną rybą z zimnych górskich potokow , a ja nie potrzebuje więcej zimy . a co najlepsze nie za bardzo mu sie podoba mój styl ubierania , bo lubie nosić krótkie spódniczki i spodenki . A dla nikogo nawet dla faceta nie zmienie ani charakteru ani ubioru , i marudził mi żebym przytyła bo jestem za chuda bo on ze zdjęć mnie zna jak miałam 108 kg a że schudłam okolo 40 kg w ciągu poltora roku to nie poświęce dla nikogo starań o tą wage co mam . Nio ale teraz wskazane mi jest troche przytyć , ale mam nadzieję że tylko książkowo przytyje i zaraz to zrzucę hihihhihih

Ok wiec rozumiem , ze to takie triche Twoje przkomażania się z Nim :-)
    wiesz nie kazdy jest wylewny i nie musi okazywać miłości wszem i wobec :-)
    bedzie dobrze
    dbaj o siebie i fasolkę
    a co do ciązy ja uważam co ma być to będzie oczywiście przy mojej wydatnej pomocy :-)

samira, grosza, Mango, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, szkoda gadać a już z tą wagą, to powiem szczerze, ze nie wiem, czy śmiać się czy płakać

grosza, samira, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inessa moja droga może nie wszystko stracone więc nie martw się na zapas. :) Jestem z Tobą
    a badania na pewno dobrze Wam pójdą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 11:43

bliska77, megan8, samira, Bursztyn, Mango, anna maria, angela, inessa, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:

wielkie dzięki ;-)

Aga byłam tez w niedziele w castoramie :-) - pisałaś ,że idziesz po roślinki i tak się śmiałam do siebie , że może gdzieś tam chodzisz i nasłuchiwałam czy ktoś tam w powietrzu nie puszcza fluidków na temat ciąży;-)
    wiedziałabym wtedy ze to Ty :-)

bliska77, iwka76, grosza, megan8, samira, Bursztyn, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan czy zdarzały ci się tak długie cykle? jak się czujesz czy na @ czy nic? Bo tempka jest całkiem wysoka i ładnie się trzyma :)

bliska77, megan8, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:

wielkie dzięki ;-)

Aga byłam tez w niedziele w castoramie :-) - pisałaś ,że idziesz po roślinki i tak się śmiałam do siebie , że może gdzieś tam chodzisz i nasłuchiwałam czy ktoś tam w powietrzu nie puszcza fluidków na temat ciąży;-)
    wiedziałabym wtedy ze to Ty :-)

no byłam byłam ale jeszcze zależy w której :-)

grosza, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ