X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:48

bliska77, KaRa, Bursztyn lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    No wiem aguś , 17 dzień po skoku mam ,kupiłam test ,może jutro zadziałam ,ale sądzę że nie jestem
    Może mam tylko długą fazę lutealną ?

no nie :-)
    w takim razie, czekamy na info!!!!!!!

megan8, inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane u mnie (powinnam się tego spodziewać) koniec cyklu no cóż widać, że mięsniak już jest masakryczny a jeżeli tak jest to niestety pozbęde się i macicy bo on ostatnio rósł we mnie jak dziecko :(
    Życzę każdej dzieciątka pod sercem <3
    My w czwartek mamy badania psychologiczne w ośrodku adopcyjnym mam nadzieję,że chociaż one się powiodą.
    Koniec starań :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 11:19

megan8, Conducive, Bursztyn, angela, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka gratulacje :-) ,- czytam wszystko z opóźnieniem - więc nie pokoleji te gratulacje
    a tutaj wynika ,że już dwie dziewczyny w ciązy
    no i Megan to trzy ...
    u mnnie @ wiec nowy cykl trzeci z kolei
    ale skoro Wam się udało tzn ,że to jest możliwe , trzeba tylko dla każdej z Nas tego Naszego momentu i będzie ok....

megan8, samira, iwka76, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga spóźnione życzenia wszystkiego Naj :-)

Bursztynku relaks musi być , ja tez tak czasami mam ,że siedze i nic nie robią, teraz rozumiem ,że nauka się zaczęła to życzę "biegłego umysłu "

Bursztyn lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:49

samira lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane u mnie (powinnam się tego spodziewać) koniec cyklu no cóż widać, że mięsniak już jest masakryczny a jeżeli tak jest to niestety pozbęde się i macicy bo on ostatnio rósł we mnie jak dziecko :(
    My w czwartek mamy badania psychologiczne w ośrodku adopcyjnym mam nadzieję,że chociaż one się powiodą.

przytulam :* <3

może jeszcze da się go wyciąć samego ,wierze w to i trzymam kciuki aby już nie urósł ...

megan8, inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    wenus wrote:
    Jestem totalnie załamana,wszystkie moje nadzieje i marzenia szlag trafił...całe życie mi sie spieprzyło...ja chyba sobie nie poradze.Ciesze sie ,ze Was poznałam i życze z całego serca zeby Wam sie udało.Nie bede sie wiecej tutaj użalac nad soba bo to nie ten temat.Bede tu z pewnoscia zagladac zeby sprawdzic która nastepna jest w ciąży.Ja niestety juz tego nie zaznam.Tak wiec Dziewczyny powodzenia i spełnienia marzen:)Bede o Was pamiętac:)

kochana chciałabym przytulić i jakoś pocieszyć ale teraz chyba żadne słowa nie ukoją twego żalu,ściskam mocno

Wenus daj spokój , nie smuc się ja wiem ,że trudno ale facet nie jest od tego ,żeby robił Nam przykrosci tylko od tego ,żeby Mas kochał, szanował i o Nas dbał

jak piszą dziewczyny nie można robić nic pochopnie Ty wiesz czy jeszcze jest o co walczyć czy to już koniec , zrobisz jak uważasz a My na forum bedziemy starć się Ciebie wspierać ,
    faceta się nie zmieni można go lekko nakierować, ale jak pisała Samira jak niereformowalny to nic nie zrobisz ...
    "złom " to złom i zadne antykorozyjne zabiegi nie pomogą :-P

megan8, samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    kate38 wrote:
    wenus wrote:
    Jestem totalnie załamana,wszystkie moje nadzieje i marzenia szlag trafił...całe życie mi sie spieprzyło...ja chyba sobie nie poradze.Ciesze sie ,ze Was poznałam i życze z całego serca zeby Wam sie udało.Nie bede sie wiecej tutaj użalac nad soba bo to nie ten temat.Bede tu z pewnoscia zagladac zeby sprawdzic która nastepna jest w ciąży.Ja niestety juz tego nie zaznam.Tak wiec Dziewczyny powodzenia i spełnienia marzen:)Bede o Was pamiętac:)

kochana chciałabym przytulić i jakoś pocieszyć ale teraz chyba żadne słowa nie ukoją twego żalu,ściskam mocno

Wenus daj spokój , nie smuc się ja wiem ,że trudno ale facet nie jest od tego ,żeby robił Nam przykrosci tylko od tego ,żeby Mas kochał, szanował i o Nas dbał

jak piszą dziewczyny nie można robić nic pochopnie Ty wiesz czy jeszcze jest o co walczyć czy to już koniec , zrobisz jak uważasz a My na forum bedziemy starć się Ciebie wspierać ,
    faceta się nie zmieni można go lekko nakierować, ale jak pisała Samira jak niereformowalny to nic nie zrobisz ...
    "złom " to złom i zadne antykorozyjne zabiegi nie pomogą :-P

złomy na złomowisko !!! i wymiana na lepszy model :D

bliska77, megan8, Conducive, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    iwka76 wrote:
    witam was drogie panie ja tez mam tutaj ladną pogode słoneczko świeci ale wczoraj zapowiadało się na burze i jednak wybuchła ta burza u mnie w domku . Mialam ostra rozmowę co prawda tylko ja mówiłam , bo mój pratner to za przeproszeniem ,,dupa,,i tylko slucha co mówia koledzy . Wczoraj wygarnęłam mu co mnie gryzie i to jak zareagował na test tłumaczyl sie tylko chwilke że nie chce się za wczasu cieszyc żeby nie było jak ostatnio , wyryczalam sie jak dziecko ale czy to pomoże to nie wiem , ale nie odpuszcze i dzisiaj tez będzie atak na niego bo tak sie nie da żeby facet wolal towarzystwo kolegow niż swojej kobiety i był zimny jak ryba Wczoraj to nawet powiedziałam że wiecej uczuc i miłości czuję od swojego kota . A jak sie nic nie zmieni to szukam mieszkania w nienczech albo wyjade do polski do rodzinnego domku bo mam gdzie mieszkac a on nadal niech słucha kolegów Jak będzie chciał byc ojcem to może maleństwo odwiedzac bo mu nie zabronie ale nie będę się męczyc całe życie z mrukiem , Nie wiem jak w ich panstwie jest czy ich kobiety pozwalaja sobie na takie traktowanie ale ja nie jestem afrykanka i będę robiła wszystko na co mam ochote
    A jeśli chodzi chyba ciąże to chyba wszystko jest dobrze temperaturka nie spada a nawet rośnie plamień już nie ma ale progesteron biore nadal nie zaszkodzi i magnez i oczywiście folik a i powtórzyłam test i też dwie krechy ale teraz juz mocniejsze , co prawda tylko stres żle działa na malenstwo ale mam nadzieje ze jak pojade do polski w przyszłym tygodniu a jak mnie mój wkurzy to jeszcze w tym tygodniu to z pewnościa odpoczne i się zrelaksuję , a że mieszkam na wiosce to mam swoje dwa kląby z kwiatkami i mam tam moją kotkę która ma więcej uczuc do mnie niż ten mój .Pozdrawiam gorąco i Wenus też dobrze sie zastanów czy warto sie męczyć , bo ja nie mam zamiaru

kurcze kochana,najgorsze jest w tym wszystkim to,że jak już mamy się z czego cieszyć to nie mamy z kim....weź się staraj człowieku

Iwka co postanowisz , będzie dobrze , ale czasami sa faceci dla których koledzy to wyrocznia , i tego nie zmienisz :-)
    ja mam takie zdanie ,że charakteru faceta nie zmienisz , to już lepiej zmienic faceta na innego ;-)
    jesli inne sprawy Ci pasuja to może niech sobie ma tych kolegów , a jeśli jest żle to nie patrz na to co inni powiedza tylko rob jak pasuje Tobie
    tym bardziej ,że fasolka w drodze :-)

iwka76, inessa, samira, bliska77, megan8, grosza, Bursztyn, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    Iwka gratulacje :-) ,- czytam wszystko z opóźnieniem - więc nie pokoleji te gratulacje
    a tutaj wynika ,że już dwie dziewczyny w ciązy
    no i Megan to trzy ...
    u mnnie @ wiec nowy cykl trzeci z kolei
    ale skoro Wam się udało tzn ,że to jest możliwe , trzeba tylko dla każdej z Nas tego Naszego momentu i będzie ok....

dziękuje kochana ja się starałam tylko dwa cykle ale ten pierwszy to wiedziałam że się nie powiedzie bo to był odrazu po poronieniu , więc nie mozna nazwać tego staraniami tylko od tak sobie ale teraz wzięłam się za siebie z waszym dopingiem i cieszę sie że trafiłam na tą stronę i nawet nie pamiętam już jak , ale udało sie i oczywiście z pewnością i tobie i innym sie uda Powodzonka

inessa, samira, bliska77, megan8, Mango, anna maria, angela, caffe, Conducive lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Kurcze, Inessa, strasznie mi przykro, cholera, może jeszcze da sie macice uratować...
    jeśli faktycznie nie ma odwrotu, to z całego serca życzę Wam powodzenia w zakresie adopcji. Inessa, przytulam mocno

inessa, megan8, KaRa, grosza, Conducive, Bursztyn, Mango, anna maria, angela, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:

Bursztynku relaks musi być , ja tez tak czasami mam ,że siedze i nic nie robią, teraz rozumiem ,że nauka się zaczęła to życzę "biegłego umysłu "

wielkie dzięki ;-)

szczęśliwa, grosza lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    kate38 wrote:
    iwka76 wrote:
    witam was drogie panie ja tez mam tutaj ladną pogode słoneczko świeci ale wczoraj zapowiadało się na burze i jednak wybuchła ta burza u mnie w domku . Mialam ostra rozmowę co prawda tylko ja mówiłam , bo mój pratner to za przeproszeniem ,,dupa,,i tylko slucha co mówia koledzy . Wczoraj wygarnęłam mu co mnie gryzie i to jak zareagował na test tłumaczyl sie tylko chwilke że nie chce się za wczasu cieszyc żeby nie było jak ostatnio , wyryczalam sie jak dziecko ale czy to pomoże to nie wiem , ale nie odpuszcze i dzisiaj tez będzie atak na niego bo tak sie nie da żeby facet wolal towarzystwo kolegow niż swojej kobiety i był zimny jak ryba Wczoraj to nawet powiedziałam że wiecej uczuc i miłości czuję od swojego kota . A jak sie nic nie zmieni to szukam mieszkania w nienczech albo wyjade do polski do rodzinnego domku bo mam gdzie mieszkac a on nadal niech słucha kolegów Jak będzie chciał byc ojcem to może maleństwo odwiedzac bo mu nie zabronie ale nie będę się męczyc całe życie z mrukiem , Nie wiem jak w ich panstwie jest czy ich kobiety pozwalaja sobie na takie traktowanie ale ja nie jestem afrykanka i będę robiła wszystko na co mam ochote
    A jeśli chodzi chyba ciąże to chyba wszystko jest dobrze temperaturka nie spada a nawet rośnie plamień już nie ma ale progesteron biore nadal nie zaszkodzi i magnez i oczywiście folik a i powtórzyłam test i też dwie krechy ale teraz juz mocniejsze , co prawda tylko stres żle działa na malenstwo ale mam nadzieje ze jak pojade do polski w przyszłym tygodniu a jak mnie mój wkurzy to jeszcze w tym tygodniu to z pewnościa odpoczne i się zrelaksuję , a że mieszkam na wiosce to mam swoje dwa kląby z kwiatkami i mam tam moją kotkę która ma więcej uczuc do mnie niż ten mój .Pozdrawiam gorąco i Wenus też dobrze sie zastanów czy warto sie męczyć , bo ja nie mam zamiaru

kurcze kochana,najgorsze jest w tym wszystkim to,że jak już mamy się z czego cieszyć to nie mamy z kim....weź się staraj człowieku

Iwka co postanowisz , będzie dobrze , ale czasami sa faceci dla których koledzy to wyrocznia , i tego nie zmienisz :-)
    ja mam takie zdanie ,że charakteru faceta nie zmienisz , to już lepiej zmienic faceta na innego ;-)
    jesli inne sprawy Ci pasuja to może niech sobie ma tych kolegów , a jeśli jest żle to nie patrz na to co inni powiedza tylko rob jak pasuje Tobie

a jeśli chodzi o kolegów to nie tylko on to poprostu jego podejście do mnie , zero pokazywania uczuć i nawet moi znajomi zauważyli że on nie patrzy w oczy , nawet mi jest poprostu zimną rybą z zimnych górskich potokow , a ja nie potrzebuje więcej zimy . a co najlepsze nie za bardzo mu sie podoba mój styl ubierania , bo lubie nosić krótkie spódniczki i spodenki . A dla nikogo nawet dla faceta nie zmienie ani charakteru ani ubioru , i marudził mi żebym przytyła bo jestem za chuda bo on ze zdjęć mnie zna jak miałam 108 kg a że schudłam okolo 40 kg w ciągu poltora roku to nie poświęce dla nikogo starań o tą wage co mam . Nio ale teraz wskazane mi jest troche przytyć , ale mam nadzieję że tylko książkowo przytyje i zaraz to zrzucę hihihhihih

megan8, samira, grosza, Mango, anna maria, caffe lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    szczęśliwa wrote:
    kate38 wrote:
    iwka76 wrote:

a jeśli chodzi o kolegów to nie tylko on to poprostu jego podejście do mnie , zero pokazywania uczuć i nawet moi znajomi zauważyli że on nie patrzy w oczy , nawet mi jest poprostu zimną rybą z zimnych górskich potokow , a ja nie potrzebuje więcej zimy . a co najlepsze nie za bardzo mu sie podoba mój styl ubierania , bo lubie nosić krótkie spódniczki i spodenki . A dla nikogo nawet dla faceta nie zmienie ani charakteru ani ubioru , i marudził mi żebym przytyła bo jestem za chuda bo on ze zdjęć mnie zna jak miałam 108 kg a że schudłam okolo 40 kg w ciągu poltora roku to nie poświęce dla nikogo starań o tą wage co mam . Nio ale teraz wskazane mi jest troche przytyć , ale mam nadzieję że tylko książkowo przytyje i zaraz to zrzucę hihihhihih

Ok wiec rozumiem , ze to takie triche Twoje przkomażania się z Nim :-)
    wiesz nie kazdy jest wylewny i nie musi okazywać miłości wszem i wobec :-)
    bedzie dobrze
    dbaj o siebie i fasolkę
    a co do ciązy ja uważam co ma być to będzie oczywiście przy mojej wydatnej pomocy :-)

samira, grosza, Mango, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, szkoda gadać a już z tą wagą, to powiem szczerze, ze nie wiem, czy śmiać się czy płakać

grosza, samira, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inessa moja droga może nie wszystko stracone więc nie martw się na zapas. :) Jestem z Tobą
    a badania na pewno dobrze Wam pójdą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 11:43

bliska77, megan8, samira, Bursztyn, Mango, anna maria, angela, inessa, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:

wielkie dzięki ;-)

Aga byłam tez w niedziele w castoramie :-) - pisałaś ,że idziesz po roślinki i tak się śmiałam do siebie , że może gdzieś tam chodzisz i nasłuchiwałam czy ktoś tam w powietrzu nie puszcza fluidków na temat ciąży;-)
    wiedziałabym wtedy ze to Ty :-)

bliska77, iwka76, grosza, megan8, samira, Bursztyn, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan czy zdarzały ci się tak długie cykle? jak się czujesz czy na @ czy nic? Bo tempka jest całkiem wysoka i ładnie się trzyma :)

bliska77, megan8, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    agafbh wrote:
    szczęśliwa wrote:

wielkie dzięki ;-)

Aga byłam tez w niedziele w castoramie :-) - pisałaś ,że idziesz po roślinki i tak się śmiałam do siebie , że może gdzieś tam chodzisz i nasłuchiwałam czy ktoś tam w powietrzu nie puszcza fluidków na temat ciąży;-)
    wiedziałabym wtedy ze to Ty :-)

no byłam byłam ale jeszcze zależy w której :-)

grosza, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ