35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie juz koniec dnia, paradne ciuchy wyprasowane, flaga przygotowana do wciagniecia na maszt. Jutro pobudka o 7 rano, salwy armatnie wystrzela na boisku niedaleko nas, a potem juz tylko przyjemnosci.
I dzis odkrylam, ze nie jestem w stanie siedzac zapiac sobie butow. Chlop od dawna wiaze mi buty, ale myslalam, ze butka z klamerka dam rade zapiac jedym ruchem. Otoz, nie dam.
Chyba mam juz troche dosc tego brzucha, zeby juz byl sierpien...Mango, Mega, Sabina, Alis, iwcia77, Bliska 77, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A mnie męczy okrutna zgaga i dlatego siedzę cicho.
Miłego wieczoru
Mnie pomogły migdały - po pół paczce przechodzi.....Bliska 77, caffe, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja mam wyniki krwi
TSH 1,120 qIU/ml [0.27 - 4.20]
fT4 1,04 ng/dl [0.93 - 1.71]
Testosteron 0,18 ng/dl [0.06 - 0.80]
i powiem że mi się podobająPusurek, mysza1975, Mango, Mega, Kate 75, Sabina, malgos741, iwcia77, caffe, polarmiś, ania.g, Bozia3, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mnie też męczyła przez ostatni tydzień - okropnie, szczególnie wieczorem. U mnie to chyba po truskawkach, bo wsuwam w dużych ilościach....
Mnie pomogły migdały - po pół paczce przechodzi.....
Mi też miały pomogły jak bolały mnie dziasla od całych to wcinałam płatki i też pomagały
-
Pusurek wrote:Mi w pracy forum wylaczyli ( na sluzbowych kompach czesc stron jest poblokowana, chyba za duzo siedzialam na ovu ), wiec same rozumiecie, ze musialam isc na zwolnienie
kurcze mam to samo,ale nie mogę iśc na zwolnienie,czy można jakoś to samemu sobie odblokować?
Witajcie i pozdrawiam!Pusurek, Bliska 77, Sabina, Mango, Mega, samira, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:kurcze mam to samo,ale nie mogę iśc na zwolnienie,czy można jakoś to samemu sobie odblokować?
Witajcie i pozdrawiam!
Mi sie odblokowalo samo, po tym, jak wrocilam ze zwolnienia. Czyli przerwa jest potrzebna. Musisz isc na odwyk!caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Ja juz jestem na nogach od 6, spac mi sie chce ale po prostu nie wyrabiam z biodrami, najlepiej jak jestem w ruchu
Pogoda u nas taka jak wczoraj, zimno ponuro i lejacy deszcz
Samirka, widzem ze wyniki masz naprawde niezle, nic tylko sie cieszyc
Monia, super dzieciaczki, zdjecie piekne
Pusurku, udanego swietowaniaPusurek, caffe, samira, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ahoj! Wiadomosc z ostatniej chwili: test ZDANY NA+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! £O MATKO ALE SIE TRZESE!!!! ALE JAK TO SIE STALO!!!!!!! JA OBJAWOW NIE MAM !!!!!!!!!
EwaT, Mango, Bliska 77, polarmiś, Kate 75, Mega, Sabina, ania.g, Pusurek, Iwone, Bozia3, mysza1975, caffe, samira, Bursztyn, malgos741, Viv78, beates, mama78, Panda, Żanet, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A po co Ci te objawy
Przecież czytałaś tu na forum, że to nic fajnego
No może za wyjątkiem pierwszych ruchów
, ale na to masz jeszcze chwilkę
iwcia77 wrote:Ahoj! Wiadomosc z ostatniej chwili: test ZDANY NA+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! £O MATKO ALE SIE TRZESE!!!! ALE JAK TO SIE STALO!!!!!!! JA OBJAWOW NIE MAM !!!!!!!!!Bliska 77, Sabina, iwcia77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie